RIP Soap, Sandman, Yuri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
RIP Soap, Sandman, Yuri
Šteta zbog Soapa, a bar imamo Pricea još :D
Jel se i vama čini da ako imate qucikdraw na sniperu da je malo prebrzo? Meni se čini tako, ne stignem ništa naciljati.
Ekipa.. Po vama,koliko je bolji mw3 naprema mw2?
koliko,ako je i po cemu?
Mogu dobit odg?
Bolji je 17,4%, i to po subjektivnom doživljaju igrača!
Igra kupljena, skida se na steamu pa sutra pucanje :)
Javi mi se na steamu, crnabitanga!
RIP Soap, Sandman, Yuri
To izbriši molim te jer neki još nisu prešli igru, pa ima spojlaš:)
SP je puno puno puno bolji od Sp-a battlefielda 3, mp je katastrofa kolko sam vidio na videima.
Odigro sam 3-4 misije i odličan je, da je neki bolji, noviji i ljepši engine sve bi to bilo bolje, ali i ovako je u redu, igram samo da vidim do kraja priču sa makarovom:) zasad SP za svaku pohvalu:)
Kupio MW3 ovdje http://www.cdkeysdirect.com/products/Call-of-Duty-Modern-Warfare-3--Russian-version-Steam-Cd-Key.html
za 26$ i stigo u roku 2min i sad se skida.
Ekipa.. Po vama,koliko je bolji mw3 naprema mw2?
koliko,ako je i po cemu?
Mogu dobit odg?
Evo za tebe jedna anketa, molim da odgovore samo oni koji su kupili MW3!
Da li vam je žao što ste kupili MW3?
bogme vas je dosta kupilo
jel se može igrati, a da nije original ?
SP da
ROFL
naravno da se moze i MP halat pricaju budalastine sam kaj prvo moras poslat mail i svoj steam acc name infinity wardu da ti aktiviraju igru
ok... ja imam problem kad otvorim igricu nakon 10 sekundi mi piše "iw5sp has stoped working" i tako skroz... zna iko u cem je problem ?

****** jedan editiraj post.
meni su već spoilali nekoliko dijelova. jedan događaj u pragu i kraj igre :(
sad će mi bit jednostavno glupo igrat.
Jedan savjet, budući da ima dosta džubradi na ovom forumu, ti pređi igru pa onda čitaj temu i daj svoje dojmove :)
Jedan savjet, budući da ima dosta džubradi na ovom forumu, ti pređi igru pa onda čitaj temu i daj svoje dojmove :)
igrao sam kod rođaka. prije nego što sam uopće i vidio igru, saznao sam od njega jednu informaciju te djelomično kraj. drugi dio kraja sam dobio tako da je netko napisao kraj, drugi ga citirao i rekao mu da stavio pod spoiler i pročitao sam što je reko preko posta od te osobe što ga je citirala.
još uvijek sam u dilemi šta da uzmem. po mw3 pljuju dosta, al je zabavan ko i prošli codovi. nema nešto posebno novo, ali je i dalje zabavno. bf3 multiplayer moram negdje probat. zeznuta dilema :D
Najjače su mi ove spike kako je netko spoilao i otkrio kraj.
Ljudi, budimo realni - pa iz aviona je bilo vidljivo kako će igra završiti, i to još od prvog dijela!
Nije to Agatha Christie pisala pa da do zadnje rečenice ne znaš tko je ubojica...
a dobro ali mislim da ima puno bitnijih dijelova igre za otkrit nego bas sami kraj.
Trebam pomoć!
Dosao sam do 50% igrice i izbaci mi ovu poruku: "Couldn't load image 'victory_menu'"
pa me zanima što bi treba učiniti da nastavim igru?
Najjače su mi ove spike kako je netko spoilao i otkrio kraj.
Ljudi, budimo realni - pa iz aviona je bilo vidljivo kako će igra završiti, i to još od prvog dijela!
Nije to Agatha Christie pisala pa da do zadnje rečenice ne znaš tko je ubojica...
al ipak, ima dijelova koji se nisu smjeli spoilat, a ne spadaju pod kraj igre.
Baba rastura ( mada sumnjam da stvarno ona igra :D ).
najbolje kad kaze i dont need uav i know where everyone is.
Ak nije bilo vec par puta onda me respawnaj
Zna li tko gdje se spremi video koji snimim sa theatrom u igri?? pls odg hitno je