Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.193.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
moderator

Evo i tu piše Microsoft banao 600 000 pirata MW2 s xbox live-a

btw danas stiže nekakav patch za MW2 ima i ovdje

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 20:22 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
leo_819 kaže...

malo prije završio kampanju, sve u svemu odlično ali jedna stvar me živcira, hoće li Infinity Ward ikad napraviti igru koja se prelazi više od 10 sati?

Nadam se da ne jer če biti sranj*.Pa zamisli da naprave film od 10 sati,pa tko bi to gledao.

Sry na duplom postu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 20:14 (pirat).
15 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Pa u CoD4 se sa piratskom verzijom moze igrati MP samo na crackanim serverima. Tako da je vjerojatno ista stvar i sa MW2, doduse sad nema dedicated servera pa tko zna, mozda ovo ne vazi?

koliko ja se sjećam, modern warfare nije bio STEAM-ov, pa je vjerojatno to razlog zašto se može igrati na crackanim serverima a ovaj sam prilično sam siguran neće moći igrati bez legit kopije......pa ja sam morao kupiti  CSS da bi igrao sa frendovima jer mi je bio predobar

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pazi, problem nije u "noobovima sa p90 i 345 gL-a", već u tome što ti sam ne znaš s tim igrati, pa te nerviraju oni koji te s njim ubiju.

Također, kempanje je NORMALNO. Ono što NIJE normalno je zaletavanje idiota na metak.

Cek malo kad netko legne na spawn i ceka tebi to nije kamper stari moj ti neznas sta je igra ja sam kazem.OVO A kad izade mw3,4,5,6,7,8 mozes se zaboraviti sa mw2 jer ce IW se samo prebaciti na novi mw a ugasit prethodni samo da kupis igru ako želiš dalje igrat ,to je nova politika konzolaša,peder.ine gledaju na profit i zadovoljavaju želje ovih mladih gamera i boli ih briga za stare igrace kad imaju mlade i koji ce d..... na grafiku.I nece opce vidit kako ih prc.... u mozak.

17 godina
neaktivan

aaaaaaaaaaaaaaaa!!

igram ja sp par misija,zalagga na dvije sekunde ponekad i krenem na američku misiju kad ono lagga da ne može više.

sad mislim da neću uzet original. hebo te retardirani lowarski komp...

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo i tu piše Microsoft banao 600 000 pirata MW2 s xbox live-a

btw danas stiže nekakav patch za MW2.

Tko god je pisao ovaj članak je neinformiran, MS svake godine u ovo doba bana modane konzole s livea.

To sa MW2 nema nikakve direktne veze.

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
naxeem kaže...

Hvala Bogu za ovaj MP sistem gdje nema nadobudnih "banaj ovo, banaj ono".

To je jedan od razloga zasto ja vise ne igram CoD MP.

Hrpa iskompleksirane i uzivljene djecurlije.

Treba igrat na dobrim serverima stari moj. Ne na T.A.T.E., WHP i takvim gdje su samo klinci i najveći njubovi na svijetu. Odi igraj na h2k ili na illmatix i garantirano ti niko neće reć da si haxor, nit da te banaju osim ako si spawn kemper i vrijedas druge il slično. A nakon nekog vremena ti čak i fali to whineanje pa se vratiš malo da se nasmiješ njabovima i da i poniziš. A što se tiče ovog novog sustava mislim da nije dobar jer svako može nabavit undetected hax i šta onda, VAC ga neće moć prepoznat, a nema admina da banna lika koji očito haxa i eto ti njesra. Po meni ovo će bit još veći raj za haxore nego što je to bio cod4.

Potpis
16 godina
neaktivan

Ljudi pogledajte gamereport recenzirali su cod mw 2(naravno) sp, a mp se posebno i naravno igra je dobila 5

link

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
naxeem kaže...

Pazi, problem nije u "noobovima sa p90 i 345 gL-a", već u tome što ti sam ne znaš s tim igrati, pa te nerviraju oni koji te s njim ubiju.

Također, kempanje je NORMALNO. Ono što NIJE normalno je zaletavanje idiota na metak.

Cek malo kad netko legne na spawn i ceka tebi to nije kamper stari moj ti neznas sta je igra ja sam kazem.

To je spawn kamper, a ne kamper.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
moderator
hellraiser1110 kaže...

Treba igrat na dobrim serverima stari moj. Ne na T.A.T.E., WHP i takvim gdje su samo klinci i najveći njubovi na svijetu. Odi igraj na h2k ili na illmatix i garantirano ti niko neće reć da si haxor, nit da te banaju osim ako si spawn kemper i vrijedas druge il slično. A nakon nekog vremena ti čak i fali to whineanje pa se vratiš malo da se nasmiješ njabovima i da i poniziš. A što se tiče ovog novog sustava mislim da nije dobar jer svako može nabavit undetected hax i šta onda, VAC ga neće moć prepoznat, a nema admina da banna lika koji očito haxa i eto ti njesra. Po meni ovo će bit još veći raj za haxore nego što je to bio cod4.

VAC se svako malo updejta,a i na kraju svake runde te host može kick-at.

A i na mw2 nema spawn kampera jer nema smisla,mape su prevelike nebi ništa postigao.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 20:28 (pirat).
17 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
VirtUoso kaže...
naxeem kaže...

"Stari":),nisam igrao na T.A.T.E,niti na WHP.

Na koji god server da se spojim vajnaju non stop. dOb(?) osobito.-H2K takodjer.

15 godina
neaktivan

Prvo i osnovno imam org cod 4 jer igram clan base da me nebi odma optuzili da sam pirat.Za sada ne namjeravam kupit MW 2 jer osobno smatram da krekirani severi nisu razlog zasto je IW odlucio napravit IWnet

Nego nemojte zaboravit sve je to ACTIVISION sto znaci World of Warcraft=placanje mjesecno ako zelite igrat online ili tako nesto nisam bas dobro informiran sto znaci a o tome se VEC NAGADA na IW forumima da ce mozda trebat placat i MW 2 za igrat online pogledaje sami pa se uvjerite.Nebi IW napravio IW net ko dodatni trosak ako ne misli na neki nacin zaradit na njemu(placanje patcheva ili neka odredena svota mjesecno ko za World of warcraft)Ako se to dogodi hmmm kolko ce ljudi bit spremno na to.Meni posto placam War server ko i svi iz mog klana apsolutno je svejedno dal cu placat 20/30 kn mjesecno(130 ukupno sa TS) za privatni war server nekoj nezavisnoj kompaniji ili IW.netu al onda ce ta usluga morat bit bez ikakvog lagga i nekog oblika Rcona jer bez takvih funkcija misim da ce malo ljudi placat mjesecno da bi igrali.Za sad su samo nagadanja al razmislite malo o tome nije ACTIVISION lud da napravi IW net odustane od dedicated servera koji su superiorni u svemu od p2p online igre i onda ne zaradi na tome. A i njihov novi anti-cheat  program VAC je po stilu bananja ljudi inferiorni od PB.Neda mi se objasnjavat kako VAC radi al google it koga zanima.PB je superiorniji a i admini na serverima puno znace u bananju onih koji promaknu PB-u.

A STO SE TICE POSTA OD NAXEEM

Mislim o cemu ti pricas sa GL nije ni potrebno ucit igrat jer svako moze igrat sa GL nema tu znanja tj mos naucit igrat sa GL u roku od tjedan dana .

Sto se tice P90 igro ti s p 90 ili sa ak 47 sve se svodi na aim i reflex i razmisljanje bar sto se tice public servera warovi su vec druga stvar a osobno mislim da postoji stvarno dovoljan broj servera di je se dozvoljeno igrat sa svime i tamo di se igra promod ili obicni mod bilo da je HC ili SC a pravila da su samo p90,GL i neki perkovi tipa Martdom last stand ili tako nesto zabranjeni.I svi mogu nac server koji im odgovara i igrat na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 21:00 (Magla007).
16 godina
moderator
Magla007 kaže...

A STO SE TICE POSTA OD NAXEEM

Mislim o cemu ti pricas sa GL nije ni potrebno ucit igrat jer svako moze igrat sa GL nema tu znanja tj mos naucit igrat sa GL u roku od tjedan dana .

Sto se tice P90 igro ti s p 90 ili sa ak 47 sve se svodi na aim i reflex i razmisljanje bar sto se tice public servera warovi su vec druga stvar a osobno mislim da postoji stvarno dovoljan broj servera di je se dozvoljeno igrat sa svime i tamo di se igra promod ili obicni mod bilo da je HC ili SC a pravila da su samo p90,GL i neki perkovi tipa Martdom last stand ili tako nesto zabranjeni.I svi mogu nac server koji im odgovara i igrat na njemu.

Također, kempanje je NORMALNO. Ono što NIJE normalno je zaletavanje idiota na metak. (pa to je naxeem rekao)

A i na mw2 se svi perkovi mogu isključit

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 20:53 (pirat).
15 godina
protjeran

evo malo još

2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ok mozda sam pogrijesio oko perkova posto nisam kupio MW 2 pa za sada neznam sto je moguce a sto nije vise sam se raspitivo medu ljudima sto su ga kupili kolko igranje preko IW net stvarno lagga a kolko neki pretjeruju oko toga ono sa: Također, kempanje je NORMALNO. Ono što NIJE normalno je zaletavanje idiota na metak to mi se potkralo nisam, to nisam htio ukljucit u post svako ima pravo igrat kako zeli moja gteska ispravit cu :)
15 godina
protjeran

e ljudi mene zanima kak napravit da mi xfire detektira igru!

ja nađem igru u options i detect game, i sve odaberem i stisnem apply  i on to prihvati, al kad uđem u igru xfire kaže da sam online :s

zna neko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magla007 kaže...

/cut

Jedan veliki lol na prvi dio posta. IWnet ti nije legija servera koju oni moraju pretjerano održavati - to je u principu samo sustav ukomponiran sa steamom. IWnet nije nikakav pretjeran trošak za Activision i IW. Ako samo uzmeš u obzir prvi dan prodaje MW2 mogli su napraviti 300 takvih sustava. To je samo matchmaking sa storanjem profila na steamu (ili svom serveru dva). Naplaćivati mjesečno NIKAD neće. Industrija je dokazala da naplaćivanje nečeg gdje nema MMOlikog progressa nema smisla i to igrači brzo odbace. Jedino što je IWnet donio je monopoliziranje i ograničenje njihovog IP-a na njih samih (mada bi i community trebao biti ogroman dio oblikovanja jednog naslova). I baš se pitam kak će tvoj clan igrati war protiv jednog multinacionalnog clana razbacanog po svijetu pomoću ove drekaste p2p mreže.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
16 godina
neaktivan

Evo igro singel u multi 3 sata vise manje. Zapravo manje al ok :D.

Single: Jeb*na prica, uvijek akcija, malo nekad pretesko bude, like flavele. Ali sve u svemu, odlican single, predobarrrr.

Multi: Igra ide isto skoro ko i prosli mw po fpsu, cak mi je i ovdje draze imas 50-60 fps a konstantno nego u proslom gdje je isla od 40 do 170. Hrpa stvari u multiju, brzi i zanimljivi matchevi. Ma sve super. laga i nema. Laga ko i prije, tj nema ga.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
hellraiser1110 kaže...
VirtUoso kaže...
naxeem kaže...

"Stari":),nisam igrao na T.A.T.E,niti na WHP.

Na koji god server da se spojim vajnaju non stop. dOb(?) osobito.-H2K takodjer.

E onda mi je žao Virtuoso nisam znao ispričavam se. Da se nadopunim na ovoga što kaže da se vac updatea. Pa to nema nikakve veze on će probit možda 80% cheatova, ali ostaje 20% koje on neće moć prepoznat, a mi ga vidimo.

Potpis
15 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Magla007 kaže...

/cut

Jedan veliki lol na prvi dio posta. IWnet ti nije legija servera koju oni moraju pretjerano održavati - to je u principu samo sustav ukomponiran sa steamom. IWnet nije nikakav pretjeran trošak za Activision i IW. Ako samo uzmeš u obzir prvi dan prodaje MW2 mogli su napraviti 300 takvih sustava. To je samo matchmaking sa storanjem profila na steamu (ili svom serveru dva). Naplaćivati mjesečno NIKAD neće. Industrija je dokazala da naplaćivanje nečeg gdje nema MMOlikog progressa nema smisla i to igrači brzo odbace. Jedino što je IWnet donio je monopoliziranje i ograničenje njihovog IP-a na njih samih (mada bi i community trebao biti ogroman dio oblikovanja jednog naslova). I baš se pitam kak će tvoj clan igrati war protiv jednog multinacionalnog clana razbacanog po svijetu pomoću ove drekaste p2p mreže.

Hm nadam se da imas pravo oko placanja da im IW net nije veliki trosak.Nisam ni mislio da je to velika legija servera a neznam kolko stvarno kosta odrzavanje neceg takog  a nazalost izgleda da necemo igrat warove na MW 2Mršti se.Al ko zna sto prvi patch donosi do tada cu se strpit pa cemo vidjet kako se to bude razvijalo mozda na kraju i kupim MW 2:)

16 godina
moderator
hellraiser1110 kaže...

Da se nadopunim na ovoga što kaže da se vac updatea. Pa to nema nikakve veze on će probit možda 80% cheatova, ali ostaje 20% koje on neće moć prepoznat, a mi ga vidimo.

To su nagađanja.

16 godina
neaktivan

evo da vam i ja velim nešto o mp

toliko je raznovrsan da je to fenomenalno

inače ja sam jako dobro nekad igrao cod 4 bio u klanu bla bla 80 killova na 53 deatha ponekad i bla bla

i nisam igra već dugo cod i igram sad mw2 mp dosta loše

puno je toga izmjenjeno itd. al na dobro

e a sad ono najvažnije a to je trenutno ne želim igrat više na score il sl. nego za ZABAVU

i nejverojatno kolko se zabavljam npr. mogu na 5 različitih načina odigrat mapu

stvarna zabava koja nije frustrirajuca jer nema nadespama,marty i zloglasnih sličnih stvari

ajd dobro još uvijek iritira gl. al to bi bilo to

plus ponekad mi ide dobro pa napravim nešto poput ovog :D (vidi sliku)

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

DA, irga je super. Moze zaradit bodove i čelenđe i nagrade i ako kepas i ako korsitis shild i sta god. ma sve je super, sta god radis dobro je i balansirano. gl vise nije tako mocan, tamam je sad. malo fulo slova al ok :D

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Toliko i o tome da cete sprijeciti pirate u uzivanju i igranju sa vama, izasao je multy crack! Namigiva

Nemam nista protiv pirata, samo protiv cheatera :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

That's my men!Cool

16 godina
odjavljen
gaja kaže...

E momci danas sam nabavio CoD MW2 piratski cd.Sp sam presao za par sati.Kad sam pokusao da igram mp i kliknuo PLAY pisalo je --- da treba da sing in to STEAM---. Sta to znaci?I oce li se multiplayer moci igrati sa piratskog cd-a? 

budući gamer kaže...

jel se može igrat prek hamachija il garene??

Kako ljudima padaju svakakve bedastoće na pamet. Hrpa novih usera, 99% pirati i pravac na ovu temu. A čak i nije na prvoj stranici google rezultata Neodlučan

ukay1000 kaže...
D3ViL kaže...

Toliko i o tome da cete sprijeciti pirate u uzivanju i igranju sa vama, izasao je multy crack! Namigiva

Nisu svi pirati cheateri. undetected hackeri su puno veći problem. Pirati-chetateri nemaju love za undetected pa brzo nadrapaju. Al ne u ovom slučaju. Nema admina Plač

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Nisu svi pirati cheateri. undetected hackeri su puno veći problem. Pirati-chetateri nemaju love za undetected pa brzo nadrapaju. Al ne u ovom slučaju. Nema admina Plač

VAC se jako tesko probija i ako se uspije nes nista postici. Punkbuster je vece sranje i zato se radi(lo) to kaj se radi(lo), kupuju undetected cheatovi da bi se nekaj postiglo na ljestvicama tipa Clanbase i ESL. Klanovi ce nasiroko zaobilazit MW2 zbog takve konzolaske situacije, pa tako i hackeri ce manje radit na nepodobnim programima jer nema potraznje. Znaci MW2 je za sada siguran :))

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
15 godina
protjeran
budući gamer kaže...

jel se može igrat prek hamachija il garene??

Kako ljudima padaju svakakve bedastoće na pamet. Hrpa novih usera, 99% pirati i pravac na ovu temu. A čak i nije na prvoj stranici google rezultata Neodlučan

šta pa zanimam me dal če bit, a došo sam na ovu temu jer vi znate.

dajte recite onda oče se moč igrat prek garene il hamačija?

16 godina
neaktivan

Nece mi igru prepoznat ("detektirat") xfire Mršti se

P.S. jel ima neke veze sto inace igram instaliram na C: a sad sam na E:?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 22:18 (cuspajz).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
naxeem kaže...

Cek malo kad netko legne na spawn i ceka tebi to nije kamper stari moj ti neznas sta je igra ja sam kazem.OVO A kad izade mw3,4,5,6,7,8 mozes se zaboraviti sa mw2 jer ce IW se samo prebaciti na novi mw a ugasit prethodni samo da kupis igru ako želiš dalje igrat ,to je nova politika konzolaša,peder.ine gledaju na profit i zadovoljavaju želje ovih mladih gamera i boli ih briga za stare igrace kad imaju mlade i koji ce d..... na grafiku.I nece opce vidit kako ih prc.... u mozak.

Ne, zapravo ne znam. Meni je CoD igrarija; ja sam davno još igrao prave FPS igre u multiplayeru, kao Rainbow Six, gdje nema trčkaranja, skakutanja, dobacivanja granaticama, trčkaranja i gađanja ptice u letu i sl. jedino-u-jamesu-bondu stvari. Ja sam navikao igrati sa mission objectiveom (npr. spasi taoce, raznesi, demontiraj bombu i sl.) i da imaš time limit i nije bitno kako ćeš riješiti problem, već samo da ga riješiš. Meni je to puno draže.

No, ne znači da mi nije COD zabavan, dapače. Btw, SP je odličan.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 22:29 (naxeem).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice