Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.363.423
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran

jel se ti to prijetiš možda?

haha

očito imaš neki kompleks neizlaženja iz sobe i najjači si u pešćenici

aj ohladi malo i spusti se na zemlju

idi izd*kaj ili upali mw2 ...

ko priča kaj o snajperistima?

jel sam spomenuo ih možda?

najzanimljivie, ovaj slučaj od jučer..oni su kampali sa MP5K

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
doxy kaže...

jel se ti to prijetiš možda?

haha

očito imaš neki kompleks neizlaženja iz sobe i najjači si u pešćenici

aj ohladi malo i spusti se na zemlju

idi izd*kaj ili upali mw2 ...

ko priča kaj o snajperistima?

jel sam spomenuo ih možda?

najzanimljivie, ovaj slučaj od jučer..oni su kampali sa MP5K

Ne neprijetim se, samo sam konstatirao da je jako lako vrijeđati preko žice, monitora i tastature. Da li bi tako razgovarao sa nekim (ne moram biti ja) da se nađeš sa njim uživo, tj . da vodite raspravu uživo?

Btw, još će na kraju ispasti da su kampali sa pištoljima, u biti, kampali su sa noževima na bacanje.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 12:48 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran

više puta

lol .. ak si iz peščenice, to ne znači da svaka rasprava završi s nožem pod vratom od nekog bakljavka

mrzim glupe ljude, glupe konstatacije, ljude koji mlate praznu slamu itd...

a ti u ovoj temi

si se očito osjetio uvrijeđenim i napadnutim u nekom trenutku

sad lijepo scrollaj dolje i pročitaj postove ponovo ...

i odustani, to ti je lakše i pamentije

forsiraš offtopic, nemoj

vidim da neku mangu pokušavaš glumiti, ak ti je do toga imam uključen pm i reci kaj imaš tamo

ovo je tema o cod:mw2 a ne o tvom egu

jučer sam igrao mapu rust...mogu reć da je fina mapa...čak sam i probao 3rd person 1 na 1 ... s nekim slovencem

tip imao wh ... haha, smijao sam se ko lud kad sam gledao killcamove...

komedija

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 12:39 (doxy).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

više puta

lol .. ak si iz peščenice, to ne znači da svaka rasprava završi s nožem pod vratom od nekog bakljavka

mrzim glupe ljude, glupe konstatacije, ljude koji mlate praznu slamu itd...

a ti u ovoj temi

si se očito osjetio uvrijeđenim i napadnutim u nekom trenutku

sad lijepo scrollaj dolje i pročitaj postove ponovo ...

i odustani, to ti je lakše i pamentije

forsiraš offtopic, nemoj

vidim da neku mangu pokušavaš glumiti, ak ti je do toga imam uključen pm i reci kaj imaš tamo

ovo je tema o cod:mw2 a ne o tvom egu

jučer sam igrao mapu rust...mogu reć da je fina mapa...čak sam i probao 3rd person 1 na 1 ... s nekim slovencem

tip imao wh ... haha, smijao sam se ko lud kad sam gledao killcamove...

komedija

Od kud ti ideja da bih ja nekoga priklao (nož pod vrat)

Nigdje se ja nisam našao uvrijeđenim i napadnutim, druga je stvar što ti vrijeđaš bez razloga ali eto. Svatko ima pravo igrati onako kako on hoće i to je to.

Ako netko hoće koristiti GL ima pravo koristiti, ako želi ležati i pucati ima pravo, ako hoće rushati imaš pravo, i nitko te nema pravo zbog toga zvati budalom.

Nema ti namjeru ništa slati na pm jer ne pokušav glumiti facu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 12:48 (MegaMass 2000).
18 godina
neaktivan

Evo igram MW2 singleplayer i mogu reći da je odličan. Stvarno je pun akcije, veoma raznovrsnih oružja i prelijepe grafike.

Ova scena me i nasmijala...

Tip će da pjeva kao ptičica hehehe Tip će da pjeva kao ptičica hehehe
He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Vi kojima smeta grenade launcher, P90, Uzi, granate i sl. naučite igrati, jer očito nemate pojma. Cijela poanta je u tome da su ta oružja i vama dostupna kao i svima, jer nisu prejaka u odnosu na ništa i balansirana su odlično. Ako su tako "imba", slobodno ih uzmite i sami. Nećete? Ne zato što vam je to "ispod časti", već zato što vam je npr. grenade launcher pretežak jer niste u stanju pogodit ništa što vam nije ispred nišana. Isti koji se žale na "nubetube" i "nubelauncher" žale se uglavnom i na HC mod, jer nemaju nišan pred nosom i teško im je gađati. Svemu tome rezultat je nedostatak skilla.

Odlična je stvar što napokon nema idiota koji kickaju i određuju pravila po svojim sposobnostima i afinitetima.

I sam sam bio najveći mrzitelj IW-a pred izlazak igre, vlastiti preorder otkazao, ali igrom slučaja probao igru i ostao na njoj. Laga uglavnom nema. Zna se dogodit, ali igra brzo switcha. Cheatera je bilo i bit će uvijek, a protiv onih s privatnim kupljenim hackovima nikad se nije ništa ni moglo i ima ih i ovdje. Danas sam u 3 od 30 partija naletio na wallhackere i da, iritantni su, ali ništa manje od onih u MW1. Promijeniš partiju ili ih jednostavno ubiješ.

Cijela igra je za ~20% bolja od starog MW. Brža i sporija, ovisno o situaciji; fluidnija, preciznija, nevjerovatno dobro tolerira lag i smootha igru, hitbox je bolji, oružja su fenomenalna i igra je jako zarazna.

Mana ima: dedicated serveri od samog IW-a bili bi super: da možemo birati servere, ekipu, mape (da vidimo gdje se što vrti), da možemo imati socijalni "hub" bez friends liste itd. I ono malo laga što ima, nebi bilo. Također, VOTEKICK bio bi fantastična stvar. Admini nikome ne trebaju jer to često više ometa igru, nego što je čini boljom.

Naxeem moj ja bi rado zaigro s tobom da te izovnam ko konja. NubeTube je glup jer se stvarno prelagano ubije snjime, uostalom ja sam većinu puta najbolji igrač na mapi i bez njega, ali mi ide na živce kad me neko snjime ubije jer moja baka zna to koristit. Ugl GL smeta, granate i ostalo me baš briga. Samo da jednom dođe promod pa da se riješimo low playera poput tebe.

Potpis
18 godina
neaktivan

Ukratko, za svakog vrijedi da igra kako mu se sviđa. Tome na kraju i služi vrijeme koje istekne za rundu, da, ako netko sjedi, ne čekaju svi beskonačno.

hellraiser1110 kaže...

Naxeem moj ja bi rado zaigro s tobom da te izovnam ko konja. NubeTube je glup jer se stvarno prelagano ubije snjime, uostalom ja sam većinu puta najbolji igrač na mapi i bez njega, ali mi ide na živce kad me neko snjime ubije jer moja baka zna to koristit. Ugl GL smeta, granate i ostalo me baš briga. Samo da jednom dođe promod pa da se riješimo low playera poput tebe.

Mislim da najprije moraš naučiti igrati. ;)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 12:52 (naxeem).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ukratko, za svakog vrijedi da igra kako mu se sviđa. Tome na kraju i služi vrijeme koje istekne za rundu, da, ako netko sjedi, ne čekaju svi beskonačno.

koji ti je nick ingame (jučer sma vidio nekog naxx na aerodromu)

a koji ti je steam acc da te stavim u party da bacimo koji s&d il TDM

18 godina
neaktivan

Poslao sa ti PM za Steam.

Meni je najbolje od svega što ja uopće ne igram GL-om jer mi se čini uglavnom samo uteg jer gubim daleko bolje attachmente poput silencera i sl. Ali sviđa mi se što se ovakvi skroz uzbude seksualno kada mogu biti high igrači i rugati se low igračima, ma koliko pubertetski zvučali s tim izrazima. Cool

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan

Da li koristiš GL kad otključavaš achievement za pušku?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi dali nekom Avira detektira viruse kod igranja CoDa? Detektira mi 2 trojana i uvijek kad se prvi put taj dan spojim na server da perem. Iduci put cu uvatit ss pa postat ne znam sta je s tim. Ima neko takih problema?

17 godina
protjeran

ja GL cu koristit strogo za ispunjavanje challengea i to je to...

radije uzmem secondary weapon Thumper ...

