- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O_o Could this be...the end?
Moze mi netko pojasnit kakav MMO?
Hoce li i dalje ostati FPS?
Sve mi se vise cini da CoD serijal ide u qrac.
Mislim da su MMO igre poput World of Warcraft...
O_o Could this be...the end?
Moze mi netko pojasnit kakav MMO?
Hoce li i dalje ostati FPS?
Sve mi se vise cini da CoD serijal ide u qrac.
Mislim da su MMO igre poput World of Warcraft...
Pa u koje se cudo ovo pretvara?
Nemam ideju igrati Call of Duty iz 3rd persona.
I opet seru po nama praveci Xbox eksklusive na 30 dana.
Ove nove stvari poput novog camo attacmenta itd bilo bi glupo da to dobijemo onako bez truda, ko zna mozda ce dic lvl cap na 80!
eeeee,,.... kako napraviti svoju temu,ja tražim al ne mogu nać pomoćććććććć?!
eeeee,,.... kako napraviti svoju temu,ja tražim al ne mogu nać pomoćććććććć?!
Odes pod forum npr."PC igre"i na vrhu stranice ces viditi gumb "napravi novu temu".
THOMSON ST780
Just call me speed brainer hahah..:D
http://www.modernwarfare247.com/news/stimulus-package-30-day-exclusive
Dolazi jos Riot shildova i mnog tog. Jos sam da bude besplatno... Da bar.
oni su fakat gamad, BFBC2 ih stišće u klinču svaki dan sve više a oni tek krajem ožujka puštaju DLC, koji će čitavih mjesec dana bit X360 ekskluziva...jesam fan ali ova nepopustljivost mi već na qrac ide...nedaju DS(s tim smo se pomirili) još sad ako budu naplaćivali DLC na kojem će bit stare mape 
http://www.modernwarfare247.com/news/stimulus-package-30-day-exclusive
Dolazi jos Riot shildova i mnog tog. Jos sam da bude besplatno... Da bar.
oni su fakat gamad, BFBC2 ih stišće u klinču svaki dan sve više a oni tek krajem ožujka puštaju DLC, koji će čitavih mjesec dana bit X360 ekskluziva...jesam fan ali ova nepopustljivost mi već na qrac ide...nedaju DS(s tim smo se pomirili) još sad ako budu naplaćivali DLC na kojem će bit stare mape 
plaćaš što već imaš.
ja sad ozbiljno mislim o prelasku na bf.
Kada upalim igricu ekran mi se smanji sa lijeve i desne strane(sveukupno 1/3 ekrana).Sad sam stvio windows 7 a kada sam imao windows xp bilo je sve uredu. Sad neznam sta da napravim.Imam original.
Iskreno, i nije nesto.
Kada upalim igricu ekran mi se smanji sa lijeve i desne strane(sveukupno 1/3 ekrana).Sad sam stvio windows 7 a kada sam imao windows xp bilo je sve uredu. Sad neznam sta da napravim.Imam original.
Jesi li pod options stavio fullscreen? Ili drvivere od grafe za win7?
di pod koje options
di pod koje options
Pa u igri.
odem pod video.advanced video i onda imam aspect ratio,anti alising ,screen refresh rate,sync every frame itd. Di da pogledam to kaj si pito(ne kuzim se ja u te stvari pa mi morams malo bolje objasnit 
http://www.mw2blog.com/modern-warfare-2-stimulus-package-maps/
1200 MP je 80kn. Nama ce na PCu vjerovatno roknut cijenu.
http://www.mw2blog.com/modern-warfare-2-stimulus-package-maps/
1200 MP je 80kn. Nama ce na PCu vjerovatno roknut cijenu.
preskupo pa 100kn dođe battlefield 1943
Može jedno glupo pitanje jer meni ništa nije jasno koliko će se plaćati nove mape i šta ako ih ne kupimo hoćemo li moći uopće igrati
Sutra će Robert Kuglanje(bowling) reći sve detalje o dlc-u. Link
Može jedno glupo pitanje jer meni ništa nije jasno koliko će se plaćati nove mape i šta ako ih ne kupimo hoćemo li moći uopće igrati
Vjerovatno ce te kada se zavrti u rotaciji neka od novih mapa izbaciti sa hosta.
e evo ti je dobra
i da mene zanima taj dlc
mozda ga kupim ak mi bc2 ikad 
Podvrdio sve glasine do sada, map pack će koštati 1200 MS bodova(15$) na xboxu i sadržavati 5 mapa, 2 iz CoD4, 3 nove.
Kako su digli cijenu na xboxu za 5$ šanse da map pack daju besplatno na PCu su praktički nikakve.
Vjerojatnije je da će na europskom steamu "izjednačit" cijenu na 15€.
U prijevodu stotinjak kuna za 3 nove mape. Ili narodski rečeno, pljačka.
Podvrdio sve glasine do sada, map pack će koštati 1200 MS bodova(15$) na xboxu i sadržavati 5 mapa, 2 iz CoD4, 3 nove.
Kako su digli cijenu na xboxu za 5$ šanse da map pack daju besplatno na PCu su praktički nikakve.
Vjerojatnije je da će na europskom steamu "izjednačit" cijenu na 15€.
U prijevodu stotinjak kuna za 3 nove mape. Ili narodski rečeno, pljačka.
itekakva pljacka za 3 mape 100kn a igru platio 350kn
ma reko sam vam oni su lopovi i lopovi ostase
Svaka cast DICEu kako ih je sjebo. Izadje u isto vrijeme kad i oni map pack, i to besplatan. Ma ak ovako nastavi IW nece ih niko ni volit vise. Nit ce kupovat. Onaj Robert Balls je izbjego otkaz i sve pisda jedna, da su ga bar otpustili.
Svaka cast DICEu kako ih je sjebo. Izadje u isto vrijeme kad i oni map pack, i to besplatan.
Pa sad, ne znam baš koliko se dodavanje već postojećih mapa u druge modove može nazvati map pack.
Imam Xp 32bit , pa se prebacujem na Win7 64 bita. Imate iskustva u vezi win 7?
Da li se sta treba sacuvati da bi imo sve iste statove ili sve to steam napravi?
Kakva su iskustva sa win 7(64 bita) i cod mw2?