e ekipa evo vam jedan savjet: ne pokušavajte igrat mw2 ako ste drito iz kreveta se ustali... sad sam išao igrat i nemogu pogodit čovjeka koji stoji na mjestu 10 sec jer sam usporen ko neznam kaj... samo ćete izgubit živce...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ekipa evo vam jedan savjet: ne pokušavajte igrat mw2 ako ste drito iz kreveta se ustali... sad sam išao igrat i nemogu pogodit čovjeka koji stoji na mjestu 10 sec jer sam usporen ko neznam kaj... samo ćete izgubit živce...
ma ti nisi utreniran ja igram 10 min prije neg kaj se probudim

ma ti nisi utreniran ja igram 10 min prije neg kaj se probudim

hahaha fakat si "pro" hahaha
Baš mi dobra rundica uletila. :)
Zašto si mutirao ovu dvojicu?
vjerojatno jer su pjevali,podrigavali ili mijaukali/zavijali na mic kao i vecina idiota u lobbyu
ili mozda danny diskriminira tuđe jezike :)
vjerojatno jer su pjevali,podrigavali ili mijaukali/zavijali na mic kao i vecina idiota u lobbyu
ili mozda danny diskriminira tuđe jezike :)
Jesi li ti Danny? Jesi li bio u partiji? Ja jesam, pa zato čovjeka i pitam. Bez uvrede, jer bi se moja pitanja tako mogla doživjeti.
Da posrečilo se i tebi jedamput
Lajali su nekaj u lobbyju pa ja to automatski. hehe
Čim neko koga ne poznam počne nekaj pričat odma mute i bok. :)
pa ti si pro 
70 lvl-imam svako oružje. kalaš mi je onako, bio bezveze. modeli isto.
55lvl 1p-uzimam ta oružja s poda, opet mi se počinju sviđat.
nekako mi se sada nakon više igre sviđaju za oružja, kalaš je dosta dobar sad, ubija svakog na close range osim akimbo peoplea.
izgleda da je ovo zadnji prestige, neću više.
Danas je na y2 bio video di je lik na x360 otkljucao dlc , actvision je vec makno
6 novih mapa ,x360 dobiva 4 stare mape,shipment ,crash ,vacant i overgrown
sam je pokazo u lobiju, ne vide se slike za mape(samo sahovnica) osim za shipment i crash
jedna mapa se zove mp_dcwh, pogodite kaj je to 
e pirati ajd probajte u toj winconsoli utipkat map mp_revolt da vidite dal radi(nisam siguran za dcwh jer je snimo mobom)
dupli
Danas je na y2 bio video di je lik na x360 otkljucao dlc , actvision je vec makno
sam je pokazo u lobiju, ne vide se slike za mape(samo sahovnica) osim za shipment i crash
e pirati ajd probajte u toj winconsoli utipkat map mp_revolt da vidite dal radi(nisam siguran za dcwh jer je snimo mobom)
Bar da bude. Jel to potvrdeno kao istina ili je opet fake hype? gledam po netu i sve je activision uklonio sa tjubapa
me pocinje jos vise zanimat sta je s tim istina a sta propaganda.
Bar da bude. Jel to potvrdeno kao istina ili je opet fake hype? gledam po netu i sve je activision uklonio sa tjubapa
me pocinje jos vise zanimat sta je s tim istina a sta propaganda.
Ako je fake ,zasto su micali?
Mene samo zanima oće li se plaćat ili ne
Stigo novi update:(1.0.177)
Call of Duty: Modern Warfare 2
* Care Package, Emergency Airdrop, and Sentry Gun marker grenades sprint speed normalized
* Sentry Guns: Improved placement detection, preventing cases of Sentry Guns inside geometry
* Model 1887: Bling using Akimbo and FMJ combination now has same range and damage as non-Bling Model 1887s
* Improved player collision removing cases of getting into geometry and 'elevators'
* Mouse latency tweaks for more mouse movement consistency
* Fixes to prevent various texture and XP hacks
Trče kao sumanuti i retardirani su, kako bi ih drugačije čovjek zvao... :)
Sretan sam zbog ovog patcha, igranje je upravo postalo za nekoliko nijansi ugodnije.
A ja taman počeo skupljat killove sa pištoljem za tactical knife..... šalim se, naravno 
Da li može netko prevesti i pojasniti ovaj najnoviji update jer mi engleski nije baš na nivou pa par pojmova ne kužim naprimjer ono za miša i teksturu. Da li je 1887 sad jači ili slabiji? Unaprijed hvala.
naravno, svaki patch moraju regulirat 1887... 
sad ima sa FMJ i Akimbo jednak range kao i bez njih, prije je imao veći
ljudi jel netko zna postoji li način grupiranja frendova na steamu, da napravim različite grupe za ljude koje poznam i koje slabije znam i sl.
Douche of the year.
Kampa na highrise na vrhu zgrade ,tacitcal insertion,one man army i gađa naš spawn sa gl-om.Bacis nade na insertion,on si uzme drugi.One man army pod hitno treba izbacit
MW2,igra koja te potiče da budes seronja prema drugim igracima.jedva cekam da svi pocnu igrat sa OMA-danger close+gl.
Šta radi taj perk One Man Army?
Šta radi taj perk One Man Army?
mjenjaš klase odma bez da moraš rikut ali ti zamjenjuje secondary weapon
aha kk, ty
Sta je s tim novim mapama i hakiranjem xbox-a gdje su navodno pronadene mape iz cod4???
E ljudi sry kaj nisam mogo procitat 300 strana, al me zanima sljedeca: sta su zaboravili staviri lean (ono q i e)...
igram igram i ocu se nagnut i pogledam... gle fakat nema
kaj stvarno nema?