Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.195.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
naxeem kaže...

Svi igraju DAO...

Ma to mamini i tatini americki sinovi. Imaju para pa svaki dan drugu igru. Juce rcod danas dragon sutra pokemoni.

Audaces fortuna iuvat
16 godina
neaktivan

Kakvi su dojmovi onih koji su igrali MP, jel lagga išta, što mislite bili laggalo na 384kb up?

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja dosad nisam primjetio lag nikakvi, 4 crtice stalno bez imalo laga, imo sam par puta i 3 crtice isto nisam dosad naletio na server koji lagga, btw mape su odlice al stvarno odlicne. Imam 20mbps Tcom vezu.

16 godina
neaktivan

Single player je super brzo sam je preso, igrica je stvarno dobra, i grafika takodjer, jos samo fale dedicated serveri

Mulalic Aid
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

a i da mi ne lagga zbog hebenog 256kb uploada

thuglife kaže...

što mislite bili laggalo na 384kb up?

Pa ne bi vam smjelo laggat ni da imate 64kb upload, samo su vama šanse da ikada budete host minimalne.

17 godina
neaktivan

Eto isprobao sm je i ja .

Igra je super, baš ono kja sam od nje očekivao .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda i dozvole dedi servere, dok nakupe para na originalu:D

Mulalic Aid
17 godina
neaktivan

Ja sam kod frenda na aDSL-u 10mbps imao problema i očajan lag, ali doma mi radi s pingom ispod 100ms.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeeeeeeeeeeee.

Krekeri rade ko ludi da  crackanim verzijama  osposobe mp.

Izašao patch ali čekaju usavršavanje .

17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ja sam kod frenda na aDSL-u 10mbps imao problema i očajan lag, ali doma mi radi s pingom ispod 100ms.

koji paket imaš

DOWN/UP

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan

Odigrah par partija kod brata danas i moram priznati da sam ugodno iznenađen, čak sam bio i host jedamput (blaženi amis i 768Kbps up :) ).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...
naxeem kaže...

koji paket imaš

DOWN/UP

4/4mbps.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
doxy kaže...
naxeem kaže...

koji paket imaš

DOWN/UP

4/4mbps.

da

hm

ja

4/256 njesra

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan

Nije nužno da ćeš imati problema, jer ja sam jutros ugodno igrao i na 4/0.5 tj. upload od 512kbps. Zaista ne moraš imati problema. Frend je imao na 768, a ja nisam na 512... sve je to individualno.

17 godina

Ne znam jeli tko već naveo, no:

1. Single player aka Kampanja je prekratka.

2. Nema saginjanja iza kutova (tzv leananja) ni u SP ni u MP.

3. Oružje prebrzo troši municiju.

4. Protivnici su preglupi (AI total fail).

5. Igra je prebrza. Kao da su napravili igru i onda stavili da ide na 130% brzine.

Jedina dobra stvar je optimiziranost; na mom laptopu ne šteka na niskim detaljima 1280x800.

I sasvim lijepo izgleda.

N nikako im ne mogu oprostiti nemogućnost saginjanja iza zidova, zaklona, kutova,...

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Nije nužno da ćeš imati problema, jer ja sam jutros ugodno igrao i na 4/0.5 tj. upload od 512kbps. Zaista ne moraš imati problema. Frend je imao na 768, a ja nisam na 512... sve je to individualno.

U biti sve ovisi koliko imaš sreće da njihov sustav stvarno pogodi najboljeg hosta.

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Kakvi su dojmovi onih koji su igrali MP, jel lagga išta, što mislite bili laggalo na 384kb up?

Zavisi. Evo ja sam sad bio u meču gdje bilo laga za poludit (bio je jedan igrač sa crvenom crticom), a sa druge strane u prijašnja dva meča nigdje laga.

Btw, moram reći da su moja strahovanja u vezi laga i P2P bila neopravdana. Stvarno je ugodno igrati MP.

Ovo je moj UP/DOWN.

4/256

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 22:58 (MegaMass 2000).
15 godina
protjeran

Novosti s fronta.

Kimi - the King of Spa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ne znam jeli tko već naveo, no:

1. Single player aka Kampanja je prekratka.

2. Nema saginjanja iza kutova (tzv leananja) ni u SP ni u MP.

3. Oružje prebrzo troši municiju.

4. Protivnici su preglupi (AI total fail).

5. Igra je prebrza. Kao da su napravili igru i onda stavili da ide na 130% brzine.

Jedina dobra stvar je optimiziranost; na mom laptopu ne šteka na niskim detaljima 1280x800.

I sasvim lijepo izgleda.

N nikako im ne mogu oprostiti nemogućnost saginjanja iza zidova, zaklona, kutova,...

1.Slažem se

2.Nije ti ovo Rainbow Six

3.Definitivno

4.Dobro, budimo realni u prošlim nastavcima nisu ti iznenadno dolazili iza leđa i izletavali (Brazil)

5.U prosjeku svaka misija 10 minuta - Slažem se također

U ovom singleplayeru su definitivno zasrali s municijom (osim miraljeza sve se brzo troši)

Najveće postignuće kod oružja je termalni snajper (sve živo hvata)

16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Novosti s fronta.

Stvari se polako vraćaju na svoje mjesto

17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

S ovim se slažem u potpunosti i već sam spominjao koliko je iritantno.

17 godina
308gtsfan kaže...
...

2.Nije ti ovo Rainbow Six

...

Znam da nije Rainbow Six, no nikako mi neide u glavu zašto su to izbacili.

Engine je isti kao i prije, dakle nije do nemogućnosti implementacije.

Mene jednostavno podsječa na neki mix CoD4:MW i SoF3. I to ne mix dobrih strana.

Mislim da im je ovo neka patka, a da će pravu igru izdati tamo negdje početkom iduće godine.

Jer ako je ovo ta toliko spektakularna i očekivana igra, gadno su podbacili. Ili sam ja odrastao.

Ivan Marijanović, univ.bacc.ing.comp.
17 godina
neaktivan

Igram an Regular i neprijatelji su totalno glupi.

Hitim među  njih desetoricu  granatu i niti jedan se nesjeti da bi mi je vratio daok sam na cod4  i toj još po najlakše uvijek dobio svoju granatu natrag .

Jel možda na težim postavkama drukčije ?

Ne znam kaj da napišem !
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 23:16 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

..ma ratlukpi dilolu... uvijek bilo..Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Witcher, da, pametniji su i opakiji... zalijeću se u melee, skrivaju, vraćaju granate...

15 godina
neaktivan

Mene iskreno MP razocarao , tj nesto novo je , drugacije, bolje mi lezi cod 4 mp , pa igram kombinirtano (vise cod4) ... ne znam , bas je cudno ... single je jos ok , al prekratak , i naravno likovi debili (protivnici)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čitam ovoliko podijeljenih razmišljanja i stvarno neznam bili uzeo orginal ili ne, SP me oduševio i zasigurno najbolji koji sam ikada igrao, htio bih zaigrati multi, no neznam isplati li se davati 400kn za tu igru, može kakav savjet, po mogućnosti nepristran?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ako bude za 150kn uzet cu dat 400 kn dat za ovak nesto NE

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Čitam ovoliko podijeljenih razmišljanja i stvarno neznam bili uzeo orginal ili ne, SP me oduševio i zasigurno najbolji koji sam ikada igrao, htio bih zaigrati multi, no neznam isplati li se davati 400kn za tu igru, može kakav savjet, po mogućnosti nepristran?

Znas i sam da je novi COD napravljen po starom promjenjene su staze,oruzja,perkovi i grafika!

U novom MW2 dodan je STEAM,ostalo je sve po COD4 samo malo izmjenjeno!

16 godina
neaktivan
flynex kaže...
thuglife kaže...

Znas i sam da je novi COD napravljen po starom promjenjene su staze,oruzja,perkovi i grafika!

U novom MW2 dodan je STEAM,ostalo je sve po COD4 samo malo izmjenjeno!

A to znam, no opet me kopka 9vs9 igrača, to mi se čini nekako malo.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice