Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.388.893
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
naxeem kaže...

Inače, prije nego pokušaš ostaviti dojam da znaš o čemu govoriš, moram te upozoriti da VAC ne postoji, tj. VAC2.EXE niti bilo kakav VAC ne postoji kao proces i nema ga u Task Manageru niti ga može biti, jer je VAC injekcija dinamičke biblioteke, a ne zasebni proces. Dakle, VAC.exe i VAC2.exe si izmislio da izgledao kao da znaš što pričaš, ali zapravo VAC se generira pri pokretanju igre kao ~....###.tmp u temp direktoriju Windowsa i injektira se u Steam.exe kao dinamička biblioteka. - Eto, sad znaš.

Čudno, dao bih se zakleti da samm uočio vac.exe proces u TM, ali mpože biti i da sam se zabunio. Provjerit ću još kad sjednem za stolno računalo.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan

Je*bem ti igru i klanje, skok u oči sa deset metara  i lagg i likove koji to iskorištavaju. Kako da ga pogodim kad trči ko majmun iz prostorije u prostoriju ,pritom laga i kolje na deset metara??

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Je*bem ti igru i klanje, skok u oči sa deset metara  i lagg i likove koji to iskorištavaju. Kako da ga pogodim kad trči ko majmun iz prostorije u prostoriju ,pritom laga i kolje na deset metara??

Autoktoni Modern WarfareNamigiva

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Navikni se

17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Suvre kaže...

Autoktoni Modern WarfareNamigiva

Imaš problema s hostom? tip koji ti drži igru ima kopmjuter jačine mobitela, i ti očekuješ da ti igra radi kako treba...?? ja mislim da bi prije ulaska u ovu temu neki ljudi trebali proč neki tečaj o serverima i hostingu...

drugim riječima... izađi iz trenutnog meča i traži drugi meč. Ili si kreiraj privatni meč pa se napucavajte sa solidnim pingom... svašta ljudi...

lesi se vraća...
17 godina
odjavljen

Danas sam natjerao piratsku verziju da radi (nakon dugo vremena) i mogu reć da igra baš i nije nešto (na prvi pogled).

OK, cheatera nema. Matchmaking je jako brz, host se brzo switha, nema toliko laga koliko sam očekivao. Sve je to ok - tu su razni komadi "hardvera", unlockovi i sl., zabavna je igra, nema kiše granata na *svakoj* mapi ali...

Ne možeš odabrat server sa mapom (ili mapama) po tvojoj želji. Iwnet sve radi za tebe. Recimo hoću igrat na "Afgan" par sati da malo pohvatam mapu. Ne može. To je jedan minus. Onda, GL jedostavno ne volim (nije da se ne znam služiti s njim al to je najgluplje oružje što su stavili u CoD) i kad me netko ubije sa tim čudom, odma pop*zdim. Ubij me sa nekim časnim oružjem (može i sa P90 i claymorama) al ne GL... Neka oružja su očajno odrađena - M4 je neupotrebljiv dok u CoD4 ne idem nikud bez njega. SCAR je malkoc preslab, Barret je niškoristi, riot shield je praktički neprobojan (čak mu ni SAW ne može ništa), Intervention radi prevelik recoil (u stvarnosti, to je jedan od snajpera sa najmanjim recoilom), nema M40A3 (najbolji bolt-action sniper)... Igra kronično boluje od konzolitisa - sve je prešareno (stalno neki unlockovi, streakovi, ovo, ono... po ekranu), AKIMBO (šta su napravili od CoDa... svašta), lag + klanje po mapama (neki jednostavno lete po mapi - nikako ih ne možeš pogoditi ni s čim)... i nema onog "socijalnog" dijela - tvoja ekipa na omiljenom serveru, vrti se 4-5 mapa, GL, LS i Jugger zabranjeni i rokaj.

Pustit ću još malo MW2, igrat ga koji dan, možda mi se svidi.

Sva sreća pa ga nisam platio Šutim

P.S. Death Streak - pa šta neki umiru toliko puta za redom da dobivaju nagrade?? Iznenađen

EDIT: zaboravio sam na lean. Stvarno fali u igri, 5-6 puta sam flashirao sam sebe umjesto da lik izviri iza ćoška...

EDIT2: ispravak netočnih navoda za callvotanje Sramim se. Tnx Jack Sparrow i MegaMass

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 20:48 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

P.S. Death Streak - pa šta neki umiru toliko puta za redom da dobivaju nagrade?Iznenađen

ahhaahahhaahhhhahhahahahaahahhaaahhaahahahahaha tu si potpuno u pravu hahahhahahhaahhahhah

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit
17 godina
protjeran

mw2 mi se cini ko neki Ferrari sa motorom od Yuga 

mislim da im je vrjeme da izbace taj zastarjeli engine 

ai je glup do bola,nezna flankirati,nezna nista,

zato nema botova na mp jer bi bili preglupi,

sve na sp je striktno skriptirano,to se vidlo na faveli

gdje svi uvjek isto ponasaju,samo

nabacaju hrpu neprijatelja i to je to 

ajd grafika se jos drzi al to to je nista

i sad neznam kak bi se takva neka igra mogla bit bolja od 

nekih puno naprednijh igara  

BUCKETHEAD
Moj PC  
7 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

mw2 mi se cini ko neki Ferrari sa motorom od Yuga 

mislim da im je vrjeme da izbace taj zastarjeli engine 

ai je glup do bola,nezna flankirati,nezna nista,

zato nema botova na mp jer bi bili preglupi,

sve na sp je striktno skriptirano,to se vidlo na faveli

gdje svi uvjek isto ponasaju,samo

nabacaju hrpu neprijatelja i to je to 

ajd grafika se jos drzi al to to je nista

i sad neznam kak bi se takva neka igra mogla bit bolja od 

nekih puno naprednijh igara  

Ipak je to Call of Duty i takav će ostat' dok nekome u IW-u ne padne napamet da bi mogli koristiti neki noviji engine(i dok to Activision Blizzard ne odobri ;D). Ipak, možda bi uklanjanjem skriptiranog gameplaya izgubili na teatralnosti igre, ali bi zato mnogo dobili na replayabilityju.

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
16 godina
neaktivan

da meni vec taj codov quake engine ide jako na zivce

po meni je ovo zadnji cod kojemu cu tolerirati takvu grafiku i taj engine pa se necu na nj zaliti

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
protjeran

Igra izgleda dobro, i BRZO ide...možda ste željni Crytekovog novog enđajna pa da zakolje i core i7 ... sramota.

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
6 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Igra izgleda dobro, i BRZO ide...možda ste željni Crytekovog novog enđajna pa da zakolje i core i7 ... sramota.

to je istina

ali slijedici codovi jednostavno moraju imat veliko osvjezenje u grafici inače će ga ostale igre graficki pregazit

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 19:24 (TopForumaš).
17 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
doxy kaže...

to je istina

ali slijedici codovi jednostavno moraju imat osvjezenje u grafici inače će ga ostale igre pregazit

dobro meni grafika ne znaci tolko no kad sam igro druge igre vidi se kolko je ovaj engine zastarjel po meni grafiku netreba puno unaprjedit ali mehaniku igre da

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan
Suvre kaže...

ja takve u svakoj drugoj partiji susrecem nazalost.. btw danas roknuo nuklearku.. Smijeh  pwned

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

po meni je ovo zadnji cod kojemu cu tolerirati takvu grafiku i taj engine pa se necu na nj zaliti

kaj fali igri i njenoj grafici.. igra je definitivno na vrhu kaj se engine-a tice--- crysisov en  je smece neoptimizirano..   iako igra kao igra je vrhunska

17 godina
moderator

dobro meni grafika ne znaci tolko no kad sam igro druge igre vidi se kolko je ovaj engine zastarjel po meni grafiku netreba puno unaprjedit ali mehaniku igre da

Pa daj naj me jeb*ti koju mehaniku igre?A crysis ima novi engine kao prvo neki još danas nemogu ga igrat zbog zahtijevnosti(npr ti),

a drugo likovi po kojima pucas su bolesno glupi.

17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Kad je mapa koma i kad nitko ne želi igrati, nema call votanja. Nema promjene mape. Ako se zaželim neke mape, ne mogu odabrati neki server pa igrati odmah tu mapu. GL jedostavno ne volim (nije da se ne znam služiti s njim al to je najgluplje oružje što su stavili u CoD) i kad me netko ubije sa tim čudom, odma pop*zdim. Ubij me sa nekim časnim oružjem (može i sa P90 i claymorama) al ne GL... Neka oružja su očajno odrađena - M4 je neupotrebljiv dok u CoD4 ne idem nikud bez njega. SCAR je malkoc preslab, Barret je niškoristi, riot shield je praktički neprobojan (čak mu ni SAW ne može ništa), Intervention radi prevelik recoil (u stvarnosti, to je jedan od snajpera sa najmanjim recoilom), nema M40A3 (najbolji bolt-action sniper)... Igra kronično boluje od konzolitisa - sve je prešareno (stalno neki unlockovi, streakovi, ovo, ono... po ekranu), AKIMBO (šta su napravili od CoDa... svašta), lag + klanje po mapama (neki jednostavno lete po mapi - nikako ih ne možeš pogoditi ni s čim)... i nema onog "socijalnog" dijela - tvoja ekipa na omiljenom serveru, vrti se 4-5 mapa, GL, LS i Jugger zabranjeni i rokaj.

Kako nema call vote lol, stisneš call vote,te zamoliš druge i možda izglasaju. Ako ne izglasaju znači da se drugima sviđa.

TopForumaš kaže...

Ako promjene engine onda to više nije cod nego neka druga igra.

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Kad je mapa koma i kad nitko ne želi igrati, nema call votanja. Nema promjene mape. Ako se zaželim neke mape, ne mogu odabrati neki server pa igrati odmah tu mapu. GL jedostavno ne volim (nije da se ne znam služiti s njim al to je najgluplje oružje što su stavili u CoD) i kad me netko ubije sa tim čudom, odma pop*zdim. Ubij me sa nekim časnim oružjem (može i sa P90 i claymorama) al ne GL... Neka oružja su očajno odrađena - M4 je neupotrebljiv dok u CoD4 ne idem nikud bez njega. SCAR je malkoc preslab, Barret je niškoristi, riot shield je praktički neprobojan (čak mu ni SAW ne može ništa), Intervention radi prevelik recoil (u stvarnosti, to je jedan od snajpera sa najmanjim recoilom), nema M40A3 (najbolji bolt-action sniper)... Igra kronično boluje od konzolitisa - sve je prešareno (stalno neki unlockovi, streakovi, ovo, ono... po ekranu), AKIMBO (šta su napravili od CoDa... svašta), lag + klanje po mapama (neki jednostavno lete po mapi - nikako ih ne možeš pogoditi ni s čim)... i nema onog "socijalnog" dijela - tvoja ekipa na omiljenom serveru, vrti se 4-5 mapa, GL, LS i Jugger zabranjeni i rokaj.

Kako nema call vote lol, stisneš call vote,te zamoliš druge i možda izglasaju. Ako ne izglasaju znači da se drugima sviđa.

TopForumaš kaže...

Ako promjene engine onda to više nije cod nego neka druga igra.

pa dobro al nemogu ostat vjecno na istom engineu jer po meni mw2 se vuce na staru slavu i slicne igre ce ili su ga vec pregazile

BUCKETHEAD
17 godina

Pa po tome je cod poznat, po tim svojim enginu i odigravanju na brzinu.

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Tako ti je to kad ekipa priča o igri, a da ju nisu ni pošteno odigrali.

M4 preslab? LOL

SCAR je malkoc preslab? Double LOL. SCAR je preslab u odnosu na što? Da li je bio u MW, pa je preslab u odnosu na SCAR iz MW-a? SCAR je treća puška po redu i najjača je puška sa automatskim selektorom paljbe, a sa perkom Stoping Power si jednostavno BEAST sa tom puškom.

Intervention ima preveliki recoil u odnosu na istu pušku u stvarnosti? LOL, ovo je arkadna video igra. Zašto puške nemaju selektore palje? Da odgovorim samom sebi. To je zato jer je ovo ARKADA. On nije niti vidio taj snajper u stvarnosti, niti je pucao sa njim. U biti čini mi se da je okolo po netu pokupio različita razmišljanj ljudi kojima se igra ne sviđa, pa onda traže dlaku u jajetu da popljuju igru, i ta mišljenja prodaje pod svoja.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 20:51 (MegaMass 2000).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

..5-6 puta sam flashirao sam sebe umjesto da lik izviri iza ćoška...

Prva stvar koja se radi je unbind Q i E da ne bi bilo flashanja samog sebe ili nehoticnog klanja teammatea (koliko se sjecam melee je default na Q ili E) Osmijeh

17 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

To je kad ekipa cijelo vrijeme igra i ne dira ESC. Sad sam skužio da ima callvote.

My bad. Sramim se

Al to ne mijenja puno stvari.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
MegaMass 2000 kaže...

To je kad ekipa cijelo vrijeme igra i ne dira ESC. Sad sam skužio da ima callvote.

My bad. Sramim se

Al to ne mijenja puno stvari.

Ma stari moj ne moj pričati, niti donositi zaključke na temelju površnog igranja (nema call vote). Odigraj ti još barem dva, tri dana pa donesi zaključak.

17 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

M4 preslab? LOL

SCAR je malkoc preslab? Double LOL. SCAR je preslab u odnosu na što? Da li je bio u MW, pa je preslab u odnosu na SCAR iz MW-a? SCAR je treća puška po redu i najjača je puška sa "full auto" selektorom paljbe, a sa perkom Stoping Power si jednostavno BEAST sa tom puškom.

Intervention ima preveliki recoil u odnosu na istu pušku u stvarnosti? LOL, ovo je arkadna video igra. Zašto puške nemaju selektore palje? Da odgovorim samom sebi. To je zato jer je ovo ARKADA. On nije niti vidio taj snajper u stvarnosti, niti je pucao sa njim. U biti čini mi se da je okolo po netu pokupio različita razmišljanj ljudi kojima se igra ne sviđa, pa onda traže dlaku u jajetu da popljuju igru, i ta mišljenja prodaje pod svoja.

Igrao sam 5-6 sati. Duže nego što mi je trebalo da prijeđem SP koji je odličan, al prekratak.

Da, M4 je preslab u odnosu na istu tu spravicu u CoD4. 5 metaka u torzo da lik padne. U CoD4, 3 metka. Na SCAR nisam stavio Stopping power. Moram vidjet tu kombinaciju. Al M4 je razočarao totalno.

Intervention se ponaša gore od bilo kakvog snajpera u bilo kojem CoDu - Barret koji je .50 radi manji recoil od Interventiona sa .408 metkom. CoD serijal je arkada, al CoD4 je bliže stvarnosti nego MW2.

I ovo je moje mišljenje, a ne od nekog drugog. Uostalom, nisam platio igru, isprobao sam je, nije mi se svidjela i vraćam se na CoD4.

"Svako magare ima svoje veselje...."

18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
MegaMass 2000 kaže...

M4 preslab? LOL

SCAR je malkoc preslab? Double LOL. SCAR je preslab u odnosu na što? Da li je bio u MW, pa je preslab u odnosu na SCAR iz MW-a? SCAR je treća puška po redu i najjača je puška sa "full auto" selektorom paljbe, a sa perkom Stoping Power si jednostavno BEAST sa tom puškom.

Igrao sam 5-6 sati. Duže nego što mi je trebalo da prijeđem SP koji je odličan, al prekratak.

Da, M4 je preslab u odnosu na istu tu spravicu u CoD4. 5 metaka u torzo da lik padne. U CoD4, 3 metka. Na SCAR nisam stavio Stopping power. Moram vidjet tu kombinaciju. Al M4 je razočarao totalno.

Intervention se ponaša gore od bilo kakvog snajpera u bilo kojem CoDu - Barret koji je .50 radi manji recoil od Interventiona sa .408 metkom. CoD serijal je arkada, al CoD4 je bliže stvarnosti nego MW2.

I ovo je moje mišljenje, a ne od nekog drugog. Uostalom, nisam platio igru, isprobao sam je, nije mi se svidjela i vraćam se na CoD4.

"Svako magare ima svoje veselje...."

Na SCAR ne moraš staviti "Stoping Power" da bi bio efektivan.

Ma ni jedna od tih igara nije bliža stvarnosti ni po čemu. U MW si mogao efektivno snajpati sa submašinkama, a da ne govorim o P90. Claymoreovi koji znaju razlikovati neprijatelja od prijatelja (u oba dva nastavka). Kako laser na claymoreu zna tko je neprijatelj, a tko prijatelj?Efektivno pucati sa snajperom velikog kalibra stojećki, nakon što si trčao "maraton" itd........  MW 2 je pretjerivanje u drugom smjeru i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 21:09 (MegaMass 2000).
17 godina

Evo,upravo sam danas zavolio Wasteland Smijeh

Steta sto nemogu slikat score(morat cu si Fraps skinut Neodlučan).

Imao sam 21-1-8 (kill,assist,death).

Cak su me i prozvali cheaterom Belji se

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

pa dobro al nemogu ostat vjecno na istom engineu jer po meni mw2 se vuce na staru slavu i slicne igre ce ili su ga vec pregazile

Poslje mw2 se vise nece nikako vuci na staru slavu jer em su glupi kaj nemjenjaju malo taj engine,em su glupi kaj dizu cijene a u cod 4 su sam htjeli da budu popularni a tolko za parama nisu zudili,em su ukinuli dedicated srve,em nema leaning.Bem ti to sve kad nis nevalja.Ja se kajem kaj sam dao 100 kn frendu radi govneta od igrice koje mi je dojadilo vec i vratio sam se mw1 a mw2 ce sam bezeveze stajat na accu ko nikad da nije postojao..Mw3 i nece tolko bit kupljen osim ak revoluciju ne naprave..(dedicated,engine..)

Đubrad pohlepna

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 21:16 (Fake_Alert).
17 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

Ma ni jedna od tih igara nije bliža stvarnosti ni po čemu. U MW si mogao efektivno snajpati sa submašinkama, a da ne govorim o P90. Claymoreovi koji znaju razlikovati neprijatelja od prijatelja (u oba dva nastavka). Kako laser na claymoreu zna tko je neprijatelj, a tko prijatelj?Efektivno pucati sa snajperom velikog kalibra stojećki, nakon što si trčao "maraton" itd........  MW 2 je pretjerivanje u drugom smjeru i to je to.

SCAR i M4 su istog kalibra (5.56 NATO) tako da razlike mogu biti neznatne. Ustvari, probojna/zaustavna moć bi trebale biti iste kod obadvije puške, razlika je samo u recoilu, težini i preciznosti.

CoD-ovi su arkade i to nitko ne poriče - RPD + ACOG i Grip. Precizno kao snajper sa 1-2 metka. P90 je CQB oružje a neki ga koriste kao normalni assault. Clayevi su druga priča. Zamisli TKanje sa claymorama... Ili naletiš na vlastitu? Još gore. Daljnja rasprava o ovome nema baš smisla

Odigrat ću ja još malo MW2... Na prvu loptu, baš i nije nešto...

18 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
MegaMass 2000 kaže...

SCAR i M4 su istog kalibra (5.56 NATO) tako da razlike mogu biti neznatne. Ustvari, probojna/zaustavna moć bi trebale biti iste kod obadvije puške, razlika je samo u recoilu, težini i preciznosti.

CoD-ovi su arkade i to nitko ne poriče - RPD + ACOG i Grip. Precizno kao snajper sa 1-2 metka. P90 je CQB oružje a neki ga koriste kao normalni assault. Clayevi su druga priča. Zamisli TKanje sa claymorama... Ili naletiš na vlastitu? Još gore. Daljnja rasprava o ovome nema baš smisla

Odigrat ću ja još malo MW2... Na prvu loptu, baš i nije nešto...

Nisu istog kalibra. U igri (multiplayeru) je SCAR H, a H znači heavy, a heavy znači da puška koristi 7.62x51 NATO. SCAR L koristi 5.56 NATO zrna. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.1.2010 21:28 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran

KONKRETNO PITANJE za sve koji se bune na engine, na izgled i mehaniku igre (ostalo pustite.)

ŠTO to toliko smeta vas u engineu? Radi čega bi ga trebalo mijenjati? (ne spominjite koliko je star, da znate starost enginea od CoJ-a plakali bi, jer je stariji od ovog.)

Ne žvači dok jedeš (c) Doxy
Moj PC  
6 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice