Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.377.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
luckyluke kaže...
Marsel007 kaže...
luckyluke kaže...

Trebao bi reinstalirati Windows i kad ponovo instaliram MW2 hoću li imati onaj isti rank ko što sam imao prije reinstalla?

oces

Znači podatci o ranku ostaju na mome Steam accountu?

da

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
neaktivan

danas na dominationu malo taktike(estate) i imao score 19-1-2.

nije nešto veliko al bilo mi je žao ovoga:

ks rewardsu su mi uav, care i predator. imao sam score na početku 0-1-2.

najjači ks r. mi je bio predator a imao killstreak 19! eh, da sam bar stavio chopper gunner, ac130, harier ili slično. po mogućnosti emp, njega rijetko dobivam. 19,  sunce ti a ja imao predatora. a noobovski protivnički team, ja ih tamo za***avam kod C zastave, stanem na nju da oni čuju da sam tamo i postavim clayicu. odem gore i gledam kroz male otvore, oni sam dolaze i ja ubijam. neki lik skužio da sam gore i ide on pogledat. ja taman dođem na sredinu stepenica, vidi on nema nikog gore a ja njega skužio, odem dolje i crko lik.

hebemu zašto nisam uzeo choppera pa da dobijem 30 ks, usput i nuke haha Smijeh

nemam acr-a pa sam se snalazio, srećom noobovski team.

koristio:

m4a1 red dot+silencer

stinger(mada nisam ni jedan ispucao, niko nije uspio pozvat ni uav :))

clay

stun x2

bling

hardline

commando

gledam challenge i ima jedan za stinger-500 puta srušit heli, huh.

a jbm mogo sam da sam znao na nuke :)

juče imo ništa posebno-32-0-6. knife/m4.

još neki score sličan al se ne sjećam, danas imo oko 5x-xx-2x, ne znam točno.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Evo tako jednostavno staviš svoju statistiku, moj najveći steak je 24.

Moj killstreak najveći je 32...bio bi i veci da nije bio kraj mape.

Evo i dokaz.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
17 godina

Evo i moj nije ni blizu omjeru iz COD4, ali igra se!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

meni je najveći 19.

ovaj famas je najbolje oružje uz acr.

imao predator-harrier-chopper.

skempo se u neku kuću na faveli sa famasom. al prije toga napravio 5 killova za predator. onda s njim dobio harrier. napravio s njim kill-dva i malo sa famasom(većinom zbog čuvanja A flaga). eto mi chopper gunner i s njim par killova, na kraju dovršio sa famasom i ubili me.

ja mislim da je završni score bio 21-2-6. danas eto drugi put 19 ks, a inače ne mogu ni 8 ks.

eh, kad jednog dana nukeam :)

edit: vidio u baracks 20 killstreak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 23:37 (djdomi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj umjesto FAMAS  Tar-21 ili rpd rade sr.nja!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Probaj umjesto FAMAS  Tar-21 ili rpd rade sr.nja!

probao ali nisu ni do koljena famasu i acr-u.

tar21 sam koristio malo al nije baš, rpd-hmmm, ne volim lmg.

17 godina
neaktivan

men je 19 isto najveci killstreak jao kako sam se danas nazivciro.... ks rewardi mi bili predator,harrier i chopper napravim 6 killova sa famasom na faveli dobim predator ubijem jednog,dobim harrier ustekam se ko bitch negdi,harrier do 10 killova i ja izvirim van da napravim jos taj 1 FAMOZNI i popijem headshot od snipera Mršti se sad sam stavio UAV,predator,emergency airdrop pozvo sam to na terminalu dobio:sentry,ammo,chopper,predator i sve sam pokupio :)

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Evo forumaska ekipa odmjeravala snage.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

došli meni neki gosti jučer i imaju nekog malog klinca...i sad bi on igro cod zato kaj je vidio da ja igram...ja ga pitam jel zna igrat veli on da zna i ja mu upalim i odem... navečer se vratim i imam kaj za vidjet... napravio mi skoro 1500 killova minusa budala... on je samo hodo s mišem po mapama i puco u nebo i njemu je to bilo super... katastopha....sad se moram bacit nazad na vraćanje u + sa killovima...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

i ti se zamaraš glupostima...

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
D3ViL kaže...

E tako se pobijeđuje,pošaljemo špijuna u njihove redove(u ovom slučaju meneCool)i onda lako pobijedimo protivničku momčad.Osmijeh

16 godina
neaktivan
Imam pitanje. Imam pirata, i razmisljam o kupnji orig. Sad me zanima kako mogu 2 profila napravit, jer su povezani sa steamom. Il ce i buraz morat 400 kn iskeširat?
hmda
16 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...
Imam pitanje. Imam pirata, i razmisljam o kupnji orig. Sad me zanima kako mogu 2 profila napravit, jer su povezani sa steamom. Il ce i buraz morat 400 kn iskeširat?

i braco će morat dat peneze...samo jedan acc po igri...

17 godina
neaktivan

evo vam moj najveci kilstreak jucer sam napravio

ubio ih 7 i onda dobio onaj hrlerr strike, pa sam dobio ac 130 u onoj kutij ali nakraju nisam imao nuke.

to je zbilja šokantno..

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 1:18 (ivm).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Darovi iz kutije se NE racunaju kod killstreak nagrada. Dakle ako je ac130 iz kutije i dobijes 25 kilova neces nuke dobit. Moras iskljucivo killstreakovima zaradit nagrade. Naravno ako imas 11 0 i dobijes ac / gunnera i dodjes s njim do 25 onda se to racuna i nuke je tvoj.

17 godina
neaktivan

ja bi rado dobio nuke al nikad ga ne stavim u ks rewards.

nikad ne znam oću li imat 25 ks, ovo sa famasom se posrećilo da imam 20 ks. taman prije te mape stavio nove ksrove.

dakle 20 ks je rekord, teško da ću probit dalje.

inače famas+stopping power, prejako. na derailu preko cijele mape vidim jednog lika u daljini, ispalim burst(ona 3 metka) i napravim hs.

malo ću koristit famas al trebam i dalje radit challenge sa silenced oružjem i m4a1.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

moj prvi MW2 video...pogledajt do kraja (2 min traje).

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ahh glazba je epic, C&C nice. Solidan video. Posebno su mi se dopali kilovi nozem i onaj pistoljem, kako te onaj lik nije uspio ubit ne znam Smijeh

17 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Ahh glazba je epic, C&C nice. Solidan video. Posebno su mi se dopali kilovi nozem i onaj pistoljem, kako te onaj lik nije uspio ubit ne znam Smijeh

Koji lik?

Onaj nožem kojeg sam, kaj smo fulali jedan drugog?

17 godina
neaktivan

Da taj kad skacete jedno oko drugog Smijeh

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Darovi iz kutije se NE racunaju kod killstreak nagrada. Dakle ako je ac130 iz kutije i dobijes 25 kilova neces nuke dobit. Moras iskljucivo killstreakovima zaradit nagrade. Naravno ako imas 11 0 i dobijes ac / gunnera i dodjes s njim do 25 onda se to racuna i nuke je tvoj.

Ne! Ovo naprosto nije točno. Dakle. Dobijem pavelowa(devet puta zaredom ubijem),on mi ubije oko 7,8 ljudi(ja pritom nisam poginuo)čak štoviše ležo u travi i čekao ac130 koji mi je takodjer zabilježen ali ništa od toga sve dok jednom nisam ubio puškom a drugi mi nagazio na gaymore. Dakle tvoja verzija ne drži vodu osim ovoga za kerpekiž

17 godina
neaktivan

Ma sta koja verzija? Reko sam da se stvari iz carepacagea ne ubrajaju u killstreakove i to je sve. Sta ti pricas?

18 godina
neaktivan
Suvre kaže...
mislav_01 kaže...

Ne! Ovo naprosto nije točno. Dakle. Dobijem pavelowa(devet puta zaredom ubijem),on mi ubije oko 7,8 ljudi(ja pritom nisam poginuo)čak štoviše ležo u travi i čekao ac130 koji mi je takodjer zabilježen ali ništa od toga sve dok jednom nisam ubio puškom a drugi mi nagazio na gaymore. Dakle tvoja verzija ne drži vodu osim ovoga za kerpekiž

Kao i Suvreu, i meni se ovo dešava.

Dobio sam pave low (nakon što asam ubio 9 ljudi odnosno bez kutije), pobio puno ljudi, ni traga nukici. Imao sam Kill streak 27. Čudno, ali ubilježio mi je kill streak a nuke nisam dobio. :-/ Naravno da je nuke bio uključen pod ks rewards.

I tako 2 puta. :-S

D3ViL kaže...

Opet ja host... heh, stalno sam host. :)

To je bila odlična runda. Fakat vrhunska.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
18 godina
neaktivan

Zanimljivo, ali očito postoji bug. DannyHR mi svjedok: igramo onu kišnu mapu, ubijem ih, dobijem pavelow, dobijem AC130... probijem 25 killova i umjesto nuke dobijem opet pavelow, pa potom opet AC130... U međuvremenu ubijam i oružjem.

Nakon 37:0 umrem... bez nukea...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja mislio da nema šanse da budem host ikada, kad ono jučer mi puko film na pola partije i reko izađi dok si još kako tako miran. Stisnem ja leave game, kad vraga, ne mogu dok se ne riješi drugi host :))

BTW

Počeo sam igrati Sabotage i ponekad stvarno izgubim živce zbog njubara. Ljudi igraju nešto što ne kuže i kvare igru ostalima koji se trude. Nema šanse ako imaš dva-tri geliptera koji kampaju na pogrešnom mjestu ili gledaju u zvijezde dok se ti trudiš k'o konj bezuspješno, naravno.

No, jučer sam imao trenutak "slabosti" na Estateu. Protivnička ekipa nam postavi bombu, dolje kod elektrane. Ja uletim i demontiram je pa trk u kuću, postavim je i ulogorim se na vrhu stepenica sa G16 akimbo... dalje znate šta se dogodilo... BOOOOM ;D

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Darovi iz kutije se računaju kao killstreak. Nikad nisam imao među aktivnim killstreakovima chopper gunnera i AC-130, i kad sam ih dobio u kutiji i naravno pozvao, u baraci pod challenge su mi se pojavile one žute crte.

Killstreak iz care packagea Killstreak iz care packagea
http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2010 10:43 (MegaMass 2000).

0 7 hvala 0
18 godina
neaktivan

Meni ne. Ništa što napravim AC130 iz kutije ili helićem nije mi nikada računato u killstreak. Imao sam više puta streak preko 30 i nije mi ga bilježilo sve dok nisam kutije zamijenio običnim nagradama, pa mi je streak (u statsima) automatski skočio na 26 s do tada betoniranih 15.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni ne. Ništa što napravim AC130 iz kutije ili helićem nije mi nikada računato u killstreak. Imao sam više puta streak preko 30 i nije mi ga bilježilo sve dok nisam kutije zamijenio običnim nagradama, pa mi je streak (u statsima) automatski skočio na 26 s do tada betoniranih 15.

A čuj može biti neka greška, jer ako pogledaš moj screen vidjet ćeš da je meni flash i stun nikakav, a naubijao sam se protivnika koje sam flashao i stunao.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Darovi iz kutije se računaju kao killstreak. Nikad nisam imao među aktivnim killstreakovima chopper gunnera i AC-130, i kad sam ih dobio u kutiji i naravno pozvao, u baraci pod challenge su mi se pojavile one žute crte.

pozvao si iz kutije npr. choppera. on je napravio tolko i tolko killova. tebi je se jedan dio challengea ispunio, ali to nije to!

killstreak je kad lijepo ubijaš nekoliko ljudi za redom.

evo dva primjera:

1. imam care package, emergency airdrop i nuke. care package će mi dati predator missile, ja ću s tim predatorom ubit onoliko ljudi kolko mi treba za emergency airdrop ali ga neću dobiti. tako da i dobijem pave low, choppera, predatora i uav, oni će ući u challenge da su pozvani, ali neće biti pribrojani u killstreak, tako da ništa od nukea.

2. imam predator, harrier i chopper. napravit ću par killova da dobijem predatora, s njim ću ubiti dva lika i eto mi harrier. dobio sam harrier zato jer nije iz kutije. poslat ću harrier na pravo mjesto i on će napravit par killova do choppera. dobit ću choppera zato jer harrier nije iz kutije.

zaključak: KSR-ovi iz kutije se ne računaju u KS!

...

bilo bi dobro predator-harrier-chopper-nuke :) samo da se mogu 4

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice