Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.388.662
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...
dokly1982 kaže...

DANAS CIJELI jeb... DAN -DX ERROR.. steam disconnected... host migration... game lobby closed.. lagganja do boli wtfffffffffffffffffff ......... iw trebaju se pokopat majku im hebem u sred piche!!!

Na originalu ne.

jesi siguran?

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dokly1982 kaže...

DANAS CIJELI jeb... DAN -DX ERROR.. steam disconnected... host migration... game lobby closed.. lagganja do boli wtfffffffffffffffffff ......... iw trebaju se pokopat majku im hebem u sred piche!!!

Na originalu ne.

lol wtf... imam org win i igru... ti zivis na nekom drugom planetu ocito..i da vezu 8mbita..

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 17:40 (dokly1982).
18 godina

Pa dokly1982, zar nisi shvatio da se u ovom topicu ne smije reći niti jedna riječ protiv MW2, IWneta, VAC-a i slično! To je best game, engine, multi on the world  Namigiva

dotore1
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zanimjivo sa sp nisam imo nikakvih problema.. al mp je doslovno katastrofa.. svake 2-3 partiju izbaci van..

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 18:29 (dokly1982).
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nažalost da, s povećanjem broja igrača mislim da zna izbacivati iz lobija po nekoliko puta u nekim modovima igre. Danas ja i frendovi upadamo tek iz 2. ili 3. puta. Što se disconnecta sa Steama tiče, radi se o tvojoj vezi, kao u u slučaju mijenjanja hosta o vezi hosta.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Danas niti jedna partija bez laga nije bila. Većinom uopće se niti ne krene onda lagg(nemoš se maknut) ,igrači pišu ds im laga.Dosta partija je prekinuto jer napiše nešto steam bla bla bla...

Dva dana igram bez problema dva ne igram zbog problema

naxeem@

Prosto nemoguće. Pa tebi igra radi savršeno!

EDIT: opet probo i opet ništa.:(

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 19:38 (Suvre).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ma ... jbes mw2 ... dat 400kn za laggove, kickanja, host migratione, haxzore ... 

u trecem mjesecu izlazi badcompany 2 ... kosta 230kn s dostavom ... a bit ce isto jako dobra igra ;)

xFire: rebelsy

1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
a baš mi se danas igra :( a baš mi se danas igra :(
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 19:59 (Suvre).

0 0 hvala 0
17 godina
Suvre kaže...

jesi siguran?

100% siguran, igrao sam danas oko sati i pol i nije mi izbacivalo nikakve greške, host migration je bio jer su mjenjali imena, ali da me izbacivalo to, a niti lag.

Ali to sve u granicama normale, mislim ito kao i svaki drugi dan.

dokly1982 kaže...

lol wtf... imam org win i igru... ti zivis na nekom drugom planetu ocito..i da vezu 8mbita..

Briga me za win, za igru nisam znao.

btw, da ja živim na jednim drugm planetu, zove se zemlja, a ti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 20:15 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Suvre kaže...

jesi siguran?

100% siguran, igrao sam danas oko sati i pol i nije mi izbacivalo nikakve greške, host migration je bio jer su mjenjali imena, ali da me izbacivalo to, a niti lag.

Ali to sve u granicama normale, mislim ito kao i svaki drugi dan.

dokly1982 kaže...

Briga me za win, za igru nisam znao.

btw, da ja živim na jednim drugm planetu, zove se zemlja, a ti?

a puno si i igro.. sat i pol..

18 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

evo jucer i danas sam igro malo mw2 na onoj verziji igre ... :)

na gusarskoj ima dosta haxzora .. lik uleti .. podjeli par hsova ... uzme helic il sta vec .. pobije nas jos ... i onda nuke ..i game over ... i sad je to zanimljivo :S

Hehe, vidi se da IW i VAC funkcioniraju. Toga nema sa originalnim verzijama, ali onda opet, j... mi se živo za ekipu sa ratpi verzijom. Jedini put kad sam ja bio nukan od strane neprijatelja koji nije varao, je bilo kad sam uzeo prestige, i nisam imao čime obarati Harriera. Stinger dolazi na level 30.

Btw, sad se vidi tko kuka najviše. Ekipa sa ratpi igrom, koja je osuđena da igra sa čiterima.

Život je pravedan! Uh, ala guštam.

Zapravo LOL, lik se žali na čitere na ratpi verziji. Svašta će čovjek pročitati ovdje.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 22:03 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Btw, sad se vidi tko kuka najviše. Ekipa sa ratpi igrom, koja je osuđena da igra sa čiterima.

Nebi rekao. Ja imam org igru pa imam problema  kao i dobar dio drugih forumaša.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 22:02 (Suvre).
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

DS+IWNET = win kombinacija. (kao u Left 4 Dead).

Mogu ti reci ko HC igrac (LOL koja glupost) L4D ta kombinacija ne valja k.... samo kad se sjetim kretena po lobijima, padne mi mrak na oci. Il dedi il lobby ko IWnet, nikakve kombinacije.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 22:16 (Tallahasee).
18 godina
neaktivan
Suvre kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Nebi rekao. Ja imam org igru pa imam problema  kao i dobar dio drugih forumaša.

Pa sad da je dobar dio, nije, ali da ih ima, ima. Svakako su manjina, jer igru i dalje igra sve veći broj igrača, tj. br. igrača online je sve veći...

Tallahasee kaže...
naxeem kaže...

Mogu ti reci ko HC igrac (LOL koja glupost) L4D ta kombinacija ne valja k.... samo kad se sjetim kretena po lobijima, padne mi mrak na oci. Il dedi il lobby ko IWnet, nikakve kombinacije.

Meni se IWNET sviđa iz razloga što vijek, u bilo koje doba dana i noći mogu naći server s dobrim pingom i punim slotovima u nekoliko klikova. (u 90% slučajeva instantno).

Na DS-ovima bih pucao na živce u jutarnjim satima tražeći server s više od 2 ljudi ili po danu server na kojem ima mjesta, a da mi odgovara ping.

Zato mi se čini da bi kombinacija bila odlična stvar.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 22:40 (naxeem).
17 godina
neaktivan

To Prestige or not to Prestige? Imam 70. rank i dvoumim se oću li ići na prestige i odbaciti sve zarađeno il ostati. htjeo bi imat barem 70rank 2prestige.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja na ratPi verziji nemam niti jednog jedinog problema.

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
djdomi kaže...

To Prestige or not to Prestige? Imam 70. rank i dvoumim se oću li ići na prestige i odbaciti sve zarađeno il ostati. htjeo bi imat barem 70rank 2prestige.

Može mi netko objasniti čemu služi taj Prestige?

Tek sam level 32 pa me zanima kad dođem do 70.lvla što točno nudi Prestige i isplati li se prelaziti na njega?

Luckyluke!
17 godina
protjeran
luckyluke kaže...

Ja na ratPi verziji nemam niti jednog jedinog problema.

ja sam imo a to su kamperi i sad ga vise nemam 

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
naxeem kaže...

Meni se IWNET sviđa iz razloga što vijek, u bilo koje doba dana i noći mogu naći server s dobrim pingom i punim slotovima u nekoliko klikova. (u 90% slučajeva instantno).

Na DS-ovima bih pucao na živce u jutarnjim satima tražeći server s više od 2 ljudi ili po danu server na kojem ima mjesta, a da mi odgovara ping.

žuto ne slažem se

serveri su u kakvih 55% lošeg pinga i lošeg hosta sa laggovima svih vrsta i jačina

također cesto uvijek neki error kad se trazi igra tipa could not migrate to host,unable to connect to a host,game lobby closed itd.

tako da nikakvih 90% instantno ili u nekoliko klikova

također sto se tice slotova uvijek u intermissionu iwnet recimo stavi 12 igraca i bas pred kraj intermissiona izbaci šestoricu i onda oko 5min pise we need to find more players players da bi nakon toga dobio error tipa kojeg sam gore napiso

i onda opet find game itd.

zeleno slažem se na pola

kombinacija bi bila dobra stvar no trazenje servera nije tako tesko ak imas favorite te ima stvarno more servera u codu

DS ima stvarno previse prednosti i nadmoći nad iw netom tako da je iwnet blago receno sranje

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan

ja samo kazem da ima cheatera ... misli da sam ja lud zato sto igram na piratskoj verziji ? e pa nisam ... dat 400kn za igru mi je malo previse ... a i oni koji imaju org imaju problema s cheaterima, laggom, steam connection failed itd.

org ili pirat .. igra je igra ... isto je sve ... naigram se ja i na piratu ... sumnjam da bi mi na org bilo nesto puno bolje ... 

edit: da sam ja dao za igru 400kn .. sigurno bih je isto branio kao i vi koji je i jeste kupili ... al igra ne vrijedi tih para ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 23:41 (rebelsy).

3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

žuto ne slažem se

serveri su......

...

žuto: uoči slijedeće:

"Meni se IWNET sviđa iz razloga što vijek, u bilo koje doba dana i noći mogu naći server s dobrim pingom i punim slotovima u nekoliko klikova. (u 90% slučajeva instantno)."

Dakle: ja nemam problema. Dakle, ti možda imaš, ali ja nemam, kao ni većina s kojima ja igram. Znam recimo da Fake_Alert ima, a to je očito do loše veze, s obzirom da Fake laga i kad ja ili ostali u grupi ne lagamo, a tada je problem u njemu.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
TopForumaš kaže...

žuto ne slažem se

serveri su......

...

žuto: uoči slijedeće:

"Meni se IWNET sviđa iz razloga što vijek, u bilo koje doba dana i noći mogu naći server s dobrim pingom i punim slotovima u nekoliko klikova. (u 90% slučajeva instantno)."

Dakle: ja nemam problema. Dakle, ti možda imaš, ali ja nemam, kao ni većina s kojima ja igram. Znam recimo da Fake_Alert ima, a to je očito do loše veze, s obzirom da Fake laga i kad ja ili ostali u grupi ne lagamo, a tada je problem u njemu.

pa da ali je stvar da vecini losije radi tako da je njima kao i meni iwnet loš te DS puno bolji

a vama kojima besprijekorno radi se sviđa

tebi se nax extra sviđa jer nema admina zar ne?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan

konacno i ja zaigrao MW2 online.... igra je zarazna al mi se ne svida sto je prelako nekog ubit odnosno biti ubijen .... Inace CoD 2 igram "godinama" i mogu rec da imam dobar skill al u dvojci se trebas malo vis namucit da ubijes nekog....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ni ja nemam problema s igrom,osim kad nas je više od 2 u partyju onda zna ponekad bacit nekoga van,pa moramo radit novi party.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...
djdomi kaže...

Tek sam level 32 pa me zanima kad dođem do 70.lvla što točno nudi Prestige i isplati li se prelaziti na njega?

Nije valjda da nitko ne zna.

Luckyluke!
17 godina
moderator
luckyluke kaže...
luckyluke kaže...
djdomi kaže...

Ma dobit češ novu klasu sad kad ideš na prestige,i onda kasnije svaki drugi put po jednu klasu.

EDIT:Ne isplati se prelazit na prestige

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 0:39 (pirat).
17 godina
neaktivan

Koji smijeh danas .Ako nije prva onda je druga po redu mapa Invasion. Nemoš vjerovat. Samo mi tu mapu danas lista. Nikad mi se to još nije dogodilo :D

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
rebelsy kaže...

evo jucer i danas sam igro malo mw2 na onoj verziji igre ... :)

na gusarskoj ima dosta haxzora .. lik uleti .. podjeli par hsova ... uzme helic il sta vec .. pobije nas jos ... i onda nuke ..i game over ... i sad je to zanimljivo :S

Hehe, vidi se da IW i VAC funkcioniraju. Toga nema sa originalnim verzijama, ali onda opet, j... mi se živo za ekipu sa ratpi verzijom. Jedini put kad sam ja bio nukan od strane neprijatelja koji nije varao, je bilo kad sam uzeo prestige, i nisam imao čime obarati Harriera. Stinger dolazi na level 30.

Život je pravedan! Uh, ala guštam.

Zapravo LOL, lik se žali na čitere na ratpi verziji. Svašta će čovjek pročitati ovdje.

Ovo nije točno!

Upravo sam zagasio igru zbog jednog majmuna koji je očiti haxzor. Igramo lagano HC TDM i svi polako igraju, polukamp, paze na živu glavu. Uleti frajer, nick Bolton, na prvoj mapi napravi score cca 45 - 2. Svi mu jebu majku i sve što im padne na pamet no evo njega i na drugoj mapi. U prvoj je bio u mom timu pa nisam znao što radi.

Na drugoj je bio u protivničkom timu tako da sam se osvjedočio u njegove nadnaravne sposobnosti. Doduše, prvi put kad sam naletio na njega, valjda sam ga iznenadio sa akimbo G16 i uspio ga nekako ubit, ali kasnije je krenuo u osvetnički pohod.... to ste trebali vidjet. Lovi me ciljano po mapi, točno zna gdje sam, mada sam dobro skriven i daleko sam se udaljio od mjesta prvog susreta.... bum headshoot. I tako nekoliko puta, samo da mi pokaže da je ljut što sam ga uspio ubiti prvi put ;D

Poslije je uzeo choppera i čini mi se da je i on drugačije ubijao nego ostali "normlani" chopperi. Nekako prebrzo, i imao je čudan zvuk.

No, nije on jedini... naletio sam jednom na jednog aimbotera koji je bio tako očit na ponovljenoj snimci da je to milina. Točno se vidjelo kako mu ciljnik sam bježi po ekranu i on, naravno nije imao puno posla oko headshotova. Samo stišće gumb i puca, a aimbot upravlja njime.

Stvarno, koji je gušt u takvoj igri??? Pa on jadan ni ne kuži da on ne igra igru nego kompjuter umjesto njega, a on samo asistira.

Doduše, nema takvih tipova previše, ali opet ponavljam, ima ih tako da ne širimo dezinformacije bezveze :D

I, da.... kad se već javljam.... često me jebe steam... em update radi, em me izbacuje iz ekipe, itd.

Naime, ima nas par koji svaki dan igramo i često igramo zajedno tako da čim nas je više u ekipi odmah sranja. Trojica su iz Francuske, dva iz Slovenije i naravno ja. I kad se okupimo u tom broju, recimo, nema šanse da iz prve svi uletimo u igru i igramo. Obično 3-5 pokušaja dok nas sve ne strpa u istu igru. Možda je to zbog pingova, mada sumnjam jer kad smo igrali FEAR svi smo imali slične pingove tako da ne vjerujem da je to razlog. I primjetio sam da Slovenci imaju najviše problema oko upada. Mi ostali uletimo u igru, a ono javlja se slovenac da je ostao vani ;)) Ajmo, jovo nanovo dok i slovenca ne ubacimo ;)) Možda ovi iz IW kuže da je slovenac pa ga namjerno jebu :D

Eto, toliko od mene... malo sam se raspisao, ali što ću. Čitam vas često pa reko, da se ubacim i ja s kojom "pametnom" :)

BTW

meni je igra odlična, prestao sam igrati FEAR i ne pomišljam se vraćati odnosno mijenjati igru još dugo vremena.

17 godina
neaktivan

gotovo.... necu vise igrat mw2..! razlog?! mw2 mp je postalo natjecanje ko ima bolji cheat,.. cjeli božji dan pokušavam igrat ali bez uspjeha, gdje god se connectam cheater...!! đaba dao pare kad VAC il koji racku neradi kak spada... Hvala IW, razočarali ste me...!!!

I See Offline People !
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni bi bilo zao sam tih para ... al sva sreca ja ih nisam dao ... cekam badcompany 2 da vidim kakav ce bit .. necu nista preorder .. prvo cu pirat da vidim kakva je igra .. ak bude dobra .. iz postovanja prema tim ljudima koji su napravili dobru igru (ako naprave..ako mi se svidi) cu kupit igru ...

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice