Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.194.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Danny_HR kaže...
Kada ti je poslano?

Meni je stiglo za 7 dana, pa računaj tako i sebi.

Nego, nisu mi naplatili carinu, a frendu za istu stvar koji je u isto vrijeme naručio jesu. LOL.

To ovisi o sreći..  Osmijeh   Šanse za "necarinjenje" su se dodatno smanjile otkad smo "u krizi"..  sad deru po svem i svačem samo da napune državnu blagajnu.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Kada ti je poslano?

Nego, nisu mi naplatili carinu, a frendu za istu stvar koji je u isto vrijeme naručio jesu. LOL.

poštar ti je sedmi dan donio?

to znaci da je minimalno 1 dan ležalo na pošti

to znači da bi mogao danas bit u mom selu u poštanskom uredu

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 12:45 (doxy).
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
naxeem kaže...

Gulag nije dvorac, a ispuh F-15tice ili F-18, koji je već avion ono, srušio bi one helikoptere.

evo prije par minuta sam baš na toj sceni bio Osmijeh    Još Soap kaže nešto tipa:  čiil s tim avionima, skoro su nas srušili..

Ne, raketama koje su kao prošle blizu, ali im nije smetao ispuh tih aviona koji bi helikopter sigurno srušio.:)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

PA sta se nije helihopter destabiliziro i poceo gubit visinu zbog razlike u gustoci zraka, ispuha il cega vec? ja sam to tak shvatio...no ne bitno :D

17 godina
neaktivan

Ma ta "muha" od helikoptera bi odletila u XY. Da je takav avion prošao tako blizu njega...   tak da nebitno jel se zbog tog malo destabiliziro il ne.  Osmijeh

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod MPa mi smeta sto nema klasicno pretrazivanje servera, kao u TFu ili CSu npr...Vec sam naucio 2-3 mape koje mi se cine ok i njih bi igro, no svaki put sve ide random. Meni kao pocetniku to jos ne smeta toliko, ali jacim igracima sigurno smeta, ne znam, cudno sto tog nea

16 godina
neaktivan
Venator kaže...

Jutro!

Eto, imam i ja sad tu igru pa mi treba savjet kao malo upućenom u te stvari.

Molio bih vas da mi kažete s kojim postavkama bih mogao igrati s obzirom na konfiguraciju koju imam, dakle rezolucija, aa,af....a da se ne gubi na perfomansama.

U Catalyst Control Center koje postavke da stavim?

Max reza na monitoru mi je 1680x1050 (Samsung 2232 bw) 

Grafa je HD 5870, procesor I7 920, 6 Gb RAMA....

Eto molim za pomoć malu.

Hvala i lijepi pozdrav!

Glupo pitanje. Pa moš sve na max., neće biti nikakvih šekanja.

Imam sličnu konfu i radi sve na max. i to jako super !!!

17 godina
neaktivan

Ma kakvi destabilizirao... ispuh takvog aviona rastopi i otpuše američki vatrogasni kamion. Probaj zamisliti snagu motora nečega što gura nešto drugo brzinom većom od brzine zvuka... :)

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran
mislav_01 kaže...

Kod MPa mi smeta sto nema klasicno pretrazivanje servera, kao u TFu ili CSu npr...Vec sam naucio 2-3 mape koje mi se cine ok i njih bi igro, no svaki put sve ide random. Meni kao pocetniku to jos ne smeta toliko, ali jacim igracima sigurno smeta, ne znam, cudno sto tog nea

Jep, nema toga i to zna bit iritantno. Ali ne tako iritantno kao BUNNY hopsanje. A primjetio sam da je pocela sezona zeceva po serverima koji skacu i pucaju u isto vrijeme. Naviknes se da nema lean, ali se necu na ovu glupost moc naviknut. Ide mi lagano u down, zbog takvih "skillera".

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

odigro par misija, odlična je al prebrza, već sam na onoj misiji no russians.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

U ranijem postu sam napisao da se 9 vs 9 igra Domination samo.

To se u  biti se zove Ground War i onda te random stavi Domination ili TDM.

sry

pozz

Sorry, može li se i Team DM igrati 9 v 9 na tom Ground Waru ili samo Domination?

50 igrača na COD 4 je stvarno previše jer u 5 sekundi moraš nekog ubit ili ćeš bit ubijen, sve se svodi na turbo spawn jurnjavu.

Kod manjeg broja igrača ipak više dolazi do izražaja taktika, oprez, pažljivo pronalaženje mjesta.

15 godina
doxy kaže...
Danny_HR kaže...
Kada ti je poslano?

u petak ili subotu navečer umjesto da odeš van odi malo do pošte,popi koju tam s lokalnim kaj piju ispred nje, i odi pogledaj jel ti igra došla:D

16 godina
neaktivan

Zast me Makarov ubije na kraju one misije gdje idem s njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Zato što tako ide priča...

17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
Praetorian1 kaže...

Zato što tako ide priča...

I zato jer je jako, jako, jakoooooooooooooooooo zočest.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
protjeran
mancekk kaže...
doxy kaže...
Danny_HR kaže...
Kada ti je poslano?

u petak ili subotu navečer umjesto da odeš van odi malo do pošte,popi koju tam s lokalnim kaj piju ispred nje, i odi pogledaj jel ti igra došla:D

ololol

manc jel ti kupuješ? il si kupio već?

btw, nema ne na xfire uopce

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan

Nabavih i ja taj famozni COD 6... Evo dojma:

Igra mi se izuzetno sviđa. Unaprijeđena je grafika, a nije potrebno imati zvijer od računala da bi je se ugodno igralo. Taman. Također mi se sviđa i unaprijeđenje fizike u igri, granata se sad kotrlja a ne "zalijepi se" tamo gdje ju bacimo. Sviđa mi se i načini na koji pogibaju neprijatelji (da me se nebi krivo shvatilo - realnije je izvedeno nego prije). Spomenuo bih i neke detalje kao što je i mogućnost preskakanja određenih misija, novi mod igre te pogotovo ona misija sa šuljanjem u snijegu (kad se prenješ po ledu, voziš motorne saonice - prvi put sam se zabio u drvo).

Htio bih pitati budući da se spominje u igri: Postoji li neka misija s Kosovom?

I nebih htio dobit bananka zbog ovog, ali moram reći da je jedna skupina (namjerno ne želim reći koja) probila zaštitu multiplayera, ali da je za pravo i ugodno igranje potrebno kupiti original. Stoga se sve svodi na to da je ORIGINAL JEDINI NAČIN!

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

gdje bih mogao naj jeftinije kupiti igru ili samo serial,a da netreba kreditna kartica

<object><param name="movie" value="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"><embed src="http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown.swf"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam trenutno na actu 3

sve dosad u sp je fenomenalno

u spec ops igram sa bugovcima trenutno charlie ops misije (spec ops se sastoji od 5 skupina misija a u svakoj skupini ima po 5 misija)

u multi sam lvl 22 i danas sam ima 32-4 K:D hehe TAR 21 rules

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja sad prešao no russians misiju...predobro... sam ovaj te na kraju ubije - šta to znači?

i još nešto - pogledajte na sljedećoj misiji (Brazil) na početku ono brdo, na vrhu je Kip Krista Otkupitelja - koja je to detaljnost!

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve se otkrije u igri i zašto je makarov to napravio. Priča mi je dobra iako su dosta reviewera napisali da je to slabija strana igre.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da na GROUND WAR-u se igra i TDM i Domination samo sto te random stavi jedno ili drugo pa ak ti ne pashe leave game i i tako radis dok ti ne dode onaj tip koji ti pashe -DOM ili TDM. Tako da uvijek na taj nacin mozes igrat TDM.

pozz<<>>

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dayvee kaže...
Joe Cooker kaže...

U ranijem postu sam napisao da se 9 vs 9 igra Domination samo.

To se u  biti se zove Ground War i onda te random stavi Domination ili TDM.

sry

pozz

Sorry, može li se i Team DM igrati 9 v 9 na tom Ground Waru ili samo Domination?

50 igrača na COD 4 je stvarno previše jer u 5 sekundi moraš nekog ubit ili ćeš bit ubijen, sve se svodi na turbo spawn jurnjavu.

Kod manjeg broja igrača ipak više dolazi do izražaja taktika, oprez, pažljivo pronalaženje mjesta.

Sry nisam te citira pa da bude jasnije

pozz

16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...

evo ja sad prešao no russians misiju...predobro... sam ovaj te na kraju ubije - šta to znači?

i još nešto - pogledajte na sljedećoj misiji (Brazil) na početku ono brdo, na vrhu je Kip Krista Otkupitelja - koja je to detaljnost!

to znači da je makarov smjestio amerima da su oni ubili te civile jer je makarov prokužio da su ameri poslali undercover vojnika da ga spijunira tj. vas i zato te ubije na kraju

i sad su rusi ljuti i ostatak svijeta je na njihovoj strani(politički ne vojno) i rusi rade invaziju na ameriku(da rusi ne ultranacionalisti)a task force 141 trazi dokaze da dokaze da je taj terorizam u zračnoj luki napravio makarov

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
17 godina
neaktivan

Nastavak igre slijedi hehe..   sad će se to pretvorit u pravu 'trakavicu' - svakih godinu dana novi MW.

Čim malo padne cijena kupujem original da se mogu napucavat u MP-u Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Nastavak igre slijedi hehe..   sad će se to pretvorit u pravu 'trakavicu' - svakih godinu dana novi MW.

Čim malo padne cijena kupujem original da se mogu napucavat u MP-u Namigiva

I ja san se odlucija za original kad san vidija to savršenstvo od igre.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...

gdje bih mogao naj jeftinije kupiti igru ili samo serial,a da netreba kreditna kartica

U tisak media, algoritam, tehno trade ili bilo koja malo bolja prodavaonica igara.

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
RoyalBlood kaže...

to znači da je makarov smjestio amerima da su oni ubili te civile jer je makarov prokužio da su ameri poslali undercover vojnika da ga spijunira tj. vas i zato te ubije na kraju

i sad su rusi ljuti i ostatak svijeta je na njihovoj strani(politički ne vojno) i rusi rade invaziju na ameriku(da rusi ne ultranacionalisti)a task force 141 trazi dokaze da dokaze da je taj terorizam u zračnoj luki napravio makarov

Prica je toliko nategnuta da to nije normalno, jednostavno nerealno i glupo. No da je zabavan SP je :-)

17 godina
protjeran

prica je po meni prilicno dobro odradjena za taj zanr, sta bi rekao na np. wolfenstein ako ti je ovo nategnuto i glupo hehe.. 2 zemlje koje su se preko pola stoljeca ciljale nuklearkama, puno je stvari moglo poci krivo..i jos moze :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Marsel007 kaže...

Evo ja sam kupio preko ebaya steam key za 45 dolara (220kn)... Aktivirao i sad je u postupku downloada... Inace key je iz Rusije i mozes birati izmedu ruskog i engleskog jezika...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 16:39 (Dermentor).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice