Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.369.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Cheezl kaže...

E ljudi sry kaj nisam mogo procitat 300 strana, al me zanima sljedeca: sta su zaboravili staviri lean (ono q i e)...

igram igram i ocu se nagnut i pogledam... gle fakat nema

kaj stvarno nema?

Ne, nema, to su maknuli... Mršti se Znalo mi je koristit to tu i tamo Smijeh 

EDIT: Baš me zanima, koliko vas ima original a koliko nema? Smijeh Ako imate original dajte TU, ako nemate dajte TD Smijeh Ne morate sudjelovat, to je samo moja luda ideja Smijeh

Taj sam... :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 21:15 (Looka).
16 godina
neaktivan

pozz evo danas kupio oriđiđi pa me zanima kad trazim servere jel normalno da traje po minutu pretrazivanje i vise

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 21:41 (Psycho_Roba).

0 0 hvala 0
16 godina
Psycho_Roba kaže...

pozz evo danas kupio oriđiđi pa me zanima kad trazim servere jel normalno da traje po minutu pretrazivanje i vise

DA. To ti  je genijalni IWNet

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 21:46 (Kill Frenzy).
16 godina
Psycho_Roba kaže...

recimo da da,nat ti je strict jelda?e pa svaki drugi dan če te nešto zezati,izbacivati te iz lobbya,laggati če ti i takve simpatične stvari...

ajmo sad flameri napadnite me jer "lažem"...več znam bar njih 5.a i pitanje je dali imaš org jer koliko sam čuo na piratima šteka nalaženje servera.

17 godina

Ja imam strict i jako rijetko me izbacuje, skoro pa nikad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Psycho_Roba kaže...

DA. To ti  je genijalni IWNet

Meni nekad nađe lobby na pingu 50 a nekad dođe i do 120.

Mislim da to sve ovisi o količini aktvnih igrača.

17 godina

Moj savjet ti je da ako ti prejđe 80 u traženju izađi i stavi ponovo tražiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Moj savjet ti je da ako ti prejđe 80 u traženju izađi i stavi ponovo tražiti.

Tako obično i radim.

Ja sam već nekoliko puta našao lobby na 120 pingu i bio sam host i sve je super delalo.Neodlučan

18 godina
neaktivan

Pozdrav,

Evo sad doso s posla, pa da se javim i ovdje sa cudnom situacijom od jucer (neznam dal se nekom ovdje dogodilo isto; ipak tu je more postova, pa unaprijed isprika ako ponavljam nesto kaj se vec spomenulo). Nakon par normalno odigranih partija, igra mi se uzasno ubrzala prakticki do neigrivosti; ali srecom kratko je trajalo; oko 3 min; te uz nekoliko lucky pogodaka (mislim da drugacijih nije ni bilo) bodovi su poceli padati ko s neba ... ogromne brojke ... Surfajuci na poslu nisam saznao nista korisno osim da se to dogodjalo i prije. Pitanje je kako sam bio lvl61, a po zavrsetku te igre lvl70; dali moze doci do nekakvih problema poput izbacivanja iz igre !? Nisam cheater niti koristim ikakve hackove za nabijanje lvl-a (imam igru; original da napomenem; od prvog dana kad je izasla, pa sam tek lvl61,a neki deru vec prestige 99 Smijeh)

Dali je to neciji hack ili samo glitch !? Ako itko zna, molim odgovor ....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Devine kaže...

Pozdrav,

Evo sad doso s posla, pa da se javim i ovdje sa cudnom situacijom od jucer (neznam dal se nekom ovdje dogodilo isto; ipak tu je more postova, pa unaprijed isprika ako ponavljam nesto kaj se vec spomenulo). Nakon par normalno odigranih partija, igra mi se uzasno ubrzala prakticki do neigrivosti; ali srecom kratko je trajalo; oko 3 min; te uz nekoliko lucky pogodaka (mislim da drugacijih nije ni bilo) bodovi su poceli padati ko s neba ... ogromne brojke ... Surfajuci na poslu nisam saznao nista korisno osim da se to dogodjalo i prije. Pitanje je kako sam bio lvl61, a po zavrsetku te igre lvl70; dali moze doci do nekakvih problema poput izbacivanja iz igre !? Nisam cheater niti koristim ikakve hackove za nabijanje lvl-a (imam igru; original da napomenem; od prvog dana kad je izasla, pa sam tek lvl61,a neki deru vec prestige 99 Smijeh)

Zeleno: Prvo, žuto: nešto treće

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
18 godina
neaktivan
Devine kaže...

Pozdrav,

najvjerovatnije si upal u piratski server di je povecan xp rate

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 22:57 (viper).
18 godina
neaktivan

Budi sretan :P   Barem se ne moras mucit. heh

S ovim novim patchom ja i dalje imam glupu i losu konekciju o t-kome!!!

I dalje imam lagga i dalje iwnet ne blista.Viče

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

1 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Stigo novi update:(1.0.177)

* Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
    * Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
    * Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
    * Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
    * Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
    * Fixes to prevent various texture and XP hacks

Nevidim baš neku razliku sa care packageom od  sad i prije. Nisam igrao tako ali sam naravno probao  kada sam vidio koliko je to buke podiglo. Probao i sada i nema razlike. Možda trunku ali to nije dovoljno

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 0:24 (Kill Frenzy).
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
G1L3 kaže...

verovatno cete se smejeati, ali :D..kako se odradi da ti ime budi u boji -.-?

možda malo kasnim ali evo i za sve ostale kako u Steamu mijenjati boju svog account namea:

to change the colours of your name you need to put ^? infront of each character or word you want to change replacing the ? with a number
example '^1Mad ^3Dog' will give you mad in red then dog in yellow. This needs to be your name in steam and will only effect MW2 and will look very silly in other steam games.

0: Black
1: Red
2: Green
3: Yellow
4: Blue
5: Cyan
6: Pink
7: White
8: Black

It just goes to show how much of the original Quake 3 code is still left in the game

čisti copy-pasteSmijeh

neprihava mi br.7 kao belu boju vec oker,zuto uglavnom nije bela jel neko zna tacan broj bele ????

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
G1L3 kaže...

verovatno cete se smejeati, ali :D..kako se odradi da ti ime budi u boji -.-?

možda malo kasnim ali evo i za sve ostale kako u Steamu mijenjati boju svog account namea:

to change the colours of your name you need to put ^? infront of each character or word you want to change replacing the ? with a number
example '^1Mad ^3Dog' will give you mad in red then dog in yellow. This needs to be your name in steam and will only effect MW2 and will look very silly in other steam games.

0: Black
1: Red
2: Green
3: Yellow
4: Blue
5: Cyan
6: Pink
7: White
8: Black

It just goes to show how much of the original Quake 3 code is still left in the game

čisti copy-pasteSmijeh

neprihvata mi br.7 kao belu boju vec oker,zuto uglavnom nije bela jel neko zna tacan broj bele ????

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 1:16 (Psycho_Roba).
17 godina

Jeste bijela je, samo što te u igri oznaći žutom bojom da vidiš gdje se ti nalaziš, probaj napisati bez ikakve boje i vidjet ćeš da će isto biti žuto.

Znači drugi vide da je bjela ako staviš 7, ali ti vidiš bijela slova, kao žuta jer te tako igra označi da lakše znaš gdje si.

Samo stavi 7 bijela je 100%.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jeste bijela je, samo što te u igri oznaći žutom bojom da vidiš gdje se ti nalaziš, probaj napisati bez ikakve boje i vidjet ćeš da će isto biti žuto.

Znači drugi vide da je bjela ako staviš 7, ali ti vidiš bijela slova, kao žuta jer te tako igra označi da lakše znaš gdje si.

Samo stavi 7 bijela je 100%.

ok ok ok hvala

18 godina
neaktivan

Jučer je IW net imao svoj dan.
Od nekih 2-2.5 sata koje smo bili skupa online, igrali smo možda 50% vremena. Izbacivanja, rušenja, šaltanja... svašta nešto.

Čak mi se 2 puta srušio steam. Al budući da je samo meni valjda je do mene.  :(

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 9:16 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Jučer je IW net imao svoj dan.
Od nekih 2-2.5 sata koje smo bili skupa online, igrali smo možda 50% vremena. Izbacivanja, rušenja, šaltanja... svašta nešto.

:(

Sve cesce iwnet ima svoje danePlač

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Izgleda da nije samo meni.

Malo sam prosurfao, i ispada da od jučer, odnosno od najnovijeg patcha, kada su ljudi sa Win7 x64 host prilikom pokretanja runde svako toliko se desi crash to desktop.

Mrvu utješno da znam da nisam jedini, ali ne manje iritantno. :(

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Danny_HR kaže...

Izgleda da nije samo meni.

Malo sam prosurfao, i ispada da od jučer, odnosno od najnovijeg patcha, kada su ljudi sa Win7 x64 host prilikom pokretanja runde svako toliko se desi crash to desktop.

Mrvu utješno da znam da nisam jedini, ali ne manje iritantno. :(

Ja sam na 7-ici x64 i jučer nisam imao nikakvih problema. Dapače, nikakvih rušenja niti bilo čega sličnog... možda je sve čak i bolje radilo nego ranije.

I koliko sam primjetio, jučer sam ja većinu vremena bio host i nitko se nije žalio na lag, a lag sam imao samo na jednoj mapi kod drugog hosta, ali minimalni na početku i to je to.

18 godina
neaktivan

Nije svima... Gledao sam po steam forumu pa od tamo povukao zaključak. :-/

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 10:54 (Danny_HR).
16 godina
protjeran

Prešao sam igru prije 2 mjeseca i mogu reći da me oduševila.Grafika mi je zakon,misije su žestoke i pune adrenalina a atmosfera je također izvrsna.Najdraža misija mi je Gulag i kad sa CPT.Priceom idem po onim spiljama.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Meni se nikad nije crash-ala igra,al jučer nas je tu i tam bacilo u lobby.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kaže ovako mod na Steam forumu:

It does seem to be an issue with the latest MW2 and Steam update..

Because it's a problem with initializing the server, I would have to assume it's an issue with the MW2 client specifically, since I wouldn't expect much to have changed with the way Steamworks operates (based on last Steam release notes).

Navodno, kada te odabere za hosta više od 2 meča za redom desi se crash. Ne uvijek ali spominje se nekakvih 40% šanse za crash ako si party leader i odabere za hosta.

Kada je pirat bio party leader sve je bilo ok.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam pirat igru. Što mi treba da igram Multiplayer, kad sam igru skinuo nije bilo MP igre?

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

Imam pirat igru. Što mi treba da igram Multiplayer, kad sam igru skinuo nije bilo MP igre?

trebas orginal igru

BUCKETHEAD
17 godina
neaktivan

NEKA PRAVILA DA VIŠE NE ISPITUJETE:

ajde da završimo ovo s piratima:

-igra se ne može igrati u multiplayeru

-ako neko izda crack za mp, steam će to za par dana maknut

-ne ispitujte više na bug forumu, postoje posebne stranice

-ako oćete piratski cod, uzmite cod4 ili cod2.

pitanje lagga:

-lagg uvijek moće biti, ovisi od hosta do hosta

-lagg može biti uzrokovan igračevom(tj. vašom) vezom

-ping je velik jer host može biti u npr. švedskoj

-iwnet ima lagg upravo zbog hostanja u drugim državama, standardni dedicated serveri su hostani u hrvatskoj pa zato nema lagga

cheat/hack:

-cheatovi i razni hackovi se mogu svaki dan napravit, ali VAC će ih sredit. koristi delayed banove.

-prestige 10 hakeri su jadni ljudi, ne obazirite se na njih, mada je to teško

-kako steam izda patch za pirate i uz njega će biti za razne rupe poput hackova.

što donosi steam mw2 patch:

-zakrpe protiv pirata

-zakrpe protiv cheatera/hackera

-balans oružja(poboljšanje/smanjivanje jačine, preciznosti...)

-ograničenje nekih sposobnosti(zadnja je bila da se ne može brzo trčati sa care packageom)

gl:

-grenade laucheri su korisni, samo što ih dosta koristi krivo

-pravilno: tip je na zgradi, ne želi provirit, ispali grenade laucher ako ga ne možeš dohvatit puškom, granatom...

-krivo: trčanje po mapi sa scavengerom i gl-om i pucanje ko lud. i kad treba i kad ne treba.

eto malo pravila, a i nekih istina. dodajte svoje, ispravite...

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
protjeran
djdomi kaže...

NEKA PRAVILA DA VIŠE NE ISPITUJETE:

ajde da završimo ovo s piratima:

-igra se ne može igrati u multiplayeru

-ako neko izda crack za mp, steam će to za par dana maknut

-ne ispitujte više na bug forumu, postoje posebne stranice

-ako oćete piratski cod, uzmite cod4 ili cod2.

pitanje lagga:

-lagg uvijek moće biti, ovisi od hosta do hosta

-lagg može biti uzrokovan igračevom(tj. vašom) vezom

-ping je velik jer host može biti u npr. švedskoj

-iwnet ima lagg upravo zbog hostanja u drugim državama, standardni dedicated serveri su hostani u hrvatskoj pa zato nema lagga

cheat/hack:

-cheatovi i razni hackovi se mogu svaki dan napravit, ali VAC će ih sredit. koristi delayed banove.

-prestige 10 hakeri su jadni ljudi, ne obazirite se na njih, mada je to teško

-kako steam izda patch za pirate i uz njega će biti za razne rupe poput hackova.

što donosi steam mw2 patch:

-zakrpe protiv pirata

-zakrpe protiv cheatera/hackera

-balans oružja(poboljšanje/smanjivanje jačine, preciznosti...)

-ograničenje nekih sposobnosti(zadnja je bila da se ne može brzo trčati sa care packageom)

gl:

-grenade laucheri su korisni, samo što ih dosta koristi krivo

-pravilno: tip je na zgradi, ne želi provirit, ispali grenade laucher ako ga ne možeš dohvatit puškom, granatom...

-krivo: trčanje po mapi sa scavengerom i gl-om i pucanje ko lud. i kad treba i kad ne treba.

eto malo pravila, a i nekih istina. dodajte svoje, ispravite...

kad dođe sljedeca stranica opet ce bit ista pitanjaNeodlučan

tj nece vidjet tvoj post i opet po starom

BUCKETHEAD
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 11:46 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

kad dođe sljedeca stranica opet ce bit ista pitanjaNeodlučan

tj nece vidjet tvoj post i opet po starom

jedino da ga stavimo u prvi post, tak dosta ljudi koji dolaze na temu će vidit.

Dočekali...10.11. The MW2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice