Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.389.947
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
hellraiser1110 kaže...

Danny šta nisi ti reko da ideš spavat. Il si se vratio samo zbog mene hihi.

ne ne... cura išla spavat...

Sam ne smijem lajat na ventrilo, ostalo je ok. :D

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
CreaToR kaže...
legend kaže...

Jel zna netko di bi mogao kupit MW2? ali gotovinom?

u Algoritmu 379kn

Daleko mi je to, jel ima mozda u ovak nekim ducanima npr hg-spot, vemil? Ili bas moram do algoritma?

12 mjesec je blizu
18 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
naxeem kaže...

CoD nikada i nije bio taktička igra, oprosti. Skilla sada trebaš jednako kao i tada, samo što su malo otvorenije mape, pa je lakše nahebat s boka.

Što se tiče pogotka, da nasumično je, jer je tip bio 1200 metara dalje od mene: ja sam bio na rubu kamena u kamenolomu, a on iza žičane ograde. Stvorio se i opalio posve random rafal vrteći pušku oko see, a mene pogodi headshot i ubije... Njegovo je pitanje u chatu bilo: WTF?!

LOL ti si totalni njub u codu to tek sad vidim. Da ti vidiš kakvih taktika ima u warowima ti bi pao na guzicu. I to razrađeno do najmanjih detalja. I kad bi te tip par rundi zaredom skinuo sa 1200m ti bi i tada rekao da je nasumično jel?? Ozbiljno ti kažem i to će ti potvrdit bilo koji igrač ovdje koji je igrao cb duže vrijeme s ozbiljnijim klanom.

O čemu ti melješ hebote? Kakve taktike?

Što se nasumičnog ubijanja tiče, radi se o nasumičnom ubijanju, jel' ti to tako teško za razumjeti? - Dakle, ako ja nakon spawna opalim rafal vrteći se oko sebe (dok ne ispraznim spremnik) i nekoga ubijem, to nije zato što je taj kojeg sam ubio njubara, već zato što sam imao sreće, a nisam imao "taktiku".

Kad već sam spominješ taktike, nemoj me nasmijavati s tim "taktikama". Ja kad govorim o taktikama, ne govorim o taktikama koje se svode na zatrčavanje, kempanje ili izlijetanje. U CoDu su mape takve da taktika nema niti može biti, a arsenal je ograničen i igra je takvog tipa da se svodi na brzinu i tko prvi koga pogodi kad se ugledate.

Taktike mogu razumjeti u igrama u kojima se sporo krećeš, gdje su mape velike ili gdje imaš ogroman arsenal mehanizacije i klasa, poput Rainbow Sixa, Ghost Recona ili Battlefielda (2). Kada imaš taktike pokrivanja, uloga, napredovanja blok po blok zgrada, putanje kretanja i sl.

Ali skakutanje snjaperista sa snajperom u ruci i na oku iza zida i brzinsko nišanjenje nije taktika niti je moguće niti je realno. To je skill u nečemu što sa simulacijom pucnjave nema apsolutno nikakve veze.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan

Ok ti si znaš najbolje ajde bmk ionako.

Potpis
18 godina
neaktivan

Na prvom screenshotu se vidi udaljenost sekundu prije nego me je lik ubio. Lik se nije pomakao kao ni ja, osim što je uspio prije mene naciljati.

Na drugom screenshotu se vidi taj isti snajperisti kako ne koristi snajper nego juri sa akimbom 1886. Ovo se nadovozuje na moju priču o snajperistima koji jure uokolo sa akimbom 1886.

Mali dodatak.

Na trećem screenu možete vidjeti score pravog l33t4.

L33T L33T
http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 0:37 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nemoj defanzivno. Daj mi reci neku taktiku? Očito sam bio u sranju od klana kada su se sve naše taktike svodile na:

- do what you think is best

i

- be fast and sneaky

i

- run I'll cover you

Mislim, nije mi jasno. Ili naletiš na claymore ili te skine snajper ili te skine iz mraka u kutu ili - te ne skine. Mape mi se čine premale, preuske i previše direktne za bilo kakvu ozbiljnu taktiku. MW2 je daleko ispred po tom pitanju i definitivno se neke vrste taktika mogu složiti, jer mape su dosta veće, prolaza i mjesta je dosta više i moguće je biti kreativan.

-

@MegaMass2000, e to je već nezgodno. Mislim, OK, u stvarnosti sačmarice su precizne i na 50 metara (tu je nekih 20-25), ali ovdje je možda to u odnosu na izrazito glupo neprecizna druga oružja (mislim na smg prvenstveno) mrvicu prejako, da, slažem se.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 2:00 (naxeem).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

-

@MegaMass2000, e to je već nezgodno. Mislim, OK, u stvarnosti sačmarice su precizne i na 50 metara (tu je nekih 20-25), ali ovdje je možda to u odnosu na izrazito glupo neprecizna druga oružja (mislim na smg prvenstveno) mrvicu prejako, da, slažem se.

Ma globalno govoreći meni akimbo 1886 ne smeta, samo mi smeta što ostale sačme nisu u tom rangu. Ako samo nerfaju udaljenost to će biti to. Damage mogu ostaviti slobodno.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina

aa12 ubija na 180 metara u stvarnosti. Da su ju ovdje takvu stavili....:D...šou

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

fanovi bushmastera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Nemoj defanzivno. Daj mi reci neku taktiku? Očito sam bio u sranju od klana kada su se sve naše taktike svodile na:

i

- be fast and sneaky

i

- run I'll cover you

Mislim, nije mi jasno. Ili naletiš na claymore ili te skine snajper ili te skine iz mraka u kutu ili - te ne skine. Mape mi se čine premale, preuske i previše direktne za bilo kakvu ozbiljnu taktiku. MW2 je daleko ispred po tom pitanju i definitivno se neke vrste taktika mogu složiti, jer mape su dosta veće, prolaza i mjesta je dosta više i moguće je biti kreativan.

-

...

?

?

haha?

?

U waru naletiš na claymore?

Uuuu, dan mi je super počeo.

U warovima nema perkova.

Taktike ima ukoliko je uvježban klan, bio sam u desetak klanova, i mogu potvrdit da je taktike bilo u samo jednom Slovačkom klanu, al đabe kad nisu pojma imali o engleskom jeziku osim jednog, možete si zamislit kak smo se sporazumjeli.

Ak igrači nisu kvalitetno raspoređeni, ak jedan pogine prerano, znači da drugi nije pokriven, u najčešće slučajeva, gubiš partiju. u Atacku, moja taktika je brzi i direktni, iznenadni Plant, dok me dvojica pokrivaju, kod defensa nema filozofije, ukampaj se maksimalno, izviri tek kad čuješ zvuk postavljanja bombe.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
18 godina
neaktivan

Ma općenito sam govorio. Mod na kojem sam igrao cw nije dopuštao ništa, ali bio je HC i to mi se sviđalo. Znam da su čak u to vrijeme bile polemike kada se "prelazilo" na HC verziju moda.. negdje 2007. godina, kraj. Od oružja je sve skoro bilo sivo: smio si koristiti tek nekoliko pušaka, a helići, martyr i još nešto mislim da je bilo isključeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 8:08 (naxeem).
18 godina
neaktivan

cemu dati za igru 400 i nesto kn, a SP traje ukuono oko 4 sata...

ne kuzim u cemu je tu fora? onda neka naprave samo MP igru bez SPa i gotovo...

Jadni oni koji su original kupili zbog SPa

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

cemu dati za igru 400 i nesto kn, a SP traje ukuono oko 4 sata...

ne kuzim u cemu je tu fora? onda neka naprave samo MP igru bez SPa i gotovo...

Jadni oni koji su original kupili zbog SPa

SP je usputan. To je očito.

MP je glavna komponenta igre.

Uostalom, već neko vrijeme su SP FPS-ovi užasno kratki. :(

17 godina
protjeran

Meni je na neki način i drago kaj ej toliko kratak..prešao ga u jedno popodne, i zabavio se do bola.

Volim filmove, ne volim serijale, ne volim na rate...tak i igra, ak je brza, zabavna, volim je preći u jednom danu, da se onaj okus zadovoljstva ne izgubi. Mrzim kad pređem pola, i onda cijeli dan na poslu čekam da dođem doma završit stvar.

Uostalom, ipak je napravljeno ko film, brzo i blještavo.

Danny, moj steam acc je ddoxy, slobodno dodaj! Tek sad kad imaš PC verziju možemo pričat o igri.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozzz.svima evo i ja sam odlučijo nešto poduzeti dosadilo mi je tražiti  novi  patch novi crack,dobivati crvene katone zbog upita za crack itd.. pa sam odlučijo kupiti igru ili cd- key,našao sam na njuškalu cd-key lik ga prodaje za 250 kuna šta mislite o tome meni je to sumljivo kako da ja budem siguran da taj key nije već u upotrebiNeodlučanili mi vi možete preporučiti gdje naj jeftinije nabaviti  igru ili cd-key TNX.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
CANABIS kaže...

Pozzz.svima evo i ja sam odlučijo nešto poduzeti dosadilo mi je tražiti  novi  patch novi crack,dobivati crvene katone zbog upita za crack itd.. pa sam odlučijo kupiti igru ili cd- key,našao sam na njuškalu cd-key lik ga prodaje za 250 kuna šta mislite o tome meni je to sumljivo kako da ja budem siguran da taj key nije već u upotrebiNeodlučanili mi vi možete preporučiti gdje naj jeftinije nabaviti  igru ili cd-key TNX.

na nabavi je sve sigurno, ja uzeo cod4 od njega ... i hrpetina drugij ljudi...ak imaš 250 kn dodaj jos 30 i skini sa game.co.uk.

17 godina

kak se skine to? jel se to mora karticom platit ili kak?

12 mjesec je blizu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Karticom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

danas sam naletio na popust za CoD:MW2 i to za 34.49€, navodno radi i preko steama.

Nisam ju još kupio pa me znaima da li je netko kupio tu igru i da li mu radi preko steama.

Što je to Uncut version?

link za kuopnju igre:

http://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare-UNCUT-VERSION2-Steam-Key.html

Ako je netko kupio i ako mu radi, neka me obavijsti!
Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zdRAVE kaže...

danas sam naletio na popust za CoD:MW2 i to za 34.49€, navodno radi i preko steama.

Nisam ju još kupio pa me znaima da li je netko kupio tu igru i da li mu radi preko steama.

Što je to Uncut version?

link za kuopnju igre:

http://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-4-Modern-Warfare-UNCUT-VERSION2-Steam-Key.html

Hvala!

ma daj

na www.game.co.uk ti košta 34.99 funti, to je 15 kuna skuplje, a nemaš straha, čak ima i opcija za Download.

18 godina
neaktivan
zdRAVE kaže...

Što je to Uncut version?

link za kuopnju igre:

Hvala!

Call of Duty 4: Modern Warfare NIJE isto što i Call of Duty: Modern Warfare 2

17 godina
protjeran

ček

nisam ni gledao na link, to je CoD4....lololol

bravo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dali mi netko može malo objsniti kako to funkcijonira kupnja preko  www.game.co.uk  MW2 koja kartica treba i sl..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
CANABIS kaže...

Dali mi netko može malo objsniti kako to funkcijonira kupnja preko  www.game.co.uk  MW2 koja kartica treba i sl..

http://www.game.co.uk/Help/~h3912/Help-Index/

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
CANABIS kaže...

na nabavi je sve sigurno, ja uzeo cod4 od njega ... i hrpetina drugij ljudi...ak imaš 250 kn dodaj jos 30 i skini sa game.co.uk.

Zvao sam lika koji to prodaje,on ne prodaje cd-key nego svoj account na stemu ja sam krivo napisao ne prodaje ga za 250 nego za 150 kuna ja bi to kupijo ali neznam dali je to pametnoNeodlučan dali se mogu pronjeniti lozinke i ostale postavke tako da se on ne može više služiti tim account šta vi mislite HELP.Nadam se da neću dobiti žuti ili crveni  zbog ovoga jer mi je dosta kartona Smijeh

18 godina
neaktivan
Ti možeš kupiti njegov account sa igrama, dapače znam nekoliko ljudi koji su kupovali/prodavali account.

Međutim, to ti se kosi sa pravilima steama ako se ne varam. Ako te ne skuže miran si i normalno da možeš kupovati taj acc, ako te skuže vjerojatno slijedi ban.
17 godina

Pogledaj mao po oglasu buga neko prodaje mw2. Link

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Opet ja sa njubastim pitanjima ;)

Jučer mi je NAT Type bio "Open", a do tada mislim da je pisalo Strict ili tako nešto i to crvene boje.

Ako sam dobro skužio da bi bilo "open" treba otvoriti portove na routeru, ali ja to nisam radio tako da mi sad ništa nije jasno??!!!

P.S.

Jučer sam prvi put složio 6 killova za redom i imao "Air strike" :)

Pohvalim se ja ekipi na što sam dobio odgovor: n00b :D

A što ću, učim se polako.... pokazat ću ja njima za par godina ;D

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pogledaj mao po oglasu buga neko prodaje mw2. Link

Lik traži 300 kn za te novce skinem sa game.co.uk i ništa ne stavljam na kocku,ova ponuda što sam našao za 150 kn je odlična samo neznam kako da je zaštitim da lik nakon prodaje nebi promjenijo lozinke i ostalo jer ja nemam pojma o tome kako to ide NeodlučanNeodlučan

18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

i

- be fast and sneaky

i

- run I'll cover you

-

a, dobro onda sad kad si spomenuo clayeve onda znam da nisi igro promod. Ugl i na promodu se igraju samo određene mape kao što su crash, crossfire, backlot, district, strike i vacant. Naravno koristi se teamspeak ili sad u zadnje vrijeme shockvoice koji ima puno manji ping, pa se odmah čuje kad neko nešto kaže. Taktike nisu ni slično kao što si ti gore spomenuo već je recimo 5vs5 određeno ko koji weapon ima, to su ak47, ak74u i scope (remington ili onaj m40...). I svako ima svoj zadatak di bacit nade di bacit smoke i koje područje pokrivat tako da je cilj što preciznije i bolje to odradit, naravno i protivnički klan ima svoje taktike, ali kad ih moraš probit. Mi nismo razvijeni po tom pitanju kao recimo team fnatic ili mortal teamwork, ali svako malo naučiš neke nove finte i bit je u čitanju protivnika. Također zvuk igra veliku ulogu i pogotovo u kasnijem stadiju runde kad se igra 1vs2 ili 2vs2. Naravno nema perkova pa niko nemože bit nečujan il slično. Jednostavno trebaš zaigrat pa vidit sam, igra dobiva veći smisao nego što je inače i bazira se na teamworku.

Potpis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice