Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
neaktivan

evo kupljeno,ima 15 gb{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Indestructible kaže...

jel ono preko 2 mil il mene moji oči pocinju polako izdavati

Preporučam odlazak okulisti :D BTW: Ima li netko kome se nesviđa MW3 i htio bi ga mjenjati za BF:BC 2 + Vietnam?
“Courage is being scared to death but saddling up anyway.” -John Wayne
15 godina
neaktivan

Ljudi, koliko imate average fps-a u igri uz maksimalne detalje ? Meni je puno bolje radio Call of Duty Black Ops... A sada imam bolji fps u Battlefield 3 na Ultra detaljima uz 4xMSAA i FXAA nego na Call of Duty-u MW3 na najvisim detaljima ? :O  

Da li neko zna zbog cega to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ti je vsync ukljucen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skela96 kaže...

jel ti je vsync ukljucen?

Ne, iskljucen je.

14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
generic9974 kaže...
thuglife kaže...

Jeli još kome ovaj članak digao živce?

Očajno napisano, vidi se da osoba nema pojma ni o video igrama a kamoli o serijalu, a isti ti ljudi će za koji dan pisati članke o tome kako igre nevaljaju {#}.

taj clanak je nula prema ovom{#}

HINT: procitati cijeli clanak

"Modern Warfare Battlefield 3"  {#}{#}{#}

autor clanka je zena...

potpis
14 godina
TrollMeMore kaže...
XVII Mini kaže...
generic9974 kaže...
thuglife kaže...

Jeli još kome ovaj članak digao živce?

Očajno napisano, vidi se da osoba nema pojma ni o video igrama a kamoli o serijalu, a isti ti ljudi će za koji dan pisati članke o tome kako igre nevaljaju {#}.

taj clanak je nula prema ovom{#}

HINT: procitati cijeli clanak

"Modern Warfare Battlefield 3"  {#}{#}{#}

autor clanka je zena...

Khm ženama je mjesto u kuhinji{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 21:12 (XVII Mini).
14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

autor clanka je zena...

Khm ženama je mjesto u kuhinji{#}

I u krevetu al 

I couldnt agree more :))

potpis
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...

Ljudi, koliko imate average fps-a u igri uz maksimalne detalje ? Meni je puno bolje radio Call of Duty Black Ops... A sada imam bolji fps u Battlefield 3 na Ultra detaljima uz 4xMSAA i FXAA nego na Call of Duty-u MW3 na najvisim detaljima ? :O  

Da li slucajno koristis piratsku verziju igre ili imas VSYNC upaljen?

Ljudi izgleda da ne mogu otvoriti NAT na svom Motorola Surfboard SB5101

Za mene nema hostanja :/

Rijec je o modemu, ne routeru tako da nista od otvaranja portova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 23:55 (infeqt0r).
13 godina
neaktivan

Dobar dan svima.

Imam jedno pitanje u vezi COD-a MW3...ja sam igru kupio prije 3 tjedna i zanima me da li ja tu igru mogu prodat??posto je cd key vec na moj profil prijavljen da li se to moze ikako odjavit taj key pa da igru prodam jer sam full razocaran igrom, nije ono sta sam ocekivao...igru bi prodao za 300 kn (platio 400kn),cd je samo jednom koristen i to samo tokom instalacije...

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TyMac kaže...

Dobar dan svima.

Imam jedno pitanje u vezi COD-a MW3...ja sam igru kupio prije 3 tjedna i zanima me da li ja tu igru mogu prodat??posto je cd key vec na moj profil prijavljen da li se to moze ikako odjavit taj key pa da igru prodam jer sam full razocaran igrom, nije ono sta sam ocekivao...igru bi prodao za 300 kn (platio 400kn),cd je samo jednom koristen i to samo tokom instalacije...

hvala

Možeš je prodati, ali onda moraš prodati i profil.

Usput, nitko ti je neće uzeti za 300 kuna, nova se lako nabavi jeftinije.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
14 godina
neaktivan
TyMac kaže...

Dobar dan svima.

hvala

Moraš prodati cili steam profil ... kad jednov aktiviraš na steam-u gotovo je ...

Ali imaš i opciju game trade ... pa provjeri možeš li je s nekim minjati (igra za igru)

Hasta La Victoria Siempre
13 godina
neaktivan
iggy81f kaže...
TyMac kaže...

Dobar dan svima.

hvala

Moraš prodati cili steam profil ... kad jednov aktiviraš na steam-u gotovo je ...

Ali imaš i opciju game trade ... pa provjeri možeš li je s nekim minjati (igra za igru)

a jbg nemogu bas prodat steam acc jer imam na njem dosta igara tako da mi to nije opcija jedino taj game trade da probam...glupo sto nije battlefield 3 na steamu da bi neko trejdo :PPP

15 godina

E meni se igra instalira i pojavi mi se ovo "Support the software companies. If you play this game, buy it" Jel se može to kako rješiti??

17 godina
hardrock kaže...

E meni se igra instalira i pojavi mi se ovo "Support the software companies. If you play this game, buy it" Jel se može to kako rješiti??

Stvar je jasna...

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...
Almin94 kaže...

Da li slucajno koristis piratsku verziju igre ili imas VSYNC upaljen?

Original je igra . Na koliko frejmova vase konfe vrte igru?

EDIT: Problem riješen. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 12:18 (Almin94).
15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

Ajde se više ne pojavljuj tu-.-  1. nauči engleski, 2. KUPI IGRU! 

luksy
17 godina
neaktivan

Dal se ova igrica može igrati i na serverima ako nemaš original?

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

da li neko zna kako se moze igraca prijavit na COD-u MW3...vidim da nije isto ko na black opsu da imas u igri opciju report player...

kako neki ljudi ocito nemaju nista u glavi pa samo znaju igrat dok varaju to je prestrasno... :/

0 0 hvala 0
15 godina
TyMac kaže...

da li neko zna kako se moze igraca prijavit na COD-u MW3...vidim da nije isto ko na black opsu da imas u igri opciju report player...

kako neki ljudi ocito nemaju nista u glavi pa samo znaju igrat dok varaju to je prestrasno... :/

Ma samo izajdi s servera i najdi neki dobar i ondje igraj skroz, hebeti se ako netko igra nepošteno..pusti ga, sebi pravi probleme!

SuperAdmin BurekCraft V.2
16 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
TyMac kaže...

Ma samo izajdi s servera i najdi neki dobar i ondje igraj skroz, hebeti se ako netko igra nepošteno..pusti ga, sebi pravi probleme!

Zašto bi ga puštao, pa da još nekome kad ti izađeš iskvari igru?

Svako cheatersko mućko đubre treba prijaviti čim ga se vidi, a ne reći da će to netko za vas učiniti i izaći.

I ne, ne pravi sebi probleme, s tvojim stavom pravi ih svima osim sebi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina

Kad vidim varalicu, jednostavno leavam game i najdem ubavni server....kad ga najdem igram na njemu dok ima igraca...kada nema opet trazim novi....kazem da on sebi ne pravi probleme, neka jednostavno najde ubavni server...jer sumnjam da ce ga se rijesiti.

SuperAdmin BurekCraft V.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TyMac kaže...

Možeš ... otvoriš Steam dok si u igri, zatim klikni na View Players ... nađeš svog Cheater-a i klkineš na Profile ... kad ti otvori njegov profil ideš na "Report Violation" i izabereš šta želiš prijaviti ... u tvom slučaju "Suspected Cheater" čak možeš napisat na šta sumnjaš i pošalješ ...

Mada čisto sumnjam da poduzimaju bilo šta oko PC Cheatera ... dok je za XBOX sasvim druga priča ...

Hasta La Victoria Siempre
15 godina

Jel moze netko malo napraviti recenziju za mw3. Ili usporedbu sa mw 2. Zanima me samo multiplayer dio.

Dvoumim se da ga kupim ili ne pa da mi netko tko ga odredeno vrjeme igra u multiju moze reci iz prve ruke. Hvala.

http://tragumjetnosti.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako si volio cod mw2,volit ces i codmw3{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skela96 kaže...

Nisam. U biti zivcirao me je dosta. Evo da kazem sta tocno. Taj glupi iwnet - znaci kada netko mjenja hosta i takve slicne gluposti. Pa problemi sa moji ruterom. Cheateri. Los balans od oruzja.

Sta je ovdje drugacije? Da li je bar zabavniji od mw? Odnosno da li manje frustrira.

http://tragumjetnosti.net/
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
Skela96 kaže...

Nisam. U biti zivcirao me je dosta. Evo da kazem sta tocno. Taj glupi iwnet - znaci kada netko mjenja hosta i takve slicne gluposti. Pa problemi sa moji ruterom. Cheateri. Los balans od oruzja.

Sta je ovdje drugacije? Da li je bar zabavniji od mw? Odnosno da li manje frustrira.

{#}, svi ti problemi su također prisutni u mw3..

14 godina
neaktivan

ja nemam takvih problema.zanimljivo.rade mi savrseno i battlefield 3 i modern warfare 3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni kad igram campain izbaci me zvog save-a. pomagajte. :))

0 0 hvala 0
17 godina
thechosenfreak kaže...

Jel moze netko malo napraviti recenziju za mw3. Ili usporedbu sa mw 2. Zanima me samo multiplayer dio.

Dvoumim se da ga kupim ili ne pa da mi netko tko ga odredeno vrjeme igra u multiju moze reci iz prve ruke. Hvala.

55h imam.

Definitivno bolji nego MW2. Kvalitetnije je izrađen, no još uvijek se čeka neki bolji update...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice