Čisti fake sigurno će biti drugačiji i bolja grafika ne go na videu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj put Cod izgleda bolje nego ikad
Neznam jeli netko ovo već vidio Link
There’s some bad news, however. Kotaku say that “this latest Call of Duty still won’t support dedicated servers, instead relying on the hosted servers found in previous iterations of the game.
Ako je ovo istina onda je to jedan veliki minus.
Live MW3(E3)...LINK
Evo sva oružja iz E3 demoa -
MP5
AK-74u
P90
AA-12
G18
Attachmentsi-
Silencer
Red Dot
Grip
Ima negdje snimani video?Propustio sam.
Možeš ode na live-u vratit na MW3. Stavi na 01:46:00!!!
evo,pogledao sad i mogu reći da mi nije ništa posebno,stari engine i sve,izgleda kao da su u Modern Warfare 2 dodali druge misije,a sve drugo ostalo isto.
evo,pogledao sad i mogu reći da mi nije ništa posebno,stari engine i sve,izgleda kao da su u Modern Warfare 2 dodali druge misije,a sve drugo ostalo isto.
Baš to, kao add-on sa misijama za MW2. Jedino je pitanje multiplayer, ali i on će izgledati kao MW2 samo sa drugim oružjima i killstreakovima.
Evo i ja sam pogledao demo sa E3-a, izgleda bezveze. Nista novo nista posebno.
Evo i ja sam pogledao demo sa E3-a, izgleda bezveze. Nista novo nista posebno.
što je najgore od svega,onaj lik iz Infinity Ward-a je poslije videa došao u studio i kaže: "vidjeli ste da će MW3 biti nešto posebno,dosad neviđeno". Sad očekujem Battlefield 3.
Ma koliko CoD bio skriptovan, brainless adrenalinski suter bice blockbuster. Inace Sam odigrao sve CoD igre i od MW je manje vise sve isto ali pruza holivudski dozivljaj. Cekam i BF3 i CoD MW2 niti sam fanboy niti hater ja volim zabavu a obe igre ce mi pruziti zabavu :D
Dosta dobra prezentacija. Sviđaju mi se efekti, grafika, uglavnom sve :))
Problem kod ovakvog projekta je što puno ulažu za zabavu u malo vremena, pa će vjerojatno
i ovaj nastavak trajat 4-6h SP, a MP...
Nista posebno.. Vidjet cemo..
bas sam gledao sad ostatak..nije mi nesto.. : /
Meni ovo s E3 izgleda prilično loše.
SP je isti MW2 na novim levelima i istim dosadnim i jednoličnim napucavanjem.
IW, za razliku od Treyarcha, uvijek u MP stavi tonu novih 3.14zdarija.Definitivno će duže vremena trebati da dosadi od Black Opsa.
Meni ovo s E3 izgleda prilično loše.
SP je isti MW2 na novim levelima i istim dosadnim i jednoličnim napucavanjem.
tocno to bezveze totalno
zvukovi oruzja su pravo razocaranje :(
evo updateana weapon lista, oružja su uzeta sa xbox 360 conference i e3 demoa
Weapons
MP5
AK-74u
P90
AA-12
G18
M4A1 (S-System?)
AK 47
AT4
SPAS 12
Attachments
Silencer
Red Dot
Grip
Holographic Sight
ACOG
Dual Sight
šta mislite hoće li to biti dobro optimizirana igra kao što je mw2?
Još malo pa Battlefield 3!!!
uopće nije neko osvježenje/zanimljivo, sve nekako viđeno, tj. nema elementa iznenađenja.
Ja bi da žbuka otpada, realistične rupe od metaka i normalno lomljenje stakla i drvenih kutija što se tiče uništavanja okoline.
isto tako na gametrailersu videi su ocjenjenji ocijenom 6.5 to govori koliko je nezadovoljan cod community.i koliko treba promjenu koju ova igra nece donijeti.
Ma potpuno je ista igra kao MW2, isti štih i sve.
Odgledao onaj trailer, neznam, više me uopće ne privlači, čak ni kampanja, koja mi je uvijek bila super,
Ili sam ja ostario ( budući da imam sedamnaest teško ), ili sam jedno te isto vidio previše puta i više mi nije napeto.
Kad konačno nešto konkretno promijene vraćam se serijalu, dotad neće kinte vidjeti od mene.