- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da su bar zadržali mape iz cod4
pa dobro zato i sluzi stealth da ih koljes tiho i da te ne kuze nemos sam ti nozem trcat prema neprijatelju a on sa gunom da ocekujes da ces ga ubit
tak sam ja jedno vrijeme u cod 4 uav jammer,pistol sa silencerom,dead silence,bandolier no dosta off topica.... Fora mi je u mw2 sto je svaka mapa super napravljene ima puno prostora za flankiranje i dobrih pozicija za obranit zastavu,plant ili slicno
Kad takvog imam u ekipi za domination zamračim. Baš je timski igrač. Njegov doprinos ekipi je nula. Umjesto da brani ili zauzima on kolje dok su protivnički igrači fokusirani na zauzimanje pointova. Neka igra DM pa neka kolje. Inače takav stil igre ne preferiram
pozz
Dvije riječi za tebe.
Hunter killer
Osobono i ja nekad idem uokolo i kokam što više mogu da razbijem koheziju suprotnog tima, umjesto da recimo branim osvojeni položaj u dominationu. Ono gdje bi ti bio u pravu je to, kad bi cijeli tim ili barem većina to radila. Igrao danas domination na snježnoj mapi i 90% (otprilike) mog tima koristilo snajper. Naravno ispušili, jer nas je dvoje ili troje pokušavalao ići na zadatke.
Pet riječi za tebe
Nebi te želio u timu
Pet riječi za tebe
Nebi te želio u timu
Kao da je mene briga što ti želiš.
Bolje da si dao PET nego što se tu sekiraš 
dođe mi da si ispečem kokice i lagano čitam ovu temu 
akimbo 1887 prelako i nadmočno...nemožeš fulati.nadam se da če malo smanjiti damage u nekom dlc uli updateu jer ovo je too much.
ekipa jel zna ko kako otvorit portove na d-linku(ruter) ...jel ima ko kakav tutorijal kak da to napravim...
ekipa jel zna ko kako otvorit portove na d-linku(ruter) ...jel ima ko kakav tutorijal kak da to napravim...
Hvala bogu pa nisu.
Hvala bogu pa nisu.
Točno tako!
Osim što mi mape na COD MW2 djeluju veće, što je odlično, imaju i puno više prolaza i samim time omogućavaju različiti pristup mjestu svaki puta. Defintivno su mi mape puno draže na ovome.
Doduše volio bi vidjeti npr. District ili Strike. Ostale su jednostavno premonotone i premalene.
Jučer mi se je nešto čudno desilo dok sam igrao MW 2 multi. Dakle, na pola meča komp mi se je iz čista mira ugasio. Sumnjao sam na pregrijavanje procesora, međutim njegova temperatura je u igri/ meču između 48 i 50, znači temperatura otpada. Imali tko kakvu ideju zbog čega se je ovo desilo?
Napajanje je ćuftekovo od 550.
Jučer mi se je nešto čudno desilo dok sam igrao MW 2 multi. Dakle, na pola meča komp mi se je iz čista mira ugasio. Sumnjao sam na pregrijavanje procesora, međutim njegova temperatura je u igri/ meču između 48 i 50, znači temperatura odpada. Imali tko kakvu ideju zbog čega se je ovo desilo?
Napajanje je ćuftekovo od 550.
to se meni isto samo jednom dogodilo
jučer sam igrao .. bilo ans je 6 u partiu, abon, cro patch, neki članovi GURU klana...
bilo je super (ja sam bio Santa Claws)...
Demolition se igrao...al na Karachiu su nas demolirali...po prvi put sam imao score u minusu (šok) ... al sam igrao s RPD i pretovaren sam bio...
evo jedan SS, to je samo s Abonom dok sam igro.
Op vidim nadoknaduje se jucerasnja suspenzija
Znate sta mi nije jasno kako to da ovi Bugovci ownaju u ovom codu sta je tako laka igra ili su svi uzasno dobri gejmeri
Hvala bogu pa nisu.
Točno tako!
Osim što mi mape na COD MW2 djeluju veće, što je odlično, imaju i puno više prolaza i samim time omogućavaju različiti pristup mjestu svaki puta. Defintivno su mi mape puno draže na ovome.
Doduše volio bi vidjeti npr. District ili Strike. Ostale su jednostavno premonotone i premalene.
Mape nis nevaljaju,previse detalja nemoze se nis pokrit pogotovo na SD,nema logike u igri i zao mi je samo onog tipa koji je te mape dizajnirao stvarno nije imao mozga u glavi kad je to radio,i pogledajte mape u codu 4 i usporedite sa mw2 i onda govorite koje su mape preglednije i interesantnije.
a mora se :D
kad vodim rasprave koje su ravne raspravi s zidom (ili stupom) ... ništa od borbi s vjetrenjačama!
jel i vi imate problema s spajanjem na servere?
napuni se lobby, odbrojavanje pri kraju...i onda odjednom prestane, ponovo dijeli ekipu, krene odbrojavanje i na kraju ans sve izbaci (game lobby closed) ... odvratno!
Mape nis nevaljaju,previse detalja nemoze se nis pokrit pogotovo na SD,nema logike u igri i zao mi je samo onog tipa koji je te mape dizajnirao stvarno nije imao mozga u glavi kad je to radio,i pogledajte mape u codu 4 i usporedite sa mw2 i onda govorite koje su mape preglednije i interesantnije.
Logike haha pa valjda sam stvaras logicnu igru igrajuci, mapa je postavljena kako je postavljena na tebi je hoces li igrati logicno ili ne.
Sta ti ima biti zao njemu nije zao on je novac za svoj rad dobio,ako mislis da si bolji dizajner slobodno se prijavi u activision i reci im imate spaljenog dizajnera mogu li ga ja zamjeniti
Igore zasto uopce raspravljas a nisi prismrdio MW2 MP-u?
Igore zasto uopce raspravljas a nisi prismrdio MW2 MP-u?
Pa zar moras igrat da mozes komentirat lude izjave kao sto su np logicne mape
Kako izgleda logicna mapa mene zanima.
U COD4 mape su monotone, to je jedino što vidim. Osobni dojam naravno.
Kažeš ne može se ništa pokriti? Pa u tome i je bit. Daje više mogućnosti, a ne samo dva prolaza. Dakle moraš više taktički igrati, pametnije i sa više pažnje.
Zar nije tako zabavnije nego samo gledati u dva prolaza?
Logike haha pa valjda sam stvaras logicnu igru igrajuci, mapa je postavljena kako je postavljena na tebi je hoces li igrati logicno ili ne.
Sta ti ima biti zao njemu nije zao on je novac za svoj rad dobio,ako mislis da si bolji dizajner slobodno se prijavi u activision i reci im imate spaljenog dizajnera mogu li ga ja zamjeniti
Gledaj kad budes imao sati i skila u codu 4 i kad budes prosao warova i warova bit ce ti jasnije kak mw 2 nema mape koju mozes pokrit jel ti dolaze sa 150 strana frcaju on GL itd.
Gledaj kad budes imao sati i skila u codu 4 i kad budes prosao warova i warova bit ce ti jasnije kak mw 2 nema mape koju mozes pokrit jel ti dolaze sa 150 strana frcaju on GL itd.
Ajme majko!-Evo krenulo je opet! ROFLMAO!!!!!
@Razer:
U kojem war-u se koristi GL? Ajme ovaj topic je prepun umisljenje djecurlije:S ROFL jbte...
Opet ce sve krenut u krivom smjeru. Ipak je rasprava o MW2. COD4 je druga igra, sa zanimljivijim mapama :p, recimo "MP - Bog" ultra-super-dizajn.