Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.377.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
crazy_luđak kaže...
ivm kaže...

dali neko može dešifrirat sta pise na ovoj slici , valjda je na slovenskom jer su slovenci pisali

tip ti je*e nešto i želi da crkneš, nazvao te grdom(ružnom) gnjidomIznenađen

Baš su nemaštoviti Slovenci u tom psovanju... :)

Svakako, izostavio je "cheater!" - to je standardna optužba danas.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
crazy_luđak kaže...
ivm kaže...

dali neko može dešifrirat sta pise na ovoj slici , valjda je na slovenskom jer su slovenci pisali

tip ti je*e nešto i želi da crkneš, nazvao te grdom(ružnom) gnjidomIznenađen

ma kolko sam ja puta cuo da mene ili nekog drugog na serveru koji je hrvat vrijeđaju slovenci te nas zovu ustašama

ništa novo

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
protjeran

Ja igram sa dva slovenca u ekipi skoro svaki dan pa se znamo zajebavat ponekad i oko aktualnih tema, ali dečki su OK i sve je to zajebancija.

Pred neki dan smo igrali i u protivničkoj ekipi je bio neki slovenski klan, njih jedno 3-4, a meni "moj" slovenac šalje poruku: ajmo pobit ove slovence :D

Naravno, u toku igre sam nešto dobacio jednom slovencu nešto zajebantski što je on tako i prihvatio, ali njegov kolega ne pa smo se porječkali i na kraju je bilo jebanja majke i ostaloga. Ali to je samo jedan majmun koji ne kuži zajebanciju i nacionalno je osjetljiv.

P.S.

Jučer naletio na još jedng aimbotera.... i jedini ga ja uspio ubiti. Imao je score 45 1 1.

A ubio sam ga iz sačekuše kroz prozor na Darailu, a on je bio iza one zelene tende. On se okrenuo prema meni, ali prekasno jer je već bio zaklonjen iza nje pa me nije uspio aimbot dohvatiti :D

Jedino mi je žao što se ne sjetim uključiti snimanje filmića pa da vidite kako se "savršeno puca" sa aimbotom.... nišan samo leti po ekranu i hvata protivničke glave :)

Valjda ću se sjetiti jednog dana ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li meni moze neko rec linkove za te patcheve za online igranje..

Moj PC  
0 5 hvala 0
18 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Steam igru patchira automatski.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
Al ja sam logovan na steam, kad udjem u igru multiplayer i odem play pise mi "MUst be signed in to steam in online mode to play ". Ja bas nisam iskusan sa igrama pa mozel mi ko pomoc. Pleas.
16 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Al ja sam logovan na steam, kad udjem u igru multiplayer i odem play pise mi "MUst be signed in to steam in online mode to play ". Ja bas nisam iskusan sa igrama pa mozel mi ko pomoc. Pleas.

sam sebi si dao odg!

Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
16 godina
neaktivan

Stvarno se nekada zna zadesiti da udjes u team sa totalnim debilima,to oko care packagea me toliko i ne cudi koliko me cudi npr,ja pucam na nekoga ali ono bas dog fight imamo,i moj lik ispred mene normalno se proseta i naravno ubijem ga,a budala zna da je hc,stvarno me takvi ljudi ono bas bas nerviraju,ka da nemaju mozga.jucer sam ubio lika sa GL-om ali ne na noobovski nacin hehehe,neg sam ispalio Grenade u zrak znaci skroz u zrak pravo i grenade je pao na afghanu tacno ispod one litice i ubio covjeka,to je malo fizike u MW2 hehehehe,eto toliko od mene za sada,idem sada malo igrati!!!Namigiva

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dzelo kaže...

imaš pira**** verziju... odi i kupi org igru kao svi normalni ljudi... =)

I See Offline People !
16 godina
neaktivan

koji je ovaj lik lav,on fkt nema org,i pita se kaj je problem LMAO 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Sve steam odraduje,ali s najnovijim patchom ne radi pirat.

naxeem kaže...
dzelo kaže...

Steam igru patchira automatski.

Sve se to da ukljucit i iskljucit.Pirati su uvjek bili mastoviti. Lol

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...
system kaže...
dzelo kaže...

imaš pira**** verziju... odi i kupi org igru kao svi normalni ljudi... =)

da! proxx ko i ti hehe salim se....... postoji nacin kako igrati piratski al nek ti neko to objasni ja necu jer nisam ni pokusavo imam org... YoungSlim ajde na steam pa da pucamo malo

šta oš, men psihijatar reko da nisam normalan.......Belji se zezz se... odoh ja igrat, a tko hoce nek mi javi na pm u vezi pir***** verzije.

I See Offline People !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pero0016 kaže...
Perkan777 kaže...

@naxem crack radi savrseno upravo sam odigro malo free for all.Radi na principu da se skine prvo neka orginal igra sa steama u ovom slucaju to je neka besplatna beta neke igre.U steamppsu se obrisu datoteke te igre i kopira se modern warfare 2.Jos zaljepis patcheve i ostalo i eto ga radi.
Samo neznam zasto su tako dugo cekali da izbace novi carack

ja sam probao skinut neku igru sa steama, i izbrisao sam datoteke u steamppsu i kopirao cod i nije mi htjelo radit. Zasto?

prije toga sam skinuo patch i crack i radi mi oko 2-3 minute i onda me izbaci!!!!

kako slozit mp nakraju???

kak me živciraju ovakvi koji tu nisu ni jedan dan i traže pomoć oko pirata.

po tisućiti put-AKO OĆETE IGRAT, KUPITE IGRU!

ako ne želite kupit, ostanite na cod2 i cod4.

ot: ajmo malo pričat o igri, oružjima, perkovima, mapama, misijama...a ne o laggu, da se igra ne može instalirat, da piratska igra ne radi...

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan

da , bilo bi to ljepo kad bi samo o tome pricali al izgleda da se pero samo radi ovog pitanja ulogirao,zalosno.

sniper only
16 godina
neaktivan

Evo da se i ja bacim svoj komentar,naime  sinoć igram i neide mi baš dobro Viče ping u k***u svako malo host  pobjegne nemože naći drugog izbaci nas iz meča  katastrofa  i  nakon dužeg  vremena  nađe odličan host ali tad  nastupaju  problemi uvali se neki  lik pod imenom AVATAR  kreten totalni  lik ima aimbot i roka nas kao budale lik je sa naši prostora razumije hrvatski, stoga ako naletite na nekog sa tim  imenom  moj predlog napustite  meč  jer izgubićete zivce kao i ja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a jadan...

https://www.youtube.com/watch?v=Wgn2jugK_Hk&feature=related

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Evo da se i ja bacim svoj komentar,naime  sinoć igram i neide mi baš dobro Viče ping u k***u svako malo host  pobjegne nemože naći drugog izbaci nas iz meča  katastrofa  i  nakon dužeg  vremena  nađe odličan host ali tad  nastupaju  problemi uvali se neki  lik pod imenom AVATAR  kreten totalni  lik ima aimbot i roka nas kao budale lik je sa naši prostora razumije hrvatski, stoga ako naletite na nekog sa tim  imenom  moj predlog napustite  meč  jer izgubićete zivce kao i ja.

i ja sam jucer naletio na tog lika.... žalosnoPlač

I See Offline People !
17 godina

Evo dva moja score-a.

Harrier je učinio svoje Smijeh

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E imam jedno pitanje. Jel zna netko di se nalazi opcija u cfg-u za MP da si promijenim FOV=field of view???

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Evo dva moja score-a.

uuu pa ti si PRO xD Belji seNamigiva

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
TopForumaš kaže...
luckyluke kaže...

Evo dva moja score-a.

Reklo bi se.Smijeh

Inače,neznam jesam li ja pro ili su oni tolko low Belji se

Luckyluke!
17 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
luckyluke kaže...

Evo dva moja score-a.

bogme ja dok sam igro nikad nisam dobio vise od predatora jbg neznam kempat jedino bi islo sa sniperom al su preslabi

BUCKETHEAD
17 godina

Na Afghanu sam imao 15 killova zaredom ali mobitel mi nije bio pri ruci pa nisam ni uspio slikati.Neodlučan

Na kraju mape sam imao 28-4-7

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 20:42 (luckyluke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Na Afghanu sam imao 15 killova zaredom ali mobitel mi nije bio pri ruci pa nisam ni uspio slikati.Neodlučan

Čemu mobitel, tu je fraps!

Steam: CRO Hellboy
17 godina
AMD boy kaže...
luckyluke kaže...

Nije bio uključen pa nisam mogao izići iz igre uključiti ga.

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
AMD boy kaže...
luckyluke kaže...

Nije bio uključen pa nisam mogao izići iz igre uključiti ga.

alt+tab,win tipka?? ctrl+esc hehe ma nema veze dobri scoreovi

Moja graficka je 100% pamuk!!
17 godina

Evo tako jednostavno staviš svoju statistiku, moj najveći steak je 24.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Trebao bi reinstalirati Windows i kad ponovo instaliram MW2 hoću li imati onaj isti rank ko što sam imao prije reinstalla?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Trebao bi reinstalirati Windows i kad ponovo instaliram MW2 hoću li imati onaj isti rank ko što sam imao prije reinstalla?

oces

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
17 godina
Marsel007 kaže...
luckyluke kaže...

oces

Znači podatci o ranku ostaju na mome Steam accountu?

Luckyluke!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 21:13 (luckyluke).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice