Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.363.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Ne volim kill cam previše, al eto, na MW2 sam se navikao.

MW1 sam uvijek filtrirao servere sa uključenim kill camom.

Inače da se osvrnem na GL moanere.

GL je oružje kao svako drugo, u igri je i dostupno je na korištenje svima. Na vama je hoćete li ga koristiti ili ne.
Osobno ga ne koristim, jer su mi korisniji npr. red dot ili silencer.
Ali niti najmanje nemam ništa protiv ekipe koja ga koristi, dapače.

Ekipa koja se tu plače po forumu zbog GL-a samo ostavlja dojam uplakanih curica. Igrajte igru ili ne, nemojte se plakati po forumima jer vas je neka 'lowara' ubila sa GL-om. Rađe to vrijeme potrošite u praksi izbjegavanja granata ili na nešto pametnije.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
naxeem kaže...

Pa i išli ste u off-topic, valjda ste zato dobili karton. Ovdje raspravljamo o MW2 i kolega je raspravu o ulizivanjima vjerojatno shvatio kao off-topic i s tim se slažem.

I ne, nitko se ne mora slagati s moderatorom jer mu to ne donosi ništa korisno. Svi bogme znaju da ja karton vrlo lako dam i onome s kim se slažem i s kim se ne slažem. Osim toga, moderator sam samo kada pišem na pozadini plave boje, kao sada.

Off-topic sam sada ja pobrisao jer zagađuje temu.

Ma sve je to uredu,slažem se jos su moderatori sto puta rekli da ce oni koji idu u offtopic biti kažnjeni,al mi nije jasno zasto nije mislav dobija žuti karton koji je sa nama dvojicon isto ista u offtopic,samo zato sta je bija na strani moderatora.

offtopic: dosta je više bilo

ontopic: jel može koja hamachi spec ops partija?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
protjeran

e da

jučer sam došao u posjed holographic sight-a

koja je razlika u igri između njega i red dota?

lol

heartbeat sensor zakon...jučer na m4 i opleti

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

e da

jučer sam došao u posjed holographic sight-a

koja je razlika u igri između njega i red dota?

lol

heartbeat sensor zakon...jučer na m4 i opleti

hmm?

holographic ima  veći nišan ali manji zoom nego red dot?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Ekipa koja se tu plače po forumu zbog GL-a samo ostavlja dojam uplakanih curica. Igrajte igru ili ne, nemojte se plakati po forumima jer vas je neka 'lowara' ubila sa GL-om. Rađe to vrijeme potrošite u praksi izbjegavanja granata ili na nešto pametnije.

Dodao bih, da je zanimljivo da se kampercine ne zale na Predator raketicu, precision airstrike ili helikopter, GL je obicna pljuga za sve to, ali se za to ne placu. Jer se kampanjem nabere killstreakova. Ocito ih smeta kad ih neko nadje negdje u travi ili kutu sa obicnom granatom. Za to ipak treba vise skilla nego lezat, kampat i plakat.

Kimi - the King of Spa.
18 godina
neaktivan
cappy kaže...
naxeem kaže...

Pa i išli ste u off-topic, valjda ste zato dobili karton. Ovdje raspravljamo o MW2 i kolega je raspravu o ulizivanjima vjerojatno shvatio kao off-topic i s tim se slažem.

I ne, nitko se ne mora slagati s moderatorom jer mu to ne donosi ništa korisno. Svi bogme znaju da ja karton vrlo lako dam i onome s kim se slažem i s kim se ne slažem. Osim toga, moderator sam samo kada pišem na pozadini plave boje, kao sada.

Off-topic sam sada ja pobrisao jer zagađuje temu.

Ma sve je to uredu,slažem se jos su moderatori sto puta rekli da ce oni koji idu u offtopic biti kažnjeni,al mi nije jasno zasto nije mislav dobija žuti karton koji je sa nama dvojicon isto isa u offtopic,samo zato sta je bija na strani moderatora.

To raspravi s moderatorom koji je kartone dijelio.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

Trojan je false i javlja se samo na Aviri pa prije igre deaktiviraj aviraguard i to je to.

Kasnije opet vratis aktivaciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nego, da prebacim raspravu u malo konstruktivnije vode :

Nekim ljudima se dogodilo kada se igra crashala da im se rank resetirao na lvl 1 skupa sa svim unlockovima, nekima se pak dogodio reset na 70, tako da nemojte računati na sto postotnu pouzdanost steam clouda.

Stoga je preporučljivo da bekapirate svoj players direktorij tu i tamo, ili jednostavnije :

1. Otvorite Notepad i pejstajte ovo:

@copy *.stat *.statbak

2. Sejvajte fajl u "players" direktorij od igre (Steam/SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/players) pod imenom backup.bat(dakle ne kao .txt, zato pri sejvanju pazite da promjenite Save as Type u "All files")

3. napravite shortcut za backup.bat gdje god želite

Kada želite bekapirat rank i unlockove samo pokrenete shortcut.

Ako vam igra crasha i ponovno budete lvl 1, obrišete .stat fajlove, i promjenite  .statbak fajlove u .stat.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 14:37 (dekstroza).

0 0 hvala 4
16 godina

No dobro nemislim se više prepirat jer ste mi svi tu isuviše dragi i cakani. Dalo bi se tu ćakulat o ljudima koji napišu nešto fenomenalno ali ih se preskoči a na modoša se svr....(nema to veze sa tobom nax,ti iznosiš svoje mišljenje) itd itd.

A za dannya i još nekog forumaša par postova unazad. Nevolim gl jer to nije dobro za zabavu.zamislite da svi koriste gl. Pa tko bi pametan igrao cod...nitko. govorim to jer ste rekli imaš ga i ti pa ga koristi...da imam ga ja,jozo,frano,micheal i šćepan drugar i da ga koristimo gdje bi bila igrivost...bljup...killcam.a što se tiče kempanja...nikad lego nisam,trčim po mapi kao Kenenisa Bekele. Neda mi se čučat negdje i čekat. Čim netko kaže nešto što mu nepaše i čim netko neslavi cod odma je plači pič.. Neplačem ja u meču a ni ovdje nego sam govorim i ukazujem na ono što mi ne odgovara.

A dragi scropion je u HDZ-u garant. Meni dijeli karton jer sam napisao post u kojem nisam sve najbolje rekao o moderatoru koji je bio offtopic ali napisam sam još tucet postova offtopic u kojem se nespomunju moderatori i nisam ništa dobio. hehe.Zato scorpion mani se adezea

pozz,gibam

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 14:49 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma meni reset rankova ne smeta

kaj onda

tak i tak igram...lol

bitno je da puca :D...mp5k, famas, samo daj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma meni reset rankova ne smeta

kaj onda

tak i tak igram...lol

bitno je da puca :D...mp5k, famas, samo daj

sumnjam ;)

18 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nevolim gl jer to nije dobro za zabavu.zamislite da svi koriste gl. Pa tko bi pametan igrao cod...nitko. govorim to jer ste rekli imaš ga i ti pa ga koristi...da imam ga ja,jozo,frano,micheal i šćepan drugar i da ga koristimo gdje bi bila igrivost

Pa neće. Da je neko "uber oružje" svi bi ga koristili, ali jednostavno - nije.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

jedno pitanje, koje je najefikasnije oružje u igri?

barem vama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nebi se složio. Vjerujemda ljudi idu po principu ako se protiv nečeg bunim neću to ni koristiti

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
BannedOnThisForum kaže...

barem vama?

ACR-barem meni

18 godina
neaktivan
Ovisno o stilu, mapi i slično..

Rekao bi, M4 ili P90. Ovisno o veličini mape.

Ali kažem, uvelike ovisi o stilu igre, ova dva oružja meni najviše pašu.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

@Danny je P90 noob.....Namigiva

16 godina

dobro dečki kako se otvara nat?meni je strict,imam "thompsona" i otvorio sam port 28960(več ima predefinirani za cod).

ima koja još šema da mi bude open?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

barem vama?

Najefikasnije? - Kao što je netko rekao, ovisi o situaciji, ali mislim da je s obzirom na "cijenu", praktičnost, nišan, situacije itd. najefikasniji Glock 18. Spasio mi je glavu milijun puta jer se brzo krećem s njim, dovoljno je snažan da u par rafala ubije svakoga i ne pokriva previše ekrana.

17 godina

barem vama?

Meni ACR

A još su mi dobri, Mini Uzi i M4

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

barem vama?

Najefikasnije? - Kao što je netko rekao, ovisi o situaciji, ali mislim da je s obzirom na "cijenu", praktičnost, nišan, situacije itd. najefikasniji Glock 18. Spasio mi je glavu milijun puta jer se brzo krećem s njim, dovoljno je snažan da u par rafala ubije svakoga i ne pokriva previše ekrana.

ček malo

u mw2 "kupuješ" oružje?

17 godina
protjeran

samo se prepirite

ja odo igrat

:D :D :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

@Danny je P90 noob.....Namigiva

svida mi se u mw2 p90 jer sam imao priliku malo zaigrati s njim ali u mw1 iritira ko vrag

16 godina
neaktivan

napkon sam i ja kupio tu "đavolju" igru, drugi original uz crysis...iznenadilo me koliko instalacija dugo traje... ali sve ostalo je za petaka...i btw dodajte me ak oćete...smrad06@hotmail.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

napkon sam i ja kupio tu "đavolju" igru, drugi original uz crysis...iznenadilo me koliko instalacija dugo traje... ali sve ostalo je za petaka...i btw dodajte me ak oćete...smrad06@hotmail.com

dodao sam te ajdemo jednu?

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

barem vama?

Sta se kupuju oruzija sad u codu ili??

Jer obozavam money managment u igramaCool

CHE
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 16:07 (carcharodon).
17 godina
neaktivan

Jel ima u MP AK47 i AK74u? Tj,mali i veliki kalasnjikov?

@carcharodon : LOL

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 16:07 (VirtUoso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

A bas LOL...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Jel ima u MP AK47 i AK74u? Tj,mali i veliki kalasnjikov?

@carcharodon : LOL

Koliko sam vidio samo AK 47, i moraš imati prilično veliki rank da ga otključaš.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 16:15 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan

Dali je itko skinuo girectplay by globe verziju??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice