- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cjeli dan mi je "connecting to IW-net".
Kako to riješit?
Restartao sam comp par puta,steam isto i nema pomaka.
meni je sve normalno..
Cjeli dan mi je "connecting to IW-net".
Kako to riješit?
Restartao sam comp par puta,steam isto i nema pomaka.
Omg,firewall me nešto zahebava.Cod sad radi normalno.
pa još kad daš 15 $...
pa još kad daš 15 $...
Vjerovatno 15 evra preko steama:(
Mogu se kladit da će ga se nać i za 10.
LoL pa nemrem vjerovat koliku frku stvarate oko DLC-a....15 $,to je jedan poker,jedan izlazak u grad ili nesto tak bezveze,zar je problem i platiti taj DLC lol...nemrem vjerovat a vi isti koji to pricate dajete po 3,4,5,6,7,8,9 K kuna za mobitele ali to nije nikakav bed LMAO
LoL pa nemrem vjerovat koliku frku stvarate oko DLC-a....15 $,to je jedan poker,jedan izlazak u grad ili nesto tak bezveze,zar je problem i platiti taj DLC lol...nemrem vjerovat a vi isti koji to pricate dajete po 3,4,5,6,7,8,9 K kuna za mobitele ali to nije nikakav bed LMAO
Cijena je pretjerana za koliko ono, 5 mapa od kojih su 2 stare! Dakle, 15 dolara za 3 nove mape? Kod nas će biti 15€, dakle ~100kn. Skoro 1/3 cijene igre za 3 pišljive mape.
po meni uopce nije zao sto su 2 mape iz cod4, dapace drago mi je, jer sam cod4 igrao jako dugo i jos ga igram, tako da mape poznam.
Slicna stvar je i u cod4 sa mapom Chinatown koja je identicna onoj iz cod2 Carentan.
kak ti se dalo sve to proracunati???!ako cemo tako,onda nije trebalo igrati tj. kupovati nove igre,naprimjer cod 1 i cod 2 samo ponekad misija drugacija,ili pes 2010 i pes2011 samo novi transferi i male sitnice a cijena bude 59.99€,i to ne vrijedi zar ne?a da ne pricam o nekim kvazi igrama koje se naplacuju po 40 50 € lol ali eto ti si bas nasao pljuvati po DLC-u
kak ti se dalo sve to proracunati???!ako cemo tako,onda nije trebalo igrati tj. kupovati nove igre,naprimjer cod 1 i cod 2 samo ponekad misija drugacija,ili pes 2010 i pes2011 samo novi transferi i male sitnice a cijena bude 59.99€,i to ne vrijedi zar ne?a da ne pricam o nekim kvazi igrama koje se naplacuju po 40 50 € lol ali eto ti si bas nasao pljuvati po DLC-u
slazem se u potpunosti nije puno 100kn za malo extra zabave..ako ste imali za igricu od 400,00 kn imate i 90,00 za 5 novih mapa..
pc igrac nebi smio ovakvu igru niti ovaj sramotni dlc kupovat iz principa
i pokazat da mu ne nemoze bilo kakvo sranje uvalit
ako prođe ovaj dlc svi ce pocet ovako naplacivat
pa ce bit daj 100kn za ovaj pa 100kn za onaj dlc
sam za usporedbu doci ce vam Battlefied 1943 i kostat ce oko 100kn(znaci cijela igra)
LoL pa nemrem vjerovat koliku frku stvarate oko DLC-a....15 $,to je jedan poker,jedan izlazak u grad ili nesto tak bezveze,zar je problem i platiti taj DLC lol...
Ako se tebi sviđa to što danas igra(MW2) i praktički ista količina sadržaja košta duplo više nego prije dve godine(MW1), onda ne znam što da ti kažem. Drago mi je da imaš para ko blata, al neki od nas cijene svoje pare i za 15€ očekuju nešto više od samo tri nove mape.
Za te pare mogu kupiti kompletne igre, ili preorderat battlefield 1943(u biti s popustom na preorder iziđe nekih 9-10€, tako da mi još ostane para za 3 pive).
mah...pusti ove slovence...tj.skote...tak su svi pljuvali po mw2 da ne valja,a kada je dosao ovaj free weekend igrao ga je i onaj ko ga je najvise pljuvao,svi su poletili da igraju,ja sam svojim ocima vidio u njemackoj u Gamestopu kada je dosao Beijing 2008 bio je 60 € a ljudi su ga kupovali ko ludi,a znalo se odmah da bez joypada se ne moze igrati,a iako ga imas igra je totalno bezveze
LOL...koji si ti...znaci ti ces ovaj Gran Turismo 5 sto ce izaci ove godine na PS3 igrati tek 2015?
Slicna stvar je i u cod4 sa mapom Chinatown koja je identicna onoj iz cod2 Carentan.
Carentan je bio free zajedno sa još 3 mape. BTW, Wasteland (MW2) = Brecourt (CoD2).
Joj daj ne lupetaj gluposti! CoD2 jednak CoDu 1?? Očito nisi igrao niti jedan od ta 2. CoD4 i CoD2 se jaaaako razlikuju dok je MW2 mogao biti najobičniji mod ili patch za MW1. Koje su prave novosti u MW2 u odnosu na MW1? Dodana su nova oružja, nešto novih mapa, par perkova i killstreakova, nova SP kampanja i grafika malo ispeglana. Jedina prava novost je Special Ops koji se također mogao izvesti kao mod.
PES i slične igre neću komentirati jer ih ne igram niti me zanimaju. A za kvazi-igre na steamu po 40-50€ - to jesu većinom NOVE igre, a ne mod postojećih.
I ja ne pljujem po DLCu, samo kažem da je glupo i bezobrazno naplatiti 15€ 3 nove mape. Ali, tko voli, nek izvoli. Mene osobno nije briga, igram CoD4 i baš mi je lijepo.
mah...pusti ove slovence...tj.skote...tak su svi pljuvali po mw2 da ne valja,a kada je dosao ovaj free weekend igrao ga je i onaj ko ga je najvise pljuvao,svi su poletili da igraju,ja sam svojim ocima vidio u njemackoj u Gamestopu kada je dosao Beijing 2008 bio je 60 € a ljudi su ga kupovali ko ludi,a znalo se odmah da bez joypada se ne moze igrati,a iako ga imas igra je totalno bezveze
ja sam igrao taj free weekend i obrisao nakon 5 odigranih partija
tolko smeca ima u ovoj igri da je to strasno
nebi igra da mi ju netko besplatno da
prije bih rekao da su za free wikend haxzori navalili da testaju svoje nove uratke a ne mi koji kao ''zalimo i tugujemo'' za mw2 -.-'
edit: 400 stranica :O
idi igraj tetris,nes' ga nista platit
igram ja bad company 2 koji sam platio 220kn a mw2 je kostao 400kn (tj. kosta 400kn) ?!? i ko je tu lud ? po meni bc2 je bolji u mnogocemu od mw2 + nemoramo placati te bijedne dlcove koji kao donesu nekakva poboljsanja i osvjezenje ..
da .. mos mislit ...al nagodnu -.-'
pazite sta vam kazem .. blizzard je za to sve kriv i njihova pohlepna politika ... sad ce sve cesce za mw2 izlaziti takozvani dlcovi i svi ce se redom morati platiti ...
LOL...koji si ti...znaci ti ces ovaj Gran Turismo 5 sto ce izaci ove godine na PS3 igrati tek 2015?
stvar je u tome sto mw2 nicim ne opravdava cjenu
za granturismo bi dao i 1500kn zato sto ta igra tolko (ako ne i vise vrijedi)
Ja nisam. Nije mi se dalo niti skidati niti igrati to čudo. Igrao sam pirata i premalo je novosti da bi to prodali pod novu igru i još onda naplatili DLC.
sam vi igrajte vas BF,a ja cu igrat svoj cod MW2 ali onda...ako cemo tako,vi ste na pogresnoj temi...ovo nije BF...lol...a koji ste vi...pa tak procjenjujete vrijednosti,da se mozda ne bavite procjenjivanjem nekretnina po zagrebu i okolini???
a koji ste vi...pa tak procjenjujete vrijednosti
Ja procjenjujem koliko nešto vrijedi meni, kao i svatko drugi.
A ovo tvoje trolanje mi ne vrijedi niš, stoga pozdrav i sretno s map packom.
ma naravno,hvala budem ga kupio i sve ostale koje ce doci za mw2 pa i kada bi bili 100$
Sto je vam bolje:cod4 tdm pub sa svim igracima sa frag x3,jugernautom i martyrdomom,ili par igraca u mw2 sa commando ili gl?
MW2 pub>COD4 pub(bez pravila/modova)
Kad je netko fan, i zeli da trosi pare na crap od 3 mape to je cisto njegov problem. Mi vidimo da je to dranje, pljacka i cisti bezobrazluk ali ako je netko zasljepljen to je njegov problem.
Ali bas me zanima sta ce se desiti kad izadje taj map pack. Sigurno ce biti jos sljepaca spremnih da plate maglu ali i onih koji vise cjene svoj novac, i kada se broj kvalitetnih hostova prepolovi koliko ce to narusiti kvalitetu igraja MW2, novih glupih izbacivanja iz lobija i losih hostova. ., igra je osudjena da potone, Titanic ali ko ga voli nek se voza prema ledenjaku!
(Uostalom i IW je potonuo pa bih se ja zapitao za kvalitetu ili izlazak buducih DLC paketa i cjenu istih)
OMG..tu ekipa psuje MW2 ajde mars tamo na B:BC2 temu i raspravljajte o tome kako je mw2 los a ne tu mi pljuvat po igrici..
OMG..tu ekipa psuje MW2 ajde mars tamo na B:BC2 temu i raspravljajte o tome kako je mw2 los a ne tu mi pljuvat po igrici..
Hahaha
- Nitko ne psuje - ne znaš čitati ;)
- Zašto bi na BF:BC2 temi raspravljali da je MW2 loš? To bi bio offtopic. Ovo je MW2 tema i tu se raspravlja o MW2, o njezinim dobrim i lošim stranama
- Nitko ne pljuje
- Upravo tako - igrica
Ne igram ni MW2 niti BF:BC2. Probao obje, nijedna mi se nije svidjela. MW2 sam već objasnio a koncept BFa ne volim i tamo se osjećam "ugroženo" kao CoD igrač