Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.588
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina

Ja ne razumijem jednu stvar.

Kad god dodem na mape Quarry ili Terminal,kroz cijelu partiju prate me laggovi svakih 10-tak sekundi.

Ostale mape ne laggaju.

Imate li i vi slicnih problema?Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo jedna slika pa komentirajte....Belji se

only knife... heheh only knife... heheh
I See Offline People !
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
hrvatskafarkasevec kaže...

kak uspijes crknut samo 3 puta kaj radis,ja sam prije 2 sata pobjedio na afganu ffa i imo score 30-28 i tak uvjek ima oko 20+ (smrti)

Sreća,gaymore,pavelow i eto. Prije sam trčao kao kenenisa po mapi i ginuo( ostalo od dominationa jer se tamo netrebaš pazit) a sad malo se pazim i scor je bolji. Ne kempam jer to ne volim i neda mi se ali sam počao malo više pazit,koristim silencer i da me nevide na uav i ostale drangulije i eto. ide bolje.

luckyluke: IWNet NE LAGA!! Šta to već nisi usvojio?Cool

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 17:24 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Ja ne razumijem jednu stvar.

Kad god dodem na mape Quarry ili Terminal,kroz cijelu partiju prate me laggovi svakih 10-tak sekundi.

Ostale mape ne laggaju.

Imate li i vi slicnih problema?Neodlučan

Zanimljivo. Quarry je dosta otvorena mapa, ali Terminal zatvorena. Nebi smjelo biti laga na Terminalu kao na Quarry.

Lag ti može postojati, ali to ne ovisi o mapi, nego hostu igre. Ako je host s lošijom vezom ili pingom većim od 500-1000, barem na trenutke, možeš osjetiti lag. Kad naletiš na takav host, promijeni partiju. Najbolje da uključiš lagometer i pogledaj kako izgleda: plava i zelena linija moraju biti što pravilnije i tanje, tj. ravnije. Plava ti označava grafiku, a zelena mrežnu komunikaciju.

Ako iskaču crtice, crvena i žuta boja, mijenjaj partiju.

Ako ti trza, to je do grafike, ne mreže i hosta, a tada smanji detalje i probaj resetirati postavke.

Kill Frenzy kaže...

luckyluke: IWNet NE LAGA!! Šta to već nisi usvojio?Cool

IWNet ni ne može lagati jer IWNet nema veze s izvođenjem igre, to je matchmaking sustav. Moraš se malo više educirati o osnovama stvari o kojima govoriš.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

Na Quarryju me uvijek prati najmanji ping(1-2 crtice),Terminal(3-4)ali neznam kako opet uspije laggati.Neodlučan

Bi moglo biti do nelegalne verzije igre?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ja sam rekao da IWNet ne laga. Koji je tvoj problem?

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
system kaže...

Steta sta nema motorne pile u igri, pa bi imao score 36000:1, lol koja sprdacina od igre.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Prison Breaker kaže...
naxeem kaže...

Ja sam jučer bacio 2 nuke za redom. Doxy mi svjedok. Reakcija je bila u oba slučaja: WTF?!

Izgleda da je naxeem uspio osposobit onaj svoj hack. Namigiva

Eto, doxy svjedok. Osmijeh

Nažalost, još nije. Ima tu posla ohoho još podosta.

dub0x kaže...
naxeem kaže...
YoungSlim kaže...

precjenjen je taj je*eni kalasnjikov,obican sh*t,lvl 70?wtf?acr je 7 puta bolji gun od ak-a,kao sto je i barrett 7 puta bolji snipe od EBR-a i p90 bolji submachine od UZI-ja ali nazalost narod samo gleda rankove,pa je ono zadnje najbolje(iliti ga najskuplje)a uopce nije tak

Meni je AK47 odličan; paše mi specifičan reocil koji ima uz veliki dmg, a Intervention mi je najbolji sniper, kao što mi je UMP45 najbolji SMG uz Vector.

+ si izostavio MP5K Namigiva

MP5K ne volim jer ima očajan recoil.

ja koristim p90 s rapidfire i prezadovoljan sam

Neznam di se ide za to .
16 godina
Tallahasee kaže...
system kaže...

Steta sta nema motorne pile u igri, pa bi imao score 36000:1, lol koja sprdacina od igre.

Slažem se. Te fore sa nožem su bezvezne. Cod2 je najbolji iz jednostavnog razloga. Imaš pušku,bombu i pištolj. I deri. U jednostavnosti je ljepota. Ne smeta mi toliko ni povremeno laganje i izbacivanje pa čak niti gl(jer ga ljudi nekoriste toliko),ne smeta mi akimbo sačme jer joj je smanjen domet pa ljudi to više baš i ne koriste ali to trčanje nema veze sa zdravom pameti. Zato gaymore pa vi trčite. Samo se nikad nemoj žalit jer ekipa uživa kad te ubija sa gl-om ili nožem a ti se pjeniš. Znam iz prve ruke. Mislim da bi nakon nekog vremena mogli i to korigirati jer će sve više ljudi to koristiti i na taj način upropastiti igru. Igram cod da pucam jer mi je to doživljaj a ne trčim ko majmun po mapi.

Kupujem afričkog tvora.
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Tallahasee kaže...
system kaže...

Slažem se. Te fore sa nožem su bezvezne. Cod2 je najbolji iz jednostavnog razloga. Imaš pušku,bombu i pištolj. I deri. U jednostavnosti je ljepota. Ne smeta mi toliko ni povremeno laganje i izbacivanje pa čak niti gl(jer ga ljudi nekoriste toliko),ne smeta mi akimbo sačme jer joj je smanjen domet pa ljudi to više baš i ne koriste ali to trčanje nema veze sa zdravom pameti. Zato gaymore pa vi trčite. Samo se nikad nemoj žalit jer ekipa uživa kad te ubija sa gl-om ili nožem a ti se pjeniš. Znam iz prve ruke. Mislim da bi nakon nekog vremena mogli i to korigirati jer će sve više ljudi to koristiti i na taj način upropastiti igru. Igram cod da pucam jer mi je to doživljaj a ne trčim ko majmun po mapi.

a  kundak? Namigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina

beeeš

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 18:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ima otpadanja komada tjela,rasprsivanje glava itd... Onda bi bio dozivljaj jos realniji. lol

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

jooj da sad ima ljudi koji igraju unreal 2004 sad bi to igro prije nego ovaj mw2 

igram ffa i svi se negdje skempali svi po nekakvim travama leze il di vec skroz bezveze 

ocu malo zatrcat i odjednom 5 ljudi po meni puca

BUCKETHEAD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The chosen two kaže...

Da ima otpadanja komada tjela,rasprsivanje glava itd... Onda bi bio dozivljaj jos realniji. lol

Da stvarno u singleplayeru u MW 2 kada sačmaricom nekoga pogodiš iz neposredne blizine još je uvijek u jednom komadu, dok u Call Of Duty 5:World at War otpadaju glave i noge i štrca krv ko' iz kabla.

16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
The chosen two kaže...

Da stvarno u singleplayeru u MW 2 kada sačmaricom nekoga pogodiš iz neposredne blizine još je uvijek u jednom komadu, dok u Call Of Duty 5:World at War otpadaju glave i noge i štrca krv ko' iz kabla.

Da al zato sacma u WaW-u nije ni priblizno jaka ko ova u sestici a kamoli u dvojci

16 godina
neaktivan
dedaa kaže...
308gtsfan kaže...
The chosen two kaže...

Da al zato sacma u WaW-u nije ni priblizno jaka ko ova u sestici a kamoli u dvojci

A je li, a zašto ako su jače ne lete ruke i noge kao u petici (napomena:ovdje govorimo o dizajnu singleplayera u MW 2)?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 21:01 (308gtsfan).
17 godina

Ok, aj nek mi neko objasni zašto novac leti po zraku kad nekog pogodiš

11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I mene to zanima??? kao ono infinity pokazuje da imaju para na bacanjeBogataš

Gamad kapitalisticka... Tehnologija napreduje,ali mi jos nemozemo birat mapePlač

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

jučer ja fino stavio svoju novu 5970 u kučište i sve super radi, ali u mw2 kada mi neko baci stunicu meni ekran počne treperit ko blesav dok sam dazed, i kod termal scopea mi na trenutke zatreperi... banana... jel to do drivera ili do 59xx serije grafičkih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

jučer ja fino stavio svoju novu 5970 u kučište i sve super radi, ali u mw2 kada mi neko baci stunicu meni ekran počne treperit ko blesav dok sam dazed, i kod termal scopea mi na trenutke zatreperi... banana... jel to do drivera ili do 59xx serije grafičkih?

win? verzija? bit? driveri?

potpis :D
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

win? verzija? bit? driveri?

win7 ultimate x64, ati ccc 9.12

15 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Kill Frenzy kaže...

...

Gledaj, ako te netko uspije doći s leđa i ubiti te nožem nemaš se što žaliti, ja poprilično loše igram i mnogo mi se puta dogodilo da mi tip prsa o prsa zabije nož u čelo, jer trči lijevo-desno i ne uspijem ga pogoditi i nikada mi na pamet nije palo da je to bezveze nego uvijek da je tip jednostavno bolje od mene odigrao. Nije lako optrčati mapu nekome se prišuljati i ubiti ga, a pogotovo nije lako to napraviti trideset puta uz tek jedno umiranje. Mogućnosti igre su tu da ih se koristi, to što je tebi ideja CoD-a puška i pištolj ne znači da je nekome drugome isto.

LOL je lako je ubit trideset puta i umrijet samo jednom ak si citer il igras protiv kompletnih debila. A optrcavanje mape je stvarno UBER fun za jednu igru, lol steta sta nisu napravili "Carl Lewis MW2 the Real Olympics".

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

iso jos jednom igrat i jos gore neznam kak je to nekom zabavno meni su kemperi u rangu sa aimbotom zbriso sam mw2 i idem si stavit quake 3 arena

BUCKETHEAD
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

iso jos jednom igrat i jos gore neznam kak je to nekom zabavno meni su kemperi u rangu sa aimbotom zbriso sam mw2 i idem si stavit quake 3 arena

igram unreal, i sasvim sam zadovoljan...

potpis :D
16 godina

Upravo sam sreo lika s aimbotom, izvrjeđo sam ga ko budalu, pa mu je dopiz**** i livo je Osmijeh.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jimmy kaže...

Eh da. Danas sam prvi puta probao kod prijatelja MW2 multiplayer i gledam na killcamu neke novčanice lete?!

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina

M_dipl.

Ne ubijaju me s leđa nego jednostavno frajer istrči iza ugla ušprinta mi u facu prije nego ga vidim tj  stisne tipku za klat na pet metara udaljenosti i zakolje me. Dogodi se da pucamo jedni po drugima ,budemo pod nazovi supressed fire-om a on ide i kolje nas. Čak i igrači iz njegove ekipe mrače jer samo asistiraju a on ladno dovršava posao. To me najviše sekira.. Nije meni sekiracija ako jedan na jedan pa me on zakolje,jbg zakasnio sam

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jimmy kaže...

ja mislim da se to desi kad u igri stavis , ides u titles i tamo stavis rainmaker ili kako se vec zove pa onda imas taj novac koj leti oko tebe kad te ubju.

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.
16 godina

Evo stvari su se na Quarryju kod mene popravile.

Problem mojega pinga je bio los host.

Sada je sve u redu.

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma nema ti to veze. Payback ti je kad novac leti. Kad te netko ubije pa mu ubrzo vratiš istom mjerom :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
3 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice