Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.868
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 19:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...
Kill Frenzy kaže...

Jel igrao tko ove mape: Substation

Uprise

Rust

Došao sam do levela 30 a nikad nisam igrao na ovim mapama

Prvu dosta puta igrao na tdm( inaće se zove sub base), druga neznam koja je jer ta nepostoji barem pod tim nazivom, ali pretpostavljam da misliš na underpass i nju sam igrao dosta puta.

Dok mapa rust se igra samo na ffa i 3rd person. Nju sam igrao samo par puta.

možda highrise

Čekamo...10.11.09.
16 godina

Na popisu je i jedna i druga

PRODAJEM GTA4!!!! Cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jel igrao tko ove mape: Substation

Uprise

Rust

Došao sam do levela 30 a nikad nisam igrao na ovim mapama

otvori si private match, izaberi mapu i igraj se na njoj koliko ti srce želi! :)  po mogućnosti ako imaš origigi pozovi i kog frenda pa zajedno lunjajte po mapi... :)

lesi se vraća...
17 godina
neaktivan

ona mapa westland kopirka iz coda 2 berscurt

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pise na nekim stranicama ime te mape, ali evo sta igra kaze :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
carcharodon kaže...

Slazem se kako nesta moze biti komepetativno ako nemas protiv koga war odigrat,ovo na pubu je zajebancija,onaj ko uzima pub zdravo za gotovo je nubina prve klase Cool

A što ti je to "nubina"? Kakvi su to blentavi komentari? Ne kužim. Po tom tvom blesavom komentaru, svatko tko ne igra clanwarse automatski je i loš igrač? Koje gluparije...

Pa lol sve je lijepo napisano,to ko kad klinci vicu kako imaju skila(ownaju) a igraju samo pub i a osnovi su nubovi(u smislu, kad zaigraju war da se izgube na mapi jer su to dva razlicita svjeta pub i cw)

I sigurno da neces nikad postat dobar igrac igrajuci samo public,ili ces me ispraviti i reci kako grijesimCool

CHE
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 19:21 (carcharodon).
17 godina

Baš gledam nešto kad naiđem na

, trebalu su i to staviti u mw2, kao što se drži 2x p90 tako su mogli i ovo staviti loool.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Baš gledam nešto kad naiđem na

, trebalu su i to staviti u mw2, kao što se drži 2x p90 tako su mogli i ovo staviti loool.

haha lik jedva stoji na nogama a mogo bi se neki mod slozit

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
16 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje ima li novi cod LAN podrsku ili nema kako je pisalo u najavama!!!!

Stipe
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 19:48 (SK9Wolf7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo danas proso prvi put CoD MW 2 na high dificulty i na max detaljima sa av FPS 90 i sve super proslo igra je super samo malo mi je glup zavrsetak al ajde nemoze sve bit divno i bajno sve ukupno 9.5/10 samo radi zavrsetka...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi, imam problem i molio bih pomoć, na mojoj konfiguraciji sam sve do maloprije runnao MW2 već tjedan dana na all max postavkama na nižoj rezoluciji pri 45-50 fps-a, a sada mi odjednom fps pada na 5? jel malware u pitanju?

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
naxeem kaže...
carcharodon kaže...

Slazem se kako nesta moze biti komepetativno ako nemas protiv koga war odigrat,ovo na pubu je zajebancija,onaj ko uzima pub zdravo za gotovo je nubina prve klase Cool

A što ti je to "nubina"? Kakvi su to blentavi komentari? Ne kužim. Po tom tvom blesavom komentaru, svatko tko ne igra clanwarse automatski je i loš igrač? Koje gluparije...

Pa lol sve je lijepo napisano,to ko kad klinci vicu kako imaju skila(ownaju) a igraju samo pub i a osnovi su nubovi(u smislu, kad zaigraju war da se izgube na mapi jer su to dva razlicita svjeta pub i cw)

I sigurno da neces nikad postat dobar igrac igrajuci samo public,ili ces me ispraviti i reci kako grijesimCool

Ovisi na koji način igraš. Clanwarsi su dobri jer se igra s manje ljudi i bolji su igrači (jer su više u igri i više vježbaju), ali netko tko igra jako puno pubove s malo igrača može biti jako dobar. Cijela poanta je manji broj igrača i bolji protivnici, pa nema spamanja granata.

Tu se gradi skill.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

dajtel ljudi pomozite? u čemu je problem???

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

jel inace gasis komp ili ga drzis upaljenog??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
carcharodon kaže...
naxeem kaže...
carcharodon kaže...

Grijesis.

Karakteristike koje cine dobrog online FPS igraca:

1. Preciznost

- sposobnost pogadjanja mete. Sposobnost da se dobri pogoci ponavljaju, tj. da se ne puzdaje u lucky shoot nego u cistu preciznost

2. Osjecaj za situaciju (situational awarenes)

- poznavanje mapa, poznavanje mjesta/podrucja od kuda bi neprijatelj mogao doci/gdje bi mogao biti, poznavanje nacina da se neprijatelju dodje sastrane/s ledja. Najbitinije je dobro poznavanje mape i to se postize iskljucivo ponavljanjem

3. Reakcija, tj. vrijeme reakcije

- mozda najvaznija karakteristika jer niti odlicna preciznost, niti poznavanje mape nece pomoci ako ne reagiras prije protivnika (osim ako je frajer full neprecizan i promasuje). U pravilu je tko prvi zapuca - ubija

Niti jednu od gornjih karakteristika neces dobiti nista vise ili bolje u clan warovima (competitivno igranje) nego na pubu. Cak sam skon vjerovati da se gornje rekacije na pubu cak i vise/brze razvijaju upravo zbog kaoticne situacije koja tamo vlada.

Ono sto cini razliku izmedju clan wara i publica je sto je u clan waru organizirano igranje i komunikacija, pa to donosi veci gust igranja dok je na pubovima u pravilu kaos i svatko igra za sebe.

Znam da ce se sada javit hrpa ekipe koji su ponosni sto su u nekom klanu i igraju clan warove i poceti trollati jer sam dirnuo u njihovu svetinju (nesto sto im daje lazni osjecaj da su "bolji" od drugih), ali svidjalo se to  vama ili ne - gore navedene tri karakteristike su karakteristike onoga sto se u online FPS svijetu obicno naziva - SKILLER.

Dakle, ne clan warovi, ne competitive igranje. Iskljucivo preciznost, osjecaj za situaciju i vrijeme reakcije cine skillera, cine razliku izmedju skillera i onoga sto se popularno naziva "nOOb", a te se karakteristike razvijaju vjezbom i ponavljanjem.

17 godina

Ljudi, imam problem i molio bih pomoć, na mojoj konfiguraciji sam sve do maloprije runnao MW2 već tjedan dana na all max postavkama na nižoj rezoluciji pri 45-50 fps-a, a sada mi odjednom fps pada na 5? jel malware u pitanju?

Skini i proskeniraj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 20:25 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

ja se sto posto slažem sa maurom i također zahvaljujem na tips i advices xD

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Evo zašto ih zaboli neka stvar za lean, ping, dedi i sve vezano za gaming na PC-u. To je sa IW foruma. Po meni to znači i da više niti ne trebamo očekivat neki COD koji neće biti port sa konzole bez imalo peglanja za PC mogućnosti pošto ih više praktički niti ne zanima PC tržište!

dotore1
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene sam muci jedno pitanje gdje su bile konzole kad je izaso cod 1,unitted offensive i call of duty 2,odjednom se pojavio mw2 i odma za  konzole dokaz da pc propada pa bolji mi je uzitak upalit komp i derat a ne se preko đojstika gljivicama hebat.

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HAHAHAHAAHAH vratili mi lovu lol

D.P.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Mene sam muci jedno pitanje gdje su bile konzole kad je izaso cod 1,unitted offensive i call of duty 2,odjednom se pojavio mw2 i odma za  konzole dokaz da pc propada pa bolji mi je uzitak upalit komp i derat a ne se preko đojstika gljivicama hebat.

ustvari cod 2 je bio najprodavanji fps na konzolama tako da...

16 godina
neaktivan

To opet vodi u rat PC vs konzole! čini se da ovi u infinity wardu više nežele PC gamere, tj okreču leđa te se posvećuju konzolama. možda će priliku u tom vidit treyarch pa napravit nešto za PC!

ich liebe cod...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ah sumnjam da mw3 ili bilo koji novi cod koji iw napravi nece biti na pc-u

al sve je moguce

također očekujem još manju pažnju pc gamerima ako je to uopce vise moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razer1911 kaže...

Mislim da njima nije bitna prošlost, nego sadašnjost.

17 godina
neaktivan

Ako su radili mw2 za konzole mogli su makar malo potrudit ubacit neke stvari npr.linanje,konzolu.(neinterseira me ona konzola sto skines i stavis),razumijem na neku stranu to za DS al ipak mogli su makar te lokacije napravit za servere a ne da me baci na cobanski server dje je ping 200 i onda nakon 2 mape ode budala(hoster) i moras trazit drugi server.Bezvezno da su ostavili ovak ko u codu 4 igra bi srusila sve rekorde,a ovak gledajuci niko od boljih klanova neigra mw2 svi govore da je shit igra i da je cod 4 najbolji i .vjerujem da ce se igrat dugo vremena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

3% je pc??? to je malo al zamislite kolko je to zapravo ljudi.

svako malo broj raste i raste.

šta ak je tak mali? pa nismo mi pc gameri zbog toga lošiji od konzola.

ovaj "konzolitis" je previše uzeo maha. trebao bi iw za mw2(patch) ili mw3 stavit sve što smo volili.

ak ne vidit će oni taj 3%.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi popravio problem, bio je malware Nevinašce

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator

Evo opet novi update 1.0.168

Malo sam tražio po meniju nisu DS...xd

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 20:46 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Izašlo je mnoštvo multiplayer hackova kao prkos proizvođaču, steamu i dedicate serverima. Umjesto da smanjili varanje i piratstvo, samo su ga olakšali.

Osobno sam došao u posjed jednog i u dva klika (naravno, nisam ovo koristio na kupljenoj verziji) sam na 70 levelu.

Također, u posjedu imam i dodatak koji omogućava da vidim gdje su svi igrači na mapi. To još nisam isprobao pošto nije izašao novi crack nakon nedavnog službenog patcha.

Bezveze. Ne kužim gdje je zadovoljstvo ovako igrati..

level level
oružje oružje

2 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice