e ovo me zanima: jeli svi igramo na istim hostovima(oni na xbox, na ps3 i na pc)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e ovo me zanima: jeli svi igramo na istim hostovima(oni na xbox, na ps3 i na pc)
ne! Ak igras na ps3 igras sa ljudima koji su na ps3,ak igras na xbox igras sa ljudima koji su na xbox,tako isto i za pc..
A ovo za cheatere:koje su to budale u cemu je fun?? kad nekom samo gadis igru no dobro tu je VAC kolko sam vidio super radi svoj posao ja uskoro dobijam mw2 pa cu igrat
samo me brine NAT imam siemens sx763 i dok sam igro sa ''onom'' verzijom nisam mogo nikako NAT otvorit tj neznam.Odem na onaj ip od rutera pise nat ja stavim on i opet strict.Pls ak neko zna da mi pomogne
glupi ste djeco, ovo se davno znalo, ja preko veze iz activisiona dobio demo, igra je prejaka
Samo malo, znam da idem offtopic, ali lik je imao pravo! Znam da je ovo staro ali imao je pravo sto posto. Oni naprave igru, rade ju otprilike 7, 8, 9 mjeseci, onda ju prelaze otprilike 2, 3 mjeseca, idu do sto posto... Možda je stvarno dobio, ko će ga znat? Gledo sam kao "fake" MW3 i oni ju prelaze malo duže... Svi su rekli da je fake a na vijestima bilo i intro, par misija a neki kažu da je fake..
ne! Ak igras na ps3 igras sa ljudima koji su na ps3,ak igras na xbox igras sa ljudima koji su na xbox,tako isto i za pc..
A ovo za cheatere:koje su to budale u cemu je fun?? kad nekom samo gadis igru no dobro tu je VAC kolko sam vidio super radi svoj posao ja uskoro dobijam mw2 pa cu igrat
samo me brine NAT imam siemens sx763 i dok sam igro sa ''onom'' verzijom nisam mogo nikako NAT otvorit tj neznam.Odem na onaj ip od rutera pise nat ja stavim on i opet strict.Pls ak neko zna da mi pomogne
I meni je NAT type: Strict, neznam kako ga otvoriti, imam Thomson Speedtouch 780wl
Nebi bilo fer da ti s mišem igraš s konzolašima. Btw evo nova komedija - izgubili cheateri bitku LOL:
BTW, izgleda da ArtificialAiming, kao najbolji cheat, ne može nikako stati na kraj VAC-u:
LOOOOL
Moćno!
BTW, izgleda da ArtificialAiming, kao najbolji cheat, ne može nikako stati na kraj VAC-u:
Žalosno je vidjeti da mama svašta rodi.
Ej ljudi pitam za prijatelja, nema acc. na Bugu.. Iskače mu neki DirectX error ima 9.0 ... Aj pls recite gnjavi me..
Ej ljudi pitam za prijatelja, nema acc. na Bugu.. Iskače mu neki DirectX error ima 9.0 ... Aj pls recite gnjavi me..
Neka ugasi antivirus..
oK, reć ću mu
Ima taj, ja sam mu dao, nije do antivirusa... Vjerovatno do grafulje... Ko zna?
Neznam, meni je isto bio problem sa DirectX, ugasio sam antivirus na neko vrijeme i problem rješen 
Vidim da ima po forumu takvih tema...
Ljudi evo jedna pjesma vezana uz COD koju sam negdje nasao 
Ležim na krovu i campam teže,
gledam noobine kako raštrkano leže;
Jednog po jednog,skidam ih sve,
pa što mi mogu kad ni ne vide me.
Moj springfield bez greške cilja,
pogodio bi kacigu i s par milja;
Nadam se da neće me kickat ,
prije nego što uspijem svoj score slikat.
Oooh da,ni nevide me,
iz mog malog campa skidam ih sve.
Oh shit,što ću sad,
skužio me neki cheaterski gad;
Dok ja reloadam, naciljo me već,
Možda ipak neću ownat ovaj deathmatch.
Teško je preživjet u ovome ratu,
zadnjom snagom bacam mu granatu;
Respawnam se negdje,obavija me dim;
oslobađa me uzvik ALLIES WIN!!!
Oooh da,ni nevide me,
Oh shit,što ću sad,
svaka cast care sto imas maste, al lako je bit jak na rijecima a slab na djelima,,,
oprosite sto smetam imam jedan problem sa COD MW2 mp kad igram multyolayer sve izvrsno radi ali mapa sa HELIKOPTEROM i ona sa ISUSOM na brdu stekaju neznam zasto evo moje konfe al sumnjam da je to:
ATI RADEON 4800 Seriers 1gb
AMD athlon 550 x2 3,4ghz
direct X 10
MOLIM VAS POMOZITE
oprosite sto smetam imam jedan problem sa COD MW2 mp kad igram multyolayer sve izvrsno radi ali mapa sa HELIKOPTEROM i ona sa ISUSOM na brdu stekaju neznam zasto evo moje konfe al sumnjam da je to:
ATI RADEON 4800 Seriers 1gb
AMD athlon 550 x2 3,4ghz
direct X 10
MOLIM VAS POMOZITE
kako smišno zvuči ovo: s Isosom na brdu...buahhahahahahaha...neman pojma šta ti je
Mapa sa Isusom na brdu je Favela.
Na nju si mislio?
Misli na Favelu. Ja sam ateist,sam da kazem

Oooh da,ni nevide me,
Oh shit,što ću sad,
da obznanimo sveopćoj naciji- ovo je cura napisala
pogledajte zadnju stranicu teme Humor i bit će vam jasnije.
DA FAvela i ona sa helicem dajte molim vas zbog cega tak
neznam sta bi moglo bit al dok sam igro sa ''onom'' verzijom igre mp na terminalu,estate i jos jedna mapa mislim da je rundown onak bilo bi bugova da mi sve bude crno po mapi nevidim oruzje i onak ko sve fleke 
kako san sad poludia na ovome pa to nema nigdi...nikad nisan gore igra neznan koji mi je k****...poludia san totalno baš san poludia...i to je sve bilo puno glupih čitera a skoro svaki put kad san se spawna ubila bi me eksplozija ili neki majmun s leđa!!!!!!!!!!!
Imam jedno pitanje.....jel bi mi igrica radila na laptopu: procesor intel core 2 duo 2.00 ghz, 3gb rama, graficka 512 mb?
Imam jedno pitanje.....jel bi mi igrica radila na laptopu: procesor intel core 2 duo 2.00 ghz, 3gb rama, graficka 512 mb?
radit će...ja iman 2gb ram, 256 gddr2 grafičku i 2x86 GHz proc pa mi radi...samo problem šta je samo 50 fps...ali ništa nezapinje
neznam sta bi moglo bit al dok sam igro sa ''onom'' verzijom igre mp na terminalu,estate i jos jedna mapa mislim da je rundown onak bilo bi bugova da mi sve bude crno po mapi nevidim oruzje i onak ko sve fleke 
i meni isto,ali kad isključim specular map onda ne...pri kraju loadanja mape stane i jel ti baci failed to load 2d error neki?
kako san sad poludia na ovome pa to nema nigdi...nikad nisan gore igra neznan koji mi je k****...poludia san totalno baš san poludia...i to je sve bilo puno glupih čitera a skoro svaki put kad san se spawna ubila bi me eksplozija ili neki majmun s leđa!!!!!!!!!!!
Ja se danas spawnam guzicom na metku svaki put :(
Ja se danas spawnam guzicom na metku svaki put :(
Otprilike isto.
Nakon 2 dana pauze otišao sam odigrati rundu. Na kraju sam odigrao 3 i samo sam na jednoj imao pozitivan K/D. LOL
Jednostavno nije bio moj dan. :(