@mislav_01

da i meni avira 2 trojana nađe, nemam pojma kaj je to

nekad odem deny acces, nekad delete, nekad move to quarantine

razmišljam i pada mi na pamet samo p2p ... možda neko ga posije ... al mi opet čudno, jer da je to moguće onda bi bilo svakakvih, a ne samo taj jedan

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:07 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ljudi dali nekom Avira detektira viruse kod igranja CoDa? Detektira mi 2 trojana i uvijek kad se prvi put taj dan spojim na server da perem. Iduci put cu uvatit ss pa postat ne znam sta je s tim. Ima neko takih problema?

Imam dojam da je to false positeve. Inače, Avira voli neke stvari "proglasiti" opasnim (da se tako izrazim).

Koliko sam vidio na službenim forumima samo Avira i još jedan AV detektiraju, tako da sam siguran da je to false positive.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:10 (MegaMass 2000).
18 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Za to moraš. To i snajperi su mi najiritantnija stvar. GL ima samo dvije granate i uglavnom si mrtav nakon 1-2 killa tj. pucnja, jer fino pogledaju killcam i nađu te ili naletiš na nekoga s boljim oružjem. U bliskoj borbi također ne valja, jer na blizu ne djeluje, a lako je promašit, sporo reloada (osim ako ga baš u tijelo pogodiš). U grupama si mrtav nakon prvog pucnja ako ne pobiješ baš sve.

Sa snajperima ista stvar: killcam je užas. Otkrije ti poziciju, a nemaš vremena pobjeći uvijek, jer redovito naletiš na nekoga drugoga ili često tip ima tact insertion pa ti se spawna na guzici.

GL je imho koliko god moćan kada pogodi u malim prostorima, toliko i ograničen i loš, jer si jednostavno laka meta u većini slučajeva. Dobar je isključivo u specifičnim situacijama kada gađaš iza zida kampere ili preko zida bomb plantere. Sniper je dobar jedino na HC modu gdje nema killcama pa se uistinu možeš sakriti i pokrivati svoju ekipu ili važnu poziciju.

Snajpere donekle spašava dobar Glock 18 jer je upotrebljiv u bliskoj borbi. Dobar je i .44 s nožem.

===

To je false positive, jer ni NOD32 ni MSE ne nalaze ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:10 (naxeem).
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Da, mnogima.

False detekcija je ako te to tješi i rekli su da će to servisirati, ali 0 bodova zasad.

I da, ako koristiš Win 7 možeš očekivat chkdsk prilikom sljedećeg restarta. Sve će biti u redu, ali digne i flag za to.

17 godina

Ja imam ESET SS i nikad mi nije takvo nešto javljao. Prije bi rekao da to avira paničari, kao što je meni znala. Ponekad mi je javljala da je neki fajl virus, a u drugim antivirusima i esetu uopće to nije pokazivalo.

EDIT: kolko vidim okolo samo avira nalazi taj virus to mi je malo sumnjivo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:12 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Za to moraš. To i snajperi su mi najiritantnija stvar. GL ima samo dvije granate i uglavnom si mrtav nakon 1-2 killa tj. pucnja, jer fino pogledaju killcam i nađu te ili naletiš na nekoga s boljim oružjem. U bliskoj borbi također ne valja, jer na blizu ne djeluje, a lako je promašit, sporo reloada (osim ako ga baš u tijelo pogodiš). U grupama si mrtav nakon prvog pucnja ako ne pobiješ baš sve.

Sa snajperima ista stvar: killcam je užas. Otkrije ti poziciju, a nemaš vremena pobjeći uvijek, jer redovito naletiš na nekoga drugoga ili često tip ima tact insertion pa ti se spawna na guzici.

GL je imho koliko god moćan kada pogodi u malim prostorima, toliko i ograničen i loš, jer si jednostavno laka meta u većini slučajeva. Dobar je isključivo u specifičnim situacijama kada gađaš iza zida kampere ili preko zida bomb plantere. Sniper je dobar jedino na HC modu gdje nema killcama pa se uistinu možeš sakriti i pokrivati svoju ekipu ili važnu poziciju.

Snajpere donekle spašava dobar Glock 18 jer je upotrebljiv u bliskoj borbi. Dobar je i .44 s nožem.

===

To je false positive, jer ni NOD32 ni MSE ne nalaze ništa.

Da, killcam je grozna stvar.

18 godina

Zato fino treba imati dedicated server, pa ovaj GL majstor nadje sebi slicne istomisljenike i pljucaju bombice jedni na druge po cjeli dan, dok ja i slicni meni mogu naci neki omiljeni server gdje postoje odredjena ogranicenja i uzivam u igri bez da me iritira neko ko "zna da igra" kako kaze nas moderator Belji se

P.S.

Iako ovdje neki ljudi tvrde da za GL treba skill to je TOTALNO suprotno i ubaceno je u igru da bi dalo mogucnost onim smotanim igracima, ili ljudima koji nisu jos otkljucali oruzje s kojim ce biti konkurentni da na lak nacin ubodu koji kill, ako mi netko moze tvrditi da treba skill za oruzje koje samo okrenes u smjeru gdje neprijatelj pa nemoras ni pogoditi njega nego pod, zid ili bilo koju prepreku oko njega da ga razneses. . ., hihi svaka cast!Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:16 (D3ViL).
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

P.S.

Iako ovdje neki ljudi tvrde da za GL treba skill to je TOTALNO suprotno i ubaceno je u igru da bi dalo mogucnost onim smotanim igracima, ili ljudima koji nisu jos otkljucali oruzje s kojim ce biti konkurentni da na lak nacin ubodu koji kill, ako mi netko moze tvrditi da treba skill za oruzje koje samo okrenes u smjeru gdje neprijatelj pa nemoras ni pogoditi njega nego pod, zid ili bilo koju prepreku oko njega da ga razneses. . ., hihi svaka cast!Smijeh

Na HC serverima treba imati skilla za GL-ove i za nož na bacanje, a to je zato jer nema nišana. Da sam kojim slučajem išao ganjati achievement za noš na bacanje, vrlo vjerojatno bih ga još uvijek ganjao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:24 (MegaMass 2000).
18 godina
MegaMass 2000 kaže...

Na HC serverima treba imati skila za GL-ove i za nož na bacanje, a to je zato jer nema nišana.

Za noz svaka cast, to je skill jer trebas bez nisana naciljati u neprijatelja, ali granade launcher? nemoj me nasmijavat, pogotovo na HC gdje dmg izrazenij, pa roknes metar od njega gore dole granaticu i izvrnes covjeka. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
protjeran
dekstroza kaže...
mislav_01 kaže...

Da, mnogima.

False detekcija je ako te to tješi i rekli su da će to servisirati, ali 0 bodova zasad.

I da, ako koristiš Win 7 možeš očekivat chkdsk prilikom sljedećeg restarta. Sve će biti u redu, ali digne i flag za to.

da

primijetio sam checkdisk

zakaj to vrti?

prvi put sam ga pustio

sad ga preskačem jer nema smisla

očito da avira ipak nekaj makne iz windowsa...čim pri dizanju winsa nekaj sfali pa ide provjeravat fajlove na hardu

18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Na HC serverima treba imati skila za GL-ove i za nož na bacanje, a to je zato jer nema nišana.

Za noz svaka cast, to je skill jer trebas bez nisana naciljati u neprijatelja, ali granade launcher? nemoj me nasmijavat, pogotovo na HC gdje dmg izrazenij, pa roknes metar od njega gore dole granaticu i izvrnes covjeka. . .

Ah čuj, ako je netko daleko ili poprilično udaljen, a on pored togan tebe vidi, ti nemaš baš puno vremena za ciljanje od prilike (nema nišana), a ako je blizu pa onda možeš baciti i ručnu. Kad sam ganjao/ pokušao ganjati achievement za GL na M4, nisam se baš proslavio. Uglavnom nije baš jednostavno sa GL na HC-u i treba skilla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 13:28 (MegaMass 2000).
17 godina
protjeran

zbog tih challengea ponekad score zna patit .. jbg

NAJGORA stvar u igri

to zamjeram developerima

prokletnici!

šta su to od snipera napravili??????

di ej m40a3 ?

tu neku "zračnicu" i barret stavili..s tim da je baret loše odrađen

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

da

primijetio sam checkdisk

zakaj to vrti?

prvi put sam ga pustio

sad ga preskačem jer nema smisla

očito da avira ipak nekaj makne iz windowsa...čim pri dizanju winsa nekaj sfali pa ide provjeravat fajlove na hardu

Ne makne ništa, nego nešto što MW2 pokuša napraviti u kombinaciji s Avirom uzrokuje dizanje zastavice za provjeru.

18 godina
neaktivan

Što fali barettu? Mislim, ako ćemo o realnosti onda su svi snajperi loše odrađeni jer ti fali pola toga za namještanje, a baš ni trčanje s barettom nije moguće jer je težak, dugačak i nespretan. To je puška s kojom MORAŠ ležati i biti miran ili barem nasloniti pušku, a gađa se na 500-800 metara, mjere se brzina i smjer vjetra, vrsta municije, podešava nišan...

@killcam: dobar je za cheatere skužit :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 14:09 (naxeem).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Što fali barettu? Mislim, ako ćemo o realnosti onda su svi snajperi loše odrađeni jer ti fali pola toga za namještanje, a baš ni trčanje s barettom nije moguće jer je težak, dugačak i nespretan. To je puška s kojom MORAŠ ležati i biti miran ili barem nasloniti pušku, a gađa se na 500-800 metara, mjere se brzina i smjer vjetra, vrsta municije, podešava nišan...

@killcam: dobar je za cheatere skužit :)

Pa i išli ste u off-topic, valjda ste zato dobili karton. Ovdje raspravljamo o MW2 i kolega je raspravu o ulizivanjima vjerojatno shvatio kao off-topic i s tim se slažem.

ma oću reć

da su stavili bezvezne snipere...i snipanje je neugodno

s Barettom jučer tipa pogodim s 2 metka ... tip stoji i ubije me

s Intervention 3 metka i stoji na nogama i ubije me

svi pogodci su bili u torso

pogledaj m40a3 ili r700 i usporedi ih s ova 2 u mw2 ...

nebo i zemlja

ne treba mi realnost s njima..lol...za to bi igro arma2

18 godina
neaktivan

Pa i išli ste u off-topic, valjda ste zato dobili karton. Ovdje raspravljamo o MW2 i kolega je raspravu o ulizivanjima vjerojatno shvatio kao off-topic i s tim se slažem.

I ne, nitko se ne mora slagati s moderatorom jer mu to ne donosi ništa korisno. Svi bogme znaju da ja karton vrlo lako dam i onome s kim se slažem i s kim se ne slažem. Osim toga, moderator sam samo kada pišem na pozadini plave boje, kao sada.

Off-topic sam sada ja pobrisao jer zagađuje temu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doxy kaže...

ma oću reć

da su stavili bezvezne snipere...i snipanje je neugodno

s Barettom jučer tipa pogodim s 2 metka ... tip stoji i ubije me

s Intervention 3 metka i stoji na nogama i ubije me

svi pogodci su bili u torso

pogledaj m40a3 ili r700 i usporedi ih s ova 2 u mw2 ...

nebo i zemlja

ne treba mi realnost s njima..lol...za to bi igro arma2

I to je nerealno. Barett bi ga raznio u komade ili probušio rupu od 30cm i izašao mu na leđa ubijući sve iza njega također.

Ali kažeš i sam da ti ne treba realnost :)

17 godina
protjeran

prijavit ću te za dupli post

lol

ma to ti pričam...

nisu ni izbalansirali ni nikaj..neulinkoviti su totalno

sniper bi trebao bit 1shot1kill .. zbog "neralnosti" max 2 ...

u barett slučaju 1 metak i mora pasti...toliko su barem mogli bit "realni"

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

I ne, nitko se ne mora slagati s moderatorom jer mu to ne donosi ništa korisno. Svi bogme znaju da ja karton vrlo lako dam i onome s kim se slažem i s kim se ne slažem. Osim toga, moderator sam samo kada pišem na pozadini plave boje, kao sada.

Off-topic sam sada ja pobrisao jer zagađuje temu.

Ma sve je to uredu,slažem se jos su moderatori sto puta rekli da ce oni koji idu u offtopic biti kažnjeni,al mi nije jasno zasto nije mislav dobija žuti karton koji je sa nama dvojicon isto isa u offtopic,samo zato sta je bija na strani moderatora.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 14:14 (cappy).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice