Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

jedino da ga stavimo u prvi post, tak dosta ljudi koji dolaze na temu će vidit.

podržavam ideju...Smijeh

16 godina

Ljudi a šta sa care packageom? Jer se i vama čini da je to manje više isto.opet će ljudi klat s njim

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Opet izbacivanja iz lobija,stekanja,lagg lagg... Ne mogu vjerovat. Igram godinama i nijedna igra mi nije toliko

glupavih problema radila kao ova. Jedina stvar koja mi je bitna za igranje na netu je kvaliteta konekcije i cjeli sustav

spajanja igraca i oni to zeznu. Kozole rules. Pc -wtf. Rule to the jostick!!!

Da,uvjek ce biti onih ma meni radi sve valja, ali moje pola ekipe je odustalo zbog iwneta. Ako ne bude promjena na bolje

ova igra ce past u zaborav. A nadam se i infinity ward i jos gluplji blizz/activ.

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da jucer je bas iwnet zahebavo i to jace nego inace

ja danny pirat i ostatak smo se podosta pomucili da zaigramo jednu partiju kak spada

al ono patch je bio nuzan radi tih care package knife runnera

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Danas me par puta izbacio usred loadinga. To mi nikad nije prije radio.

Morat ce ici opet patchevi. Joj. Kako su glupi u iwnetu. Patch za patchom.Viče

Bolje da nisam ni stavio ovaj patch,barem nije izbacivao prije!!!

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dali mi može tko objasniti kako na original cod 6 sa njemačkog na engleski prebacim ????

@error@
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

aaaaaaaaaa kad prekine u pola partije :(. mračim.sad mi je max tri partije dnevno i auf

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

J*bo ih MW2 i IW net i sve!

Od ovog novog patcha samo problemi...

Lako se može desit uninstall i rokam L4D2.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

1 0 hvala 0
17 godina

Neznam za vas ali ja nakon novog patcha nemam nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

I tebi počeli problemi :\

Najgore kad je host u suparničkoj ekipi koja gubi pa odluči otići zato što gube pa cijela partija propadne...miljon puta mi se to dogodilo

Kupujem afričkog tvora.
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Danny_HR kaže...

I tebi počeli problemi :\

Najgore kad je host u suparničkoj ekipi koja gubi pa odluči otići zato što gube pa cijela partija propadne...miljon puta mi se to dogodilo

Pa što je tu loše?

Dogodi se host migration i partija se nastavlja samo što jedan igrač fali.

Po meni ništa strašno.

Znali su mi se desiti po 3 host migrationa po mapi ali uz malo čekanja na migraciju sve je bilo OK.

18 godina
neaktivan
Od novog patcha samo problemi, rušenja, ogroman lag, izbacivanja, roštanja...

A prije patcha jedva nekad problemčić.
18 godina
neaktivan

Danas samo problemi, mislim da 3 partije za redom nisam normalno odigrao.........

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 22:19 (AlterEgo).

1 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Pa što je tu loše?

Dogodi se host migration i partija se nastavlja samo što jedan igrač fali.

Po meni ništa strašno.

Znali su mi se desiti po 3 host migrationa po mapi ali uz malo čekanja na migraciju sve je bilo OK.

Problem je što sve teže nađe novog host. Nije problem što je igrač manje nego u 80% slučajeva nenađe host i partija  je prekinuta. a to se najčešće dogodi pred sam kraj partije

Kupujem afričkog tvora.
16 godina
neaktivan

vidim i da su cak i svemocni branitelji iwneta posustali kao i ja samo malo kasnije

evo sad skoro svi shvacate da mw2 je igra koja je jako unagrđena nedostatkom DS te da iwnet nema ni jednu pravu prednost nad DS sustavom

bilo kakvo trazenje prednosti je samo mazanje ociju i utjeha

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Danas samo problemi, mislim da 3 partije za redom nisam normalno odigrao.........

o evo našeg nukera :)

uf, kak si uspio na highriseu, ja tam ne mogu ni 5 ks.

Dočekali...10.11. The MW2
17 godina
TopForumaš kaže...

vidim i da su cak i svemocni branitelji iwneta posustali kao i ja samo malo kasnije

evo sad skoro svi shvacate da mw2 je igra koja je jako unagrđena nedostatkom DS te da iwnet nema ni jednu pravu prednost nad DS sustavom

tako je.. i one fore sa milijardu dolara samo dokazuju kojiko su ljudi naivni i lakovjerni.. kupili smo igru sa tonu nedostataka, bez demo-a samo na temelju nevjerojatne reklamne kampanje i dobrih prethodnika.. ameri se ne bune kad imaju  brze veze, ali ima ljudi koji su dobili lag jer imaju nesrecu da zive van amerike.. ja nikad vise necu kupit ni jedan cod ma koliko mi ga bilo tko ovdje ili bilo gdje drugdje hvalio.. pirate cu igrat i nedam im vise ni lipe pa makar uveli ds u novom nastavku. danas sam pop...o od izbacivanja, lagganja i ret@rd balav@ca sa gl-ovima..

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Od novog patcha samo problemi, rušenja, ogroman lag, izbacivanja, roštanja...

A prije patcha jedva nekad problemčić.

Zavisi kako gdje. Recimo, ja sam danas dosta solirao jer mi je posao ranije završio, pa uopće nisam imao problema. Onda pak sa druge strane, kad sam bio u grupi sa tobom, sve sami problemi. Zadnji patch je dosta toga zahebao, i imam dojam da su ti problemi najizraženiji kod GW-a.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 23:07 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

IW i dalje ne razmislja o ubacivanju dedicated servera?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

Nismo mi svemoćni branitelji, nego smo samo govorili da nama radi dobro i da smo zadovoljni igrom.

Vidiš sam da sad kad nama šteka da nam nije uredu taj sistem(iwnet), mi smo neutrali ako nam nešto radi dobro nečemo kenjati po tome,ali opet sa druge strane ako neradi dobro kenjat ćemo po tome.

Stvarno je katastrofa taj iwnet, i to od zadnjega updatea i steama i mw2.

btw, sada se updateo steam opet, to su valjda sad popravljali nešto jer je sad neki dan isto bio update.

17 godina
odjavljen
Prison Breaker kaže...

Oni uopće na razmišljaju.

Profesor: "Ti tamo, ne pričaj dok ja pričam"

Drugi učenik: "Profesore, on razmišlja na glas".

Ja: "Profesore, on samo naglas."

Tako i IW "samo naglas". BTW, kakve su im to fiks ideje sa ubacivanjem starih mapa u DLC? Ljudi se bunili zbog Carnetan/Chinatowna. A ovdje idu 3-4 mape iz CoD4 i to još naplatit. Ispravite me ako griješim (možda je netko iz IWa demantirao ovo).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Tako i IW "samo naglas". BTW, kakve su im to fiks ideje sa ubacivanjem starih mapa u DLC? Ljudi se bunili zbog Carnetan/Chinatowna. A ovdje idu 3-4 mape iz CoD4 i to još naplatit. Ispravite me ako griješim (možda je netko iz IWa demantirao ovo).

I opet neki će to uzet neki ne i opet se sužava izbor mogućih igara a i ovako zahebava sa izbacivanjem.

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 23:59 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Prison Breaker kaže...

Oni uopće na razmišljaju.

Profesor: "Ti tamo, ne pričaj dok ja pričam"

Drugi učenik: "Profesore, on razmišlja na glas".

Ja: "Profesore, on samo naglas."

Za pc nece ni doć vjerojatno zbog malog broja igraca.Ako se bude placalo(ove nove mape),oni koji kupe ce imat svoju playlistu "map pack",a to bi znacilo da ce tamo biti samo lag ,lag i lag.Ako se bude plaćalo,bit če katastrofa za one koji kupe.Sve dok ne izace dlc 2 i sutnu stare nove mape u obicne playliste.I samo se mozes nadat da ce vote to skip proci(na pc-u ce se valjda uvijek votat).I opet ,oni koji su kupili,ostaju zakinuti.Trebaju bit besplatne,jer ce ionako zaradit mizeriju naspram konzola.Nek nas malo nagrade sto trpimo ovaj  IWnet koji opet ima one dane u mjesecu

18 godina
neaktivan

Steta potencijala i mojih krvavo placenih 400 kuna :P

Kako prolaze mjeseci sve vise zalim bacenih novaca. Igram ga da ne shvatite pogresno,ali

sve vise iritira losa konekcija,problemi sa lobijem,brdo tehnickih problema koje vjerovatno ni

sam iw ne zna rjesit kako treba. Opet se ponavlja stara prica sa patchevima...

Naplacivanje mapa OMG. Pogotovo ako budu ove remake iz cod4. Stvarno moras biti glup da platis.

Ili oni stvarno nas smatraju retardima,a konzolitis menove strucnjacima za gaming. Nekako se sve

izokrenilo. Sve postaje noob friendly. Skillz WTF?

Eto iskreno receno ako ja igram sa 10 ljudi slicnog skilla kao ja,moj score ce uvelike ovisit o laggu.

I to je zalosno. Ovdje u svakoj drugoj rundi meni skill odlucuje lagg odnosno moj rezultat je podlozan

pingu i laggu. To ne mogu prihvatit da su nakon par godina rada tako nesto mogli napravit i sto je

najgore nista ne poduzimaju konkretno u vezi iw neta.

Ako nesto ne valja trudit ces se promjenit i pokusat popravit. AKo si naravno zainteresiran.

Ovdje se vidi nezainteresiranost prema publici,a to je najgore sto se moze dogoditi jednoj

"vrhunskoj" multiplayer igri. Tako da imas izbor zalit se u vjetar i igrati i dalje,uvjeravat se da je dobra igra.

Ili preci na nesto drugo,tipa cod4.

I za kraj najjace mi je kako malo malo izjave kako su ponosni na svoj mikro dizajn igre i balans. OMG Viče

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Zavisi kako gdje. Recimo, ja sam danas dosta solirao jer mi je posao ranije završio, pa uopće nisam imao problema. Onda pak sa druge strane, kad sam bio u grupi sa tobom, sve sami problemi. Zadnji patch je dosta toga zahebao, i imam dojam da su ti problemi najizraženiji kod GW-a.

Ovo je jako točno, jer ja sam igrao odmah nakon posla nekih sat/sat i pol vremena bez ikakvih problema, ali sam kao i ti solirao.

Čim smo navečer ušli svi u party počelo je kršenje.

18 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ovo je jako točno, jer ja sam igrao odmah nakon posla nekih sat/sat i pol vremena bez ikakvih problema, ali sam kao i ti solirao.

Čim smo navečer ušli svi u party počelo je kršenje.

Sad mi je jasnije zašto oko 22:30h, kad sam se pojavio online spreman za boj, nije bilo žive duše na Steamu... :)

Work is for people who suck at video games.
18 godina
neaktivan
Davor kaže...

Sad mi je jasnije zašto oko 22:30h, kad sam se pojavio online spreman za boj, nije bilo žive duše na Steamu... :)

Ma pop*zdio sam.

Nerviralo me to pa sam oko 22 otišao off. Da se ne patim bezveze. :)

16 godina

Mene je jučer ta zezancija sa steamom koštala nukice a i živaca. Čoper je pucao ko da mu je zima pa kašljuca, taman 24 killa i nestane ja se pojavim u igri kad tip stoji do mene i s P90 napravi od mene rešeto. Lag je bio takav da kad si nožem udario po staklu ono ništa i nakon sekundu pras, pa si možete misliti pogoditi nekog snajperom. Trebalo je čitavo popodne za dvijesto killova da dobiš one tri maskirne uniforme.

Jedno pitanje za Antraksa, jesi li to ti sa potpisom 4ntraks. Ako jesi gg.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice