Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.369.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
angel of fire kaže...

imam problem..

od razora1911 je torrnet, al kad instaliram, i crackam, kaze da ne moze naci lacolization.dl(ili txt)..

uglavnom, kao da fali taa datoteka...

vec sam i reinstalirao, al opet...Viče

od razora crack ti vise ne radi

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
17 godina
neaktivan

Zvucite ko djeca koja su se tek ostavila igranja u pjesku. **bo vas CoD. To je samo IGRA! IGRA!

Da se barem djelom uhvatite nekih bitnijih stvari kao sto pricate od CoDu gdje bi vam bio kraj? Doslovno svrsavate na grafiku i na sve ostalo. Je**ni ste frikovi! Cast iznimkama,koje ce se prepoznati! Frikcine uzivljenje!

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 15:01 (VirtUoso).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran
M_dipl. kaže...

Ono kuiš stari moj ja sam ti pro, e ono, kuiš ja ti igram sa CoD repkom, kuiš, mene ne je*u niakvi semi-pro i pub n00bine, kuiš, jedino se u klanu igra kak treba, kuiš e, onak, ono, fakat sam je*en e, kuiš, ono kilstrik od 50 mi je ono zagrijavanje kuiš, e, ja sam pwnal ekipu na clan-based turnirima dok ste vi još igrali captain clawa, kuiš, e, nemoj  me jeb*t mali, kuiš, jer te pwnam ko malog majmuna, kuiš, hedšot sa 300 metara, kuiš, i to zatvorenih očiju dok mi mala puši kitu, kuiš, jer sam tak je*en, ono, još nisu napravili miš za mene kuiš, meni je uvijek leg, jer sam tak brz i je*en da naciljam i pogodim a miš se još nije pomaknuo, kuiš, jer sam tak je*en i brz i precizan da nema tog senzitivitija koji mene može pratit, kuiš ono, jer sam tak je*en...

Daj nemojte me za_ebavat, mislim nema većeg dick measurea od ovih pro/noob perpucavanja, mislim ko da ste osnovnoškolci, lol, get a life...

tak meni frend ajd igra dosta dobro i primljen je u neki klan i sad se cjelo vrjeme nabrijava na pro,high skill sim tam odjednom mi koji smo inace sa njim igrali nismo dovoljno dobri

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Evo, da se i ja javim nakon što sam krenuo igrati mw2. Dakle, ukratko. Igra je koliko sam do sada mogao vidjeti dosta dobra. Grafika zaista nije loša (koliko sam mislio), kretanje likova je zadovoljavajuće, a korištenje oružja je na dosta visokoj razini. Što se tiče misija, došao sam do Brazila i ganjanja onog lika po uličicama. Taj dio je dosta napet i osjeća se jedna vrsta 'filmske atmosfere' (podsjetilo me je na film Hulk Smijeh,ako znate na koji film mislim ). Što se tiče one misije 'no russian' ja ne znam oko čega se stvorila toliko buka. Istina je da ovaj dio serijala CoD ima daleko najviše propagande od koje mi je koji put došlo slabo, ali o tome smo pričali u jednoj drugoj temi. Dakle, taj level nije ništa ekstra; ni jedan metak ne trebate ispaliti ako to ne želite. Na kraju, vi dobite metak u glavu (posve neočekivano, moram priznati). I još jedna stvar (zapravo najvažnija)...Igra je odlično, ali zaista odlično optimizirana! Vrtim je na 1680x1050, sve high, (nisam siguran da li je upaljen AA), jer sam pustio igri da sama odabere postavke. I sve radi bez ikakvog trzaja, glatko ko' jaje, da se tako izrazim Smijeh. Nisam mjerio fps, ali mislim da je poprilično visok. Sve u svemu, za sada  ne mogu reći da sam nezadovoljan igrom.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ee ako mi neko može objasniti proceduru kako kupiti vamo igru, game.co.uk, čime se mora platiti, gdje i kako, kad bi stigla, itd..

još nikad nisam kupovao tako igre i strah me je jer ipak nije ni to malo novaca, ali i vidim da je puno jeftinija nego kod nas u Hrvatskoj... a koliko vidim igra je zakon i definitivno je moram imati...

hvala na odgovorima...

I See Offline People !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja danas ko konj po gradu tražia original u profila, technomaxa i algoritma al se sve prodalo

jel zna iko di ima iz splita san

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

system kaže...

ee ako mi neko može objasniti proceduru kako kupiti vamo igru, game.co.uk

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/kako-kupiti-igru-wwwgamecouk/16371.aspx

16 godina
neaktivan

Ja sam jučer naručio sa game.co.uk...Ako im je bio cilj prvo omogućiti multiplayer piratima da bi se "zarazili" i onda kupili igru, definitivno su uspjeli Osmijeh Na kojoj rezoluciji igrate, tj. na kojoj je najbolje igrati mp ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

ja danas ko konj po gradu tražia original u profila, technomaxa i algoritma al se sve prodalo

jel zna iko di ima iz splita san

Imaš kod starog Hajdukovog,butiga Millenium,ima neka igraona odma do.Jedino san tu naša u cilome Splitu

16 godina

ja mislia da je to samo igraona...a znači tu se i prodaje.....koliko si platia...kad to radi

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 16:19 (dr. zlo).
17 godina
neaktivan

Ne u igraoni, na vratima do piše Playstation. Dođe 400 kn al jedino tu san uspia nać a radi valjda do 8

0 0 hvala 0
16 godina

kako se zove pa ću vidit na internetu dokad radi

16 godina
neaktivan
DestructoCRO kaže...

Ako želite vidjeti kakav za uistinu vaš ping u Modern Warfare 2 Multiplayeru, slijedite ove korake.

• Odite u folder: “C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players”
  • Promijenite “scoresping_interval” sa 100 na 20, te “maxbars” sa 4 na 10 (10 je maksimum).
  • Ovo znači da svaki od 10 stupaca (bars) prikazuje 20 ms, s time da svi zeleni stupci znače ping od 20ms ili niži, a jedan crveni stupac prikazuje ping od 200ms ili viši.

Pozdrav!

P.S. Ako nekome treba CD-key za MW2, imam 2 retail CD-keya za Steam aktivaciju na zalihama! :)

decko sta si ti malo izgorio? koja bi budala samo za cd-key dala 339kn...bolje dodat 20kn vise i dobijes igru i cd-key..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

hehe kako to hitler rjesava :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

dečki kada uđem u MW2 MP i connectam se na server nakon 5 min me izbaci i piše "Steam connect failed"...je li ima kakvo riješenje za to ili ne?? Hvala unaprijed!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
barca kaže...

dečki kada uđem u MW2 MP i connectam se na server nakon 5 min me izbaci i piše "Steam connect failed"...je li ima kakvo riješenje za to ili ne?? Hvala unaprijed!!!

ofkors da ima..kupi org :D

17 godina
neaktivan

oke...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

To se događa i sa org. Igra se nekad teško nađe i kad uđeš u igru lagga, nije strašno, al zna nervirat i izgleda ko da je ping dosta velik pa se meci slabo hvataju. I naravno steam zeza također sa failanjem tim.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

hitler je zakon, znao sam ja da je on pravi gamer

18 godina
neaktivan

Moram reći da sam ugodno iznenađen da je igra igriva i na pingu oko 120ms. Prilično igriva sve do ~140ms.. Žešća kašnjenja smetaju na 200ms, ali je i dalje igrivo.

Neobično dobro isprogramiran mrežni kod, mora se priznati IW-u.

Međutim, i dalje stojim pri tome da DS moraju u igru.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.11.2009 21:12 (naxeem).
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina

Ljudi, jel i vas pucao adrenalin dok ste igrali? COD mi je zbog toga zakon, još od united offensiva.

Na kraju kad mi je lik uperio pištolj u glavu vikao sam Priceeee!!!! i dok sam puzao po pištolj.... odlična igra

1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Ljudi, jel i vas pucao adrenalin dok ste igrali? COD mi je zbog toga zakon, još od united offensiva.

Na kraju kad mi je lik uperio pištolj u glavu vikao sam Priceeee!!!! i dok sam puzao po pištolj.... odlična igra

lol reci roditeljima da ti plate psihijatra :D

roby
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Moram reći da sam ugodno iznenađen da je igra igriva i na pingu oko 120ms. Prilično igriva sve do ~140ms.. Žešća kašnjenja smetaju na 200ms, ali je i dalje igrivo.

Neobično dobro isprogramiran mrežni kod, mora se priznati IW-u.

Međutim, i dalje stojim pri tome da DS moraju u igru.

Znas li 100% da li ce DS biti pusteni, i otprilike kad?

Mulalic Aid
16 godina
neaktivan
CreaToR kaže...
DestructoCRO kaže...

Ako želite vidjeti kakav za uistinu vaš ping u Modern Warfare 2 Multiplayeru, slijedite ove korake.

• Odite u folder: “C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players”
  • Promijenite “scoresping_interval” sa 100 na 20, te “maxbars” sa 4 na 10 (10 je maksimum).
  • Ovo znači da svaki od 10 stupaca (bars) prikazuje 20 ms, s time da svi zeleni stupci znače ping od 20ms ili niži, a jedan crveni stupac prikazuje ping od 200ms ili viši.

Pozdrav!

P.S. Ako nekome treba CD-key za MW2, imam 2 retail CD-keya za Steam aktivaciju na zalihama! :)

decko sta si ti malo izgorio? koja bi budala samo za cd-key dala 339kn...bolje dodat 20kn vise i dobijes igru i cd-key..

E, a ti decko ocito nikad nisi koristio Steam, ukucas CD-Key i dobijes igru kao digital - download. Prije nego sto pocnes prigovarat se informiraj radije.

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
wital kaže...

Jel kome radi multyplayer? A da nema orginal

pa samo trebas imati original steam

Steam je free program koji se skine  sa officijalne stranice.Igre su ono sto treba biti orginal na tom accountuSmijeh

CHE
16 godina
bart94 kaže...
CreaToR kaže...
DestructoCRO kaže...

Pozdrav!

E, a ti decko ocito nikad nisi koristio Steam, ukucas CD-Key i dobijes igru kao digital - download. Prije nego sto pocnes prigovarat se informiraj radije.

Inace nemaju svi ljudi flat pa im je bolje dodat 20kn i ne skidat igru.....

hghghghg [IMG]http://i595.photobucket.com/albums/tt36/CroGlavi3r/signature-1.jpg[/IMG]
17 godina
neaktivan

svejedno je za 20kn vise bolje uzet i kutiju svejedno kad ukucas kod u steam opet je mozes skinit tak da je ova varijanta sa kutijom i dvdima bolja da su cijene jeftinije za cd key bilo bi bolje al ovo je stvarno previse..

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvarno su ga z*srali od kako je igra izasla,prvo puste da falsinke mogu igrat da bi se igraci uzivili a onda ako mislis igrat aj po keš i u ducan,a ako nemas para ko te j*be.

duje kapitanović

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Stvarno su ga z*srali od kako je igra izasla,prvo puste da falsinke mogu igrat da bi se igraci uzivili a onda ako mislis igrat aj po keš i u ducan,a ako nemas para ko te j*be.

Jedna od najboljih ideja ikad viđenih ( u gamingu ).

Mada je podlo do bola.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 1:01 (thuglife).
17 godina

Da, kolko je samo ljudi tu sa foruma probalo piratsku, pa će sad kupiti jer im je dobra. Stvarno moguće da je to namjerno iw/activision dao, ali i ako nije dao opet im se isplati.

Jedino što će biti jedan od većih zaheba ako pirati napravi DS, onda će im se osvetiti, ali ono pošteno.

Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice