Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.387.863
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan

Ocito je da je steam i iwnet napravio revoluciju i radi kako treba. ROFL Cool

Bolje da su dali sve te novce za gladne u africi. Napravili bi nesto korisno,a i bilo

bi par milijuna manje nezadovoljnih igraca.

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
TopForumaš kaže...

pa da ali je stvar da vecini losije radi tako da je njima kao i meni iwnet loš te DS puno bolji

a vama kojima besprijekorno radi se sviđa

tebi se nax extra sviđa jer nema admina zar ne?

Kako možeš pričati o većini kojoj loše radi kad to nije istina.

Ti kojem se ne sviđa ipak si u manjini.. Htio to priznati ili ne. I vrlo vjerojatno je problem u tvojoj vezi, setupu ili tko zna čemu, a ne u IW netu.

Pa da se osvrnem na svoju friends listu...

Od 17 frendova koji igraju MW2, njih 15 nema probleme, tek tu i tamo, kao i ja.

Često te pozovemo u party u kojem svi igramo, i često kažeš server full, da se ne možeš spojiti itd, a ostali koje pozovem spoje se. Dakle problem je u tebi. Jer u isto vrijeme zovem tebe i ostale, ostali ulete  a ti ne možeš.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

kako si smijesan pa da problem je u tebi jel imas mozda druge win ,grafu,proc.... itd.. iw zeli da tako ljudi razmisljaju... zapravo boli ih vise ona stvar kad imaju nase novce.. zasto da izdaju patch kad igra svakom 5 neradi kako treba.. smijesno.. vecini je ipak ok.. lol

Moj PC  
0 4 hvala 0
17 godina
Antraks kaže...

No, nije on jedini... naletio sam jednom na jednog aimbotera koji je bio tako očit na ponovljenoj snimci da je to milina. Točno se vidjelo kako mu ciljnik sam bježi po ekranu i on, naravno nije imao puno posla oko headshotova. Samo stišće gumb i puca, a aimbot upravlja njime.

Kako si vidio da te ciljanikom prati a u hc, nemaš killcam.

Ja sam razgovarao sa klanom u kojim je bio slovenac, šveđanin i francuz, te kad sam ih pitao ako imaju kakvih problema rekli su da nemaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 10:26 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
TopForumaš kaže...

pa da ali je stvar da vecini losije radi tako da je njima kao i meni iwnet loš te DS puno bolji

a vama kojima besprijekorno radi se sviđa

Kako možeš pričati o većini kojoj loše radi kad to nije istina.

Ti kojem se ne sviđa ipak si u manjini.. Htio to priznati ili ne. I vrlo vjerojatno je problem u tvojoj vezi, setupu ili tko zna čemu, a ne u IW netu.

Pa da se osvrnem na svoju friends listu...

Od 17 frendova koji igraju MW2, njih 15 nema probleme, tek tu i tamo, kao i ja.

Često te pozovemo u party u kojem svi igramo, i često kažeš server full, da se ne možeš spojiti itd, a ostali koje pozovem spoje se. Dakle problem je u tebi. Jer u isto vrijeme zovem tebe i ostale, ostali ulete  a ti ne možeš.

hmmm kako god al bolje bi bilo da ima DS

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
TopForumaš kaže...

jbg, nema ih i možemo se pomiriti s time.

Pa nečemo tu temu o nedostatku DS-a tjerati do MW3.

Što se prije pomirite time da nema DS i što prije prihvatite igru kakva jest bolje za vas.

16 godina
neaktivan

meni nesmeta kaj nema ds.. meni smeta kaj igra nedela uopce...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Antraks kaže...

No, nije on jedini... naletio sam jednom na jednog aimbotera koji je bio tako očit na ponovljenoj snimci da je to milina. Točno se vidjelo kako mu ciljnik sam bježi po ekranu i on, naravno nije imao puno posla oko headshotova. Samo stišće gumb i puca, a aimbot upravlja njime.

Kako si vidio da te ciljanikom prati a u hc, nemaš killcam.

Ja sam razgovarao sa klanom u kojim je bio slovenac, šveđanin i francuz, te kad sam ih pitao ako imaju kakvih problema rekli su da nemaju.

Pa ne igram ja samo HC, to je drugi slučaj kad sam igrao TDM.

Ovaj od jučer je HC tako da njega nisam mogao vidjeti na killcamu, a bilo bi vrlo zanimljivo i njega pogledati :)

17 godina
neaktivan

danas igram neki tip ima 63-2-1 i govori da uopče nije hacker 

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
dokly1982 kaže...

Instaliraj directx.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 10:47 (pirat).
18 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Ne, nego mi se ekstra sviđa jer mi treba nekoliko sekundi da zaigram na punom serveru, a ne moram ništa tražiti. Samo kliknem. I mogu igrati ujutro u 3, u 9, u 16, u 23... nikada nije 0/26 slots...

Antraks kaže...
.....

Da, točno je da se nađe cheater ponekad i u originalu.

system kaže...

gotovo.... necu vise igrat mw2..! razlog?! mw2 mp je postalo natjecanje ko ima bolji cheat,.. cjeli božji dan pokušavam igrat ali bez uspjeha, gdje god se connectam cheater...!! đaba dao pare kad VAC il koji racku neradi kak spada... Hvala IW, razočarali ste me...!!!

To je posve netočno. Score ništa ne znači, kao ni 95% slučajeva kada loši igrači misle da je netko cheater. AKo misliš da svi ili većina imaju cheat, znamo gdje je problem. :)

dokly1982 kaže...

kako si smijesan pa da problem je u tebi jel imas mozda druge win ,grafu,proc.... itd.. iw zeli da tako ljudi razmisljaju... zapravo boli ih vise ona stvar kad imaju nase novce.. zasto da izdaju patch kad igra svakom 5 neradi kako treba.. smijesno.. vecini je ipak ok.. lol

Grafa, proc, win, ne znače apsolutno ništa za rad IWNET-a.

TopForumaš kaže...

Slažem se.

dokly1982 kaže...

Ta slika pokazuje da ti imaš problem sa svojim računalom, ne igrom.

RPG vs TENK kaže...

Zašto bi bio? Ja sam nedavno igrao s nekima s ovog foruma i imao 66:5 K:D, pa 43:7, a drugi tek 12:?, a nisam hacker ni cheater. Score ništa ne znači. Ako uhvatiš malo sreće, dodaš malo skilla i opreznosti, može ti baš krenuti... pa dođe killstreak, helić, ac130... i eto lako nuke. Dvije sam bacio već, pa znam. (Za obje imam svjedoka Doxya:)).

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 11:03 (naxeem).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
RPG vs TENK kaže...

Zašto bi bio? Ja sam nedavno igrao s nekima s ovog foruma i imao 66:5 K:D, pa 43:7, a drugi tek 12:?, a nisam hacker ni cheater. Score ništa ne znači. Ako uhvatiš malo sreće, dodaš malo skilla i opreznosti, može ti baš krenuti... pa dođe killstreak, helić, ac130... i eto lako nuke. Dvije sam bacio već, pa znam. (Za obje imam svjedoka Doxya:)).

Misliš, osim što si haker i čiter?

;)

dokly1982 kaže...

ti si glup..

LOL

P.S. Aj vidimo se za par dana. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 11:09 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

jel u toj ratpi verziji moguce sad igrati private match s frendovima,...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
system kaže...

gotovo.... necu vise igrat mw2..! razlog?! mw2 mp je postalo natjecanje ko ima bolji cheat,.. cjeli božji dan pokušavam igrat ali bez uspjeha, gdje god se connectam cheater...!! đaba dao pare kad VAC il koji racku neradi kak spada... Hvala IW, razočarali ste me...!!!

To je posve netočno. Score ništa ne znači, kao ni 95% slučajeva kada loši igrači misle da je netko cheater. AKo misliš da svi ili većina imaju cheat, znamo gdje je problem. :)

istina, score niš neznači, ali sto posto ti neznaš kakav sam ja igrač, zato te molim da nedonosiš presude tko je kakav igrač ako neznaš... znam ja što ti želiš reči, i moj frend je tako loš igrač da on i sam za sve druge igrače kaže da su cheateri iako nisu, no u mom slučaju to nije istina... Upočetku dok još nije bilo cheatera uvjek al baš uvjek sam bio među prvima (nije da se hvalim xD), a sad su haxori koji imaju lvl hack 70 i razne druge cheateve (aimbot, wh, itd.).....

neželim se svađat niti mi je to cilj, želi samo reći da u mom slučaju VAC ocito neradi kako treba..... =\

I See Offline People !
17 godina
neaktivan

i šta na kraju kažete? da prestigeam il ne?

...

uzeo stingera i samo čekam da neprijatelj pozove nešto u zraku :) uvijek gore desno u kutu piše da sam uništio nešto.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Suvre kaže...
Gle naxeem kroz postove na pomalo sakriven način govori ljudima svašta a da ga se ne kazni a druge je u stanju kaznit iz osobnih razloga. Ni prvi ni zadnji put. Već mu se to dešavalo.

edit:Danas više nije Invasion na tapeti :D

Na sakriven način je ok govoriti, pa ako se netko pronađe u tome dobro.

Dakle, ako ja kažem: "Pametan čovjek bi skužio da je IW net dobar." (samo kao primjer). Ovo nije uvredljivo iako sam rekao da svi koji ne kuže da je dobar glupi.

Ali ako kažem, ti si glup jer ti iw nije dobar onda je to uvredljivo.

system kaže...

istina, score niš neznači, ali sto posto ti neznaš kakav sam ja igrač, zato te molim da nedonosiš presude tko je kakav igrač ako neznaš... znam ja što ti želiš reči, i moj frend je tako loš igrač da on i sam za sve druge igrače kaže da su cheateri iako nisu, no u mom slučaju to nije istina... Upočetku dok još nije bilo cheatera uvjek al baš uvjek sam bio među prvima (nije da se hvalim xD), a sad su haxori koji imaju lvl hack 70 i razne druge cheateve (aimbot, wh, itd.).....

neželim se svađat niti mi je to cilj, želi samo reći da u mom slučaju VAC ocito neradi kako treba..... =\

Ne, nego ti jednostavno kriviš nešto imaginarno za svoj lošiji score.

Ja sam baš neki dan rekao ekipi na Ventu da mi se čini da nisam cheatera vidio danima.

Baš kao i u prvim danima igre nađem se pri vrhu svoje ekipe svaki puta, a rijetko kada vidim nekoga toliko mega nadmoćnoga da pomislim da je cheater. Jedino što se vidi često su ljudi sa zadnjim prestižom, a sumnjam da su uspjeli do toga na legalan način. Samo i isključivo to. A iskrreno mi ne smeta lvl hack niti najmanje, zaboli me, nikakvu prednost ne daje.

djdomi kaže...

Ovisi samo o tebi. Ništa pametno osim izazova ne donosi.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
system kaže...

Loš igrač nije uvreda. Pa i ja sam relativno loš igrač. Tj. sada sam relativno dobar, sudeći po scoreu, ali sam bio itekako loš. Znam i sada biti toliko loš da više ubijem svojih nego neprijatelja, znam imati -300 score (DannyHR svjedok), a znam imati score koji je toliko bolesno sumnjiv...

Zna mi se omaknuti "chetaer!" više puta bez razloga, ali se čovjeku ispričam ako vidim da sam pogriješio. Često je čista sreća slučaj, često je ogroman skill slučaj, a ponekad i pravi cheater.

Relativno je malo cheatera trenutno i to se vidi. Level hackeri su posve druga stvar. Njih ne smatram baš cheaterima u pravom smislu.

djdomi kaže...

Ja ne bih... nikakve praktične koristi nema, osim statusnog simbola kraj imena u listi.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina

naxxem koju internet brzinu i providera koristis? imas b netovu optiku?

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
red_bull kaže...

naxxem koju internet brzinu i providera koristis? imas b netovu optiku?

8/0.64 obični kabel. Realna brzina 7.3/0.5. -- Dosta je stabilno, čak koristim wireless do samih računala. -- Stabilnost veze je daleko bitnija od same brzine za to da nema laga. Od brzine, kao što sam iskusio, dovoljno je pola megabita za fino hostati 12 igrača. 18 nisam imao priliku jer ne igram ground war.

Doduše, kad sam host, sve 4 jezgre 2.4GHz procesora su mi na 65%, što je poprilično opterećenje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 14:33 (naxeem).
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

instaliro sa kod 6 ali kada se yavrsi u kanpain tutorijal i krene prva misija izbaci me i kaze direkt x greska i da pogledam u resdmi file . a sve je ok odg kako da popravim nemogu nigdje naci

17 godina
moderator
general nomad kaže...

instaliro sa kod 6 ali kada se yavrsi u kanpain tutorijal i krene prva misija izbaci me i kaze direkt x greska i da pogledam u resdmi file . a sve je ok odg kako da popravim nemogu nigdje naci

Instaliraj directx.

16 godina
neaktivan

instaliro sam cod6 ali kada krene da ucita prvu misiju izbacime a do tada sve ok i kaze directx eror

16 godina
neaktivan

pa gle probaj reinstalirat to je meni pomoglo kod nekih igra možda kod instaliranja se nisu učitali svi podaci    

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj ga obrisat pa staviti novi. Ili instaliat i sa cd-a ako je igra original

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 16:03 (Suvre).
16 godina
neaktivan

ne pomaze

16 godina
neaktivan
general nomad kaže...

ne pomaze

pa jel ti originalan CD??????????

16 godina
neaktivan

instaliro sam opet i nista ajde ljudi pomagajte ocu da igram idemo mislite i odg

Plač

17 godina
neaktivan
rikica kaže...

pa jel ti originalan CD??????????

?

16 godina
neaktivan

da

17 godina
neaktivan

ma je malo sutra...

Prekini spamat, nauci editirat postove za pocetak. Onda napisi koju konfiguraciju imaš. Ako ne pomaze reinstal GPU drivera / igre / directx onda je to neki jako cudan problem. Sudeci po konfi, vjerojatno je konfa preslaba za tu igru. Ne znam jel ovo dual core proc, koja je graficka, ništa...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 16:24 (mislav_01).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice