Nisam svetac ali...
1.briga me sta tko radi sam sa sobom ali na ovom forumu nema ili bar ne bi trebalo pricati o piratskom software-u tome, uostalom to je na roditeljima da uce svoju djecu sto je krada a sto nije, puno puta se vec reklo, igre nisu osnovna potrebstina nego luksuz, a i sva ta djeca imaju konfe zaboli glava, pa 4 ili 5 igara (one koje su stvarno kvalitetne i koje ces stvarno igrati) godisnje nije ni puno ako su im vec roditelji mogli kupiti zvjeeri od kompova a tko nema za kupit igru nek se ide igrat vani sa djecom iz ulice (ako govorimo o klincima) to je ionako zdravije. Kad sam bio mali susjed je imao gameboy a moji mi ga nisu mogli a ni htjeli kupiti pa jbg. nisam ga isao ukrasti...
2. ni ja ni ti nemozemo odredivati koliko kome je dosta zarade, svi zele zaradit koliko mogu najvise naime sumnjam da bi ti da si na njihovom mjestu rekao ''Eto sad mi je dosta pa cu djeliti igru besplatno''
3. i ja se slazem da preskupo je to kod nas ali ajmo se ne usporedivati sa amerima, njima je puno gore u vecini stvari od nas (kod nas bar mozes mirno setati ulicama po noci) a u europi cjene su tu negdje, sta bi oni trebali paziti da zato sto je kod nas nizi standard nego u njemackoj da daju nize cjene u jednoj maloj beznacajnoj Hrvatskoj, ma daj molim te... (btw na prosjecnu hrv. palacu to je oko 1,5 dnevnice)
1. što to tebe toliko smeta? postoje admini koji se brinu oko takvih stvari.
2. to sam rekao jer mnogi navode da če piratizacija dovesti do uništenja gaming industrije (očito nije tako)
3. 400 kn nije 1.5 dnevnice nego najmanje 2.5 ...to nije samo u hrvatskoj nego u svim zemljama. uostalom oni ionako nemaju neku zaradu od naše male "beznačajne hrvatske" tako da čemu se mi zamaramo uopće onda? oni nek prodaju originale onima koji si mogu priuštiti mi koji si nemožemo igrat čemo kopije i svi sretni.
kakve vi gluposti lajete! Ovi developeri će se sigurno nahabati love za ovo nitko od njih neće ostati gladan......a šta ti misliš da oni nisu lopovi? Izmišljaju nove nastavke igre samo kako bi pokupili što više love.......pogledaj samo Tomb Raider..- savršeni primjer , baš kao i serijal COD, kakve ste vi naivčine, kao da će mene peći savjest ako skinem piratsku igru i prijeđem ju, pa netko je i na tome radio pa moram odigrati tu piratsku igru da ne propadne trud tog lika koji ju je piratizirao (klanjam se RELOADED-u, RAZOR-u itd.) hahahahaha, zašto bih kupio igru koju mogu besplatno dobiti .....al to je stara priča......................joj bože pomozi ovim karikaturama.......