Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.397.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Jebasu123 kaže...

heh ljudi evo 3. prestige 70 lvl Smijeh neznam da idem dalje Neodlučan

ja 5. prestiž, lvl 50... i idem do lvl 10... kad stignem stignem... Namigiva  ...nema žurbe...

18 godina
ranko091 kaže...

ja 5. prestiž, lvl 50... i idem do lvl 10... kad stignem stignem... Namigiva  ...nema žurbe...

Svaka ti cast, ja sam odradio prestige 3 i cisto nemam vise ni volje/zelje/vremena da resetujem i igram PUB, pogotovo sto stalno igram war-ove pa mi fali kalas s FMJ itd. Ako neigras nista drugo mislim da i mozes kroz duzi period odradit, ali mislim da je to cisti mazohizam i da nagrada koju dobijes za ulozeni trud nije ni blizu isplativa. Par extra klasa i title koji je ionako bezvrijedni dick measure za gameplay.

Iskreno ako si vec nekoliko puta dizao do lvl 70, rokni si rank hack lvl1 prestige 10 to odradi i gustaj se u igri. Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

objasnit mi malo taj pretiž...kako se igra

0 0 hvala 0
18 godina
SliCe kaže...

objasnit mi malo taj pretiž...kako se igra

Kad dodjes na lvl "71" pojavi ti se opcija PRESTIGE, omogucava ti reset svih challange/oruzja/attachmeta, vraca te na lvl 1 a za uzvrat ti poklanja dodatni slot za klasu, novu ikonicu kad kliknes TAB za score  i neki Title.

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Svaka ti cast, ja sam odradio prestige 3 i cisto nemam vise ni volje/zelje/vremena da resetujem i igram PUB, pogotovo sto stalno igram war-ove pa mi fali kalas s FMJ itd. Ako neigras nista drugo mislim da i mozes kroz duzi period odradit, ali mislim da je to cisti mazohizam i da nagrada koju dobijes za ulozeni trud nije ni blizu isplativa. Par extra klasa i title koji je ionako bezvrijedni dick measure za gameplay.

Iskreno ako si vec nekoliko puta dizao do lvl 70, rokni si rank hack lvl1 prestige 10 to odradi i gustaj se u igri. Namigiva

ma nije to nikakva meni titula. ja igram, pa kad dodem do lvl 70 i kad ga napunim do kraja samo se prebacim u novi prestiz, ništa posebno. Ne igram warove niti ista takvo, tako da mi nije ni bitno... A posto igram HC modove, onda mi nije ni oruzje toliko bitno, samo da je cold bloded perk i silencer... sve ostalo mi je relativno, snađem se ja sa onime što imam... :)

16 godina
protjeran
D3ViL kaže...
stalno igram war-ove

War-ovi koje spominješ, možeš mi malo pojasnit što i kako igrate?

Možda bi se mogli dogoorit za jedan meč?

18 godina
Antraks kaže...

War-ovi koje spominješ, možeš mi malo pojasnit što i kako igrate?

Možda bi se mogli dogoorit za jedan meč?

Naravno. Ma standardni CB rules http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=10093 samo mi sutni na pm svoj steam da te add.

16 godina
protjeran
Malo sam bacio pogled na pravila i odmah mi je upalo u oči da nema claya, a neke od mojih će *ebat i to što nema nubtubea ;))
Najgore od svega je što mi isključivo igramo HC, a ako sam dobro primjetio u war-u se ne igra HC??

0 1 hvala 0
18 godina
Antraks kaže...
Malo sam bacio pogled na pravila i odmah mi je upalo u oči da nema claya, a neke od mojih će *ebat i to što nema nubtubea ;))
Najgore od svega je što mi isključivo igramo HC, a ako sam dobro primjetio u war-u se ne igra HC??

A neznam meni i mojoj ekipi vise godi ovakav nacin igre po uzoru na PAM/PRO mod iz prethodnih nastavaka. Iskreno volio bih da postoji public verzija ovoga jer meni osobno smeta zakrcenost i pretrpanost sadrzaja u normalnoj PUB igri.

Recimo to je ogromna mana ovog nastavka. Ako usporedim recimo s CoD2/CoD4 soba za trazenje war-ova CoD4.wars/CoD2.wars je bila uvjek KRCATA ljudima u bilo koje doba dana, konstantno bi se spamalo i trazilo neki war, dok recimo na CoD6.wars jedva da ubodes ponekog da trazi pcw.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 12:36 (D3ViL).
16 godina
neaktivan
Ekipa pomagajte neznam u čemu je problem nemogu se nikako spojiti sa hostom 15 puta me izbaci i piše "UNABLE TO CONNECT HOST "ima li tko kakvu ideju zašto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
Ekipa pomagajte neznam u čemu je problem nemogu se nikako spojiti sa hostom 15 puta me izbaci i piše "UNABLE TO CONNECT HOST "ima li tko kakvu ideju zašto

neznam... ja evo sad probao i za 10 sekundi bio u igri... nikakvi "unable to connect to host".

Probaj neki drugi mod... ja obično to probam, neki drugi mod stavit od onog kojeg želim. Ali u zadnje vrijeme nemam ama baš nikakvih problema sa iwnetom pa ni to više ne radim.

16 godina
neaktivan

Nazalost sam saznao da FMJ ne utjece na damage na protivnika...ko ne vjeruje evo linka

FMJ utjece samo kroz zid drugo nista :(

Svijet se vrti oko FAILOVA..:D (Avatar sve objasnjava)
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 22:33 (juicyfruits12).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
juicyfruits12 kaže...

Nazalost sam saznao da FMJ ne utjece na damage na protivnika...ko ne vjeruje evo linka

pa zapravo sam to otprije znao...isto kao i Full Metal Bullet u stvarnosti(gdje čak nekad istroše manje nego obični metci jer prođu kroz protivnika umjesto da ostanu u njemu)

a i piše u samoj igrici kod FMJ-deeper bullet penetration + piše na wikiji

a onda sam se probudio...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 0:06 (crazy_luđak).
18 godina
neaktivan
juicyfruits12 kaže...

Stvarno brzo uocavas stvari. Zvat cu te speed brainerIznenađen

http://tridizajn.com/blog
18 godina
neaktivan

Prvi DLC stiže za 3 tjedna ekskluzivno za xbox, još nije poznato kada stiže na PC i koliko će koštati.

0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan

Nakon par dana opet mw2 ,i docekaju me wallhackeri(cak cetvero ocitih) ,jedan aimboter, začinjeno sa lagom..mw2<3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timon kaže...

Nakon par dana opet mw2 ,i docekaju me wallhackeri(cak cetvero ocitih) ,jedan aimboter, začinjeno sa lagom..mw2<3

a jadni ljudi... Ajde pa kad dobiju BAN, valjda će onda bit sretni... :)

18 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

a jadni ljudi... Ajde pa kad dobiju BAN, valjda će onda bit sretni... :)

Što si ti to u nekom klanu (NOB)? To je neki MW 2 klan ili?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;feature=PlayList&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;p=04E802B01DFA9487
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jooj koji će mi k*** Overgrown, ništa se ne vidi, radije bih da su ubacili onu kišnu mapu na brodu sa CoD4...kako se ono zove...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

jooj koji će mi k*** Overgrown, ništa se ne vidi, radije bih da su ubacili onu kišnu mapu na brodu sa CoD4...kako se ono zove...

Wet Work

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
crazy_luđak kaže...

Wet Work

eh da, Wetwork je bio savršen, lijep ugođaj, noć kiša, snajperi imaju svoje(mogu se napucavat s jednog kraja broda na drugi) a mi ostali pičimo i napucavamo se oko kontejnera...predobroBogataš

18 godina
crazy_luđak kaže...

eh da, Wetwork je bio savršen, lijep ugođaj, noć kiša, snajperi imaju svoje(mogu se napucavat s jednog kraja broda na drugi) a mi ostali pičimo i napucavamo se oko kontejnera...predobroBogataš

Pa Overgrown je bila jedna od bolje dizajniranih i vecih mapa, i bar tamo je bilo dovoljno mjesta za snip da se skempa a i kucica za rush itd. Po tebi najbolje da su ubacili onu malu budjavu mapu sa 4 konteljera Smijeh

16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
crazy_luđak kaže...

Pa Overgrown je bila jedna od bolje dizajniranih i vecih mapa, i bar tamo je bilo dovoljno mjesta za snip da se skempa a i kucica za rush itd. Po tebi najbolje da su ubacili onu malu budjavu mapu sa 4 konteljeraSmijeh

Mapa se zove shipment i ima 6 kontejnera XD

The cake is a lie...
17 godina
neaktivan
Looka kaže...

khm khm

i inače smo se na toj mapi ubijali samo shotgunovima i pistoljima...

:) :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:08 (ranko091).
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
Looka kaže...

khm khm

i inače smo se na toj mapi ubijali samo shotgunovima i pistoljima...

16* ... fail...

The cake is a lie...
17 godina
neaktivan

sad sam gledao Percy Jackson and The Olympians The Lightning Thief i  u jednoj sceni cujem neko puca metke, i cuje se "harrier incoming" i meni to nekako prepoznato zvučalo, i tako se priblizava kamera, a tip igra mw2 na telki... uglavnom teška reklama... :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

poslao sam im nuke...

zanimljivi komentari...hehe. zanimljivi komentari...hehe.
get doooooown !!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

http://www.modernwarfare247.com/news/stimulus-package-30-day-exclusive

Dolazi jos Riot shildova i mnog tog. Jos sam da bude besplatno... Da bar.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Canassob kaže...

http://www.modernwarfare247.com/news/stimulus-package-30-day-exclusive

Dolazi jos Riot shildova i mnog tog. Jos sam da bude besplatno... Da bar.

Po videu se vidi da ce doci dosta novih mapa,sto novih,sto onih iz CoD-a 4.

Jedva cekam da to vidim Osmijeh

Keep this topic alive!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice