Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.194.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
thuglife kaže...
flynex kaže...
thuglife kaže...

Čitam ovoliko podijeljenih razmišljanja i stvarno neznam bili uzeo orginal ili ne, SP me oduševio i zasigurno najbolji koji sam ikada igrao, htio bih zaigrati multi, no neznam isplati li se davati 400kn za tu igru, može kakav savjet, po mogućnosti nepristran?

Znas i sam da je novi COD napravljen po starom promjenjene su staze,oruzja,perkovi i grafika!

U novom MW2 dodan je STEAM,ostalo je sve po COD4 samo malo izmjenjeno!

A to znam, no opet me kopka 9vs9 igrača, to mi se čini nekako malo.

Lako za to,sve u svemu ljepo ga je za igrat!

17 godina

Nije malo....igra se normalno....mape su nešto manje nego u 4ci, bar se meni tako čine, ako češ igru pogledaj u ponedjeljek u bug oglasnik....moćda moja bude tamo Namigiva

Potpis :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wiz3m4n kaže...

Nije malo....igra se normalno....mape su nešto manje nego u 4ci, bar se meni tako čine, ako češ igru pogledaj u ponedjeljek u bug oglasnik....moćda moja bude tamo Namigiva

Da, a što je sa aktivacijskim kodom? Cool

"Don't worry be happy, man." - The Legend
15 godina
neaktivan

Haha,ocekujem da ce mp biti totalni promasaj i da se nece mjeriti s predhodnim nastavcima.

CHE

0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
carcharodon kaže...

Haha,ocekujem da ce mp biti totalni promasaj i da se nece mjeriti s predhodnim nastavcima.

Ocekujes,kaj kod tebe u kvartu MW2 tek izlazi?Cool

15 godina
neaktivan
flynex kaže...
carcharodon kaže...

Ocekujes,kaj kod tebe u kvartu MW2 tek izlazi?Cool

Ne ne nego zasad hvale igru,ali u narednim mjesecima pasti ce u zaborav,tj vratiti ce se na stari cod.

CHE
17 godina

Decki pricate da se radi intenzivno na patchu za LAN i da se moze napraviti server da se mape vide.... A di to ima za skinuti? I ne kuzim kak bi to u buducnosti moglo funkcionirati kad je cijela mrežna komponenta preseljena na Steam??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

@Thuglife Dobro pitanje, onda nema sanse kupit polovnu igru jer ako sam dobro shvatio netko bi ti trebao dati i steam acc svoj lol..jesam li dobro shvatio?Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 0:07 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
flynex kaže...
thuglife kaže...

Čitam ovoliko podijeljenih razmišljanja i stvarno neznam bili uzeo orginal ili ne, SP me oduševio i zasigurno najbolji koji sam ikada igrao, htio bih zaigrati multi, no neznam isplati li se davati 400kn za tu igru, može kakav savjet, po mogućnosti nepristran?

Znas i sam da je novi COD napravljen po starom promjenjene su staze,oruzja,perkovi i grafika!

Realno, na klanskom serveru mi smo namjerno ograničavali na 10v10, jer je više bilo previše.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

@Thuglife Dobro pitanje, onda nema sanse kupit polovnu igru jer ako sam dobro shvatio netko bi ti trebao dati i steam acc svoj lol..jesam li dobro shvatio?Sramim se

Da, ti praktički kupuješ polovnu igru samo za SP, što je evoma glupo.

Čovječe već pola sata gleda reviewe i razne MP gamepaly vidse i nikako da odlučim kupiti ili ne.

15 godina
protjeran
naxeem kaže...
thuglife kaže...
flynex kaže...
thuglife kaže...

Realno, na klanskom serveru mi smo namjerno ograničavali na 10v10, jer je više bilo previše.

Istina,kad je puno igraca samo se bacaju bombe i puca se bezveze ne znas ko koga ubija...

17 godina
neaktivan

Kad je S&D u pitanju, onda sve preko 10v10 nevalja.

Mada je nekako najbolje kada je 9v9 ili 8v8.

A kod TDM nikad nije dosta igraca :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Čovječe već pola sata gleda reviewe i razne MP gamepaly vidse i nikako da odlučim kupiti ili ne.

definitivno kupiti!

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Moraš aktivirati igru na steamu i za SP.

17 godina

Ja ću isto vidjet dali ću je kupit (zbog multiplayera, jer nedam 400 kuna za 4 sata zabave!!), ali pošto ne kupujem prije prvog mjeseca još ima vremena da vidim komentare na forumu nakon malo vremena. Ne obazirem se previše na recenzije jer kako često izlete neke aka "Ubisoft blamaže" to je sve povuci potegni...

Najbolje recenzije će dati ljudi na forumima...

dotore1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ne znam kaj sad, drmnuo me hype/ljubomora za mw2. imam takvu želju da ju odigram a znam da će mi na kraju ispast ko cod, možda čak i lošija. skidam trenutno pirata i onda ću vidit: ili se vratit na igru stoljeća aka cod4 ili otić na no lean/dedi mw2.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trenutno sam na oilrig misiji i dobivam poruku: "SaveDevice_PC - TempSaveGame: Cannot open file for saving". poruka se pojavljuje kod chekpointa (ne uvijek kod istog). jel postoji neko rješenje??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da bi MW2 mogao dobiti konkurenciju - MoH

Ako je istina to sto pise onda se radujem.

MW2 sad ni nema neku pravu konkurenciju pa ono, mogu kako hoce, a da imaju nekog konkurenta onda sigurno ne bi izostala podrska za dedicated servere. Eh, jos se sjecam razdoblja kada su CoD i CoD2 uvijek bili konkurenti sa MoH:AA i MoH:PA. Eh, to su bila vremena, igras i jedno i drugo, ne znas to je bolje... Tako da bi sad bilo fora da i MoH izade u modernijoj verziji. Da opet postane kao u dobra stara vremena.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Izgleda da bi MW2 mogao dobiti konkurenciju - MoH

Ako je istina to sto pise onda se radujem.

MW2 sad ni nema neku pravu konkurenciju pa ono, mogu kako hoce, a da imaju nekog konkurenta onda sigurno ne bi izostala podrska za dedicated servere. Eh, jos se sjecam razdoblja kada su CoD i CoD2 uvijek bili konkurenti sa MoH:AA i MoH:PA. Eh, to su bila vremena, igras i jedno i drugo, ne znas to je bolje... Tako da bi sad bilo fora da i MoH izade u modernijoj verziji. Da opet postane kao u dobra stara vremena.

A Battlefield: Bad Company 2? Moram priznati da mi se on čini kao dosta jači "protivnik" od MoHa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 0:27 (thuglife).
17 godina
neaktivan

Da, ali to tek izlazi u 3. mjesecu ako se ne varam?

Tako da do tada nema neku pravu konkurenciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prešao SP malo prije na Veteran i mogu reć da je SP odličan što se tiče zanimljivih trenutaka i tih stvari. Oružja u igri mi se sviđaju i najviše bi zbog njih uzeo org da pwnam snjima, ali još ću razmislit. Ne sviđa mi se što nema leana više i nema prone blocka što je jako glupo. Čini mi se da i oružja izgledaju glomaznije. Svejedno još nisam siguran dal da uzmem org ili ne, možda ću radije pričekat par mjeseci da vidim kolko ljudi igra aktivno i možda koji dobar video da me privuče.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav.Ja ima problem takodje sa Cod mw2,igra nije originalna sve otpakovao i intalirao takodje prebacio crack i intalirao patch za steam.Ali nemogu apsolutno nikako da je pokrenem,kliknem na nju i nista se ne desi.

Core2duo E7200 2.53Ghz DDR2 2 GB DDR2-1066 DUAL CHANNEL KIT ASUS P5Q SE/R motherbard Ati HD4852 DDO 160 gb hard disc

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

da li je MP manje zahtjevan od SP kako je bio slucaj u modern warfare-u ??? ima ko da je igrao igru na laptopu na 9650M GT ili 9600M GT i kakvi su dojmovi ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Samo Domination je 9 vs 9, a sve ostalo max 12 igraca (Free for all 8 igraca.)

Broj igraca mi odgovara, ali ipak igrivost po meni nije ni blizu cod 4.

pozz

<<>>

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Btw  lvl 19 otkljucan, isto 6 vs 6 sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mene malo muči MW2, imam sve dignuto na max, AA 4x, sve opcije uključene, 1280x1024 reza i kad su zahtjevnije scene, pogotovo kak se igra približava kraju, mi znaju zaštekavat, ništa strašno, ali smeta jer mislim da imam komp na kojem bi trebalo radit (nije mi se dalo navodit detaljnije u pc opisu), i zanima me kak vama radi.

Inače igru sam završio i fakat je kratka, ali je zato predobra i nabrijana i nije mi uopće prebrza, to mi je baš doprinosilo atmosferi, ocjena 9/10.

E da, imam Windows 7 x64

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 3:04 (Zen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

thx Telsey, u tom je bio problem.. MP je predobar.. SP sam stigo do 4 misije, al MP me vuce Smijeh

ovo je 2. igra kupljena.. jasno prva je sc bw  Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.11.2009 3:29 (Goala).
17 godina
neaktivan

Evo proba san i ja napokon taj iskritizirani i nahvaljeni COD6 pa da ja dam i svoj sud, tj. kritiku ili pohvalu...

Ugl. odigra sam za sad 3 misije i zasad kako mi se cini igra, tj. SP je hebeno..

ono sta mi se definitivno ne svida u igri i sta sam ocekiva vise jeste grafika... ocekiva san da ce napravit i potrudit se malo vise nego samo malo izmjenit i poboljsat cod4 engine... ono sta mi je zapelo u oko kod grafike jeste texture kad se priblizim koje jednostavno bodu u oci..tipa drvene ograde, zidovi, limenke od cole, nebo u brazilu ( treca misija) i slicne stvari...znan da se moze i prec preko toga al eto ocekiva san da ce bit bolje i ljepse napravljeno...drugu misiju na snigu necu ni spominjat, po mom misljenju jako je lose napravljena ta zimska atmosfera i okolis...iako naravno ima i dosta toga sta stvarno hebeno izgleda al ajde ukusi su razliciti..valjda

AL protivnika kako svi govore je los...barem na normal modu..pa ako je imalo bolji na vecoj tezini razmisljam da krenem ispocetka na vecoj tezini jer mi ovo i nije neki izazov...

a inace sve ostalo je na mjestu i super napravljeno...igrivost zabavna, misije hebeno osmisljene i realizirane i tako to..uglavnom sve je super osim toga gore sta san navea...vidicemo do kraja igre.. (koja se kako cujen brzo blizi kraju  :( )

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jutro!

Eto, imam i ja sad tu igru pa mi treba savjet kao malo upućenom u te stvari.

Molio bih vas da mi kažete s kojim postavkama bih mogao igrati s obzirom na konfiguraciju koju imam, dakle rezolucija, aa,af....a da se ne gubi na perfomansama.

U Catalyst Control Center koje postavke da stavim?

Max reza na monitoru mi je 1680x1050 (Samsung 2232 bw) 

Grafa je HD 5870, procesor I7 920, 6 Gb RAMA....

Eto molim za pomoć malu.

Hvala i lijepi pozdrav!

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

izasao je neki crack za multiplayer .. i moze se uci i napraviti svoj server .. birati mapu i te stvari ... ali nemoze se joinat na druge servere.. jednostavno ne pronalazi suigrace. .. nadam se da ce to popraviti :D

0 2 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice