Što nisu kružile vijesti da COD ELITE dolazi za PC ? , ima ko neke službene informacije , dolazi li onda ili ne da se ne nadamo bezveze više , jako sam razočaran s odnosom R.B.-a i ekipe prema PC platformi .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što nisu kružile vijesti da COD ELITE dolazi za PC ? , ima ko neke službene informacije , dolazi li onda ili ne da se ne nadamo bezveze više , jako sam razočaran s odnosom R.B.-a i ekipe prema PC platformi .
Ja mislim da su odustali od PC verzije CoD ELITE.
jedan zanimljiv podatak..MW3 je u samo 16 dana zaradio milijardu dolara..
sta je novo u ovom novom patchu?
sta je novo u ovom novom patchu?
navodno akimbo vise nece bit toliko jak..
Još uvik ulaze u cisternu na Outpost-u ... tako da sumnjam da su to sredili.
bio je neki patch (steam) danas , nez dal je taj najnoviji ko i za konzole ili smo opet updateani sa nekim starijim patch-om
Meni je Steam jutros povukao neki update za MW3 ...

nick mi je Cro_Pig pa ako se netko zeli igrati sa mnom neka me stavi na frend listu:)
los sam igrac,neide mi bas,ali sam cesto u igri pa je barem to plus:)
Pa neće ti patch otvorit NAT omg...jedino ako si ga prije imao open
Meni nije, meni radi normalno....
Mitch ili neko drugi , može neki proof ili stranica s info. da ELITE dolazi za PC , , procito sam i ja negdje , ali nepovjerljivi izvor , hvala .

Jeli još kome ovaj članak digao živce?
Očajno napisano, vidi se da osoba nema pojma ni o video igrama a kamoli o serijalu, a isti ti ljudi će za koji dan pisati članke o tome kako igre nevaljaju .
Očajno napisano, vidi se da osoba nema pojma ni o video igrama a kamoli o serijalu, a isti ti ljudi će za koji dan pisati članke o tome kako igre nevaljaju .
Iz članka se već može skužit da nije odigrao niti jednu video igru osim mozda spidera na windowsima.
Ljudi, odjednom me izbacilo iz igre i kad se probam spojit kaze mi "Steam was unable to synch your files for COD:MW3-multyplayer with Steam cloud."
I dolje mi pise NO CONNECTION a imam interneta i radi najnormalnije. Hitno help, kaj da radim??
Trebas resetirati steam! meni je danas nekoliko puta izbacilo no steam connection!
mozda je neki bug.meni je na mw2 bilo da su mi strictni,a bili su forwardani i svi su se mogli joinat na mene.btw spec ops rocks!
"Da će Call of Duty oboriti sve rekorde postalo je jasno kada su iz Activision Blizzarda"
ovo mi nije jasno.. otvorio sam portove i ukljucio uPnP i dalje je NAT Strict... znade netko kaj je problem?
Imas isti ruter kao i ja moras eneblati UpnP na kompu prvo evo tu vodic pa ovisi koje windowse imas http://wiki.bitcomet.com/add_port_mapping_in_nat_router
Obavezno moras u services staviti SSDP Discovery Service i upnp device host na automatic! onda kad sve napravis moras na ruteru ukljuciti vjerujem da si to napravio vec po onoj slici koju si postavio! onda odes u windows explorer i otvoris stavku network ako nema i dalje rutera tamo onda odspoji Lan kabel i ponovno spoji i ruter bi se trebao pokazati! desni klik na njega i pod settings imas tamo add i dodas 3074 tcp i udp portove! ja sam samo tako uspio na thompsonu otvoriti NAT!
otvoreni :
3074 tdp/udp
27015 tdp/udp
dmz host na lokalnu
upnp off
ma kaki...radio po uputama i nece -.-" hebo ih taj NAT koji god ga smislio :/