Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.371.156
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
odjavljen
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
tsimicx kaže...

uh taman naručio s profila 350kn ali sad mi piratska verzija neće na multiju jel treba uplodovati novi patch jer ja imam 1.0.174 valjda je taj i kad mi traži samo mi ping pokaziva >60,>70,>80 i cijeli dan ali mi nikog ne nađe

zna li itko u čemu je problem

Problem je u tome što ti NE čitaš upute.

Isuse, ovi 0-day wannabe piratčići su dojadili i vragu i Bogu. Nažicajte od mame i tate i kupite si orginale il se regajte na neki warez forum i tamo ispitujte do mile volje. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Nezz kaj je toliki problem c*ackat igru kako treba....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan

sad sam bio host neki 15-20 partija zaredom i mogu vam reć da je prekrasan osjećaj bit brži od svih...Smijeh prozvali me cheaterom barem 5 puta po partiji...hehehe...

i otkrio sam svoje novo the best oružje: vector sa red dotom, prva sačma, sleight of hand pro, lightweight i steady aim pro, semtex i flash... nenadhebivo čudo od puške... pljuje metke bolje od p90... jedino šteka malo na daljinu al nema veze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
smrad06 kaže...

sad sam bio host neki 15-20 partija zaredom i mogu vam reć da je prekrasan osjećaj bit brži od svih...Smijeh prozvali me cheaterom barem 5 puta po partiji...hehehe...

i otkrio sam svoje novo the best oružje: vector sa red dotom, prva sačma, sleight of hand pro, lightweight i steady aim pro, semtex i flash... nenadhebivo čudo od puške... pljuje metke bolje od p90... jedino šteka malo na daljinu al nema veze...

Bez red dota, samo FMJ stavi, bit ćeš precizniji, i bolju preglednost imati, a na daljinu ćeš bit ubojitiji, jer Red dot nije za SMG ... radi recoila. Ako ga ne ubiš prvim rafalom, najčešće gineš.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
16 godina

Pozdrav Dannyu_HR i ekipi od žutog Kende ipak mi je drag ovaj forum pa nemogu da se malo ne javim. Meni je najdraže oružje u zadnje vrijeme G-18 akimbo uz maraton, lightweight i steady aim pro, gazi sve što se nađe u dometu. Često 4 killstrek jednim punjenjem ako su na hrpi. A dobro je staviti i pod drugi perk coldblad jer protivnik misli kad imaju leteču gamad da su sigurni pa izmigolje iz svojih campova pa ih onda lagano pozubljaš i ništa od nukice, pogotovo kad ga nađeš gdje čući sa laptopom pa mu zaljepiš samtex. Jedino mi je žao što to nije primarno oružje pa ne mogu imati i stinger. Koji gušt kad se harier sparkira i eksplodira.

1887 su uništili s tim nemožeš više nikog upucati.

Sinoć sa Faveli naleteo na jednog pro tipa, da ste vidjeli što taj radi sa invertionom i sačmom spas, svaki killcam dva do tri killa. Čovjek leti po mapi i ako naiđeš na njega gotovo. Ako i ima neki aimbot ili nešto slično nije vidljivo na killcam. Svaka mu čast.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

BUG forum MW2 private party!

Znači svi koji su zainteresirani neka mi ostavu svoj steam ili xfire ili mail na:

da dogovorimo termin za partiju, mod, mapu itd.

Mrzitelj misonarskog seksa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kiki30o0 kaže...

BUG forum MW2 private party!

Znači svi koji su zainteresirani neka mi ostavu svoj steam ili xfire ili mail na:

da dogovorimo termin za partiju, mod, mapu itd.

DomBa_TeNja007

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
18 godina

334 stranice kenjate o toni gluposti, a niko se nije sjetio rec da poslje lvl 70 imas lvl "71" tj treba ti 80k exp da bi se otkljucala Prestige opcija.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
D3ViL kaže...

334 stranice kenjate o toni gluposti, a niko se nije sjetio rec da poslje lvl 70 imas lvl "71" tj treba ti 80k exp da bi se otkljucala Prestige opcija.

Niko se nije sjetio to rec zato sto to i mrtvi ljudi znaju...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
16 godina
D3ViL kaže...

Nitko se nije sjetio reć da ako oćeš igrat sp moraš kliknit na sp ikonu a ako oćeš mp moraš kliknut na mp ikonu!?

moje mišljenje je da si ti išao tražit šta nitko nije reko o igri  kako bi ispao pametan :D

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 16:18 (Kill Frenzy).
17 godina
Kill Frenzy kaže...
D3ViL kaže...

Nitko se nije sjetio reć da ako oćeš igrat sp moraš kliknit na sp ikonu a ako oćeš mp moraš kliknut na mp ikonu!?

moje mišljenje je da si ti išao tražit šta nitko nije reko o igri  kako bi ispao pametan :D

apsolutno se slazem.

nego ako ima zainteresiranih mogu opisat kako otvorit NAT na siemensu sx763

stavite thumbove pa ak ima dosta ljudi napisat cu tutorial sa slikama. nije tak jednostavno.

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
16 godina

Jel vam se dogodi kad da je u lobiju 12 igrača a gore piše waiting... i tako u nedogled!?

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

danas mi ne ide nikako. nisam uspio dobit ni harrier. sutra je možda bolji dan. probat ću sve do nukea!

malo mi je glupo kaj se onaj challenge kad trebaš pozvat nuke kad gubite da se otključa na 60 i nekom levelu. bili smo gubili i nisam dobio-zbog levela. u zadnje vrijeme manje igram mw2, već par dana se vrtim oko 50. levela(52. sam).

još jedan nuke, samo jedan i to je to. mapa na kojoj ću probati je moj dragi wasteland, tamo uvijek može ić dobro. normalno ima iznimki.

wasteland:

-nuke(30-1-1)

-rekord; 35 ks

-pljuga, dosta često.

čime dobijate nuke? ja s ovim:

-acr+gl

-magnum .44+t. knife

-claymore(must have)

-stun

-scavenger

-stopping power

-ninja(pro su svi perkovi)

-loši neprijatelji*

-dobra mapa

-dobro mjesto

-dobra taktika**

*loši neprijatelji su većinom oni sa niskim levelima što su se mogli nać u vrijeme blagdana, oni dolaze ne da te ubiju već da ti njih ubiješ. npr. igrao ja wasteland(onaj put kad sam dobio nuke) i dolazi mi lik, ima veće šanse da me ubije, on može zapucat na mene jer se baš  nemam gdje sakrit. +drhtale mi ruke od uzbuđenja što sam blizu.

**dobra taktika mora biti odlično organizirana. gdje ćemo zauzet položaj, gdje ćemo gledat... svakodnevni primjer: mapa favela. puno kuća, u svaku ima par načina da uđeš. odlazim do kuće u blizini A zastave. postavim claymoreicu na stepenice, promatram A. dolaze ljudi zauzet zastavu. bum, eto ih na podu. s rizikom odlazim po scavenger kutiju. vraćam se nazad na položaj. postavljam clayicu na drugu stranu u koju se može ući. krećem do drugog prozora koji gleda na prolaz do B. ubijem par ljudi. čujem da zauzimaju B. ipak, prozor gleda na cestu do B, al ne gleda na B. ispucavam gl granatu. ranio sam nekoga, pucam ponovo, ubijen. čuje se clayica, neko je ubijen. odlazim do leša i uzimam mu scavenger kutiju/torbu. postavljam clayicu na mjesto u blizini stare clayice, al ne smije bit na istom mjestu zato što ju neprijatelj očekuje. clayicu valja postavljat na teško vidljivo mjesto, ima skoro pa isti efekt ko i na otvorenom. pregledavam drugi prozor i vidim da idu prema A,uzimam acr i pucam. ponavljam svako malo jedno te isto. kad se već dosta zadržim idem u drugu dobru kuću i tamo zauzimam položaj. budem tamo par minuta dok ne prođe onaj dolazak po mene u STAROJ kući. kad vide da me više nema, vraćam se.

je malo kampersko, al pali.

primjer svakodnevno br. 2. :  mapa wasteland. idem u kuću u blizini B zastave. u njoj imam dva ulaza+par prozora. postavljam clayice na oba dva mjesta kao u faveli. ubijam, ubijam....

kad dobijem neki ks, samo nađem neki skriveni kut i tamo ga pozovem.

ponavljam: ako je neprijatelj jak-ništa od nukea, ak neki "noob-ovi" igraju-moglo bi i biti nuka.

ja sam dobio jedan jedini, da bar imam otključan challenge od 60 i nekog levela.

malo sam naporan sa nukeom, al tu su moja iskustva, mogu i vaša ofc i jednostavno je bolesno dobit nuke. vidiš ovako gore piše 25 ks tactical nuke, uz to onaj lijepi nuke zvuk. pozivaš nuke a u kutu tvoje ime i svi ti se dive što si ga pozvao. booooom! pobjeda!

žao mi je onih 35 ks što sam dobio bespotrebno, nisam imo nuke a ni emp.

al ne mogu prežalit onaj challenge što još nije otključan.

ajdemo sada, dosta priče o laggu, pingu, hostu, piratu, directxu, tzv. noobovima koji smetaju...napravimo normalnu raspravu koja se 100% veže uz temu koja je modern warfare 2, ostalo mogu biti samo problemi sa npr. internetom u slučaju hosta, pinga... gl(kažem, odličan ako ga se koristi umjereno i pravilno), ls, marty(vidim da ga se baš i ne koristi)...to nisu naši problemi, nek drugi misle šta koriste i kako to utječe na ljude koji igraju.ajmo sada, raprava:nuke.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
djdomi kaže...

*loši neprijatelji su većinom oni sa niskim levelima što su se mogli nać u vrijeme blagdana, oni dolaze ne da te ubiju već da ti njih ubiješ.

:D

Ima ih svakakvih.

Tako nekd i meni jedan dan ubijam da se sam sebi čudim a jedan sam u banani pa odustanem od igranja .

Kupujem afričkog tvora.
18 godina
Kill Frenzy kaže...
D3ViL kaže...

Bas tako meni je bilo u cilju procitati 300 i nesto stranica o igri, da bih nasao taj jedan detalj koji nitko nije dosad napisao i onda ga ja objavim kako bih se pokazao koliko sam ja mudar, kao sto sam prije mjesec, dva tebi objasnjavao razliku izmedju skype, ventrila, team speaka, mumble ako si dovoljno "bistar" da se sjetis Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

Kako se vidi ko je host?

Mulalic Aid
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wanted kaže...

Kako se vidi ko je host?

onaj sa najboljim pingom...a kad sam ja host onaj sa naboljim scoreom...Smijeh

16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
wanted kaže...

Kako se vidi ko je host?

onaj sa najboljim pingom...a kad sam ja host onaj sa naboljim scoreom...Smijeh

kako kad su samo crtice?

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...

kako kad su samo crtice?

pa crtice označavaju ping, onaj kojem je najzelenije njemu je najmanji a onaj kojem je nacrvenije je najveći...

17 godina
neaktivan

Evo igru sam prešao tek sada, zaključujem da je vrh vrhova u gamingu.

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo na 402 twitteru, fixat ce u slijedecom updatu care package.Smijeh
Sam da ne zaborave emergency airdrop kanticu 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kod mene nisu crtice kod mene je broj:D, parovoz

Mulalic Aid
16 godina
neaktivan

pokrenem igru i imam ovaj problem:your nat type:strict   salje me na stranicu www.infinityward.com/nat i tamo mi kaze da pristupim modemu i to ukljucim to sam i napravio ali jos uvek mi to pise jer neko zna kak to sredit. Modem je edimax(zicni) i da na  optimi sam

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 22:43 (Psycho_Roba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
crazy_luđak kaže...

kako kad su samo crtice?

pa crtice označavaju ping, onaj kojem je najzelenije njemu je najmanji a onaj kojem je nacrvenije je najveći...

znam ali u većini slučajeva su svima crtice max tako da neznam neki finiji način(precizniji)...

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
smrad06 kaže...
crazy_luđak kaže...

kako kad su samo crtice?

znam ali u većini slučajeva su svima crtice max tako da neznam neki finiji način(precizniji)...

postavi na 10 crtica prikaz umjesto na 4 i vidjet ćeš razliku... mislim da ti pirat ima shemu kak se to napravi jer je meni bio objašnjavao...

18 godina
neaktivan

ja sam sada nasao dobitnu kombinaciju...acr + red dot, pp2000 ( kako vec ) ...claymore, flash, marathon, stopping power, commados..preterano..taman ovaj stoping malo poboljsava damage :)...54 lvl polako napredujem..ne mos od ispita :S...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Za one koji žele 10 crtica vidjeti:

C:Program Files (x86)Steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players/config_mp.cfg

seta cg_ScoresPing_BgColor "0.25098 0.25098 0.25098 0.501961"
seta cg_ScoresPing_HighColor "0.8 0 0 1"
seta cg_ScoresPing_Interval "20"
seta cg_ScoresPing_LowColor "0 0.74902 0 1"
seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"

seta cg_ScoresPing_MedColor "0.8 0.8 0 1"

Moj PC  
1 0 hvala 5
18 godina
neaktivan

verovatno cete se smejeati, ali :D..kako se odradi da ti ime budi u boji -.-?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...

Bas tako meni je bilo u cilju procitati 300 i nesto stranica o igri, da bih nasao taj jedan detalj koji nitko nije dosad napisao i onda ga ja objavim kako bih se pokazao koliko sam ja mudar, kao sto sam prije mjesec, dva tebi objasnjavao razliku izmedju skype, ventrila, team speaka, mumble ako si dovoljno "bistar" da se sjetis Namigiva

Nisi ti meni objašnjavao razliku nego mi govorio kako su navedene stvari bolje a ja se nisam slagao jer sve za što meni teba je i skype dovoljan.NamigivaPoljubac

sory za off t

G1L3:

evo kako ^9Kill.

9 je za crnu boju te je moje ime sada crno :d.ako ćoeš neku drugu mijenjaš brojke

pirat:

Jel se može zbog prćkanja po igri dobit ban tj zbog tih crtica. Znam da ej netko nešto pričao ali neznam za šta točno

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.1.2010 2:48 (Kill Frenzy).
17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...

pirat:

Jel se može zbog prćkanja po igri dobit ban tj zbog tih crtica. Znam da ej netko nešto pričao ali neznam za šta točno

Nečeš dobit ban zbog tih crtica.

16 godina

djdomi taktika ti je dobra, ali ono sa niskim levelom ili kako ih ja zovem zeleni, jer su prvi činovi zelene boje ništa ne znaći. Takvi su tek nabavili igru ali večina njih je doktorirala cod 4 pa su često među prva tri ako ne i najbolji, čim malo upoznaju mape.Vrlo ih je malo koji su su mp počeli igrati baš sa cod 6 kao ja.  Već sam prije u nekom postu spomenuo da mi je žao što se nemože napraviti novi račun i krenuti ispočetka nego moraš u prestiž. Jučer sam primjerice prošao 69 i 70 lvl četvrtog prestiža i u petom došao do 16. lvl, a da se može ispočetka mislim da bi mi večina pisala da sam chiter jer zeleni nemože tako klati po mapi. I da znate sa svakim prestižem više treba i više bodova za pojedini level.

A što se tiće nukice kad je imam uključenu ko ukleto ni blizu harieru a kamoli choperu. Ima još jedan bed. Sad gotovo svi imaju perk coldblad pa kad dobiješ predatora, hariera ili helić nemaš po kome pucati jer ne vidiš dolje nikog.

Zadnjih dana nukicu dobe večinom chiteri koji imaju hack da te vide i preko zida pa oni nemaju taj problem, a i neki koji stvarno dobro igraju ali stvarno dobro.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice