Imam org COD MW 2
dodaj te me na steam: my user error1911
Imam org COD MW 2
dodaj te me na steam: my user error1911
ev malo uzeo snipera, za početak barret-jako mi je loše išlo. uzeo onda interventiona-sniper, prejak. nekad se i divim svojim čudnim no scope killovima :) taman ispunio ona dva challengea sa throwing knifeom. bio lika ranio sa snipom, bacim knife i dva challengea(payback).
sad se malo učim scopeu, jako dobro. gledam kak drugi igraju, pa ih kopiram.
Jeste li čitali tekst o MW2 multyplayeru u novom Bugu? U tom tekstu, pola stvari koje znamo još iz cod4 su u tome tekstu opisali kao neke novost... LOL
Jeste li čitali tekst o MW2 multyplayeru u novom Bugu? U tom tekstu, pola stvari koje znamo još iz cod4 su u tome tekstu opisali kao neke novost... LOL
Kako bi ti nekome predstavio nešto s čim se još nije susreo, tako da mu navedeš razlike u odnosu na prethodnika, a sve ostalo jednostavno ignoriraš? :))))
Pa ocjena je visoka! :) Toliko visoka da je Vrdelja promrmljao nešto o zombijima, rezignirano mi bacio tekst u lice i odlučio istjerati pravdu šakama. No budući da sam ja ovdje i pričam priču, jasno je kako je to prošlo... :D
Imam dojam da Vrdelja ne voli COD serijal generalno govoreći. CDO 2 od njega nije dobio veliku ocjenu, a Luđak je poslje to išao korigirati.
Čekaj, govorimo o prvoj recenziji Modern Warfarea 2 ili ovoj u novom Bugu, gdje je opisana/ocijenjena mrežna komponenta? Jer MP je dobio 88%, što je sasvim dovoljno! Vrdelja je prošle godine dao manju ocjenu kad je u jednadžbu bio ubrojan i i SP dio, s čime se također potpuno slažem. SP je čista reciklaža svega viđenog u prvom MW-u... s tim se teško ne složiti :)
SP je stvarno dosadan...pogotovo one misije u Washingtonu.
SP je stvarno dosadan...pogotovo one misije u Washingtonu.
Vjeruj mi,nema ništa goreg od Virginije.
S druge strane,Multiplayer je totalno ludilo.
Mislio sam da će biti iste kvalitete kao SP.
Ali gadno sam se prevario.
Šteta što je u zadnje vrijeme teško naći lobby.
Nešto je malo igrača,također
meni se svidio dosta sp jedino me smeta sto je jako kratak i sto su ameri prikazani kao jadne zrtvice
meni se svidio dosta sp jedino me smeta sto je jako kratak i sto su ameri prikazani kao jadne zrtvice
Kratak ali sladak-kažu neki
ispravak prikazani su kao jadne male nevine zrtvice koje su herojski pobijedile ruse
bah gluposti ameri su najpokvarenija vojna sila na svijetu i apsolutno nema sanse da iko stupi na njihov teritorij ikad
Naprotiv uopce se neslazem s tobom.
CoD 4 kada je izasao imao je onaj WOW efekat jer su unjeli nesto novo i nikad vidjeno, igra je bila cista inovacija u CoD zarnu i odvela ga tamo gdje prije niko nije ni sanjao da ce krociti! Dok MW2 ide utabanom stazom samo dodajuci neke "sitnice" i modificirajuci vec prekaljeni sistem kroz CoD 4 i WaW!!!
Pa mw2 ne donosi gotovo nista novo naspram prvog djela. Od single da ni ne pricam. osim nabijenog efekta,vise interkacija..
Ali nista nevideno ili novo. Specops mi je jos okej napravljen. ALi single onak onak. Nije los,ali nije revolucija.
Multi hm... Ne znam sta da kazem. Nakon par mjeseci igranja cini se gubi na drazi. Nekako u cod4 je bio puno orginalniji
za svoje vrjeme. Ima vise mana po mom misljenju. Nedostatk sudjelovanja iw u zajednici,nedostatak modiranja. Zato je i
cod 4 posto to sto je. Problemi sa iw netom(hostanje,laggovi...) te tehnicki problemi kod rusenja,smrzavanja... Ocito ne leti
igra svima kako bi htjeli te tehnicki problemi ocito vezani uz engine koji je vec i ovak isisan do kraja. Po meni neke neizbalansirane stvari u multiju.
Tipa perk one army(zloupotrebljivan za noobtubere), odskakanje nekih oruzja(tipa akimbo shotgun) koje je sam iw prizno i smanjio damage sa patchom.
Problemi sa teksturama. Takoder njihov famozni anticheat se nije proslavio. Ako je revolucija sto su promjenili oruzja i nabili brdo killstrekova,te dodali nove
fore i mape skidam im kapu. Ali slozio bih se da je multi dobar,ali ima svojih mana i nikako se ne moze reci da je orginalan ili da ima neki genijalan novi koncept.
Najgore od svega je ignoriranje iw-a prema strani pc zajednice. To je najgore od svega po mom misljenju.
He he, znao sam da ce biti ovakav srcan odgovor ko vucica kad brani jazbinu sa vucicima.
Zato sam i stavio "sitnice" navodnike da nepravim spisak "dodataka" koji su tweakali i ubacili sve je to vec vidjeno u CoD 4 samo jos vise napumpano kako rece kolega post dva gore nategnuto do kranjih granica i samo sto se ne raspukne. Ja nisam rekao da nema novog sadrzaja ali nema ni velikih promjena, meni igra osobno nije nesto posebno i smatram da je krs napumpan gomilom smeca i da nije do koljena svom prethodnom nastavku ali to je moje misljenje. Sve ovo sto si ti nabrojao vec ima u prethodnim nastavcima samo je "poboljsano" nista novog i spektakularnog.
A sto se tice mapa iskreno izuzev Favele bolje su mi one iz CoD 4 nema niti jedne da moze stope da poljubi mapama Crash ili Crossfire.
Realno gledajuci to je samo tweak CoD 4 s ubacivanjem gomile dodataka na istom enginu te sa istim sistemom perkova/attachmenta/killstreakova. Znaci ne donosi nista novo i revolucionarno kao sto je recimo bio CoD 4 spram CoD 2 razumijes li? Zato kazem da ne zasluzuje vecu ocjenu.
jednostavno to nije call of duty, igra nije losa ali mogli su je nazvati nekako drukcije...nije to ono sto je cod nekad bio, 4-ci ni do koljena
jednostavno to nije call of duty, igra nije losa ali mogli su je nazvati nekako drukcije...nije to ono sto je cod nekad bio, 4-ci ni do koljena
Kako kome.
jack imas ti pravo, naravno da ne mora svima igra bit fush, ali ja sam ocekivao malo vise...
Ako išta, MW2 je zabavniji od MW i popunjeniji.
Istina nije nešto mega napredovao, ali zabavniji je definitivno.
Istina nije nešto mega napredovao, ali zabavniji je definitivno.
Zabavnost je ipak dosta relativna kategorija, meni nekad fale 16vs16(i više čak) fajtovi.