Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.391.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
detee kaže...

ne ja ti kaem da sigurno mogu jer imam tipkovnicu keytronic te mis genius i ekran syncmaster 755df

tebi se nije lice danas napilo šamara očito pa si došo tu a?

16 godina
protjeran

Koji si ti lik... Pa svaku igru možeš i moraš imat tipkovnicu i miš da bi igro.. Ko... Ja... De ajde neznam šta da kažem... dete jel ti znaš koji procesor imaš ili grafičku?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DombaCoD kaže...

Koji si ti lik... Pa svaku igru možeš i moraš imat tipkovnicu i miš da bi igro.. Ko... Ja... De ajde neznam šta da kažem... dete jel ti znaš koji procesor imaš ili grafičku?

ma pusti ga vidiš da prca ekipu... a mi papci onda se pokefamo...

16 godina
protjeran

hhahahaha, suspendiran je...

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A i vama da je reko da je dobio na lotu vi bi pitali koji je igroCool

When you are halfway up,you are always halfway down

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Bes7 kaže...

uredu, uredu, malo sam pretjerao sa glupi ste djeco, ali ok, ovako, imam problema sa tastom a i fraps i ostala "govna mi ne rade" pa cu vam staviti ss za par dana, a grafika vam je kaooo kako da vam objasnim, nesto bolja od cod waw, ima bugova, jer je demo beta, igra je takodjer tako morbidna tj kidanje rebara, nogu, ruku itd... ali itekako realnije uradjeno, i svi oni koji su rekli da je to samo kao neki update za cod4 u krivu su, ovo je po meni 1000 puta bolje od cod4, doduse, treba 512 graficke, a ne 256

hah kako je lik srao na pocetku teme nemogu vjerovat bas eo sad gledam prve postove lol kidanje rebara xD

ti si glup dijete

17 godina
neaktivan
kristijan_vk kaže...
Bes7 kaže...

hah kako je lik srao na pocetku teme nemogu vjerovat bas eo sad gledam prve postove lol kidanje rebara xD

ti si glup dijete

btw taj bes7 je bannedonthisforum tak da.. xD e nemog docekat da kupim igru sad kad zavrsi ovaj tjedan idem u kupnju wee onda ce mi svi morat dat steam nick kako vec pa cemo igrat lol

ovo je ispalo fail al ok xD pirat s cime ti najvise koljes tj budes dobar score.... tak bi molio ak neko zna nek kombinaciju da posta xD

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan

eto javlja mi da je neki maintenance u tijeku pa do daljnega ću se igrat s pimpekom a ne sa mw2 Cool... dorkovi sad našli delat po serverima...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Meni isto piše da je steam down.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jebasu123 kaže...

btw taj bes7 je bannedonthisforum tak da.. xD e nemog docekat da kupim igru sad kad zavrsi ovaj tjedan idem u kupnju wee onda ce mi svi morat dat steam nick kako vec pa cemo igrat lol

ovo je ispalo fail al ok xD pirat s cime ti najvise koljes tj budes dobar score.... tak bi molio ak neko zna nek kombinaciju da posta xD

Ja najviše golim rukama...Smijeh

Ma sad u zadnje vrijeme svime što mi padne u ruke,zato jer ispunjavam challange

netko jeo lubenicu usred bitke netko jeo lubenicu usred bitke
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2009 23:34 (pirat).
18 godina
neaktivan

Nek' vam Pirat kaže s čime je Naxeem danas napravio 300 killova i 90% vremena ownao ljestvicu :PCool [/umišljenost]

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...

Nek' vam Pirat kaže s čime je Naxeem danas napravio 300 killova i 90% vremena ownao ljestvicu :PCool [/umišljenost]

Ma napast,nož i marathon perk i nemožeš se sakrit od njega.Več ga se bojimCool

Nabil si je kilometražu,a tu i tam me je u mraku čekal.Ma ko u nekom horor filmu samo najedamput skoči na tebe(i to zguza)Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 0:56 (pirat).
17 godina

Evo uhvatio sam pirata u napetoj situaciji, pogledajte sliku kako je samo bio napet.

Da nax je ownao sa nožem.

Plus još par slika.

Kung fu Kung fu
Mali medo Mali medo
To ni sam neznam šta je... neki stvor valjda To ni sam neznam šta je... neki stvor valjda
Al je nekoga od straha u ratu stisnulo srat...al ga je i ružno zasral. Al je nekoga od straha u ratu stisnulo srat...al ga je i ružno zasral.
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Evo uhvatio sam pirata u napetoj situaciji, pogledajte sliku kako je samo bio napet. Da nax je ownao sa nožem.

Plus još par slika.

Ova zadnja slika to sam ja napravio jer sam več bio strahu naxeem-ovom nožu.

A prva slika,pa kako nebi bio napet pa naxeem  s nožičem vrebao iz svih stranaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 0:15 (pirat).
18 godina
neaktivan

Nož je lud :P

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kak se igra taj hq i jel bolje to od hc tdm-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Vrlo jednostavno. Dva tima trebaju preuzeti tocku,prvi tim koji preuzme je brani,a drugi napadaju.

Te tocke se naravno mjenaju i ima ih vise po svakoj mapi. Preporucena je timska igra,ali to u praksi nije uvjek tako.

Tako da imas igraca kao da igraju obican tdm. Cast iznimkama. Igra se do 200 bodova ili na istek vremena.

Dobar je za skupljanje bodova (leveliranje) zato sto igra uglavnom duze traje nego sd ili tdm,te ako zauzimas tocke da se

nakupiti dosta bodova po rundi. Ja hq od svega najcesce igram bas zbog taktike,posto u osakatili sd.

http://schizomanic.wordpress.com/ Fallout is religion
16 godina
neaktivan

evo maloprije igro TDM  i sta je najbolje samo sam nožem klao...Marathon,Lightweight,Commando RULZ! odsad samo knajfom igram ^^...a i treba mi jos oko 20km trcanja za pro perk...evo dvije  sličice =)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

instalirao presao izbrisao.

Posto nisam fan MP igre, SP je prekratak... od COD 2 neigram MP

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pas masters... sinoć smo Kuky, pirat i ja igrali i baš kad je bilo najslađe radit' šnicle, meni se sve "srušilo", crknuo USB WiFi... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja najviše golim rukama...Smijeh

Ma sad u zadnje vrijeme svime što mi padne u ruke,zato jer ispunjavam challange

Hah, šta, ovaj na drugoj slici se ubio od cuge? I boca mu ostala pod nogama.

pirat kaže...

Ma napast,nož i marathon perk i nemožeš se sakrit od njega.Več ga se bojimCool

Nabil si je kilometražu,a tu i tam me je u mraku čekal.Ma ko u nekom horor filmu samo najedamput skoči na tebe(i to zguza)Smijeh

Više homo sklonosti meni se čini nego želja za killom. Mislim da bi te rađe nečim drugim piknuo... Čim skače s guza.

smrad06 kaže...

kak se igra taj hq i jel bolje to od hc tdm-a?

Sve je bolje od TDM-a. :)

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 9:24 (Danny_HR).
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Pas masters... sinoć smo Kuky, pirat i ja igrali i baš kad je bilo najslađe radit' šnicle, meni se sve "srušilo", crknuo USB WiFi... :(

Naxeem...jučer sam pogledao listu Friends na Steamu, i tebi piše da si zadnji put bio online prije 175 dana...wtf?

i piše mi pod outstanding invites, pa pretpostavljam da nisi prihvatio još invitatio, ili prokleti Steam OPET ne radi kak treba.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
protjeran

Dok dođem s posla dodam te.

Vidim da si odustalo od Prestigea. Kasnije će ti još teže ga bit započet, jer ćeš se naviknut na klase koje si napravio, i bit će ti žao challengea svih.

Ja se nadam ovaj tjedan (ak ću igrat uopće, fakat malo igram mw2) da ću krenut Prestige.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Neće mi biti žao. Zašto? Zato što je meni COD zabavan sam po sebi, zabavno mi je samo igranje, sama igra. Da Prestige nudi nešto kao što sam ja pogrešno razumio: camo odijela u boji mape, pa da si kamufliran kao snajperist stalno, e to bi bilo vrijedno Prestigea. Same klase mi ne trebaju, jer koristim 3 zapravo: jednu standardnu, jednu za snajper i jednu za rušiti avione.

Naslovi, emblemi i popis challengea koji nikome ništa ne donosi, osim što ispadaš cool (ako uopće postoji popis negdje kao u BF2), mi je manje bitan. Najbitnija mi je praktična upotrebljivost. Možda da su dodali na Prestige 10 treći level za perkove npr...

17 godina
protjeran

Nikad neznaš kaj patch nosi xD.

Meni osobno ispunjavanje challengea čini gušt...kad skupim 200 HS-ova, osjećam se potpuno, lol.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

Meni osobno ispunjavanje challengea čini gušt...kad skupim 200 HS-ova, osjećam se potpuno, lol.

Bah, samo dvjesto? Ti si mala maca za mene Belji se, takve kao ti jedem za doručak (vidjeti screen).

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

Bah, samo dvjesto? Ti si mala maca za mene Belji se, takve kao ti jedem za doručak (vidjeti screen).

hm...da

brojku sam puko bezveze, na poslu nemam uvid u MW2 challenge

danas stiže screen od m4a1 challengea

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 11:22 (doxy).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

hm...da

brojku sam puko bezveze, na poslu nemam uvid u MW2 challenge

danas stiže screen od m4a1 challengea

Vao stari, ti ne kužiš zezanciju, a pored toga ti stoji i smiješko.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 11:27 (MegaMass 2000).
18 godina
neaktivan
Jako sam blizu da ubodem MW2 i za pc danas.

Baš sam Naxu rekao. Kad pogledam sve frendove online kako igraju budi to u meni nostalgiju. Godinama sam vodio PC klan, i sada svi ti ljudi igraju MW2 raštrkani okolo. Ali samo pogled na friends listu budi mi uspomene i onda poželim ubaciti se.

Sve je izvjesnije da danas ubadam i za PC. :)
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Danny_HR kaže...
Jako sam blizu da ubodem MW2 i za pc danas.

Baš sam Naxu rekao. Kad pogledam sve frendove online kako igraju budi to u meni nostalgiju. Godinama sam vodio PC klan, i sada svi ti ljudi igraju MW2 raštrkani okolo. Ali samo pogled na friends listu budi mi uspomene i onda poželim ubaciti se.

Sve je izvjesnije da danas ubadam i za PC. :)

Samo daj, da te malo ownamo nožem. xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice