Nece mi igru prepoznat ("detektirat") xfire
P.S. jel ima neke veze sto inace igram instaliram na C: a sad sam na E:?
nije ti do toga mislim, neče ni meni detektirat plz ljudi dajte pomozite!!!
nije ti do toga mislim, neče ni meni detektirat plz ljudi dajte pomozite!!!
Moras rucno namjestiti. Odes pod Options, Games, nadjes igru i rucno namjestis gdje je instalirana.
Moras rucno namjestiti. Odes pod Options, Games, nadjes igru i rucno namjestis gdje je instalirana.
i meni nece detektirat al sam vec i prije pokušao to rucno napravit al opet nece...
Reinstal xfire, ako nejde jbg.
Samo da kažem meni je samo očitalo.
i meni nece detektirat al sam vec i prije pokušao to rucno napravit al opet nece...
možda neželi detektirat jer je pira.ska igra!?!?
Upravo tako. Ako je piratska moguće jako moguće.
Nema to nikakve veze.
Nema to nikakve veze.
slažem se , jer i moja je pir....a
Pa ne radi vam preko x-a jer se sada sve odvija preko Steama... Znači nema x-a za MW2. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
a jel mi netko može reći što je to x-fire?
Pa ne radi vam preko x-a jer se sada sve odvija preko Steama... Znači nema x-a za MW2. Neka me netko ispravi ako sam u krivu.
90% igara se vidi na xfireu...u irgama bez deicated server ase NEMOŽE spajat prek xfirea, al se svejedno vidi IP i igra
A jel npr verzija koja se kupi u dućanu (da ne reklamiram) ima ikakve veze sa steamom?
e a ja ssam kupio igru danas a jel se može igrati multiplayer ja naprimjer s frendom da se ekran podijeli na 2 dijela i da tako igramo na jednom kompu nas dvojica?
e a ja ssam kupio igru danas a jel se može igrati multiplayer ja naprimjer s frendom da se ekran podijeli na 2 dijela i da tako igramo na jednom kompu nas dvojica?
Splitscreen ne. (mozda konzole)
znam ja nacin kako da ti x-fire prepozna cod mw2... samo me dodajte na x-fire..mramor!
Jedva čekam da naletim na profića poput tebe da ga mogu njub tubat!
Mislis da cu ja kupovat mw2 varas se
ovako ljudi:
si koji ste hvalili mp dio igre , ili nikad niste prije igrali na dedi serverima sa normalnim pingom ili u biti nemate polma o cemu pricate.. iw net je jedno veliko sranje i stvarno je nemoguce nekome ko je probao bolje za ovo reci da je coooool ili ra roxa ili koji vec djetinjasti naziv koristili.. tko nije kupio neka ni ne kupi, jer ako nisi host jednostavno NEMA SANSE da nekog pogodis sa bilo cime jer te idiot vidi sekundu prije nego ti njega. sve te price o piratstvu su za malu djecu.. ovao bude jos pirratiziranija igr anego mw1,.zasto? zato sto je jednostavno bezveze kupovat igru u kojoj mp ne valja a sp se prode za par sati.. cijeli net bruji o tome kako je ovo veliki fail i stvarno jest. a mogla je ispast savrsena igra.. nema lana nema dedicated serera nema modova pa cak nema ni auto team ballance(nemozes vjerovat) a kamoli nekih velikih matcheva 15vs15 isl. sranje i zao mi je sto sam ovaj poliproizvod uopce kupio..
ovako ljudi:
si koji ste hvalili mp dio igre , ili nikad niste prije igrali na dedi serverima sa normalnim pingom ili u biti nemate polma o cemu pricate.. iw net je jedno veliko sranje i stvarno je nemoguce nekome ko je probao bolje za ovo reci da je coooool ili ra roxa ili koji vec djetinjasti naziv koristili.. tko nije kupio neka ni ne kupi, jer ako nisi host jednostavno NEMA SANSE da nekog pogodis sa bilo cime jer te idiot vidi sekundu prije nego ti njega. sve te price o piratstvu su za malu djecu.. ovao bude jos pirratiziranija igr anego mw1,.zasto? zato sto je jednostavno bezveze kupovat igru u kojoj mp ne valja a sp se prode za par sati.. cijeli net bruji o tome kako je ovo veliki fail i stvarno jest. a mogla je ispast savrsena igra.. nema lana nema dedicated serera nema modova pa cak nema ni auto team ballance(nemozes vjerovat) a kamoli nekih velikih matcheva 15vs15 isl. sranje i zao mi je sto sam ovaj poliproizvod uopce kupio..
I DO NOT THINK SO.
sto I DONT THINK SO?
tebi je sve ovo ok? sto nije istina sto sam napisao? ajde da te cujem?
ovako ljudi:
zdrmano, zdrmano, brzo neko post da me razuvjeri da uzmem origigi za mp.
ček kolki mi je ping? jel mp zahtjevniji od sp?
sto I DONT THINK SO?
I DO NOT THINK SO...xd
Pa svi bi mi željeli DS ali IWNET nije baš sranje.Kad ideš tražit servere najprije traži 50ms(ping) pa 60ms i tako do 100.Ovisi šta ti nađe.
sto I DONT THINK SO?
nisam primjetio lag NITI JEDNOM...ja ne znam sta si ti zabrijo...
Ej sori ljudi ak upadam sa možda već viđenim, ali dajte molim vas pogledajte video u kojem se pokazuje jedna dobra strana ne-piratske verzije COD:MW2
https://www.youtube.com/watch?v=7kD9-PvZIpc&feature=popt00us14
Bojim se da je to Preskupo edisn.
A je jbga... Ali pazi kakve se stvari plasiraju i za koju cijenu na njihovom tržištu.
jedna dobra strana ne-piratske verzije COD:MW2
I ne postoji za PC.
jedna dobra strana ne-piratske verzije COD:MW2
I ne postoji za PC.
Nažalost...
i 1500kn, lol
...nažalost - da!
i 1500kn, lol