Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.389.271
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
CANABIS kaže...

Zvao sam lika koji to prodaje,on ne prodaje cd-key nego svoj account na stemu ja sam krivo napisao ne prodaje ga za 250 nego za 150 kuna ja bi to kupijo ali neznam dali je to pametnoNeodlučan

Hmm, 150 kn mi je sumnjivo niska cijena, ako se odlučiš na kupnju definitivno provjeri da nije ruski ključ pa da ne možeš igrat na engleskom ili da je lik VAC banan pa da ne možeš igrat ništa(osim single playera i možda private matcheva).

18 godina
neaktivan
Antraks kaže...

Ako sam dobro skužio da bi bilo "open" treba otvoriti portove na routeru, ali ja to nisam radio tako da mi sad ništa nije jasno??!!!

Neki ruteri imaju UPnP, pa otvore portove po potrebi aplikacija.

18 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

a, dobro onda sad kad si spomenuo clayeve onda znam da nisi igro promod. Ugl i na promodu se igraju samo određene mape kao što su crash, crossfire, backlot, district, strike i vacant. Naravno koristi se teamspeak ili sad u zadnje vrijeme shockvoice koji ima puno manji ping, pa se odmah čuje kad neko nešto kaže. Taktike nisu ni slično kao što si ti gore spomenuo već je recimo 5vs5 određeno ko koji weapon ima, to su ak47, ak74u i scope (remington ili onaj m40...). I svako ima svoj zadatak di bacit nade di bacit smoke i koje područje pokrivat tako da je cilj što preciznije i bolje to odradit, naravno i protivnički klan ima svoje taktike, ali kad ih moraš probit. Mi nismo razvijeni po tom pitanju kao recimo team fnatic ili mortal teamwork, ali svako malo naučiš neke nove finte i bit je u čitanju protivnika. Također zvuk igra veliku ulogu i pogotovo u kasnijem stadiju runde kad se igra 1vs2 ili 2vs2. Naravno nema perkova pa niko nemože bit nečujan il slično. Jednostavno trebaš zaigrat pa vidit sam, igra dobiva veći smisao nego što je inače i bazira se na teamworku.

I koja je poanta pretvaranja arkadne igre u simulaciju (izostanak perkova itd....)? Zar nije bolje bilo igrati AA2?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
18 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

Hmm, 150 kn mi je sumnjivo niska cijena, ako se odlučiš na kupnju definitivno provjeri da nije ruski ključ pa da ne možeš igrat na engleskom ili da je lik VAC banan pa da ne možeš igrat ništa(osim single playera i možda private matcheva).

Upravo mi je ovo prvo palo na pamet. Obavezno ovo provjeri, jer 150 kn sa accountom za igru koja je 60€ je ogromna razlika.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
dekstroza kaže...

Upravo mi je ovo prvo palo na pamet. Obavezno ovo provjeri, jer 150 kn sa accountom za igru koja je 60€ je ogromna razlika.

Jos sam prije dva tjedna postao link, u vezi tih Kineskih cdkeyeva. Steam bi ih trebao banat po nalogu Activisiona. Dal se sta promjenilo u medjuvremenu treba definitivno provjerit.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

I koja je poanta pretvaranja arkadne igre u simulaciju (izostanak perkova itd....)? Zar nije bolje bilo igrati AA2?

Tak si vidi skill igraca i svi su jednaki,a ne ono njubovski kad ima svakakvih perkova,a ti ako nisi igrao cod 4 nemoj trabunjat gluposti,jel neznas kak je zanimljiva igra.al moze ju samo pokvarit citer nitko drugi.

17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
hellraiser1110 kaže...

a, dobro onda sad kad si spomenuo clayeve onda znam da nisi igro promod. Ugl i na promodu se igraju samo određene mape kao što su crash, crossfire, backlot, district, strike i vacant. Naravno koristi se teamspeak ili sad u zadnje vrijeme shockvoice koji ima puno manji ping, pa se odmah čuje kad neko nešto kaže. Taktike nisu ni slično kao što si ti gore spomenuo već je recimo 5vs5 određeno ko koji weapon ima, to su ak47, ak74u i scope (remington ili onaj m40...). I svako ima svoj zadatak di bacit nade di bacit smoke i koje područje pokrivat tako da je cilj što preciznije i bolje to odradit, naravno i protivnički klan ima svoje taktike, ali kad ih moraš probit. Mi nismo razvijeni po tom pitanju kao recimo team fnatic ili mortal teamwork, ali svako malo naučiš neke nove finte i bit je u čitanju protivnika. Također zvuk igra veliku ulogu i pogotovo u kasnijem stadiju runde kad se igra 1vs2 ili 2vs2. Naravno nema perkova pa niko nemože bit nečujan il slično. Jednostavno trebaš zaigrat pa vidit sam, igra dobiva veći smisao nego što je inače i bazira se na teamworku.

kolko si igro promod..vidim da ne puno to ti je jaaaako daleko od simulacije to je da se izbace neka oruzja i svi prekovi

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina
protjeran

Neću dobit CoD MW2 za Božić... A daaaaaajjj........ :(( ... Igra preskupa kao 399 kuna... kmeeeeeee

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dekstroza kaže...

A kako ja to mogu provjeriti dali je key za rusko tržište i da nije VAC banan.lik tvrdi da je kupio na game.co.uk neznam šta da radim

18 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Tak si vidi skill igraca i svi su jednaki,a ne ono njubovski kad ima svakakvih perkova,a ti ako nisi igrao cod 4 nemoj trabunjat gluposti,jel neznas kak je zanimljiva igra.al moze ju samo pokvarit citer nitko drugi.

Balavac ne obraćaj mi se sa "trabunjaj", ne predpostavljaj što sam ja igrao itd......

E sad, duboko udahni, smiri se i pročitaj moje pitanje ponovno.

Dakle, još jedanputa.

Zašto pretvarati arkadnu igru u smilaciju da se vidi skil, kad se to može uraditi u AA2?

16 godina
protjeran
dekstroza kaže...
Antraks kaže...

Ako sam dobro skužio da bi bilo "open" treba otvoriti portove na routeru, ali ja to nisam radio tako da mi sad ništa nije jasno??!!!

Neki ruteri imaju UPnP, pa otvore portove po potrebi aplikacija.

Thompson Speedtouch od T-coma imam.

Sad mi je sinulo da me win defender ili firewall, ne znam točno, pitao prekjučer za neke programe od COD-a i ja sam sve dozvolio. Možda je to to?

17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
razer1911 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Balavac ne obraćaj mi se sa "trabunjaj", ne predpostavljaj što sam ja igrao itd......

Dakle, još jedanputa.

Zašto pretvarati arkadnu igru u smilaciju da se vidi skil, kad se to može uraditi u AA2?

"Ne postoji glupo pitanje, samo glupi odgovor"

Al za tvoje pitanje možemo reći da je iznimka, i stvarno je glupo.

AA2 i CoD4 .. koje su im poveznice?

To nisu igre, i nemožeš "skill" povezivati između 2 različite igre...ako si dobar u AA2, nemoraš bit nužno u CoD4 i obrnuto (isto vrijedi za mw2) ...

CoD4 ne pokušava bit simulacija, pa čak ni s promodom, promod je napravljen da su igrači IZJEDNAČENI...da nema perkova i sličnog...da igra može bit čisto kompetitivna...

Jel ti je to tak teško shvatiti?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
18 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
hellraiser1110 kaže...

Uopće mi se ne da objašnjavat ništa, ako ti se sviđa igraj ako ne bmk.

Potpis
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

kolko si igro promod..vidim da ne puno to ti je jaaaako daleko od simulacije to je da se izbace neka oruzja i svi prekovi

Evo ga, još jedno dijete.

Kao prvo. Ja nisam igrao promod, ne kanim igrati, niti sam igdje rekao da sam igrao, jer ja jednostavno  nemam vremena za klanove itd..... Pitanje je postavljeno najnormalnije.

Kao drugo. Igra je arkada, takvu su je zamislili i takvom su je napravili. "Izbacivanjem" određenih elemenata iz igre (da se tako izrazim) igra se pretvara u nešto što to ona nije, odnosno, u nešto što autori igre nisu zamislili. E sad, budući da ekipa želi vidjeti skil bez perkova i određenih elemenata to implicira da žele nešto drugo. AA2 je simulacija koja je izgleda prekoplicirana jer zahtjeva pravu taktiku i timski rad, a ovo im dođe taman.

18 godina
neaktivan

S ovim dijelom se slažem: CoD jednostavno nije dovoljno ozbiljna igra, mehanika igre je previše arkadna za prave timske taktike.

Battlefield 2 je daleko, daleko bogatiji po tom pitanju, a kamoli Operation Flashpoint.

Jednostavno, trčanje s M85 po mapi i pucanje je idiotizam, kao i većina ostalih pokreta. Zabavno, DA, ali arkadno također DA.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan

Jao megamass šta uopće pričaš ako nisi igro nit ne namjeravaš, cod4 je totalno drugačiji i više mi se sviđa zbog kontrola i dinamike same igre. AA mi je blentav.

Potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

CoD4 ne pokušava bit simulacija, pa čak ni s promodom, promod je napravljen da su igrači IZJEDNAČENI...da nema perkova i sličnog...da igra može bit čisto kompetitivna...

Pa zar se to ne može postići i sa time da svi imaju iste perkove. Znači, prije meča svi moraju imati taj i taj perk i gotovo?

Ista stvar, zar ne?

17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Evo ga, još jedno dijete.

Kao prvo. Ja nisam igrao promod, ne kanim igrati, niti sam igdje rekao da sam igrao, jer ja jednostavno  nemam vremena za klanove itd..... Pitanje je postavljeno najnormalnije.

Kao drugo. Igra je arkada, takvu su je zamislili i takvom su je napravili. "Izbacivanjem" određenih elemenata iz igre (da se tako izrazim) igra se pretvara u nešto što to ona nije, odnosno, u nešto što autori igre nisu zamislili. E sad, budući da ekipa želi vidjeti skil bez perkova i određenih elemenata to implicira da žele nešto drugo. AA2 je simulacija koja je izgleda prekoplicirana jer zahtjeva pravu taktiku i timski rad, a ovo im dođe taman.

dobro nek ti bude imam 9godina...sad velis da nisi nikad igro promod....pa zasto onda stalno govoris da oni sa promodom oce napravit simulatiiju vec ti je doxy odgovorio svrhu promoda i on ne zahtjeva neki posebni timski rad ko aa2

iw-u se to vise izgleda ne sviđa pa tako necete vidjet promod na mw2

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
razer1911 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Dakle, još jedanputa.

Ispricavam se ak sam te povrijedio prihvati ispriku al zelim ti reci ako nisi igrao cod 4 onda nemoj govorit o arcadi,jel malo bolje pogledaj pa onda govori.

18 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže... 

AA2 je simulacija koja je izgleda prekoplicirana jer zahtjeva pravu taktiku i timski rad, a ovo im dođe taman.

A možda je jedonstavno COD kvalitetniji, nije zbugiran do bola, više user friendly, a možda jednostavno ekipa (kao i ja) ne voli glupu propagandu Američke vojske.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
18 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...

Jao megamass šta uopće pričaš ako nisi igro nit ne namjeravaš, cod4 je totalno drugačiji i više mi se sviđa zbog kontrola i dinamike same igre. AA mi je blentav.

Pa zar te nisam lijepo pitao u postu kojem si odogovarao naxxemu? Mislim, postavio sam najnormalnije pitanje, na koje je doxy donekle odgovorio i to je to. Gdje je problem?

Smiri doživljaje Batman.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 14:00 (MegaMass 2000).
18 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
MegaMass 2000 kaže... 

AA2 je simulacija koja je izgleda prekoplicirana jer zahtjeva pravu taktiku i timski rad, a ovo im dođe taman.

A možda je jedonstavno COD kvalitetniji, nije zbugiran do bola, više user friendly, a možda jednostavno ekipa (kao i ja) ne voli glupu propagandu Američke vojske.

A COD nije propaganda? Prašiš zločest Arape, odrasti.

AA2 je djelom regrutacijski alata za Amerikance, a ostalim djelom video igra.

18 godina
neaktivan
Ljudi shvatite više da ništa negativno NIKADA o bilo kojoj igri u COD serijalu ne smijete reći.

U suprotnom će vas napasti hrpa 5ki11z0r igrača poput horde zombija u L4D i zauvijek vas prokleti.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
MegaMass 2000 kaže...
razer1911 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Dakle, još jedanputa.

Ispricavam se ak sam te povrijedio prihvati ispriku al zelim ti reci ako nisi igrao cod 4 onda nemoj govorit o arcadi,jel malo bolje pogledaj pa onda govori.

Nema problema.

Igru jesam igrao, i isto tako služio sam vojni rok u HV-u, tako da znam da je COD arkada. Vjeruj mi da sa 40-ak kila ne možeš skakutati uokolo, strafati lijevo-desno da izbjegneš metke itd......

17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

Pa zar se to ne može postići i sa time da svi imaju iste perkove. Znači, prije meča svi moraju imati taj i taj perk i gotovo?

Ista stvar, zar ne?

Ne, nije ista stvar. Očito ne shvaćaš sam koncept igre, nije ni čudo nisi ni probao, ako nisi ni probao, onda nemaš pojma o tome...zašto se onda petljaš? Zašto ideš u offtopic? I zašto tvrdiš nekaj kaj nije istina, i još se svađaš na temelju toga?

Najgore je kaj nisi ni probao.

Aj ti u waru natjeraj 10 ljudi da se dogovori koje perkove će SVI morati koristiti, daj si samo zamisli...radi balansa su ostavljeni Stopping Power i Deep Impact. Kraj priče. Svi su JEDNAKI u igri na waru, nema QQ poslije. Nema tihog hodanja, GL-a i ostalih prednosti, zamisli si GL na waru, ... lol? spawn se u prve 3 sekunde izroka i doviđenja..to je war...zato su te gluposti isključene.

I prestanite o CoD4 u ovoj temi, imate hrpetinu CoD4 tema.

16 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

LOL da, nije dovoljno arkadan.

Inace ovo je tema o MW2. Pa onda bez veze ubacujete tu jos i COD4. Ak se usporedjuje MW2 i AA2, pls Megamass nemoj to, pls. Tolko sam DOBROG vremena i zabave proveo na Hospitalu da mi je svetogrdje ovdje AA uopce spominjat. Jer, da ponovim to NIJE arkada, kao MW2.

Kimi - the King of Spa.
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ista stvar, zar ne?

Ne, nije ista stvar. Očito ne shvaćaš sam koncept igre, nije ni čudo nisi ni probao, ako nisi ni probao, onda nemaš pojma o tome...zašto se onda petljaš? Zašto ideš u offtopic? I zašto tvrdiš nekaj kaj nije istina, i još se svađaš na temelju toga?

Najgore je kaj nisi ni probao.

Aj ti u waru natjeraj 10 ljudi da se dogovori koje perkove će SVI morati koristiti, daj si samo zamisli...radi balansa su ostavljeni Stopping Power i Deep Impact. Kraj priče. Svi su JEDNAKI u igri na waru, nema QQ poslije. Nema tihog hodanja, GL-a i ostalih prednosti, zamisli si GL na waru, ... lol? spawn se u prve 3 sekunde izroka i doviđenja..to je war...zato su te gluposti isključene.

I prestanite o CoD4 u ovoj temi, imate hrpetinu CoD4 tema.

Majstore nema nikakve svađe sa moje strane. Pitanje je najnormalnije postvaljeno i ti si jedino koji mi je djelom da oodgovor. To što mene napadaju zbog najobičnijeg pitanja je drugi par opanaka. Da su mi odgovorili djelom kao ti, bilo bi sve pet.

" I koja je poanta pretvaranja arkadne igre u simulaciju (izostanak perkova itd....)? Zar nije bolje bilo igrati AA2?" --- najnormalnije pitanje, nikakav napad itd.....

Pa zar na dedi serverima nema admina koji može kontrolirati tko ima kakav perk, tko koristi kakvo oružje itd.....? Na većini servera na kojima sam ja igrao i na kojima je bio zarbanjen marti, ako ga je netko koristio dobio bi upozorenje od admina. Pored toga, kažeš da nije ista stvar, a ostavljeni su Stopping Power i Deep Impact. Dakle, ja kad sam govorio o određenim perkovima nisam mislio na sve.

Over and out.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 14:27 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

Hehe,kad vec spominjete,da spomenem jednu veliku manu u codu koja mi uzasno smeta,znaci frajer ima snajper i sa ukljucenim zoomom u skoku puca i pogađa uzasno iritirajuce dok u AA kad stojis prilicno je tesko pogadati pokretne mete,a di pomisljat to isto skakajuci napravitiSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Hehe,kad vec spominjete,da spomenem jednu veliku manu u codu koja mi uzasno smeta,znaci frajer ima snajper i sa ukljucenim zoomom u skoku puca i pogađa uzasno iritirajuce dok u AA kad stojis prilicno je tesko pogadati pokretne mete,a di pomisljat to isto skakajuci napravitiSmijeh

To je jedna od stvari o kojima ja govorim... :P

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran

CoD je zamišljen kao takav, da se brže igra...i to je to bez prevelike filozofije...moram priznat da mi je slatko kad izrašam stoku sa snajpom...i pobijem po mogućnosti, ko jučer na wasteland...no aim killovi s Intervention...u trku, ludilo!

AA i CoD se nemogu uspoređivati, iako su FPSi oboje, nemaju nikakvih poveznica u gameplayu. AA mi je bio predobar, al bugovi su me otjerali s dvojke, i pogotovo trojke.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice