Ili kad osvojiš HQ npr.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili kad osvojiš HQ npr.
Konačno rasprava o igri a ne o lagu i piratima koji bi na MP. I da Danny ja spadam u one koji se uz cod opuštaju i to u onu drugu grupu.
Konačno rasprava o igri a ne o lagu i piratima koji bi na MP. I da Danny ja spadam u one koji se uz cod opuštaju i to u onu drugu grupu.
Ok, super. Ali si napisao nebulozu o donošenju trčanja iz drugih modova.
TDM je izmislio run and gun. :)
Ma kampa 90% igrača samo neki to rade više, neki manje.... budimo realni ^^
E, sad, što je kamp??? Koliko dugo treba igrač biti na jednom mjestu da ga se prozove kamperom?
Recimo, ja kad ne igram sa snajperom... trčim od pozicije do pozicije i ako nekog usput ubijem OK, ali važne su mi pozicije i killovi koje na njima napravim. Svaka mapa ima nekoliko dobrih mjesta s kojih se može napraviti nekoliko killova u nizu i mislim da je suludo pobjeći s te pozicije nakon prvog killa.
Ili znaš da tu uskoro mora netko proći... i naravno pričekat ćeš ga na dovoljnoj udaljenosti i pravilno postavljen. Znači, čekaš ga i na istom mjestu provodiš na njemu neko vrijeme.... jel to kampiranje ili ne???
Da ne govorim o demolitionu i ostalim modovima gdje je kampiranje neizbježno. Kako ćeš branit poziciju ako ne kampiranjem. Još nisam vidio nikoga da trči oko baze i ubija neprijatelja braneći poziciju ^^
Kampanje je jednostavno opisat.
S&D naprimjer, Attack tim, ostane zadnji igrač, a taj frajer od početka leži u blizini svog spawna i čeka da mu neko dođe.
A defendanje objectiva NIJE kamp, to je defendanje.
Al u defensu mi je slađe flankati nego čekati.
Meni osobno je uvjek bio i bit ce najbolji search and destroy. Ovdje je malo kratak,te volio bi da je barem da
8 ako ne do 10. Katkad se taman ufuram i onda gotovo.
Ali prvenstveno sto se tice igranja sd mi je glavni ali i najtezi, uz odredeno vrjeme igranja na njemu
naucit cete najvise od kretanja,mapa,razno raznih fora sto nema sanse da inace skontate npr na tdm.
Ovdje ako zaredam skoro15+ onda se sam sebi cudim. A kad sam igro hq,dom...bacio par nuklearki,
skorovi po ne znam koliko u plusu,killsteakovi +30... Tako da u searchu nema toliko bahacenja. eheh
Uostalom nije ni cudo sto na svim warovima se igra taj mod. I posebno trazi timsku igru. Tako da
samo treba vjezbat i vjezbat, te kad se prebacite na neki drugi mod bit cete puno bolji.
Sto se tice snajpera... ja igram skoro nonstop sa snajperima i nema pravila. Malo igram run i gun sa
intr. i barretom. Pa malo "kampam",ali kazem u sd si relativno prisiljan na laksu kretnju.
Mislim da za snajpere vrjedi vise kakav mod igras nego stil. Samo steta sto nisu jos koji snajp ubacili.
Ma kampa 90% igrača samo neki to rade više, neki manje.... budimo realni ^^
E, sad, što je kamp??? Koliko dugo treba igrač biti na jednom mjestu da ga se prozove kamperom?
Recimo, ja kad ne igram sa snajperom... trčim od pozicije do pozicije i ako nekog usput ubijem OK, ali važne su mi pozicije i killovi koje na njima napravim. Svaka mapa ima nekoliko dobrih mjesta s kojih se može napraviti nekoliko killova u nizu i mislim da je suludo pobjeći s te pozicije nakon prvog killa.
Ili znaš da tu uskoro mora netko proći... i naravno pričekat ćeš ga na dovoljnoj udaljenosti i pravilno postavljen. Znači, čekaš ga i na istom mjestu provodiš na njemu neko vrijeme.... jel to kampiranje ili ne???
Da ne govorim o demolitionu i ostalim modovima gdje je kampiranje neizbježno. Kako ćeš branit poziciju ako ne kampiranjem. Još nisam vidio nikoga da trči oko baze i ubija neprijatelja braneći poziciju ^^
Postavlja se pitanje jeli opće moguće kapmati sa snipom, ipak je to klasa koja je u borbi prsa o prsa uvje inferiorna, stoga kampanje u smislu pronalaska dobre pozicije i pokrivanja velikog djela mape i nije kampanje, no fokusiranje na jednu točku ( bomba na sabotaži, zastava, itd.... ) i čekanje prve žrtve ipak spada u kampanje.
Točno S&D je baš mod za usavršavanje skilla i čeličenje igrača.
Dok nisam igrao S&D za neke kutke na mapama nisam niti znao da postoje jer ti takva mjesta u TDM-u jednostavno nisu potrebna. Bilo da ih koristiš za zaklon prilikom šuljanja ili branjenja pozicije.
Gore spomenut švedski klan uvijek igra S&D tako da sam igrajući s njima dosta i naučio.
Točno je da ponekad zna biti frustrirajuće, pogotovo kad te krknu nekoliko puta za redom bez da ispališ metak, ali onda dok čekaš novu partiju pratiš nekog od boljih igrača iz svoje ekipe i učiš od njega tako da ni to nije loše pogotovo ako izvučeš pouku iz njegovog igranja.
u S&D i nakon 1000 sati igranja možeš nekaj novo vidjet i naučit, to je čar tog moda.
Najbolje balansiran gametype .. nema previše kampanja a ni zaletavanja.
Antraks kaže:
Ja ih pak vidim svaki dan. Dvojica ostanu sa gl ili sličnim pričekušama blizu bombe a prava bitka se vodi oko spavna neprijatelja sa brzim perkovima i akimbo naoružanjem tako da nema šanse da demontiraju bombu. Ali svatko ima svoj stil pa je nekom draži kamperski a netko voli akimbo i deri bez pameti.
Inaće i kampirati treba znati jer te malo bolji igrač odmah poslije prvog killa snimi i popiješ snajper u čelo. Dobar mi je onaj zvuk ko da pogodiš kantu.
Jučer npr. igrao sam s dvojicom s foruma Demolition.
Uzeo sam Uzi+Red Dot + ranger akimbo, scavenger, danger close, ninja pro, flash + semtex.
Naravno bio prvi, ali izgubili smo 2:1 jer u mom timu nitko nije pazio na objective osim nas.
Al koji je gušt zabit semtex na frajera koji je u prostoriji s još nekoliko njih, počnu trčat od bombe a bomba je na njima ... (danger close pojačava užitak).
ma ovo je za poludit!
imam ona dva problema o kojima stalno pričam, da na ESC izlazi u windowse i da ne mogu pisat na text chatu na steamu i igri.
jučer sve normalno, nema problema, ja sretan skroz. i eto danas opet problemi.
stavit ću par slika pa recite do čeg može bit.
prva slika: razer driver, faststone capture,kaspersky, neki driver za tipkovnicu, steam
druga: procesi, tražite uljeza
treća: možda je neki eye candy krivac svega ovoga, dolje je neka windows 7 tema koju sam skinuo s neta a koristio sa uxthemepatcher
edit: ponovo uploadam, nisu se prihvatile
dečko moj to meni ne radi slijedio sam upute točno i precizno ali mi to ne pomaže
već mi javlja
i javljat ce ti i dalje dok god ne stavis staticnu islaznu ip adresu iskljucis dns i upises dns svojeg providera rucno u winsima.. htio sam stavit tutorial ali nije bilo zainteresiranih pa sam odustao.
Mozda u dlc bude i zlatni eagle, u easy class editoru sam ga naso ;),sam ne radi bling na njemu.
Mozda u dlc bude i zlatni eagle, u easy class editoru sam ga naso ;),sam ne radi bling na njemu.
ma to je njima ostalo od cod4. nije im se dalo prepravljat cjeli engine. lol
Dali zna tko dali piratski MP radi ??? Frend me muči več 2 tijedna... Ja imam original pa neznam !
Ljudi kupio sam key danas za COD jel mi može tko objasniti sljedeče:
1.Imam piratski COD i sad hoču aktivirati cod MP sa key-om šta trebam napraviti ?????
Ovo je sramota!
Više nemogu naći partiju ispod pinga 90 
Novi patch.Dosta zezanja ljudi na s&d sa ak-47 dok sam jos 58 rank .I 5 perkova uz to.Uz to sa zlatnim eaglom. I stingerom.Necu ban na prvoj origigi igri od civ3.xD
Crn mi je printscreen,al podijelio bih s vama te klase.Kad stavis pusku na mjesto flasha, stisne se jadna i pise x0 pokraj nje.
Kako rulam sa uzikom(mini uzi)... Napravio sam 24 ks.. E poludio sam... A igram sa nekim likom iz Svedske a on mi se smije bokte txt chat je pregorio...
Ljudi kupio sam key danas za COD jel mi može tko objasniti sljedeče:
1.Imam piratski COD i sad hoču aktivirati cod MP sa key-om šta trebam napraviti ?????
instaliraj steam, napravi acc, uđi u games-activate product on steam i tu upiši key....onda će ti igra bit automatski skinuta kroz steam....ili ako neželiš čekat cili dan da ti se skida ti instaliraj s tih dvd-ova od piratske igre....
jel netko možda zna release notes novog 1.0.80 patcha?
Kad covjek pomisli da ga IW vise nikako nemoze iznenaditi (negativno) oni izbace novi patch koji te disconnecta nakon jedne mape 
jel netko možda zna release notes novog 1.0.80 patcha?
Rjesili su bug za care package. Tko ne zna,bug je u tome da se moze imati beskonacan broj package na jednu foru.
Ti patchevi ce se redati jedan za drugim kak mi se cini.
Joj kako mi sad na nerve krenila igrica... Nemogu odigrat divije partije za redom a da se nedesi ovo (vidi sliku)
Sve sam probo, unistall reinstal repair... Nista nece..
Ja sam imao takav problem sa cod 4 neki dan kad smo htjeli igrati lan party. Reinstal , ponovno directx, sve zabadava isto se ponavljalo. Da bi na kraju ispala greška u slušalicama i mikrofonu jer im portovi nisu bili poštelani .Radi se o win 7. Neznam za ovo tvoje ali provjeri te postavke pa se možda popravi.
ako hocete bit host mozete prisilit iwnet
no morate ima konzolu.. upisete "iwnet_searching 0" i to bi trebalo bit to
ja sam nisam probao al drugi vele da radi