Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.761
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran

Dobio sam perfectionsta :)))

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

"Server connection timed out" to je vald sad nova fora.Namigiva

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2

Gdje ste vi procitali to za mape, DLCove i da ce se naplacivat. Ako netko moze dat link ili source? Bio bih zahvalan. Mislim da bi to bilo najvece moguce sr*nje. Hrpa ljudi ne bi kupila, jos bi vecih problema nastalo s pronalazenjem partije...

17 godina
neaktivan

Dali zna tko prebaciti cod 6 iz njemačkoga na engleski ???? ?

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Gdje ste vi procitali to za mape, DLCove i da ce se naplacivat. Ako netko moze dat link ili source? Bio bih zahvalan.

Uhm... to su rekli još i prije izlaska igre, sigurno na nekoj od ovih 340 stranica ima link na izvor informacije(vjerojatno je taj isti link i ponovljen jedno 5-6 puta).

Ne znam uostalom što se toliko čudite, to je potpuno normalno na konzolama, a u zadnje vrijeme sve više i na PC-u.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 14:16 (dekstroza).
18 godina
neaktivan
Matija111 kaže...

Dali zna tko prebaciti cod 6 iz njemačkoga na engleski ???? ?

Mislim da se ne može.

Njemci imaju nešto strože zakone oko izdavanja igara i mislim da je bilo riječi na steamovom forumu kod izlaska da je njemačka verzija zalockana na njemački. Ne znam da li se što promjenilo od onda, ali prije ćeš tamo saznati nego ovdje.

18 godina
neaktivan

Iwnet is the best waiting simulator EVER !!! Aplauz molimCool

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

8 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The chosen two kaže...

Iwnet is the best waiting simulator EVER !!!

Ti nikada nisi raidao u WoW-u, jelda? :)

16 godina
protjeran
Kendo kaže...

Jedno pitanje za Antraksa, jesi li to ti sa potpisom 4ntraks. Ako jesi gg.

Ja sam ^^

Jesi ti bio prekjučer na Wastelandu kad sam napravio pokolj pa ste me okrivili da sam čiter ^^

I da, ja napravim score 35 5, protivnici me okrive da sam čiter i na kraju izgubimo partiju za dva killa u zadnjih par sekundi.... s kojim sam njubarama igrao.... da poludiš :D

A šlag na tortu je što sam u toj partiji imao killstreak 26, a chopper zadnja nagrada :(

17 godina
moderator

Nisu rekli da če se naplačivat DLC za PC,samo su rekli da če se MOŽDA naplačivat za PC.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nisu rekli da če se naplačivat DLC za PC,samo su rekli da če se MOŽDA naplačivat za PC.

naplacivat ce bez brige

glavne svrhe iwneta su zaustavljanje piratsva i temelj za DLC zaradu netreba tu previse filozofije

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
moderator
TopForumaš kaže...
pirat kaže...

naplacivat ce bez brige

glavne svrhe iwneta su zaustavljanje piratsva i temelj za DLC zaradu netreba tu previse filozofije

Nemoj nagađat da ne ispadneš budala.Ak imaš link gdje potvrđuju da če se DLC naplačivat stavi ak ne nemoj nagađat.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
TopForumaš kaže...
pirat kaže...

naplacivat ce bez brige

Nemoj nagađat da ne ispadneš budala.Ak imaš link gdje potvrđuju da če se DLC naplačivat stavi ak ne nemoj nagađat.

ti isto nagađaš da se nece placat :)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
moderator
TopForumaš kaže...

Nisam ja nigdje rekao da se neče plačat. :)

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
TopForumaš kaže...

Nisam ja nigdje rekao da se neče plačat. :)

daj neda mi se nadmudrivat vrati se na offtopic

sta ti tvrdis onda da se jos nista nezna

to je istina al ja mislim da ce se naplacivat

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 15:06 (TopForumaš).
18 godina
neaktivan
Blah...

Pirat ti je dobro rekao.
Dosadašnja praksa je pokazala da na PC nisu naplaćivali DLC, kako nisu ništa objavili, nemamo razloga misliti da će biti drugačije.

U krajnjem slučaju sve i da naplaćuju DLC, gotovo sam 100% siguran da nebi naplaćivali mape iz COD4.

A ako na kraju dođe do naplaćivanja, njihovo je pravo to napraviti.
Uostalom, svaki dlc su oni naplatili, samo sponzorima a ne nama. Nvidia, Intel itd su plaćali. Ako oni neće, mora netko. Pa onda krivi sponzore a ne IW.

Dakle, oni novac za svoj rad moraju dobiti, od sponzora, od igrača, nebitno.
Na nama je da kupimo ili ne.

Ja znam da vjerojatno neću, zbog BF-a, ipak sam BF igrač. Ali da se desi da igram i dalje COD kupio bih, bez prigovaranja.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

kako god bilo ja jos uvijek mislim da ce mozda naplatit dlc

al ok nezna se jos ja samo kazem svoje misljenje :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jel se može dlc poslat kao dar na steamu tj da ga kupim na enabavi pošto nemam karticu

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ima netko provjerenu iformaciju kad ce dlc? I te stare mape? Ima netko konkreten informacije?

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Blah...

Pirat ti je dobro rekao.
Dosadašnja praksa je pokazala da na PC nisu naplaćivali DLC, kako nisu ništa objavili, nemamo razloga misliti da će biti drugačije.

U krajnjem slučaju sve i da naplaćuju DLC, gotovo sam 100% siguran da nebi naplaćivali mape iz COD4.

A ako na kraju dođe do naplaćivanja, njihovo je pravo to napraviti.
Uostalom, svaki dlc su oni naplatili, samo sponzorima a ne nama. Nvidia, Intel itd su plaćali. Ako oni neće, mora netko. Pa onda krivi sponzore a ne IW.

Dakle, oni novac za svoj rad moraju dobiti, od sponzora, od igrača, nebitno.
Na nama je da kupimo ili ne.

Ja znam da vjerojatno neću, zbog BF-a, ipak sam BF igrač. Ali da se desi da igram i dalje COD kupio bih, bez prigovaranja.

ah oni sa mw2 dosta toga promjenili kaj je bilo u pc praksi i ocekujem da ce se dlc naplacivat

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan

e ekipa jel zna neko možda kad se ide iz prvog u drugi prestige dal se resetiraju i prestige challengi ili opet samo oni "obični"?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ja je sad uopće više nemogu spojit. I kad nađe lobby ,krene očitavat igru,linija se ispuni do kraja i onda broji do 16,17 i napiše server connection timed out ili stane na waiting other players pa napiše isto a u pozadini čujem kako igrači psuju i mrače na IW Plač

ako su sada ovakvi problemi oko traženja igrača kada još masa ljudi igra mw2 kakvi će tek onda biti kad vrijeme odradi svoje i ljudi polako se odmaknu od igre!?

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 16:16 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Meni je sve sasvim uredu :))

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smrad06 kaže...

e ekipa jel zna neko možda kad se ide iz prvog u drugi prestige dal se resetiraju i prestige challengi ili opet samo oni "obični"?

Samo oni obični, oni prestige(zelene boje) se ne resetiraju nikad. Samo oni bijeli obični.

17 godina

Evo jedan last kill od mog frenda.

sorry za dupli post

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam pitanje frend mi ima piratsku verziju cod-a 6 i sad hoče kupiti original key(ali samo key bez cd-a)

i sad ga zanima dali če mu raditi cod 6 MP ??

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matija111 kaže...

Imam pitanje frend mi ima piratsku verziju cod-a 6 i sad hoče kupiti original key(ali samo key bez cd-a)

ako kupi key original samo ga ukuca u steam i on ce da downloadira mw2 i naravno da ce mu radit,

Mulalic Aid
17 godina
dekstroza kaže...
The chosen two kaže...

Iwnet is the best waiting simulator EVER !!!

Ti nikada nisi raidao u WoW-u, jelda? :)

Ahhh, dobra stara vremena Osmijeh

17 godina
neaktivan
wanted kaže...
Matija111 kaže...

ako kupi key original samo ga ukuca u steam i on ce da downloadira mw2 i naravno da ce mu radit,

ali key nije kupio u hr nego u njemačkoj !

@error@
18 godina
neaktivan
Matija111 kaže...

ali key nije kupio u hr nego u njemačkoj !

ne bi trebao imati problema ali ce mu igra biti na njemackom

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice