Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.342.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: Modern Warfare 3
Eh da, pa kolko sam cuo i elite ce bit free do neke granice. Statistike perkovi i sta ja znam jos kakve piz*a*ije ce bit besplatne, a u biti kompetitivni dio i mape ce se naplatit putem te pretplate. Barem sam ja to tako shvatio.
The best way to be boring is to leave nothing out.
17 godina
Sale_ds kaže...
Prijtelju, rasprava je oko orginala tako da usporedba private molten servera i org elite'a nikako ne stima. A i taj molten kolko god dobar bio jos je jako daleko od blizzardovih servera.

Prijatelju, 10000 G=2 mjeseca WoW-a, 15000G=Cataclysm etc etc, samo moras znati osobu koja ti to moze sredit. Ako igras znas kako je smejsno lagano skupiti tu sumicu kroz par dana a gdje 2 mjeseca {#}.

Da neidemo dalje u offtopic, 2 posta prije sam vec napisao ako vam se da "bacit" novac to je vas problem, nit cu ja kupit vama nit vi meni, ali mogu napisati moje misljenje kao sto se i ti mozes posluzit opcijom ignoriraj autora.

Mogucnost pregledavanja protivnikovog "build-a" preko Iphonea, ili instant kopiranje istog (nedaj boze da sam pogledas killcam ili pitas koji perk koristi, mozda poneki emblem, pregled mapa i njihova objasnjenja kako pristupit odredjenom modu, skin za puskicu po meni nije vrjedno placanja pretplate, druge igre koje to zahtjevaju nude daleko vise.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
Po tom pitanju se slazem s tobom i zasto bih te ignorirao ako vodimo raspravu :/ naravno zrelu i bez spominjanja urina u necijim ustima. To sto si ti naveo je zaista smijesno platiti ali kao sto rekoh, ja cekam da vidim sto ce se ostalo ponuditi u toj pretplati. Mene najvise interesira kompetitivni dio i ako ce isti bit pojednostavljen i funkcionalan spreman sam platit odredenu svotu. Naravno po osobnoj procjeni dali vrijedi te pare ili ne. Emblemi, sratistike i slicna s*anja me ne zanimaju.
14 godina
neaktivan

sve je stvar kako pojedinac vrednuje određena dobra. Meni je vrijedno dati 50$ godišnje za ELITE, tebi je vrijedno dati $$ za ljekove za erektilnu disfunkciju. Ali to je moje mišljenje. Ti možeš ignorirati autora.

14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Mislim da je rečeno na livestreamu da je pretplata 4,50$ i da će biti za sve kontinente i države tako, i također je rečeno da neće samo nove mape izdavat onako mjesečno nego i oružja (ali ta se oružja moći koristiti na serverima baš namjenjenim za to, vjerovatno tamo gdje budu i mape), i da će moći vidjeti nešto više sadržaja na Eliteu. Puno obećavanja, vidjeti ćemo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nitko nije nigdje na livestreamu rekao da je pretplata 4.50$, nego 49,99$. A za listu razlika između free i premium, odnosno što sve ELITE donosi, vrlo je lako pronaći na cod stranicama. Informacija je dostupna od početka mjeseca. Možda administratori BUG-a imaju mogućnost baniranja zločestim korisnicima google.com... Čuo sam da ukidaju internet zločestima... nema više klečanja na kuruzi.

I da, nitko nije spominjao DLC kao mape, DLC je (svi već znamo) Downloadable Content. I naravno da Activision tu planira puno muljati, jer im je to odlična navlakuša gdje će lagati da ćeš dobiti svaki mjesec mape. Svi znamo da ćemo dobivati većinom bezvezne stvari u DLC-evima. Pa kaj. I EA nas je muljao sa DLC-evima, doduše bili su besplatni, a i oni koji se plaćaju nisu nešto :P

LJudi su debili i panjevi, svi to znamo, puše gluposti, šta misliš zašto su vam starci glasali za HDZ?

15 godina
neaktivan
Antraks kaže...
D3ViL kaže...

Da stvarno se isplati dat 50 Eura godisnje na nesto sto bi trebalo bit besplatno.

Jbga, kad ideš pišat u javni wc moraš platit babi 2 kune, a ako ideš srat onda 5 kn, a sve to možeš besplatno obavit pored u grmu.

Ne želim ispasti fanboy, ali MW3 košta 60€. I još plaćaš 50 svake godine da svako mjesec dana dobiješ novu mapu (i to tako traje dok IW ne napravi MW4 ili nešto tako).

U BFBC2 su izlazile nove mape. Besplatno. I u BF3 će. Besplatno. BF3 ima Battlelog. Besplatno. I ogroman community koji snima gameplaye/videe s trikovima/intervjue (recimo Don't Revive Me Bro) za koje se u CoD Eliteu treba plaćati. Besplatno. I BF3 košta jeftinije od MW3.

Ne želim reći da je BF > CoD. Ali ističe se jedno pitanje:

Zašto bi mi trebali biti spremni pljunuti novac za uslugu koju možemo dobiti besplatno, igru koja je bezobrazno skupa u odnosu na druge (neke i bolje od nje) i onda taj novac za tu uslugu pljucati na godišnjoj bazi, a onda pljunuti JOŠ novca za sljedeći CoD koji izađe?

Od CoD = zabava smo došli na CoD = $$$.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
14 godina
protjeran
Modern Warfare 3

Roko ... Battlefield vas je isto .ajebo jer je "kao" davao besplatno nove mape .... koje? dao je 3 nakon godinu i po dana... a do tad su "nove" mape bile jedne te iste koje si i imao samo sa drugim modom... ista muljaza...

Radije cu platiti razlichite mape (citaj: mw3 su nove mape za mw2) nego "DOBIJATI BESPLATNO" mape koje IMAM za razlichite modove... 

Yes you are indeed a few, but I am the ONE!

0 2 hvala 0
16 godina

Vi koristite wall hackove da vidite kroz zidove, mi za to imamo tenkove ;)

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:27 (dreammaker).
17 godina
maggotmaster kaže...

Roko ... Battlefield vas je isto .ajebo jer je "kao" davao besplatno nove mape .... koje? dao je 3 nakon godinu i po dana... a do tad su "nove" mape bile jedne te iste koje si i imao samo sa drugim modom... ista muljaza...

Radije cu platiti razlichite mape (citaj: mw3 su nove mape za mw2) nego "DOBIJATI BESPLATNO" mape koje IMAM za razlichite modove... 

Prijatelju a daj malo usporedi mw2 i mw3.. Ti si ovdje za 120 eura dobio isti engine, istu igru sa drugim teksturama iste kvalitete. E to je zajeb a ne bc2 koji je kostao 240 kn i besplatni dlc. Kakav god bio , besplatan je.

Koliko si sve zajedno iskesirao za mw2 i dlc-ove? 600 kn? I stvarno češ dat 60 eura opet za mw3 nego 50 eura za b3 LE?

Ja sam bio fan serijala ali od mene cicat lovu više fakat neće.

jokaCRO ingame
15 godina
protjeran
red_bull kaže...
maggotmaster kaže...

Prijatelju a daj malo usporedi mw2 i mw3.. Ti si ovdje za 120 eura dobio isti engine, istu igru sa drugim teksturama iste kvalitete. E to je zajeb a ne bc2 koji je kostao 240 kn i besplatni dlc. Kakav god bio , besplatan je.

Koliko si sve zajedno iskesirao za mw2 i dlc-ove? 600 kn? I stvarno češ dat 60 eura opet za mw3 nego 50 eura za b3 LE?

Ja sam bio fan serijala ali od mene cicat lovu više fakat neće.

Pa ja sam dao za Mw2+sve ekspanzije 250 kuna i oko 1000h zabave, pa sad ti pričaj kolko hočeš.
Iako sam ga prodo al sad cu probat nabavit novi, pa pogledajte moj oglas ;) ko hoce dajem BFBC2 + Vietnam za Mw2

Poštenje!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:33 (Frle1).
16 godina
moderator
Modern Warfare 3

{#}

Prestanite spamat i držite se teme.

Koga briga tko će šta igrati,svaki sljedeći post koji nema veze s MW3 se briše.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 16:59 (pirat).
Moj PC  
9 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Nakon ovakve količine spama u redu bi bilo da vidimo i nešto u vezi MW3,

shodno tome:

Ovo stoji još od 3. 09. i nitko ga nije stavio.

Već bilo (ali bio sam prezauzet gledajući CoD XP da bih ga primijetio) {#}

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2011 18:08 (roko121roko).
14 godina
Modern Warfare 3

Bio je {#}

xf: recod8600
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Bio je {#}

zanimljivo... pratio sam temu i nisam ga vidio... a šta ćeš ljudi se za*ebu tu i tamo

14 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

pa s obzirom da su se postavljala pitanja o tome tko šta misli koja će biti cjena ELITE-a, koja je objavljena prije 20 dana, nije zgorega ponoviti pokoji gameplay.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Igra je na stemu 420kn jeli neko skinuo igru?

Arian RIčko
15 godina
neaktivan

Mislim da smo skoro svi na forumu skinuli igru i jako nam je zabavna, iako izlazi tek za mjesec i po dana.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
Ja nisam jos, danas cu. Jel valja kill confirmed? :D
15 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Modern Warfare 3

Evo neke nove slike iz multiplayera.

Tko pod drugim jamu kopa dvije sreće grabi ali ćud nikad!!!

6 0 hvala 2
16 godina
Modern Warfare 3

Pošto nas od cod XP-a , pa do danas bombardiraju informacijama u svezi s nadolazecim MW3 , (sarcasm) , tema je zamrla i jedina novost koju sam pronašao je MW3 Achievments  i MW3 forumi za koje me zaboli nešto u doljenjem sektoru :) , eto tek toliko da pokušam oživit temu

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 13:42 (Bubabug).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Pošto nas od cod XP-a , pa do danas bombardiraju informacijama u svezi s nadolazecim MW3 , (sarcasm) , tema je zamrla i jedina novost koju sam pronašao je MW3 Achievments  i MW3 forumi za koje me zaboli nešto u doljenjem sektoru :) , eto tek toliko da pokušam oživit temu

{#}

Ceka se izlazak, a onda slijedi zatrpavanje teme komentarima :)

Da su barem papci dali neku betu {#} 

15 godina
Modern Warfare 3

Da su dali betu ne bi bilo dobro za njih. Posto opet kao zadnjih par puta ne uvode nista novo vrjedno spomena. Tako da nije ni cudo sto nema reklama ni pretjeranog hvaljenja, a i naravno tema je gotova mrtva, a to i sa razlogom. Plus bf3 sad izdaje betu pa je skrenut interes sa mw3 zasad.

http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 9:34 (thechosenfreak).
Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
thechosenfreak kaže...

Da su dali betu ne bi bilo dobro za njih. Posto opet kao zadnjih par puta ne uvode nista novo vrjedno spomena. Tako da nije ni cudo sto nema reklama ni pretjeranog hvaljenja, a i naravno tema je gotova mrtva, a to i sa razlogom. Plus bf3 sad izdaje betu pa je skrenut interes sa mw3 zasad.

kako to misliš za sad?! {#}

ORIGIN NICK: HRdreammaker | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.9.2011 17:46 (dreammaker).
15 godina

Pa mislim tako sto je sada vecina medijske i forumske paznje usmjerena na bf3. A koliko vidim activision suti ko ...

Zadnja beta im je bila za cod waw.

Mozete vi govorit sta hocete no ni nemaju se cime hvaliti posto opet je u srzi jedan veci expansion pack za mw2.

Jako su se potrudili oko noviteta, vecina istih pusaka, oni tagovi kao iz super marija, vracanje onog riot shielda zbog kojeg su vecina piz...

Pa kad su rekli da se igra vraca korjenima run and gun kao cod 4 te onda vidim popis svih zivih dodataka,kill streakova...

Nisam ja hater ove igre, mozda je i kupim, no cinjenice su i sami predstavili.

http://tragumjetnosti.net/
16 godina
Modern Warfare 3

malo gameplay-a  ,

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

0 10 hvala 0
17 godina
neaktivan
Modern Warfare 3

Novi trailer

http://vgm.tv/
Moj PC  
9 0 hvala 9
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice