Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan

Mene jako zanima kako to da je Captain Price jos bio i u cod 1 i 2 a jos uvijek je u modern warfare (bio je već malo stariji u u cod 2)... hoću reći da je nemoguće da čovjek koji se ratovao u drugom svjetskom ratu (cod 2) da se ratuje i u današnje vrijeme... možda je ovo pitanje već netko postavio i već odgovorio... pa kao netko zna nešto molio bih samo objašnjenje za to... inače igra je super

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 19:23 (ari).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
ari kaže...

Mene jako zanima kako to da je Captain Price jos bio i u cod 1 i 2 a jos uvijek je u modern warfare (bio je već malo stariji u u cod 2)... hoću reći da je nemoguće da čovjek koji se ratovao u drugom svjetskom ratu (cod 2) da se ratuje i u današnje vrijeme... možda je ovo pitanje već netko postavio i već odgovorio... pa kao netko zna nešto molio bih samo objašnjenje za to... inače igra je super

pih...ne zamaram se time. On je lik iz igre...iz mašte !!

Kupujem afričkog tvora.
17 godina
neaktivan

ma on je meni kralj, al ipak me to muči malo

18 godina
neaktivan
ari kaže...

Nakon WW2 odbjegli nacistički znanstvenici su ga kriogenički zamrznuli a pronađen je tek 2007 negdje u šumi u Gorskom Kotaru.

16 godina
neaktivan
ari kaže...

To je samo igra.Crtani

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
17 godina
neaktivan

Ja sam negdje pročitao da je onaj Price iz cod 1 i 2 djed ovog ''našeg'' Pricea iz cod4 i 6-ice....

Price cod 4-6

Price cod 1-2

Another captain named Price appears in Call of Duty 4: Modern Warfare and Call of Duty: Modern Warfare 2 and looks very similar to this Captain Price. In fact, the magazine Game Informer mistook the World War II Price for the modern-era Price. It has been heavily suggested, although not confirmed by Infinity Ward that Call of Duty 4's Captain Price is related to Call of Duty 1 and 2's Captain Price. Very similar features (particularly with the much improved graphics of Call of Duty 2), very similar pasts and military service in the SAS. It is likely the two Prices are grandfather and grandson, given the year difference, but it has not been officially confirmed.

Life taker and heart breaker

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Moram reći da je igra skroz podivljala, barem meni. Dakle, dođem doma oko 6 sati, u 6.45 se spojim i soliram bez ikakvih problema, a onda ja i frend se bezuspješno pokušavamo spojiti na GW i Dom. Svaki put kad se spajaju igrači izbacimi frenda.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

molim pomoć kad uđem u modern warfare 2 multiplayer piše da mi je nat strict pa zna li tko možda kako da to promjenim u open router mi je simens gigaset sx763 WLAN

dsl molim pomoć plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Moram reći da je igra skroz podivljala, barem meni. Dakle, dođem doma oko 6 sati, u 6.45 se spojim i soliram bez ikakvih problema, a onda ja i frend se bezuspješno pokušavamo spojiti na GW i Dom. Svaki put kad se spajaju igrači izbacimi frenda.

Novi patch je kriv za takve stvari. Ali inace ljudi navikli da patch ispravlja a ne radi bugove.

Ali infinity je u svemu orginalan.

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
16 godina
protjeran
tsimicx kaže...

molim pomoć kad uđem u modern warfare 2 multiplayer piše da mi je nat strict pa zna li tko možda kako da to promjenim u open router mi je simens gigaset sx763 WLAN

dsl molim pomoć plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Koji je tebi vrag? NAT da ti je strict ti je sasvim uredu. Ako želiš baš da ti bude open klikni vamo (ne vamo nego: vamo)

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina

ekipa imam mali problemčić a nebih želio otvarati novu temu kad igram (org) recimo 2 mape i na 3. mi se pojavljuju neki crni objekti koji zamjenjuju mete bombe itd recimo vama leti bomba meni crna rupa problem rješiv ponovnim ulaženjem u igru ali to mi jako smeta molim pomoć (nemojte mi pisat reinstall jer to i sam znam);kao da fale pixeli samo njih hrpa

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 21:54 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
2FA5T4U kaže...

iiiigram piratski MW2 Weee!!Cool

ako ko oce igrat neka me pma

steam:2f45t4u

Neki ne uče na greškama

A nemoze se ni to od danas.

Vise mi je puna kapa,uzimam i ja org.

A onda necu morat strahovat,kad ce odbacit.

BMW

1 1 hvala 0
16 godina

Da bio sam prekjučer na Wastelandu i vidio sam taj pokolj, a igrali smo i druge mape nekad zajedno nekad protiv. Bilo je dosta naših pa je bilo zanimljivo čitati uvrijede, a posebno ona tvoja "Šteta što nemam nukicu da vas sve spi..., I meni si bio sumnjiv jer si dobio čopera a još se nismo ni po mapi rasporedili, ali u idučim mapama sam imao priliku gledati kako igraš kad smo bili u istoj ekipi.

Zato sam i napisao GG.

Ja trenutno sakupljam tilove i ambleme jer mi je već dosta ganjanja rezultata. Trenutno sam 55 lvl petog prestiža pa si možda i zato izgubio Wasteland, ali ja sam dobio perfekcionista i naziv njubara jer smo bili u istoj ekipi :D

Do idučeg susreta na bojnom polju bok.

Kendo
16 godina
protjeran

Ovo kad me ponekad proglase za cheatera i volim i ne volim...

Volim zato što to znači da sam dobar, ali opet s druge strane mi ide na živce kad ljudi druge optužuju za nešto što nije istina.

Pogotovo me smeta kad mi kažu da sam kamper, a ja sa snajperom. Pa neću valjda sa snajperom trčat po mapi i izigravat glinenog goluba protivničkoj ekipi.

Druga stvar je kad sam sa ACR-om ili SCAR-om... ako tada kampam onda je u redu da mi prigovaraju, ali to ne činim tako da tu nema problema.

Inače rijetko odgovaram na provokacije i uvrede, ali onaj put jesam i nije mi žao jer zbog toga odonda svaku večer igram s ekipom iz Hrvatske ;))

Što se iwneta odnosno steama tiče, jučer totalna katastrofa. Mislim da mi je tek sada jasno zašto neki često prigovaraju na probleme s konekcijom.

Naime, kad sam igrao s našom ekipom nismo mogli dvije partije u komadu odigrati, a ja ponekad ni tu jednu :(

Odigramo jednu, i onda na sljedećoj... waiting connection i odbrojavanje do 20 i pozdrav.

Nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja sam odustao i krenuo malo solo igrati i u to me pozvao jedan frend iz Švedske.

On je u klanu i kad im prifali igrača onda me pozovu.

Dakle, sve Šveđani, članovi klana i ja.... 5 partija sam s njima odigrao u komadu bez ikakvih problema. Ping mi je bio odličan, laga nisam imao.

Doduše, pitao sam ovog frenda da li on ima kakvih problema u zadnje vrijeme, pogotovo poslije updatea na što je on potvrdno odgovorio, ali vjerujem da ti probemi nisu ni približni onima koje sam imao ja jučer.

Nakon toga opet probam s našom ekipom i naravno, sve isto kao i prije. Odigramo jednu, ali drugu ne možeš da se ubiješ.

Onda mi u pol partije pukne steam i reko... u krpe prije nego živce izgubiš do kraja.

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nakon skoro tjedan dana pauze jučer sam zaigrao.

Ko od samog izlaska igre, nikakvih poboljšanja, ovaj patch ko da ga ni nije bilo, isti problemi ostali, jedino kaj vidim je da svi ostali imate problema, a prije niste imali.

Očito je patch popravio jedan propust, prije je nekima radilo a nekima ne, a sad NIKOME ne radi kak treba. Malo oće, malo neće, više neće nego hoće.

Eto, potvrdilo se ono kaj sam govorio a vi negirali.

Hvala.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Antraks kaže...

Volim zato što to znači da sam dobar, ali opet s druge strane mi ide na živce kad ljudi druge optužuju za nešto što nije istina.

Pogotovo me smeta kad mi kažu da sam kamper, a ja sa snajperom. Pa neću valjda sa snajperom trčat po mapi i izigravat glinenog goluba protivničkoj ekipi.

Ili su mozda oni losi? :)

Ne brini,shvatit ces kasnije da od kampiranja sa sniperom nema kruha. Kretat ces se sa snipom kao sa SMG-om.

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
17 godina
neaktivan
ari kaže...

Na COD wikia piše da je lik iz 2. djela njegov djed ili tako nešto Smijeh, nemoj brkati Johna Pricea i Cpt. Pricea ( mada su totalno isti, no eto ... )

"The harder the battle the sweet of jah victory."
16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Ili su mozda oni losi? :)

Ne brini,shvatit ces kasnije da od kampiranja sa sniperom nema kruha. Kretat ces se sa snipom kao sa SMG-om.

Sve je moguće :P

Što se snajpa tiče... ovisi o poziciji koju sam u tom času zauzeo i naravno o mapi koju igram hoću li se kretati ili ne. Ako je pozicija dobra, neprijatelj konstantno nadire, a ja krkam... nema šanse da se maknem.

A i kad zabijem claymoricu da mi čuva leđa nema micanja dok ne pukne ona ili ja ;D

18 godina

Ekipa moze pitanje... nisam bas nesto previse u COD:MW2, imam par sati igranja, ali kako se vi nadjete? Se trazite preko steama ili? Nemojte se smijat :))))

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Preko steama da.

Dodaš nekoga na friends listu i onda se međusobno možete pozivati u igru.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
18 godina

Aha...

volio bi zaigrati sa vama koji put... MMF-Noobie pa ako vam se da joinat me... :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina

Naravno da se sa snajperom treba kretati po mapi pogotovo u madovima koji nisu HC radi killcama ali trčati ko sa SMG-m smiješno.

Promijeniš položaj  kill do dva i briši dalje, ali si odmah kamper noob.

Za trčanj ko muha bez glave su krivi domination i slični modovi gdje nije cilj pobiti protivničku ekipu nego zauzimati zastave ,bombe i slične gluposti pa su to ljudi prenjeli i u TDM i HC i drugi način igranja im je odmah noobovski.

Kendo
18 godina

Pa i meni je glupost kad se dvoje nabiju u zgradu, jedan visi po prozorima, drugi mu cuva vrata... sta to nije kampanje? Mislim ok ako igras sa GL-om pa ih mozes pocistit, ali nitko normalan ne igra sa njim. Jedino sa cookanom granatom, ali cim izviris, kenjo sa prozora te skida. Ne moze granatu bacit preko pola mape.

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 10:01 (tnakir).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kendo kaže...

Za trčanj ko muha bez glave su krivi domination i slični modovi gdje nije cilj pobiti protivničku ekipu nego zauzimati zastave ,bombe i slične gluposti pa su to ljudi prenjeli i u TDM i HC i drugi način igranja im je odmah noobovski.

LOL

Di si ti posljednjih godina?

TDM je najjadniji mod ikad. Totalno bespotrebno razmišljanje. Samo ideš i rokaš. FUJ. Nije potrebno ni taktiziranje ni ništa, a svatko gleda na sebe.

CTF, DOM, demolition i slični modovi puno su više od samo trčanja, treba i obraniti i slično. Ako ništa drugo sigurno je potrebnije više kampanja na jednom mjestu...

TDM je potpuni brainfuck i mod za dječicu koja ne znaju i za starije ljude koji nemaju volje razmišljati nego igraju da se opuste.

17 godina
protjeran

TDM mod je najbolji za opuštanje. Nobrain run&gun.

Al zato demolition ... sabotage mi je prejadan, pogotovo ak si u jadnom timu, partija je gotova za minutu, ili ak prvih 30 sekundi te prati "bad luck", gotova partija a nisi ni igrao pošteno.

HQ, S&D te Demolition. Tu se može puno vremena izgubit a i naigrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Kada su dobri timovi i Sabotage se igra dugo... Po 20-ak minuta...
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Kada su dobri timovi i Sabotage se igra dugo... Po 20-ak minuta...

VELIKO kad, to mi se dogodi jednom u 5 partija, s tim da ponekad tim zašteka malo na početku, al više nema mjesta ispravcima.

Zato S&D ... kojeg su uništili s igrom do 4.

16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Pa i meni je glupost kad se dvoje nabiju u zgradu, jedan visi po prozorima, drugi mu cuva vrata... sta to nije kampanje? Mislim ok ako igras sa GL-om pa ih mozes pocistit, ali nitko normalan ne igra sa njim. Jedino sa cookanom granatom, ali cim izviris, kenjo sa prozora te skida. Ne moze granatu bacit preko pola mape.

Po meni, ako si sa snajperom nema ti druge nego kampirati. Tu i tamo promijeniš položaj i rokaš.

Ovi što kampiraju a ne služe se snajperom to je drugi par rukava.

Ali i jedni i drugi su slatki kad ih se, nakon što su te par puta ubili, dokopaš i uzmeš im skalp. Taj jedan kill meni vrijedi više nego 10 običnih ^^

17 godina
protjeran

Zato uzmeš Intervention, dovoljno je "stabilan" da u trku pucaš iz njega, no aim do 15 metara, a u skoku i aimanjem na drugi kraj mape bez problema ubiješ.

Uzmeš PP2000 bez ičega, Sleight of Hand, Cold Blooded i Ninja. Ne čuju te, praktički ne vide te, samo rokaš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Antraks kaže...
tnakir kaže...

Po meni, ako si sa snajperom nema ti druge nego kampirati. Tu i tamo promijeniš položaj i rokaš.

Ovi što kampiraju a ne služe se snajperom to je drugi par rukava.

Ali i jedni i drugi su slatki kad ih se, nakon što su te par puta ubili, dokopaš i uzmeš im skalp. Taj jedan kill meni vrijedi više nego 10 običnih ^^

Istina, sniper nema druge nego se negdi zabit, opalit 2 - 3 killa i kad je sitacija cista mijenjat lokaciju i pomno pratit staru (jer ce najvjerovatnije takvi ici po skalp), ali seronje sa MG.om koji imaju rupu od 10x10 cm kroz koju sisaju, takve treba kastrirat ili GL-at

I'm going woo woo
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice