superdox probaj da se netko connecta na tebe :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
superdox probaj da se netko connecta na tebe :)
ma kaki..nemoze niko :/
igram danas MW3 i sve ok kad odjendaput me izbaci i kad hoću ponovo igrat kaze mi stem must be runing.Ja restartiram steam pa dobijem novu poruku kad hocu upalit mw3 "The steam servers are too busy to handle your request call of duty modern warfare 3" koji je sad vrag? HELP PLEASE
evo i meni ovo pise
"No network connection could be made to the steam servers. Steam will automaticly retry connection until the service becomes available."
Cini se da su im pali serveri... ^^
nikome ocito neradi
meni na steamu pise no connection :(
Ni meni ne radi :( a bas sam se nabrio na ACR :D
I MENI ISTO
uvjek se to desi kad ja imam slobodan dan :-(
EVO NOVA PORUKA
Da i meni je to pisalo.... ajme kako me zivcira!!
jucer pali origin serveri,danas steam-ovi serveri!
umm hackers maybe?salim se naravno da me netko ne bi krivo shvatio
EVO NOVA PORUKA
Print Screen FTW ;)
Jos neradi -.-
edit=ne radi ni meni sad :(
Ala zas neradi -.- meni pise preparing to launch mw3 i stoji tak
da vam razjasnim, kad god vam piše NO CONNECTION, mw3 pa ni jedna druga igra koja koristi stam cloud ko tf2,mw2 isl. vam neče raditi jer ne radi steam cloud (gdje se uploadaju podaci)
no ne nužno, nekad je samo i chat offline a drugo radi, ali rijetko je tako. Nekad na steamu nije bilo takvih problema, ali od kada se povečao broj korisnika, problem postaje sve češći.
4 godine iskustva na steamu, znam šta govorim.
Nego dajte sad vi meni objasnite, kako funkcionira sustav odključavanja oružja, atačmenta i perkova u mw3.
Dal to sve lvl-om. i onda kupim sa cod pointsima ko u black opsu <3 ili je onaj stari sistem ko i u predhodniku mw2?
I se xp brzo skuplja, mislim sve ovisi kako se igra ali dal se za kill dobije 100-200 xp ili puno manje?
Božić se bliži a ja bi si ga htio priuštiti. :D
exp dobijes ovisno koju igru igras ali mislim da je isto kao u mw2 recimo S&D je 500bodova
exp dobijes ovisno koju igru igras ali mislim da je isto kao u mw2 recimo S&D je 500bodova
dobro, a ovo ostalo, najviše me zanima atačmenti i cammoji kako se otključavaju, dal sa cod pointsima ko i black ops ili je način ostao isti od predhodnika mw2 (npr napraviti 100 kilova za red dot i sl.) ili 200 headshooteva za plavi cammo?
imas levele oruzja znaci skupljas xp i tako otkljucavas sto vise igras sa nekim oruzjem i vise ubijas sa istim vise stvari ces otkljucat! recimo moras pun k... za golden camo imat dok sve ostalo otkljucas ranije!
Bas sam se nabrijo danas na igru... Za koliko se inace opet sustav digne?
ovisi sad sam gledo pise na njihovom forumu da je nepredvideno odrzavanje u tijeku zna biti 5min a zna biti po nekolik sati kojih vec traje!
A daaaaaaj... Katastrofa! -.-
meni upravo proradilo :)
Bas si uso u game?
Raste statistika korisnika online moglo bi biti nesto! :-) meni jos nije!
RADIIIII :-))))
sry za dupli post euforija :)
EVOOO!!! RADI!!! :)) HURA!
E crovandal kak se zoves na steamu? ne radi xd -.-