Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.189.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
mobitel kaže...

OMG..tu ekipa psuje MW2 ajde mars tamo na B:BC2 temu i raspravljajte o tome kako je mw2 los a ne tu mi pljuvat po igrici..

nitko ne pljuje

iznosimo cinjenice i istinu

zar govorimo lazi??

uostalom evo ti jedna slika bas prigodna za tvoj post

15 godina
neaktivan

Bravo majstore..pa prvo vi tu raspravljate kako je B:BC2 bolji..pa JEB* MI SE..mogu ja sad otic na B:BC2 topic i rec kako je MW2 bolji..
btw:ti si majmun nisam mislio psuje u tom smislu..-.-' xD

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mobitel kaže...

Bravo majstore..pa prvo vi tu raspravljate kako je B:BC2 bolji..pa JEB* MI SE..mogu ja sad otic na B:BC2 topic i rec kako je MW2 bolji..

Aj ti meni pokaži u kojem postu piše da je BC2 bolji? Tko je to rekao? Zašto ja taj post ne vidim?

Joj da, pa to nitko nije rekao. Cijelo vrijeme pričamo kako DLC ne vrijedi 15€ i da MW2 općenito kao igra ne vrijedi punu cijenu. Da je MW2 koštao 15-25€ i bio "mission pack" za CoD4, ljudi bi bili puuuuuuno sretniji i svaki CoD4 igrač bi to kupio.

I da, tko ti brani, samo aj u BC2 topic. To što ti navodiš da bi rekao je offtopic.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Joj da, pa to nitko nije rekao. Cijelo vrijeme pričamo kako DLC ne vrijedi 15€ i da MW2 općenito kao igra ne vrijedi punu cijenu. Da je MW2 koštao 15-25€ i bio "mission pack" za CoD4, ljudi bi bili puuuuuuno sretniji i svaki CoD4 igrač bi to kupio.

Da svaka igra košta  15 - 25 eura, još više ljudi bi bilo sretnije. Belji se Ne kužim zaš bi MW 2 trebao koštat 15 - 25 eura.

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
ad otic na B:BC2 topic i rec kako je MW2 bolji..

Aj ti meni pokaži u kojem postu piše da je BC2 bolji? Tko je to rekao? Zašto ja taj post ne vidim?

I da, tko ti brani, samo aj u BC2 topic. To što ti navodiš da bi rekao je offtopic.

Bas tako ovdje se pljuje po preskupom DLC koji nije vrijedan ni 5$ a gdje 15 Eura za koliko cete morati izdvojiti preko steam-a. Za taj novac se moze kupiti potpuno nova igra ili izdvojiti za nesto korisno.

Raspravlja se bas kako si ti rekao o manama i prednostima MW2 (mada vise o ovome prvom) a ne o BF, oni koji najvise spominju BF su oni koji pokusavaju u svojim/nasim ocima opravdati nepostojece kvalitete MW2, pa u nedostatku argumenata pljuckaju i teraju iz teme. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
odjavljen
calypso kaže...

Da svaka igra košta  15 - 25 eura, još više ljudi bi bilo sretnije. Belji se Ne kužim zaš bi MW 2 trebao koštat 15 - 25 eura.

Minijaturna kampanja, nešto novih mapa, nešto novog oružja, par perkova i killstreakova. Jedina novost je Special Ops. A prodaje se kao nova igra.

Ništa od gore navedenog nije nemoguće ukljućiti u neki malo veći mod ili expansion pack za CoD4 koji bi koštao max 30€.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

slažem se da je dlc preskup, ali ipak su igrice (ha ha) luksuzni zabavni sadržaj na čiju kupnju nitko nije prisiljen - bottom line

ali teško će ipak biti normalne rasprave na ovom forumu - za primjer bi dao temu o Assasins Creedu 2 gdje je nastao kaos kad se nije mogla igrati piratska verzija - javila se masa bogomdanih 133t hax0ra koji zahtjevaju besplatne stvari jer oni to zaslužuju (pirati for life thugs - djeca u biti)

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

ali teško će ipak biti normalne rasprave na ovom forumu - za primjer bi dao temu o Assasins Creedu 2 gdje je nastao kaos kad se nije mogla igrati piratska verzija - javila se masa bogomdanih 133t hax0ra koji zahtjevaju besplatne stvari jer oni to zaslužuju (pirati for life thugs - djeca u biti)

"Iako ću se u igri nauživati, ona ne zaslužuje moje novce!" Belji se

Those who believe in telekinetics, raise my hand.
17 godina
Sir Vidara the XVII kaže...

Nebih se slozio s tobom, ima dosta pojedinaca koji imaju orginalne i BF, i MW2, i AC2 tako da. ., uostalom ko kaze da je kupovina orginalne igre luksuz? Ako nisi opterecen da godisnje predjes 100 naslova kao pojdinci a znas pronaci jako povoljne i jeftine shopove tipa game.co.uk, uganjati na steam kada je neki naslov na snizenju  i ostali igre su sasvim pristupacne svima.

MW2 realno je samo napakovana verzija CoD4 s gomilom mana i nedostataka. ., a placanje 15 Eura (ako na kraju bude tolika cjena) i nitko nemoze reci suprotno, pogotovo kada drugi developeri daju iste takve sadrzaje potpuno BESPLATNO!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

uostalom ko kaze da je kupovina orginalne igre luksuz? Ako nisi opterecen da godisnje predjes 100 naslova kao pojdinci a znas pronaci jako povoljne i jeftine shopove tipa game.co.uk, uganjati na steam kada je neki naslov na snizenju  i ostali igre su sasvim pristupacne svima.

MW2 realno je samo napakovana verzija CoD4 s gomilom mana i nedostataka. ., a placanje 15 Eura (ako na kraju bude tolika cjena) i nitko nemoze reci suprotno, pogotovo kada drugi developeri daju iste takve sadrzaje potpuno BESPLATNO!

nisam mislio luksuz u odnosu na piratstvo nego luksuz općenito, nije potreba kao životni prostor ili hrana

kako bi ti drugačije okarakterizirao kupovinu igre? potreba? ili?

i već sam napisao da je po mom mišljenju dlc preskup

ali reći da od tvog mišljenja citiram

D3ViL kaže...
 nitko nemoze reci suprotno

nije baš neka dobra razina rasprave sorry, pa se dalje neću obazirati na odgovore

uostalom puno ljudi gledaju samo nedostatke igre, a ima puno dobrih stvari u njoj, kao onaj lik prije par stranica koji tvrdi da ima 400-500 sati igranja i kaže da je igra sra*je, nekima se ne može udovoljit i gotovo

BC2: NoobsMcKenzie_HR
17 godina
neaktivan

mw2 je dobra igra sa skupim dlcom.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jednostavno i jasno iznesena istina

slazem se i oni si taj dlc mogu nabiti znate kamo

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
djdomi kaže...

"....nabiti znate kamo" U uho? Smijeh   Meni je mw2 super, čak i bez mp, sami sp je super smišljen, i odlično izveden, ali stvarno traže dosta za taj DLC....

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
neaktivan
Looka kaže...
TopForumaš kaže...
djdomi kaže...

"....nabiti znate kamo" U uho? Smijeh   Meni je mw2 super, čak i bez mp, sami sp je super smišljen, i odlično izveden, ali stvarno traže dosta za taj DLC....

ma taj dlc ne vrijedi toliko

kvragu trebao bi biti besplatan

al 100kn to je kao sto je neko rekao 1/3 igre molim lijepo za 3 nove mape i za 5minuta posla redizajnanja 2 stare mape

glupost mislim netko mora zaustaviti ovo ludilo

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Minijaturna kampanja, nešto novih mapa, nešto novog oružja, par perkova i killstreakova. Jedina novost je Special Ops. A prodaje se kao nova igra.

Ništa od gore navedenog nije nemoguće ukljućiti u neki malo veći mod ili expansion pack za CoD4 koji bi koštao max 30€.

OMFG ne mogu vjerovati kakve ću još sve gluposti čuti.

A što se tiće DLC-a, ako se nekome igra sviđa kupit će si taj DLC pa makar on bio preskup.

Da je prevelika cijena je istina, ali što je najbitnije još se uopće nezna ako će se naplaćivati ili neće, kolko ja znam niko službeno nije objavio da se naplaćuje.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

A što se tiće DLC-a, ako se nekome igra sviđa kupit će si taj DLC pa makar on bio preskup.

Da je prevelika cijena je istina, ali što je najbitnije još se uopće nezna ako će se naplaćivati ili neće, kolko ja znam niko službeno nije objavio da se naplaćuje.

Kolko ja znam niko službeno nije objavio da se ne naplaćuje...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina

Jao baš si bistar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jao baš si bistar.

Pa gle, niko nije objavio da se plaća, ali isto tako niko nije objavio i  da se ne plaća, znači da je 50% - 50%

16 godina

Ajde dobro samo prestani jer spamaš, isti je vrag kako napišeš i gotovo.

EDIT: to je isto kao da se samnom svađaš jer ja kažem da je čaša polupuna,a ti tvrdiš da je poluprazna.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 21:09 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

A kaj sam ja krivo rekao? Igra kao takva ne vrijedi punu cijenu - neki expansion packovi za druge igre su imali više novog sadržaja! BTW, 3 mape koštaju skoro kao pola Battlefielda? Di je tu logika?

DLC nije vrijedan niti piratiziranja. Jedino što će donijeti je poplava loših hostova i hrpe hackere (nekoliko mojih frendova koji imaju org MW2 kažu da nisu vidjeli toliko cheatera od servera bez PBa...)

Looka kaže...

Pa gle, niko nije objavio da se plaća, ali isto tako niko nije objavio i  da se ne plaća, znači da je 50% - 50%

Rekao bi 51% u "korist" plaćanja, pošto se za Xbox plaća.

16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...
Looka kaže...

Rekao bi 51% u "korist" plaćanja, pošto se za Xbox plaća.

A kad se nije za konzole plačao DLC...

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

A Activision-Blizzard je jako "dobra" firma. Novci teku, zašto zatvarati ventil? Oćemo u okladu da će se DLC plaćati?

16 godina
moderator
Sum_of_all_fears kaže...
pirat kaže...

A Activision-Blizzard je jako "dobra" firma. Novci teku, zašto zatvarati ventil? Oćemo u okladu da će se DLC plaćati?

Ne.

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina

Ja sam rijetko ali jako rijetko sreo hackera, a imam 450sati igre.

Ako ti 16 potpuno novih mapa, 40-50 novih pljuca, novu kampanju, novi co-op mod, 13 novih killstreakova, nešto novih prekovane smatraš da se nemože zvati nova igra onda nisi normalan.

EDIT:dobro 27 novih oružja kako kaže dolje, ali opet nisam vidio ni jedan ex. pack da donosi tolko novosti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 22:06 (Jack Sparrow).
Moj PC  
11 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

nitko nije rekao da ce se placati-osoba misli da se DLC NECE PLACATI

nitko nije rekao da se nece placati-osoba misli da ce se DLC PLACAT

eto rijesene su nesuglasice

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

nitko nije rekao da ce se placati-osoba misli da se DLC NECE PLACATI

nitko nije rekao da se nece placati-osoba misli da ce se DLC PLACAT

eto rijesene su nesuglasice

A misliti je drek znati.

16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Ako ti 16 potpuno novih mapa, 40-50 novih pljuca, novu kampanju, novi co-op mod, 13 novih killstreakova, nešto novih prekovane smatraš da se nemože zvati nova igra onda nisi normalan.

Mape - ok, priznam. 27 (ako sam dobro brojao) novih oružja. Kampanja nije ništa special. 8 novih perkova. 13 killstreakova, od kojih su 5 varijacije Air Strikea i Helicoptera iz CoD4.

Možemo ovako do sutra ali igra objektivno ne vrijedi punu cijenu. A DLC je priča i sramota za sebe. To je moje skromno mišljenje.

BTW, kome se igra sviđa, a kupio ju je, kupit će i DLC. Ako se bude plaćao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.4.2010 21:55 (Sum_of_all_fears).
17 godina
neaktivan

Zanimljivi prethodni postovi. Koliko sam ovako od oka shvatio, oni koji su kupili igru - brane je, oni koji nisu rade ono suprotno.

Što se tiče ovoga da je MW2 mogao biti kao ekspanzija za CoD4, pa tu se djelomicno slazem. Istina jeste, MW2 je kao CoD4 na steroidima. Samo su nabacali još hrpu novih stvari, uljepsali grafiku, dodali nove mape i to je to. Medutim, ipak, sve ove nove lokacije koje gledamo u SP kampanji su nesto novo, ona voznja snowmobilom, onaj efekt kad si ranjen, bogme je trebalo to sve napraviti.

Cijela ova SP kampanja MW2 moze bez problema proci kao zasebna igra, ipak su tu sve lokacije nove, neke nove stvari, no kad je u pitanju MP, e to da, to je isto ono kao u CoD4, samo sto ovdje imas hrpu novih dodataka i to je to, sve isto, samo malo "nabildanije", i dakako, bez dedicated servera.

Jbg, izgleda da sam ja jedini koji MW2 dijeli na SP i MP. Uglavnom su ljudi misljenja - ili mrze MW2 ili vole MW2. Ja sam pak izmedu, meni je SP super, na tome svaka cast, stvarno bih volio jos SP CoD-ova, ali mi je MP los, tako da, ja ne mogu reci da mi je igra losa, ali ne mogu reci ni da je dobra, kad jbg, u SP me odusevila, u MP ne. Znam da ce vjerojatno neki reci da je u MP-u sve, i ako ti je MP nista, onda ti nije ni igra nista, ali ipak, rijetko gdje vidam ovako dobre SP misije kao u CoD-u, trebalo je ipak to sve osmisliti i napraviti.

Sto se DLC-a tice, definitivno treba biti besplatan. Ili ako ga hoce naplatiti onda da barem opravda cijenu, i nek donese nesto vise od samo 5 novih mapa, od kojih su zapravo 3 nove, a ove 2 samo preradili. No, jbg, zar nije u neku ruku bilo i ocekivano da bi se DLC-ovi za PC mogli naplacivati? Kad vidimo sto je sve Activision napravio od izlaska igre, ovo i ne bi bilo iznenadenje.

Mislim, tuzno jeste, kriza je, para sve manje, a sad se svaka sitnica pocela naplacivati, no jbg, postavite si sami pitanje - da vi napravite 3 nove mape i preradite 2 za tako uspjesnu igru kao sto je MW2, da li biste vi taj DLC dali ljudima besplatno ili biste ga naplacivali?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mape - ok, priznam. 27 (ako sam dobro brojao) novih oružja. Kampanja nije ništa special. 8 novih perkova. 13 killstreakova, od kojih su 5 varijacije Air Strikea i Helicoptera iz CoD4.

Možemo ovako do sutra ali igra objektivno ne vrijedi punu cijenu. A DLC je priča i sramota za sebe. To je moje skromno mišljenje.

BTW, kome se igra sviđa, a kupio ju je, kupit će i DLC. Ako se bude plaćao.

i okej case closed nema vise rasprave o tome..-.-

15 godina
neaktivan

ma kakva kriza Activision se kupa u novcima

zarada je nebeska od mw2 i jos se usude DLC naplacivati a on toliko ne vrijedi

to je cista arogancija i nepostivanje igraca

Moj PC  
13 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka: