Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.371.232
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
MegaMass 2000 kaže...

Darovi iz kutije se računaju kao killstreak. Nikad nisam imao među aktivnim killstreakovima chopper gunnera i AC-130, i kad sam ih dobio u kutiji i naravno pozvao, u baraci pod challenge su mi se pojavile one žute crte.

NE RAČUNAJU se kao killstreak.

Računaju se jedino pod pozvanim streakovima i s njima možeš ispunjavat challenge, ali u igri svaki kill koji dobiš nagradom iz packagea NE RAČUNA se u killstreak.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Darovi iz kutije se računaju kao killstreak. Nikad nisam imao među aktivnim killstreakovima chopper gunnera i AC-130, i kad sam ih dobio u kutiji i naravno pozvao, u baraci pod challenge su mi se pojavile one žute crte.

pozvao si iz kutije npr. choppera. on je napravio tolko i tolko killova. tebi je se jedan dio challengea ispunio, ali to nije to!

killstreak je kad lijepo ubijaš nekoliko ljudi za redom.

evo dva primjera:

1. imam care package, emergency airdrop i nuke. care package će mi dati predator missile, ja ću s tim predatorom ubit onoliko ljudi kolko mi treba za emergency airdrop ali ga neću dobiti. tako da i dobijem pave low, choppera, predatora i uav, oni će ući u challenge da su pozvani, ali neće biti pribrojani u killstreak, tako da ništa od nukea.

2. imam predator, harrier i chopper. napravit ću par killova da dobijem predatora, s njim ću ubiti dva lika i eto mi harrier. dobio sam harrier zato jer nije iz kutije. poslat ću harrier na pravo mjesto i on će napravit par killova do choppera. dobit ću choppera zato jer harrier nije iz kutije.

zaključak: KSR-ovi iz kutije se ne računaju u KS!

...

bilo bi dobro predator-harrier-chopper-nuke :) samo da se mogu 4

Bilo bi dobro da možeš sve killstreakove iskoristit, ali...!!! Onda bi ja zahtjevao da stinger umjesto 2 ima jedno 50 punjenja, da mogu poskidat tu gamad s neba. :)

Kako to volim radit kamperima. Jadni se muče, kempaju, znoje se i dobiju harirera... "vrata" za čoper-nuka... a ja samo čujem "enemy harrier incoming" i već vadim stinger, jadan harrier se ni ne "parkira" gore i već je dole. Strašno nešto... :)

18 godina
neaktivan

Off topic.

Dakle, pitanje za one koji koriste X-fire. Zašto se taj program konstantno vraća svom defaultnom video direktoriju, umjesto da ostane tamo gdje sam ja odredio da sprema filmiće?   Znači, imam jednu praznu particiju koja mi služi za "gluposti" i nju sam odabrao kao mjesto gdje bi X-fire trebao pohranjivati video klipove. E sad, X-fire se svako malo vraća u ProgramData i na taj način mi zagušuje sistemsku particiju.

Btw, da li postoji opcija da se promjenio direktorij za screenshotove u X-fireu?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

0 0 hvala 0
17 godina
ja sam u 70% meceva host.
ne cudi s obzirom na moj ludacki upload(max.brzina seeda 115 kb/s na trrntima)
danny,kolki je tvoj up?
Luckyluke!
17 godina
protjeran

evo mali update na dedicated server ...sve to sporo ide al valjda ce bit nesto

• Q: Do I have to run the game again to connect to another IP?
    A: Yes and No. The game runs with pre-set server IP from the loader (F9 triggers connection), but you can use a console command to connect elsewhere, for example:
    >> tk_connect_mp 192.168.0.15 28960
  • Q: So, we are getting a console?
    A: Yes, even three. One, called WinConsole is a separate window, second, called DevConsole is a custom overlay console visible in-game. Third one is the original console, but it can be opened only with the .159 build of the game. You can  type in commands using all three of them!
  • Q: Why on the videos we don’t see any console being used?
    A: Simple, I was using FRAPS for the video capturing and it doesn’t capture separate windows such as WinConsole.
  • Q: Server-browser?
    A: Yes, final loader will have a server browser with 2 tabs: online games (internet connection required) and local games (no interned connection required).
  • Q: What about our stats?
    A: Loader will ask you for your ‘ID name’ which will be locally assigned to your stats/power-ups etc. Nickname can be set using a different edit box (currently changeable using the console).
  • Q: Will it be possible to host a game for more than 18 players?
    A: I need to test how stable this patch is. If the tests go fine I will put it into the final version.
  • Q: Dedicated server mode. How is it?
    A: Loader will run the game with super-minimum gfx requirements. WinConsole will be open. Later, loader will automatically execute server.cfg file. Map rotation should work. Remote administration – maybe, depends on the demand.
  • Q: Why is it Steam-less? It will allow pirates to run the game!
    A: Well, two reasons. First one, steam emulation is a key feature which makes it all work. It’s not just optional. Second, with your original Steam, our loader could be detected as a cheat and your account could get banned. We might code a DRM module that would make sure user has a legit copy installed, but DRMs as we all know, can be easily bypassed, resulting all this hard work being a waste of time.

BUCKETHEAD
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 11:54 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
moderator

Ti dedicated serveri ne znače ništa ako jih ne izda IW.

Isto češ si morati doma hostat(a to je kura*)

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
pirat kaže...

Ti dedicated serveri ne znače ništa ako jih ne izda IW.

Isto češ si morati doma hostat(a to je kura*)

zasto ako bude napravljeno kak se spada (i cini se da bude rade jako dobar posao ne neki polovan)

kaj mislis da nebi ovi koji hostaju servere htjeli da mogu na mw2 pare ubrat

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan

bi li meni bio velik leg ako igram wireless cod mw2 signal mi je very good imam simensov gigaset sx..... a wireless d-linkov usb od 2.4 GHz router mi je pre daleko od kompa pa ga nemogu s lan kablom spojit. 

tsimic
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Možda to i dozvoli koji hoster s balkanskih prostora, ali malo sutra da će to proći vani. Hosteri dedicated servera imaju vrlo stroga i jasna pravila vezana uz ovakve stvari. Bez blagoslova IW-a, tj. pravog DS-a, zaboravi na to.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Možda to i dozvoli koji hoster s balkanskih prostora, ali malo sutra da će to proći vani. Hosteri dedicated servera imaju vrlo stroga i jasna pravila vezana uz ovakve stvari. Bez blagoslova IW-a, tj. pravog DS-a, zaboravi na to.

hmm da,a kaj je sa tolko krekanih cod4 servera kojih ima po svuda ne samo po balkanu

BUCKETHEAD
18 godina
neaktivan

Uvijek ih ima, ali to su sve sumnjive lokacije i instalacije. U većim centrima se to kontrolira (ponekad i nažalost). Neki doduše kažu da će zažmirit i da se to neće provjeravat.

Ali takav server je drastično skuplji od samo game servera ili slotova kakvi su uobičajeni.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 12:18 (naxeem).
17 godina
moderator
hrvatskafarkasevec kaže...
naxeem kaže...

hmm da,a kaj je sa tolko krekanih cod4 servera kojih ima po svuda ne samo po balkanu

Pa možeš ti iznajmit orginalni server pa ga sam krekaš(tak je moj frend napravil za cod4 u diabolicu)

Al da če netko hostat to što če ovi napravit teško jako teško.

17 godina
protjeran
pirat kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
naxeem kaže...

Pa možeš ti iznajmit orginalni server pa ga sam krekaš(tak je moj frend napravil za cod4 u diabolicu)

Al da če netko hostat to što če ovi napravit teško jako teško.

da istina a ovo da sam mozes to nisam znao

kak bilo da bilo pirat vise ne radi kolko cujem

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan

da istina a ovo da sam mozes to nisam znao

kak bilo da bilo pirat vise ne radi kolko cujem

Nažalos istina je pirat više ne radiViče šteta a baš mi je krenulo Mršti se

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ma sta koja verzija? Reko sam da se stvari iz carepacagea ne ubrajaju u killstreakove i to je sve. Sta ti pricas?

Trebao bi bit malo manje bahat a ne se odma pjenit ako ti netko nešto drugo kaže.

Šta je pričam??

No da te podsjetim i ovo si rekao:

mislav_01"Darovi iz kutije se NE racunaju kod killstreak nagrada. Dakle ako je ac130 iz kutije i dobijes 25 kilova neces nuke dobit. Moras iskljucivo killstreakovima zaradit nagrade. Naravno ako imas 11 0 i dobijes ac / gunnera i dodjes s njim do 25 onda se to racuna i nuke je tvoj."

što nije točno!!

a sad ponovo pročitaj moj stari post pa će ti bit jasnije. Pa nepričam ruski valjdaCool

EDIT:Jel moguće da ne  računaju sve stvari koje nisu iz paketa u killstreak. Predator mi se računa dok pawelow ne!?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 12:42 (Suvre).
16 godina
neaktivan
Kakvi gadovi, za 2 profila da 800 kn dajem. Malo sutra. Vidimo se na virtualnim bojistima BC dvojke
hmda
17 godina
protjeran

pirat ne radi ni meni ni frendu... ne zeli naci druge igrace.. grrr... svima tako?

<< ShadowKiller >>
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

pirat ne radi ni meni ni frendu... ne zeli naci druge igrace.. grrr... svima tako?

pa šta si ti mislio igrat pirata do mile volje?

Bolje biti pijan nego star
17 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

Bilo bi dobro da možeš sve killstreakove iskoristit, ali...!!! Onda bi ja zahtjevao da stinger umjesto 2 ima jedno 50 punjenja, da mogu poskidat tu gamad s neba. :)

Kako to volim radit kamperima. Jadni se muče, kempaju, znoje se i dobiju harirera... "vrata" za čoper-nuka... a ja samo čujem "enemy harrier incoming" i već vadim stinger, jadan harrier se ni ne "parkira" gore i već je dole. Strašno nešto... :)

ma zračnu podršku je predobro rušit. volim rušiti harrier, pave low, attack helicopter, UAV(onako lijepo iz daljine), ac130 još nikad nisam srušio, možda budem jednog dana sa predatorom.

stinger je zakon.

Dočekali...10.11. The MW2
18 godina
neaktivan
Antraks kaže...

Počeo sam igrati Sabotage i ponekad stvarno izgubim živce zbog njubara. Ljudi igraju nešto što ne kuže i kvare igru ostalima koji se trude. Nema šanse ako imaš dva-tri geliptera koji kampaju na pogrešnom mjestu ili gledaju u zvijezde dok se ti trudiš k'o konj bezuspješno, naravno.

No, jučer sam imao trenutak "slabosti" na Estateu. Protivnička ekipa nam postavi bombu, dolje kod elektrane. Ja uletim i demontiram je pa trk u kuću, postavim je i ulogorim se na vrhu stepenica sa G16 akimbo... dalje znate šta se dogodilo... BOOOOM ;D

Pirat, Jack Sparrow i ja najčešće igramo sabotage ili demolition. Malo komunikacije na ventu i u pravilu pobjeđujemo.

Jučer smo 3 klana u različitim partijama uništili dok nisu otišli od frustracije. hehe.

luckyluke kaže...
ja sam u 70% meceva host.
ne cudi s obzirom na moj ludacki upload(max.brzina seeda 115 kb/s na trrntima)
danny,kolki je tvoj up?

512 kbps

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
eh kad bi ja igrao s vama vjerojatno bi ja bio host. ;)
Luckyluke!
17 godina
neaktivan

neeeeeeeeeeeeeee neradiiiiiiiii aaaaaaaaa

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
piratska verzija i dalje radi,samo se pomakla na 1.0.172 verziju..khm, ja kad hostam svima je dobar ping,al onim spanjolcima je uvijek u ku**u
18 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Erm, onda si valjda fulao u brojkama jer 512 kbps > 115 kbps.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

sviđa mi se radnja 

a ono sa serverima je samo da poboljšaju kupnju

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
luckyluke kaže...

Erm, onda si valjda fulao u brojkama jer 512 kbps > 115 kbps.

Vjerovatno je htio reci da ima upload ~ 115 KB/s, sto je vise od 512kbps(50-60 KB/s up)

16 godina
neaktivan

meni gusarska igra jos uvijek radi (zero gear fora) .. 

edit: isto mi nije htjelo naci igrace ... i onda mi je jedan lik rekao da moram kr?kat ponovno (i sad mi je verzija 1.172 (tako nesto))

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 14:44 (rebelsy).

1 0 hvala 0
17 godina
danny ja imam 768 kbps brzinu pa si ti misli ;))
Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Tko hoće i dalje igrati "onu" verziju neka mi se javi na PP !

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
bik kaže...

p.s.; Mogu li pirati koji igraju preko Zera-Gera igrat zajedno da se invejtaju u igru ili kako vec?

Mislim da radi, samo se moramo inviteat na Steamu

Arai kaže...

Tko hoće i dalje igrati "onu" verziju neka mi se javi na PP !

To ti je greška. Zaspamat će te. OK ako sam traži link, a kad te davi cijeli dan jer nezna ni cr*ckat kako treba, onda je veselo

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice