a o kojoj vi to igri pričate?
PA PIŠE TI U NASLOVU TEME
dragi bože joj omg
dragi bože joj omg
dragi bože joj omg
gdje piše?
omg to je vec trolanje nitko nije toliko slijep
@Niger2000 Ova tema ima toliko spamma da ce tvoj pokusaj humora u roku 5 minuta zavrsiti 10 stranica iza...
OT: zanima me je li tko igrao hc mod i kako mu se cini?
ja ču poludit više. Neželi mi uč u multiplayer :@
probavam stalno i piše "connecting failed please check your internet connction".
zna neko možda kak se to rješi??
probavam stalno i piše "connecting failed please check your internet connction".
steam ti je mozda u kvaru
reko si mi nesto da acc te hebe
su ti reaktivirali account(ak da addas me za co-op)
steam ti je mozda u kvaru
reko si mi nesto da acc te hebe
su ti reaktivirali account(ak da addas me za co-op)
ma jesu oni reactivirali i još nešto pokušavali al ništa. probam igrat mp i odjednom mi izbaci error taj koji sam napiso.
lol, sta je ovo danas, eno klinac radi dzumbus od ac2 teme, sad ovaj ovdje..sry na offtopic ali lol
@naxeem: ostavi spasavanje amera, we need you more!
SP mi se cini za sad uredu ali stvarno ne kuzim jednu stvar a to je lean left/right, pa wtf!? to nemogu maknuti s igre, ko da igram CS. MP nisam igrao jer nemam org ali ni ne mislim ga kupiti jer su maknuli jednu od vaznijih stvari u cod-u...za servere ni netreba komentirati...po meni su jako sjeb... igru a imala je potencijala. Igru su napravili za konzole totalno...jbt FPS za konzole, jako sam razocaran :(
Osobno sam ocekivao da ce mi vise smetati izostanak leana, ali nakon odigranog SP-a mogu reci da mi stvarno to nije predstavljalo problem..volio bi da su ga ostavili, ali cisto ok ovako
...a najbolje od svega dok vidis teammate-a kako stoji iza kontenjera i leana se, rofl
i da u SP-u tolko ne smeta da ga nema ali mi se cini da u MP-u jako fali jer je u tome skill
mislim da i neprijatelji ''leanaju'' (ne da mi se sad ulazit u igru al prilicno sam siguran)
bit ce da je svima u igri dostupan ali ''not balanced for you!!'' lol
Eh, koliko sam se puta tako s*ebao u SP-u.
Ja stisnem Q, kontam sad ce on provirit, kad on baci flash...
I onda jos i sebe flasham, omg... xD
Nakon sto sam se 2-3 puta tako zeznio, skuzio sam kasnije da toga nema. Ali velika steta. Potpuno nepotrebno izbaceno.
Meni sve nekako baca da je to izbačeno zbog prenosive bolesti, "konzolitis"!
Nešto ala: "Ma rokni sve u šutu, nećemo ništa mjenjat za PC verziju, ako mogu konzolaši bez lean-a moći će i ovi na PC-u"
da lean su izbacili iz stvarno misteričnih razloga
Eh, koliko sam se puta tako s*ebao u SP-u.
Ja stisnem Q, kontam sad ce on provirit, kad on baci flash...
I onda jos i sebe flasham, omg... xD
Nakon sto sam se 2-3 puta tako zeznio, skuzio sam kasnije da toga nema. Ali velika steta. Potpuno nepotrebno izbaceno.
šta će ti lean? meni je umjesto lean-a sasvim dovoljan strafe right-left-right-left, tj, strafe right shoot quickly strafe back left kužiš? i nemože te uhvatit mecima...naravno ako imaš dobar skilll.......
Evo upravo sam presao SP, lean nisam koristio ni u jednom codu, bar ne cesto . .
Sto neznaci da neznam igrat igru . .
Igra mi se svidjela, malo je nekako mozda realnija od cod4, . . puske mi cak i nisu nesto . .
Ugl, nisam MP igrao jer nemam originalnu igru, koju planiram kupiti jako brzo ^^
Evo upravo sam presao SP, lean nisam koristio ni u jednom codu, bar ne cesto . .
Sto neznaci da neznam igrat igru . .
Igra mi se svidjela, malo je nekako mozda realnija od cod4, . . puske mi cak i nisu nesto . .
Ugl, nisam MP igrao jer nemam originalnu igru, koju planiram kupiti jako brzo ^^
ma STEAM će to skresat 50 % off za Božićne blagdane
http://max.tportal.hr/Modern-Warfare-2-Video_6056_0__0.aspx
EVO LAUŠOVE RECE
čak je i najavio posebnu recenziju za multiplay i spec ops
Jel' se samo meni čini da je u MW2 SP jedna misija kopija onog filma gdje se ekipa infiltrira u zatvor pa ih pobiju među tuševima... kako se ono zvao? Aha, The Rock, sa Sean Conneryem.
Da li je moguće za vrijeme igre otići u drugi tim? Pitam zato jer sam malo prije igrao partiju gdje omjer bio 5v2. Dakle ja sam htjeo otići u drugi tim da barem bude 4v3, ali to jednostavno nije bilo moguće.
Igra rastura na torrentima. Al opet će bit među najprodavanijima
Jel' se samo meni čini da je u MW2 SP jedna misija kopija onog filma gdje se ekipa infiltrira u zatvor pa ih pobiju među tuševima... kako se ono zvao? Aha, The Rock, sa Sean Conneryem.
oh moderatoru, živila ti općina, ono je bila kao stealth operacija, a ovdje je cijela jamerička armija napala sa svim što ima,.......haha
Igra rastura na torrentima. Al opet će bit među najprodavanijima
a da vidiš tek na rapidshare warez forumima, postaju ko blesavi.........usput mislim da neće preći preko RE-a 5
Ima toga još. Kad obore Black Hawk ti ćeš biti u helikopteru zarobljen, a dva ili tri suborca će biti vani da te brane. Naravno dat će ti pušku sa ograničenim brojem spremnika (jedan ili dva).
Pad crnog jastreba.
prica je po meni prilicno dobro odradjena za taj zanr, sta bi rekao na np. wolfenstein ako ti je ovo nategnuto i glupo hehe.. 2 zemlje koje su se preko pola stoljeca ciljale nuklearkama, puno je stvari moglo poci krivo..i jos moze :P
Nemože ti ništa poći po krivu jer su obje zemlje kapitalističke i demokratske.Nekad je bio sukob dvaju sustava.Jedino se može desiti da nestane nafte i da nas više nebude:)
EDIT: Da su sada pametni da nas više ne zaje**ju ovu trakavicu od singleplayera IW bio trebao izdati expansion pack za singleplayer pa početi nešto novo raditi.
Odi vidi do poste nije za odbacit.Al ovo sto ti baba rekla hahhahahahahahhahahahhahahah da 2 tjedna cekas nebuloze.
Ajde sta pricas glupost ceka se nekad i duze ne davaj izjave ako nisi nista slao van drzave i primo,ja sam frendu slao mis za srbiju postom frajer je ceko 20 dana da stigne.
Ima toga još. Kad obore Black Hawk ti ćeš biti u helikopteru zarobljen, a dva ili tri suborca će biti vani da te brane. Naravno dat će ti pušku sa ograničenim brojem spremnika (jedan ili dva).
Pad crnog jastreba.
ma de masa igara je masu stvari "posudila" iz razno raznih filmova.....nije ni prvi ni posljedni put....
evo istekla mi suspenzija, pa da kažem par riječi o SP-u. :)
Meni je SP čist ok, na razini je CoD2 i CoD4, iako nešto je kraći od navedenih, prešo sam ga za 6,5 h na regular.
Neke misije su mi bile malo dosadne, tipa pucaj, trči, još pucaj(ko ona u favelama) te ima obrata u priči što je pohvalno. Baš sam ono bio WTF!? kad me upuco shepherd al neću sad spoilat :)
Istina je da je igra prenapuhana i moožda nezaslužuje sve one ocjene koje su joj dane po rewievima, al još uvijek je to odlična igra.
@crvena jabuka: to ti se zovu reference, mogu se i protumačiti kao easter eggovi. nisu oni ništa posudili.
Evo ja se zahebo, izgleda da ruske retail verzije odnosno key-evi ne rade van rusije... Popushio 45 dolara...
...