Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.367.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
protjeran

da

pita me ženska jel znam broj narudžbe

neka 2 slova, pa 9 brojeva i još 2 slova (kratica države iz koje dolazi, u ovom slučaju GB)

a nema

nisam dobio ... piše neki reference number koji nema veze s pameti

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
doktor1 kaže...
Robert-Je-Glup kaže...
doktor1 kaže...

Na stranim forumima se ameri bune šta igra koša 40/50 dolara, a ja im kažem da u Hrvatskoj - napominjem, u Hrvatskoj, ne na nekim game.uk i sličnim "dućanima", igra košta 80 dolara i ljudi naprosto nemogu vjerovat.

bah........na Ebayu ju može naći neotpakiranu za 50 dolara plafon, a u tu cijenu spada i shipping,   nema veze odakle, makar bilo i sa Antarktike......znači MW2=50 $

Je tebi nick govori o osobnosti ili? Jesam napisao i još boldao da se to odnosi na kupovinu u Hrvatskoj. OMFG

@Danny_HR

Znam ja da ovdje nije dopušteno davati linkove za piratski sadržaj i slične stvari. Ali nemožeš mi reć da je sada odjednom svim ljudima koje sam spomenu u postu  toliko stalo do BUG-ovih pravila i toliko su se odjednom počeli sekirat dali će BUG biti kažnjen ili ne... Nula bodova

zaboravio si navesti jos jednu stvar koja nema vze s mozgom u europi - a to je da ako zelis kupiti igru preko steama (znaci bez medija, manuala, kutije - icega) dodje te jos vise nego da ju kupis u trgovini sto je nebuloza bez granica - preko steama su izgleda za europu samo promijenili 60$ u 60€ sto ispadne skoro 90$ a u trgovini je 400 kuna sto je 81.60$ dolara sto je opet puno previse u odnosu na originalnu cijenu ...

18 godina
neaktivan
alien kaže...
dekstroza kaže...

Ponavljam: nemojte kupovat samo keyeve, steam ih briše ako su azijski, a svi key shopovi ih tamo nabavljaju.

postavlja se pitanja otkud azijci dobijaju te keyeve i po kojoj cijeni?

Od Activisiona, ali po jeftinijoj cjeni, negdje možda 10$, koje onda kupuju key shopovi pa prodaju po 40$ na zapadu.

Što se Activisionu naravno ne sviđa, pa takve keyeve sada banaju ako su aktivirani van regije.

17 godina
dekstroza kaže...
alien kaže...
dekstroza kaže...

Ponavljam: nemojte kupovat samo keyeve, steam ih briše ako su azijski, a svi key shopovi ih tamo nabavljaju.

Od Activisiona, ali po jeftinijoj cjeni, negdje možda 10$, koje onda kupuju key shopovi pa prodaju po 40$ na zapadu.

Što se Activisionu naravno ne sviđa, pa takve keyeve sada banaju ako su aktivirani van regije.

e mamu im hebem!

a nama zemljama u razvoju nemogu sredit da kupujemo keyeve barem po nižim cijenama .

mrš gov**d jedna!. baš zbog toga neču kupovat igre od tih lopova.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 10:55 (alien).
16 godina
neaktivan

Ej narode jel ima netko tu ko igra MP da je dosao do lvl 70 ili mozda vec kreno prestige lvl dizat.

BTW koliko ce mi 2GB rama jos pomoc na ovom kompu:

CPU amd dual 2 x2.6

Grafa HD 3600 (512 MB)

Rama 1Gb (trenutno)

Hard 320 gb

http://profile.xfire.com/dejanzg
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 11:09 (TopGun).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alien kaže...
dekstroza kaže...
carcharodon kaže...

Sto jednostavno nisi kupio key,i mogo si odmah igrat neznam kakva ti je razlika izmedu medija i keya,osim sto ce ovo skupljat prasinu na policiCool

Razlika je i što ćeš ako kupiš samo key biti banan nakon par dana.

Ja sam preko e-baya kupio potpuno novi Wolfenstein za nekih 150kn i to ne samo key nego full igru (DVD, kutija itd.).

Prodavac je bio iz Indije, a na kutiji od igre je bilo jasno odstampano "Not for sale outside India".

Ocito neka trzista imaju posebne cijene (citaj puno nize) iz raznoraznih razloga.

Tako su vjerovatno ti banani keyevi bili namjenjeni nekom "posebnom" trzistu i Steam (IW) ne dozvoljava da budu koristeni u Europi/Americi.

17 godina
doktor1 kaže...

Ja imam prijatelja šta bi htjeo kupit igru, ali nema novaca za kupit ju, jer jedva ima novaca za preživit mjesec dana u ovom našem s*anju od države i onda nešto napiše u ovakvoj temi i svi (ponosni vlasnici jednog jedinog, neprikosnovenog MW2) ga praktički izvređaju jer je on lopovčina i šta već ne. Neko će reć; neka se ne igra ako nema za igru, a taj koji tako kaže, s*re jer bi i on da nema novaca za kupit si igru skinuo istu sa neta.

Nema love za život, a ima za komp i za plačanje interneta. Žalosno!

18 godina
Jack Sparrow kaže...
doktor1 kaže...

Ja imam prijatelja šta bi htjeo kupit igru, ali nema novaca za kupit ju, jer jedva ima novaca za preživit mjesec dana u ovom našem s*anju od države i onda nešto napiše u ovakvoj temi i svi (ponosni vlasnici jednog jedinog, neprikosnovenog MW2) ga praktički izvređaju jer je on lopovčina i šta već ne. Neko će reć; neka se ne igra ako nema za igru, a taj koji tako kaže, s*re jer bi i on da nema novaca za kupit si igru skinuo istu sa neta.

Nema love za život, a ima za komp i za plačanje interneta. Žalosno!

Mi prijatelji smo mu skupili za jedan kompjuter jer je dečko invalid i nemože se kao takav tako lako zaposlit u našoj državi. Zato odje**!!

dotore1
17 godina

A kad se ide na prestige dali idu oružja i challangi iznov ili sve ostaje isto?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 11:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Sve se briše, i oružja i čelenđi i sve.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Jedino ti ostanu Title-ovi, i Emblem-i.

http://profile.xfire.com/dejanzg
18 godina
neaktivan
alien kaže...

a nama zemljama u razvoju nemogu sredit da kupujemo keyeve barem po nižim cijenama .

Razlika ti je u tome što te zemlje imaju jedno 5-10 puta manji BDP po stanovniku od nas, što im i ne bi bilo toliko bitno za formiranje cijena.

Ono što jest bitno je da Kina, Indija i Indonezija imaju skupa skoro 3 milijarde stanovnika a to je nezanemarivo tržište.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 12:43 (dekstroza).
17 godina
M_dipl. kaže...
Latz kaže...
zaboravio si navesti jos jednu stvar koja nema vze s mozgom u europi - a to je da ako zelis kupiti igru preko steama (znaci bez medija, manuala, kutije - icega) dodje te jos vise nego da ju kupis u trgovini sto je nebuloza bez granica - preko steama su izgleda za europu samo promijenili 60$ u 60€ sto ispadne skoro 90$ a u trgovini je 400 kuna sto je 81.60$ dolara sto je opet puno previse u odnosu na originalnu cijenu ...

No shit Sherlock.

fala na nevjerojatnom uvidu .... ziher si o tome dugo razmisljao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
carcharodon kaže...

Sto jednostavno nisi kupio key,i mogo si odmah igrat neznam kakva ti je razlika izmedu medija i keya,osim sto ce ovo skupljat prasinu na policiCool

Razlika je i što ćeš ako kupiš samo key biti banan nakon par dana.

Ja sam kupio key za 200 Kn i sve radi normalno. Napominjem da je moj key English Uncut a ne Azijski ili Ruski.

17 godina
neaktivan

kako da na steamu pronađem servere za mw2

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja i dalje igram igru i dobro mi je

vidim da pirati igraju na DS a originali na IW net

koja lolčina

a ne znam stvarno sta vise da kazem na ovom topicu osim offtopica xD

ja igram igru i meni je super naravno smetaju me neke stvari poput warpa i nedostatka leana al tako je to

u budućnosti planiram kupiti bf bc2 i baš me zanima koja ce igra ispasti kvalitetnija u mp iako su različite

btw ispričavam se ako sam se ponašao dvolično ili slično tek sam sad shvatio da nisam imao novaca da kupim igru sigurno bi po netu tražio crack ko lud i bilo bi mnogo neprospavanih noci al nazalost ne od igranja :P

Najnovija fora u 2r. srednje:Gle kak si MOKER!
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2009 15:00 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja vas nevjerujem... Ovaj tamo prica u prvim postovima da igra izlazi 24 a prodali su u Zeldi i u Algoritmu vec 7 tura igrice... Prijatelj mi ima prestige edition predobar je... Ja dobivam za Bozic

Dominik Almasi
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.gamepro.com/article/features/213011/modern-warfare-2-writer-the-airport-level-was-a-risk-we-had-to-take/

Jedan od programera koji je radio na igri govori o  levelu na aerodromu!

0 0 hvala 0
18 godina
DombaCoD kaže...

Ja vas nevjerujem... Ovaj tamo prica u prvim postovima da igra izlazi 24 a prodali su u Zeldi i u Algoritmu vec 7 tura igrice... Prijatelj mi ima prestige edition predobar je... Ja dobivam za Bozic

O čemu ti bulazniš?!?

dotore1
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ma kad se briše i što?

Btw, maloprije me neopisivo iziritirao cheater po imenu IceSniper... tip wallhacka bez imalo srama.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina

ja jednu stvar ne kuzim kod multiplayera.

kada stisnem join game onda me igra baci na neki server bezveze i niti ne vidim IP niti kako se zove.

ja i frend hocemo zajedno igrati na istom serveru i neznam kak da se nademo Neodlučan

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
luckyluke kaže...

ja jednu stvar ne kuzim kod multiplayera.

kada stisnem join game onda me igra baci na neki server bezveze i niti ne vidim IP niti kako se zove.

ja i frend hocemo zajedno igrati na istom serveru i neznam kak da se nademo Neodlučan

Pa pozovi ga k sebi "invite"

18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Ma kad se briše i što?

Kad i ako odlučiš za prestige mode. Dakle kad dođeš do određenog čina možeš odabrati da kreneš sa prestiž modom, svi činovi i sve ti se briše a ti dobiješ značkicu. :)

the player has the option to play "Prestige" mode; this resets their level back to 1 and all earned bonuses are lost in exchange for a special in-game insignia.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Ma kad se briše i što?

Btw, maloprije me neopisivo iziritirao cheater po imenu IceSniper... tip wallhacka bez imalo srama.

jbga... ionako u ovoj igri na ovim serverima im nista ne koriste ti haxovi... jer je ovo sve samo veliki fun i cisto za ispucat se..

mene ne zivciraju iz razloga sta igra nije competativna.. znaci nema natjecanja klansog nema dedicated servera itd..

sa wh-om nece u ovoj igri nista postic... a zbog leveliranja samog igraca koristi wh je glupost jer vec postoji odavno hax za level 70 pa im ne kuzim cemu?'

da mi takav dode na dedicated kada se igra cb odmah demo up, log servera, ide timestamps, conflict i bana mu se acc... no i to nije tako jednostavno..

a ova igra svega toga nema ovo je cista for fun igra koju mi niti jedan haxer nemoze zgadit iz razloga sta nemoze sa tim haxom postic nista..

17 godina

Zbilja mi je zao COD-a MW2.

Da su slusali svoju vjernu publiku i ostavili DS,konzolu,lean i ostala cuda o ovoj bi se igri pricalo jos dugo a ovako nastala bespotrebna panika.Sramim sePlač

Jos nada postoji u meni,razmisljam si da ce neki patch napraviti u vezi navedenog

Luckyluke!
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Ljudi ako tko treba original ispod cijene neka mi se javi, pozz :DD

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
the mir kaže...

Zašto sam ja dobio žuti karton, samo sam pitao dali je izašo novi creck da probam s creckom pokrenuti igru

(jer sam kupio igru preko steama i nešto mi neče radit) al sam več to napravio.

Ma da.Ako si kupio reci pa da ti probamo pomoči zašto ti ne radi a ne da tražiš crac*.

Nema veze i onako nije do mene nego do steama, javio sam ja "steamu" da mi neradi igra,

rekli su mi da ugasim steam da če oni nešto napraviti da ču moči sutra igrati a i rekli su mi

ako nenaprave da ču dobit povrat novca.

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma kompetitivna je igra, simpa je i zabavna. Da ima DS, bilo bi zakon. A wallhackeri su jednostavno idioti i ometaju te u igri.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Ma kompetitivna je igra, simpa je i zabavna. Da ima DS, bilo bi zakon. A wallhackeri su jednostavno idioti i ometaju te u igri.

Nazalost malo me zbunjujes,malo kazes da ti ovo ono ne valja.

Malo mislim da ti se ne svida pa je sad malo hvalis Belji se

Mozes izreci svoju konacnu ocjenu x/100 da se rijesim nedoumica?Namigiva

Luckyluke!
17 godina
neaktivan

Lool

I`em HARD PRO GAMER!!!
Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail: