Ja ne razumijem jednu stvar.
Kad god dodem na mape Quarry ili Terminal,kroz cijelu partiju prate me laggovi svakih 10-tak sekundi.
Ostale mape ne laggaju.
Imate li i vi slicnih problema?
Kad god dodem na mape Quarry ili Terminal,kroz cijelu partiju prate me laggovi svakih 10-tak sekundi.
Ostale mape ne laggaju.
kak uspijes crknut samo 3 puta kaj radis,ja sam prije 2 sata pobjedio na afganu ffa i imo score 30-28 i tak uvjek ima oko 20+ (smrti)
Sreća,gaymore,pavelow i eto. Prije sam trčao kao kenenisa po mapi i ginuo( ostalo od dominationa jer se tamo netrebaš pazit) a sad malo se pazim i scor je bolji. Ne kempam jer to ne volim i neda mi se ali sam počao malo više pazit,koristim silencer i da me nevide na uav i ostale drangulije i eto. ide bolje.
luckyluke: IWNet NE LAGA!! Šta to već nisi usvojio?
Ostale mape ne laggaju.
Zanimljivo. Quarry je dosta otvorena mapa, ali Terminal zatvorena. Nebi smjelo biti laga na Terminalu kao na Quarry.
Lag ti može postojati, ali to ne ovisi o mapi, nego hostu igre. Ako je host s lošijom vezom ili pingom većim od 500-1000, barem na trenutke, možeš osjetiti lag. Kad naletiš na takav host, promijeni partiju. Najbolje da uključiš lagometer i pogledaj kako izgleda: plava i zelena linija moraju biti što pravilnije i tanje, tj. ravnije. Plava ti označava grafiku, a zelena mrežnu komunikaciju.
Ako iskaču crtice, crvena i žuta boja, mijenjaj partiju.
Ako ti trza, to je do grafike, ne mreže i hosta, a tada smanji detalje i probaj resetirati postavke.
luckyluke: IWNet NE LAGA!! Šta to već nisi usvojio?
IWNet ni ne može lagati jer IWNet nema veze s izvođenjem igre, to je matchmaking sustav. Moraš se malo više educirati o osnovama stvari o kojima govoriš.
Na Quarryju me uvijek prati najmanji ping(1-2 crtice),Terminal(3-4)ali neznam kako opet uspije laggati.
Bi moglo biti do nelegalne verzije igre?
Pa ja sam rekao da IWNet ne laga. Koji je tvoj problem?
evo jedna slika pa komentirajte....
Steta sta nema motorne pile u igri, pa bi imao score 36000:1, lol koja sprdacina od igre.
Ja sam jučer bacio 2 nuke za redom. Doxy mi svjedok. Reakcija je bila u oba slučaja: WTF?!
Izgleda da je naxeem uspio osposobit onaj svoj hack.
Eto, doxy svjedok.
Nažalost, još nije. Ima tu posla ohoho još podosta.
precjenjen je taj je*eni kalasnjikov,obican sh*t,lvl 70?wtf?acr je 7 puta bolji gun od ak-a,kao sto je i barrett 7 puta bolji snipe od EBR-a i p90 bolji submachine od UZI-ja ali nazalost narod samo gleda rankove,pa je ono zadnje najbolje(iliti ga najskuplje)a uopce nije tak
Meni je AK47 odličan; paše mi specifičan reocil koji ima uz veliki dmg, a Intervention mi je najbolji sniper, kao što mi je UMP45 najbolji SMG uz Vector.
+ si izostavio MP5K
MP5K ne volim jer ima očajan recoil.
ja koristim p90 s rapidfire i prezadovoljan sam
Steta sta nema motorne pile u igri, pa bi imao score 36000:1, lol koja sprdacina od igre.
Slažem se. Te fore sa nožem su bezvezne. Cod2 je najbolji iz jednostavnog razloga. Imaš pušku,bombu i pištolj. I deri. U jednostavnosti je ljepota. Ne smeta mi toliko ni povremeno laganje i izbacivanje pa čak niti gl(jer ga ljudi nekoriste toliko),ne smeta mi akimbo sačme jer joj je smanjen domet pa ljudi to više baš i ne koriste ali to trčanje nema veze sa zdravom pameti. Zato gaymore pa vi trčite. Samo se nikad nemoj žalit jer ekipa uživa kad te ubija sa gl-om ili nožem a ti se pjeniš. Znam iz prve ruke. Mislim da bi nakon nekog vremena mogli i to korigirati jer će sve više ljudi to koristiti i na taj način upropastiti igru. Igram cod da pucam jer mi je to doživljaj a ne trčim ko majmun po mapi.
Slažem se. Te fore sa nožem su bezvezne. Cod2 je najbolji iz jednostavnog razloga. Imaš pušku,bombu i pištolj. I deri. U jednostavnosti je ljepota. Ne smeta mi toliko ni povremeno laganje i izbacivanje pa čak niti gl(jer ga ljudi nekoriste toliko),ne smeta mi akimbo sačme jer joj je smanjen domet pa ljudi to više baš i ne koriste ali to trčanje nema veze sa zdravom pameti. Zato gaymore pa vi trčite. Samo se nikad nemoj žalit jer ekipa uživa kad te ubija sa gl-om ili nožem a ti se pjeniš. Znam iz prve ruke. Mislim da bi nakon nekog vremena mogli i to korigirati jer će sve više ljudi to koristiti i na taj način upropastiti igru. Igram cod da pucam jer mi je to doživljaj a ne trčim ko majmun po mapi.
a kundak?
beeeš
Da ima otpadanja komada tjela,rasprsivanje glava itd... Onda bi bio dozivljaj jos realniji. lol
jooj da sad ima ljudi koji igraju unreal 2004 sad bi to igro prije nego ovaj mw2
igram ffa i svi se negdje skempali svi po nekakvim travama leze il di vec skroz bezveze
ocu malo zatrcat i odjednom 5 ljudi po meni puca
Da ima otpadanja komada tjela,rasprsivanje glava itd... Onda bi bio dozivljaj jos realniji. lol
Da stvarno u singleplayeru u MW 2 kada sačmaricom nekoga pogodiš iz neposredne blizine još je uvijek u jednom komadu, dok u Call Of Duty 5:World at War otpadaju glave i noge i štrca krv ko' iz kabla.
Da stvarno u singleplayeru u MW 2 kada sačmaricom nekoga pogodiš iz neposredne blizine još je uvijek u jednom komadu, dok u Call Of Duty 5:World at War otpadaju glave i noge i štrca krv ko' iz kabla.
Da al zato sacma u WaW-u nije ni priblizno jaka ko ova u sestici a kamoli u dvojci
Da al zato sacma u WaW-u nije ni priblizno jaka ko ova u sestici a kamoli u dvojci
A je li, a zašto ako su jače ne lete ruke i noge kao u petici (napomena:ovdje govorimo o dizajnu singleplayera u MW 2)?
Ok, aj nek mi neko objasni zašto novac leti po zraku kad nekog pogodiš
I mene to zanima??? kao ono infinity pokazuje da imaju para na bacanje
Gamad kapitalisticka... Tehnologija napreduje,ali mi jos nemozemo birat mape
jučer ja fino stavio svoju novu 5970 u kučište i sve super radi, ali u mw2 kada mi neko baci stunicu meni ekran počne treperit ko blesav dok sam dazed, i kod termal scopea mi na trenutke zatreperi... banana... jel to do drivera ili do 59xx serije grafičkih?
jučer ja fino stavio svoju novu 5970 u kučište i sve super radi, ali u mw2 kada mi neko baci stunicu meni ekran počne treperit ko blesav dok sam dazed, i kod termal scopea mi na trenutke zatreperi... banana... jel to do drivera ili do 59xx serije grafičkih?
win? verzija? bit? driveri?
win? verzija? bit? driveri?
win7 ultimate x64, ati ccc 9.12
...
Gledaj, ako te netko uspije doći s leđa i ubiti te nožem nemaš se što žaliti, ja poprilično loše igram i mnogo mi se puta dogodilo da mi tip prsa o prsa zabije nož u čelo, jer trči lijevo-desno i ne uspijem ga pogoditi i nikada mi na pamet nije palo da je to bezveze nego uvijek da je tip jednostavno bolje od mene odigrao. Nije lako optrčati mapu nekome se prišuljati i ubiti ga, a pogotovo nije lako to napraviti trideset puta uz tek jedno umiranje. Mogućnosti igre su tu da ih se koristi, to što je tebi ideja CoD-a puška i pištolj ne znači da je nekome drugome isto.
LOL je lako je ubit trideset puta i umrijet samo jednom ak si citer il igras protiv kompletnih debila. A optrcavanje mape je stvarno UBER fun za jednu igru, lol steta sta nisu napravili "Carl Lewis MW2 the Real Olympics".
iso jos jednom igrat i jos gore neznam kak je to nekom zabavno meni su kemperi u rangu sa aimbotom zbriso sam mw2 i idem si stavit quake 3 arena
iso jos jednom igrat i jos gore neznam kak je to nekom zabavno meni su kemperi u rangu sa aimbotom zbriso sam mw2 i idem si stavit quake 3 arena
igram unreal, i sasvim sam zadovoljan...
Upravo sam sreo lika s aimbotom, izvrjeđo sam ga ko budalu, pa mu je dopiz**** i livo je .
Eh da. Danas sam prvi puta probao kod prijatelja MW2 multiplayer i gledam na killcamu neke novčanice lete?!
Ne ubijaju me s leđa nego jednostavno frajer istrči iza ugla ušprinta mi u facu prije nego ga vidim tj stisne tipku za klat na pet metara udaljenosti i zakolje me. Dogodi se da pucamo jedni po drugima ,budemo pod nazovi supressed fire-om a on ide i kolje nas. Čak i igrači iz njegove ekipe mrače jer samo asistiraju a on ladno dovršava posao. To me najviše sekira.. Nije meni sekiracija ako jedan na jedan pa me on zakolje,jbg zakasnio sam
ja mislim da se to desi kad u igri stavis , ides u titles i tamo stavis rainmaker ili kako se vec zove pa onda imas taj novac koj leti oko tebe kad te ubju.
Evo stvari su se na Quarryju kod mene popravile.
Problem mojega pinga je bio los host.
Sada je sve u redu.
Ma nema ti to veze. Payback ti je kad novac leti. Kad te netko ubije pa mu ubrzo vratiš istom mjerom :D