Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.388.959
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
razer1911 kaže...
carcharodon kaže...
razer1911 kaže...

Mape nis nevaljaju,previse detalja nemoze se nis pokrit pogotovo na SD,nema logike u igri i zao mi je samo onog tipa koji je te mape dizajnirao stvarno nije imao mozga u glavi kad je to radio,i pogledajte mape u codu 4 i usporedite sa mw2 i onda govorite koje su mape preglednije i interesantnije.

Logike haha pa valjda sam stvaras logicnu igru igrajuci, mapa je postavljena kako je postavljena na tebi je hoces li igrati logicno ili ne.

Sta ti ima biti zao njemu nije zao on je novac za svoj rad dobio,ako mislis da si bolji dizajner slobodno se prijavi u activision i reci im imate spaljenog dizajnera mogu li ga ja zamjenitiCool

Gledaj kad budes imao sati i skila u codu 4 i kad budes prosao warova i warova bit ce ti jasnije kak mw 2 nema mape koju mozes pokrit jel ti dolaze sa 150 strana frcaju on GL itd.

Sigurno postoji nacin pokrivanja,a posto se jos ne igraju warovi nemozes znati koje mape ce se vrtiti,ni u cod4 se ne vrte sve mape na waru ili se varam?

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
protjeran

Let the flame BEGIN!!!

modovi mogu slobodno preimonavt temu u "Flaming Unleashed".

moram priznat da ima nadobudnih new age CoDo-vaca, koji jednostavno nemogu se pomirit da je CoD na PC-u postojao i prije MW i MW2...

mapa ko mapa, istina je da su mape u mw2 bljutavo šarene i vuku na TF2 ... al kaj ćeš, platit ćemo 100 kn novi "dlc" s 2 i pol mape i svi sretni.

da je konzola, to bi se riješilo

/cg_drawdecals 0

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa pozzzzzz....

Najvjerojatnije ulećem u raspravu o nekoj temi baz najave ali nadam se da mi nećete zamjeriti....

Imam jedan problem, nadam se da mi možete pomoći....

Kupip sam originalni cod mw2,instalirao i radi, ali u igri me traži da podesim ruter (Log into your router and turn on UPnP (Universal Plug and Play), most routers have this option in the Administration tab)

pokušavao sam a ne mogu nikako podesiti....

Ima li tko kakvu ideju?????

varius

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Let the flame BEGIN!!!

modovi mogu slobodno preimonavt temu u "Flaming Unleashed".

moram priznat da ima nadobudnih new age CoDo-vaca, koji jednostavno nemogu se pomirit da je CoD na PC-u postojao i prije MW i MW2...

mapa ko mapa, istina je da su mape u mw2 bljutavo šarene i vuku na TF2 ... al kaj ćeš, platit ćemo 100 kn novi "dlc" s 2 i pol mape i svi sretni.

da je konzola, to bi se riješilo

/cg_drawdecals 0

Ma to je sramota sto ce se dodatni sadrzaj placati nije dovoljno sto je i ovako dovoljno skupa igra za ono sto nudi a to je kratak sp i dovoljno osakacen MPSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
protjeran
doxy kaže...

Ovo bi naglasio kao Izjava dana!

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ajme majko!-Evo krenulo je opet! ROFLMAO!!!!!

@Razer:

U kojem war-u se koristi GL? Ajme ovaj topic je prepun umisljenje djecurlije:S ROFL jbte...

Procitaj si jos jednom topic sta sam napisao ko je spomenio warove.

17 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
doxy kaže...

Ovo bi naglasio kao Izjava dana!

ŠARENE su ko u Team Fortress 2 ... kupi obje igre, probaj pa se vrati!

e da, TF2 nema na xboxu mislim, pa je teško to zamislit.

mape vuku na TF2...otvorene i šarene, jel ti nekaj nije jasno tu?

Jučer tek ACR otključao, sviđa mi se puškica, makar dugo reloada.

17 godina
neaktivan

Meni je ACR odlican. S njim najviše perem. Sto se tice mapa. Mape ko mape. Igro bi na bilokojima, prilagodis se situaciji, who the fuck cares...

17 godina
moderator
doxy kaže...

ŠARENE su ko u Team Fortress 2 ... kupi obje igre, probaj pa se vrati!

e da, TF2 nema na xboxu mislim, pa je teško to zamislit.

mape vuku na TF2...otvorene i šarene, jel ti nekaj nije jasno tu?

Jučer tek ACR otključao, sviđa mi se puškica, makar dugo reloada.

A na codu4 pa je sve sivo,čak je i trava siva jbt.Smijeh

I nema loših mapa,ima samo loših igrača.

18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Meni je ACR odlican. S njim najviše perem. Sto se tice mapa. Mape ko mape. Igro bi na bilokojima, prilagodis se situaciji, who the fuck cares...

Pa u tome i jest poanta, ali problem je također u tome što je definicija inteligencije "sposobnost prilagodbe novim situacijama", a mnogi se teško prilagođavaju, jelte...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran

nije problem u dizajnu mapa (istina je da je moglo bolje)

ne bunim se nimalo, samo me smeta toliko živih boja...ko da tf2 igram...

mw je bio taman, ni pretmuran, ni prešaren...

makar Wasteland je fina mapa, zelenilo, a nije šarena..isto tak Skidrow ... a i Terminal..."urbano" a ne prešareno...i highrise je super

al favela...super mapa al bogati, prešarena, invasion isto...užas....

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Jučer mi se je nešto čudno desilo dok sam igrao MW 2 multi. Dakle, na pola meča komp mi se je iz čista mira ugasio. Sumnjao sam na pregrijavanje procesora, međutim njegova temperatura je u igri/ meču između 48 i 50, znači temperatura odpada. Imali tko kakvu ideju zbog čega se je ovo desilo?

Napajanje je ćuftekovo od 550.

Najvjerojatnije pad napona na napajanju ili ploči. Ako ti je grafička bila dugo opterećena, a ako ti je napajanje preslabo za sve u računalu, moglo se dogoditi da grafička povuće malo više struje i to ubije napajanje. Koliko ti je napajanje staro? Koji CPU imaš? Koja grafička? - 550W bi trebalo biti dovoljno za dobra napajanja i srednje grafičke kartice uz dvojezgreni CPU. Ako imaš 4 jezgre, više modula memorije (4 modula npr.) i jaku grafičku, a ako je napajanje starije može se desit da je preslabo i takvo gašenje se dogodi kod većeg opterećenja.

Ako su se kondezatori na ploči "potrošili", možda imaš problema s naponima.

Postavi pitanje na temi hardver, jer s MW2 nema veze.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

Favela je katastrofa. Prepuna boja. lol

Generalno ok mapa, al lako hipnotizira čovjeka svim tim šarenilom. Mene osobno ubija i terminal, previše sitnica raznih boja.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 10:59 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

nije problem u dizajnu mapa (istina je da je moglo bolje)

ne bunim se nimalo, samo me smeta toliko živih boja...ko da tf2 igram...

mw je bio taman, ni pretmuran, ni prešaren...

makar Wasteland je fina mapa, zelenilo, a nije šarena..isto tak Skidrow ... a i Terminal..."urbano" a ne prešareno...i highrise je super

A zaboga, pa nije cirkus. Boje su normalne, realne. Ide na bolje taj CoD. Čak mislim da ima premalo boja i dalje i da su boje previše zagasite. Gdje su blještavi bijeli automobili? Crveni automobili? Krv na snijegu?

Terminal izgleda skroz OK. Malo fali civila u ružićastim majicama, crvenim jaknama i sl.

Favele izgledaju kako izgledaju u stvarnosti. Pa nije svijet žuto-siv!

Ti kupi crno-bijeli monitor ili uključi crno-bijeli shader u driverima grafičke pa ćeš imati bezbojnu igru kako voliš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 11:01 (naxeem).
17 godina
protjeran

Fascinantno mi u Invasionu...

srušen cijeli grad skoro, al mozaici i keramičke pločice netaknute u ŽIVIM BOJAMA...

lol

duplo više nepotrebnih i glupih šarenih detalja nego npr. u jednom Terminalu...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
protjeran

e da...jel itko od "forumaša" iskoristio nuklearku ili EMP ?

ja koristim strogo heli, pave low, i ac130 u paketu, pa me zanima jel b ibilo pametnije razbit tu savršenu kompoziciju sa EMP ili nukicom...(25 killstreak nije bed)

EDIT:

kako mi je napisalo drugi post zaredom?

pa išao sam na UREDI...lololol

isprike BUG-u na duplom postu

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 11:11 (doxy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Nuke sam iskoristio samo jednom.

zapravo ovisi o tome koliko cesto pumpas do 25 kill streak.

Osobno koristim pave low, emergency airdrop (ak su to ona 4 paketa) i emp. Meni pase kombo.
16 godina

Pozdrav svima

Evo malo po malo mi se uvuka pod kozu mw 2 sa svim svojim manama i vrlinama.

E pa sad pls help, vidim pise se o fps-u, meni varira u istoj igri od 30 do 60,na optimal settings postavke su:

1024-768,70 hz,(shadows,specular maps,dept of field, soften smoke edges-yes; ostalo no).

Normal  map resolution-high, specular map resolution-high, texture resolution-extra.

Kako da povecam fps i da bude stabilan npr iskljucit aa itd pls neki savjet.

Jos nesto me zanima ,je li se smi prckat po cfg pa recima r_drawWater sa 1 na 0 stavit jer u mapama gdje ima vode fps dramaticno opada.

pozz<->

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razer1911 kaže...

Gledaj kad budes imao sati i skila u codu 4 i kad budes prosao warova i warova bit ce ti jasnije kak mw 2 nema mape koju mozes pokrit jel ti dolaze sa 150 strana frcaju on GL itd.

Imaš ti sati i skilla u cod4, ali nemaš u mw2 igrao si ga jedan dan i sad misliš da možeš uspoređivati mape, aaa nebi rekao prvo ti treba malo vremena za istražiš sve mape i da vidiš sve pozicije i taktike a onda tek presuđivati koje su mape bolje.

16 godina
I may have found a fix for this issue.

I think it is the water which is effecting the FPS.

If you go to *:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2\players\config_mp.cfg

Create a backup of this file first.

and then search for seta r_drawWater "1"

Replace the "1" with a "0" and then save the file and right click on it - Properties and tick the "Read Only" box and then apply it. I hope it works for some people.
Ovo je pomoglo vecini ljudi za mape tipa estate,rundown i sl. sa dosta vode- fps im je bio normalan bez opadanja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Mape nisu loše niit u cod 1 ,cod 2 ,cod 4, niti u mw2... a to da su monotone jesu jer nakon 100 puta igranja jedne te iste mape svaka mapa postane monotona to je tako, ali je zato svaki puta odigras na drugi nacin.

koga briga kakve su mape ako se zabavljas...

jbga ja nemam vremena tolko igrat cod mw2 ali ono sta sam vidio od mapa i oruzja je na nivou, i zabavno je ali...

16 godina

Da li bi se ovdje isplatilo kupit cd-key?

problem je šta je cd key za rusku verziju ali se može složit na da je za engleski

http://ecdkey.com/products/Buy-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-2-Cdkey-%28Any-Region%2C-Any-Language%29-.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovo ti piše

Znači da se lako prebaci na engleski. A par ljudi znam da je uzelo rusku verziju, i radi im sve normalno.

1 ) Install your English-version of the game from your DVD's/torrent.
2 ) Cut/Copy the folder named 'Call of Duty Modern Warfare 2'
3) Log into your new Steam account, make sure your steam is in ENGLISH, and apply your MW2 CD-Key. 2 New icons will appear in your Game-list: Mw2 Single Player and Mw2 Multiplayer. Let it load for about 5 seconds.
4 ) Right-click on Mw2 Single Player and Mw2 Multiplayer and choose "Pause updating", ON BOTH !
5 ) Logout of Steam and open your; \Steam\SteamApps\common\, here you should see a newly created folder named 'call of duty modern warfare 2'
6 ) Remember Point 2? We Cut/Copied the folder we installed earlier, now replace the new one with the old one.
7 ) Start Steam, Right-click on Mw2 Multiplayer and choose 'Resume updating'.
8 ) Once it's done Updating, right-click on Mw2 Multiplayer and choose 'Properties' and then Local files and then the final button: "Verify integrity of game cache". (This will make sure that you have the LATEST files of thegame, if not Steam will automaticly update it for you !!)
9 ) At this point you should have a fully working Mw2 Multiplayer, if you get start-up problems at this stage; the only thing you should do is re-log into steam and that should be it.

This Method obviously works not only with the English version but with others too. (at least the German one runs.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Odlicna puska,definitivno jedna od mojih favorita. mali recoil, solidan damage. Mislim da je sigurno medu 2-3 najbolje u cjeloj igri.

Ali meni nekako ipak ak47 top. :)

http://schizomanic.wordpress.com/ Fallout is religion
18 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Da li bi se ovdje isplatilo kupit cd-key?

problem je šta je cd key za rusku verziju ali se može složit na da je za engleski

http://ecdkey.com/products/Buy-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-2-Cdkey-%28Any-Region%2C-Any-Language%29-.html

Ja ne bih riskirao da sam na tvom mjestu:

kao prvo, steam forsira ruski kao defaultni jezik za rusku verziju i nisam siguran da ta metoda još uvjek radi

kao drugo, čak i bannaju neke ključeve kompletno ako nisu aktivirani na određenom tržištu.

16 godina
protjeran
The chosen two kaže...
mislav_01 kaže...

Odlicna puska,definitivno jedna od mojih favorita. mali recoil, solidan damage. Mislim da je sigurno medu 2-3 najbolje u cjeloj igri.

Ali meni nekako ipak ak47 top. :)

Mislim da bi ACR mogao uc u kategoriju NO-recoil. To je u nekim igrama bio cheat.

Kimi - the King of Spa.
18 godina
neaktivan

Inače, neki cheateri su već kupili 5. kopiju igre, LOL:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
naxeem kaže...

A imaju neki love na bacanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.12.2009 13:29 (pirat).
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nax, frajer je i VIP član te stranice.

Nego, jesi razmišljao o promjeni radnog mjesta? Možda da počneš programirati hackove, da se kladimo da ćeš više zarađivati. hehe

16 godina
protjeran
pirat kaže...
naxeem kaže...

A imaju neki love na bacanje.

Eh, nije to samo lova to je i mozak na bacanje. KOJI je gust u tome samo me zanima?

Kimi - the King of Spa.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice