Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina

al zasto svi samo racunaju boxed verzije u prodaju, a gdje su one digitalne za PC?

a dok je god Battlefielda i Call Of Dutya za PC, uvjek cu ih igrati, ne pada mi napamet to igrati na gamepadu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna itko di se najjeftinije može nabaviti MW3 key?
Engleski samo. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Skinuo igru, instaliro, krenuo igrat i skoro uzeo bolovanje na poslu...{#}

Moj PC  
18 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

nemam rijeći igra je savršena, ko po mom ukusu sve više me vuce na cod 4 i uzivam ju igrajuci,optimizirana je vrhunski.

ako je netko skuzio,da su vratili red dot sa coda 4 na ak47 se vidi, u mw2 je bio onaj bijelkasti neznam kak da objasnim

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 20:00 (razer1911).

2 5 hvala 0
17 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
eevek kaže...
Oberstleutnant kaže...

Evo skinuo sam igru..odigrao jednu rundu..meni je ovo presmijesno...totalni quake sa army skinovima...kad vidim one death ikone...pa slova..pa neke gluposti...sacuvaj me boze..nintendo konzola...ja ne znam kaj se to dogadja s tim kompanijama, te konzole i to...upropastilo kvalitetu...ovo je cista komercijala.. covjece pa americas army 3 je mila majka napsravm ovog..kakvi so ovo hibridi?? show program...

Kmeeee..kmeeeee... Što više kmečite, to se više igre prodaju.

Tko te što uopće pita na PC-u? Imamo sreće da uopće izlaze igre za PC {#}

Modern warfare 2

X360 (12.5 mil.) + PS3: (9.3 mil.) = 21.8 milijuna prodanih komada

PC: moćnih 720 tisuća

Black Ops

X360 (13.6 mil.) + PS3: (10.7 mil.) = 24.3 milijuna prodanih komada

PC: moćnih 1.2 milijuna

Battlefield BC2

X360 (3.1 mil.) + PS3: (2.45 mil.) = 5.55 milijuna prodanih komada

PC: moćnih 640 tisuća

Battlefield 3

X360 (3.05 mil.) + PS3: (2.05 mil.) = 5.1 milijuna prodanih komada

PC: moćnih 660 tisuća

Primjećujete li nekakav uzorak u ovomu?

Prestanite si utvarati da je PC abnormalno bitno tržište...ne samo da nije, nego proizvođačima igara samo donosi probleme u obliku dodatne navale na podršku, zbog daleko većeg opsega mogućih problema nego na konzolama.

Modern Warfare 3 prodan je u gotovo 10 milijuna komada, samo prvi dan... od toga, čak moćnih 4% otpada na nas uberkul PC gurue...što reče ona papčina iz BB-a, nebitni smo

malo si poslozi brojkice i ne kmeči..

http://www.bug.hr/master/vijesti/battlefield-3-vrhu-svijeta/111915.aspx

jokaCRO ingame
16 godina
red_bull kaže...

Nije uopće bitno, jer podaci nisu najfriškiji, poanta je u omjeru konzolaških verzija i PC-a

17 godina
neaktivan

Evo igram  ga i naravno nema tu ništa novo puno filmića puno skripte (nemože lijevo moraš desno) poneko pucanje sa minigana ,poneko breachanje vrata,pa malo pucanja sa UAV-a, pa očisti ovo pa očisti ono ,pa malo snajpanja pa lezi sjedi čakaj sve je to prožvakano stvarno što se tiče igrivosti i atmosfere 0 % :nema uzbuđenja  nema ......jednostavno COD više nije COD nego filmić sa puno repeticije. Šteta -.......Kao da gledam RAMBO 1234 nastavke ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 20:19 (petric1).
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
eevek kaže...
Oberstleutnant kaže...

Evo skinuo sam igru..odigrao jednu rundu..meni je ovo presmijesno...totalni quake sa army skinovima...kad vidim one death ikone...pa slova..pa neke gluposti...sacuvaj me boze..nintendo konzola...ja ne znam kaj se to dogadja s tim kompanijama, te konzole i to...upropastilo kvalitetu...ovo je cista komercijala.. covjece pa americas army 3 je mila majka napsravm ovog..kakvi so ovo hibridi?? show program...

Modern warfare 2

Black Ops

Battlefield BC2

Battlefield 3

Prestanite si utvarati da je PC abnormalno bitno tržište...ne samo da nije, nego proizvođačima igara samo donosi probleme u obliku dodatne navale na podršku, zbog daleko većeg opsega mogućih problema nego na konzolama.

Modern Warfare 3 prodan je u gotovo 10 milijuna komada, samo prvi dan... od toga, čak moćnih 4% otpada na nas uberkul PC gurue...što reče ona papčina iz BB-a, nebitni smo

Imam pitanje za tebe. Kako to objašnjavaš da se BC2 prodao u samo 660 tisuća primjeraka, a jako puno prije konzola su otključali dodatnu mapu iz Vietnam ekspanzije? To onda sam govori koja je zajednica jača.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
To su BOX verzije, nema digital downloada.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
Dodinho kaže...

Imam pitanje za tebe. Kako to objašnjavaš da se BC2 prodao u samo 660 tisuća primjeraka, a jako puno prije konzola su otključali dodatnu mapu iz Vietnam ekspanzije? To onda sam govori koja je zajednica jača.

Očito su PC-aši bolje igrali timski, što i ne čudi samo po sebi, a još je stvar olakšala veličina timova koja je na strani PC igrača.

Vietnam je bio vezan uz broj ukupnih timskih akcija (spotting, popravci itd.). Kakve to sad veze ima?

Cijela moja priča vrti se oko komentara tipa "konzolaška" igra i samo objašnjavam zašto ne čudi da se posljednje CoD epizode vrte oko konzola, bez previše truda za PC.

16 godina
sardax kaže...

Znam...digitalija drži dobar dio ukupne prodaje i to spašava PC, jer prednjači u digitalnoj distribuciji.

Pozitivna je stvar i činjenica da je digitalna distribucija za PC u većem porastu nego za konzole...i ne čudi.

Ja se skoro i ne sjećam kada sam kupio posljednju igru na DVD-u

14 godina
neaktivan
eevek kaže...
sardax kaže...

Znam...digitalija drži dobar dio ukupne prodaje i to spašava PC, jer prednjači u digitalnoj distribuciji.

Pozitivna je stvar i činjenica da je digitalna distribucija za PC u većem porastu nego za konzole...i ne čudi.

A tek koliko ih je piratskih {#}

16 godina
neaktivan
Beagle kaže...
eevek kaže...
sardax kaže...

sta ti to vrijedi danas se igrice kupuju radi multiplayera a bez originala nema igranja :D

17 godina
Beagle kaže...
eevek kaže...
sardax kaže...

Zbrajao sam snatcheve od svih releaseva po privatnim trackerima koje imam (IPT, Partis, TL) i došao do zaključka da je brojka samo na tim trackerima oko 200000.

Sad treba dodat TPB :) 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/mw3-nickovi-da-se-ekipa-lakse-skupi/124609.aspx

kao sta i mnoge igrice imaju takvu temu ja sam je napravio.Najmanje jednom dnevno cu raditi refresh (naravno ako bude ljudi).

Pozz

HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
17 godina
eevek kaže...
Oberstleutnant kaže...

Modern warfare 2

Black Ops

Battlefield BC2

Battlefield 3

WTF ? prodano je 5.5 milijuna PC izdanja ? malo si krivo informiran....

9.3M je brojka BOX izdanja (X360, PS3 i PC ukupno) a za PC je ukupno sa preorderima, digital downloadima i BOX izdanja trenutno prodano 5.5 milijuna komada.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Pozdrav svima!

Kupio danas igru, instalirao je bez problema, meniji rade, intro radi, učita se prva misija i odmah po pokretanju igra se ruši s porukom ''Directx encountered an unrecoverable error'', zvuk i dalje ide i igra se vrti u pozadini ali nema slike (crni ekran).

Konfa je (Moj PC) Win7, zadnji Directx 11, imao sam najnovije nVidia drivere, deinstalirao i probao i sa starijim i opet se ruši.

Sve ostale igre rade normalno.

U čemu je problem?

EDIT - multiplayer radi savršeno...

EDIT - problem riješen, reinstall je pomogao.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 9:53 (CrnaBitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Kakvo skidanje, jel ko kupio igricu? Zašto mi ju instalira direktno na C:?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima li tko problema s DirectX-om?

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to traje i traje i traje...samo pc vs konzole...ma dajte ljudi koristite platformu koja vam je draza i gotovo, forum je za pomoć a ne za mećeve poput UFC-a samo sto su u igri platforme a mi smo njihovi treneri...{#}

0 0 hvala 0
15 godina

Ekipa imam jedan problem.

Igram kod sebe na kompu(neznam kak, al ok), i nemam teksta.

Komp mi je ovaj:
Intel Pentium 4 540 @3.2GHz

Ati Radeon x1600pro 256mb

2x1Gb DDR400 @666MHz

Sva slova mi izgledaju ko kockice i unutra su male točkice.

Dali netko zna kako da to maknem, ili mi je to sbog slabog kompa?

Hvala! 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2009556]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako ljudi došao je xfire update s time i podrška za mw3.Dali vama radi xfire in game u mw3? Hvala

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jebasu123 kaže...

Ovako ljudi došao je xfire update s time i podrška za mw3.Dali vama radi xfire in game u mw3? Hvala

meni nece ocitati,trazi steam i tamo neka sranja,tj ja ju dodam i sve,i onda pise neki k****

14 godina

Kako ući u dedicated servere? Pokrenem onu ikonu sa desktopa i otvori neki prozor napise neka 3-4 reda i ceka...

EDIT: Naša sam :)

xf: recod8600
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 22:43 (r3c0d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HRVATSKI LOCKERZ-REGISTRIRAJTE SE I ULOVITE MRAK STVARI ZA 1 KN http://www.pecalica.hr/users/add/3cc3a8170739df8f3d220d3e2fc0d02d

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da je igra ispljuvana bez razloga, mada sam i ja bio malo skeptičan nakon čitanja svih ovih komentara. A najviše su je ispljuvali BF fanovi ... koji nemaju drugog posla nego s...i po COD-u :)

Po meni je igra bar za klasu bolja od MW2 (koji meni osobno nije nikako odgovarao), malo su zakomplicirali MP sa 80 lev. i onim lev. za oružje .... ali to je moje mišljenje.

SP mi izgleda super, mada mi se čini da je kratak .... i možda je lakši nego SP u Black Ops-u. U MP je glupo što nema admin-a na serverima, pa nakon 19. level-a Hardcore postaje utočište CAMPER-a.

Dedicated serveri osim što su Unranked još i ne možeš birat oružje već samo onih 5 klasa koje su ti ponuđene ... a još i ne rade ni admin komande ...

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
7 2 hvala 2
15 godina
iggy81f kaže...

Mislim da je igra ispljuvana bez razloga, mada sam i ja bio malo skeptičan nakon čitanja svih ovih komentara. A najviše su je ispljuvali BF fanovi ... koji nemaju drugog posla nego s...i po COD-u :)

Po meni je igra bar za klasu bolja od MW2 (koji meni osobno nije nikako odgovarao), malo su zakomplicirali MP sa 80 lev. i onim lev. za oružje .... ali to je moje mišljenje.

SP mi izgleda super, mada mi se čini da je kratak .... i možda je lakši nego SP u Black Ops-u. U MP je glupo što nema admin-a na serverima, pa nakon 19. level-a Hardcore postaje utočište CAMPER-a.

Dedicated serveri osim što su Unranked još i ne možeš birat oružje već samo onih 5 klasa koje su ti ponuđene ... a još i ne rade ni admin komande ...

Za dedicated servere mozes sebi napraviti 5 klasa sa svim otkljucanim sta hoces, gold camo, pro perkovi, dodaci itd.

Caka je da otides u private match i tamo sebi slozis 5 klasa u create class.

To sta tu napravis u private match ostaje ti za dedicated servere , mozes sloziti sebi sta god pozelis.

BE HAPPY xD : )
14 godina
neaktivan

Nakon 1800 sati cod 4, mislim da je ovo jedini cod od četvorke koji je igriv kako treba. MW2 nisam nikako mogao progutati,iako je definitvno MW3 upgrade od MW2. Ali naslov mu sve govori. Nisu oni smjeli nešto drastično mjenjat jer bi izgubili kredibilitet kod konzolaša,jer im prodaja ovisi o tome. Napravljena je pauza sa modern warfare-om i izašao je black ops.Sad je nastavljena franšiza Modern Warfare-a,i meni je definitvno pun pogodak.Najbolji nastavak od Cod-a 4. Ako budem imao viška novaca kupit ću si org,ako ne,uživat ću sp i bit će mi dovooljno. Neću uspoređivati BF3 jer svaka ima svoje prednosti,iako sam zagriženi cod fan,bf ima svoju neku drugu čar. Recimo grafika mi je bolja u BF3. Kad sam vidio početak misije "Turbulence" u MW3 zgadio mi se život,jer je izgledalo kao da igram Hitmana.Ali igrivost je neizmjerno,po meni,bolja u Cod-u.

091 518 1424
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pala su tri AC130 u rundi jučer, otključam si Osprey Gunnera sljedeću rundu i odmah ga dobijem :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ahh...sutra po mw3 i odma install, na kojem se levelu dobije ak74u i kolko levela i prestigeova ima uopce(iako cu vecinom bit na dedicated serverima)

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice