Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.195.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
naxeem kaže...

Ovisi kako naletiš... pola-pola je igriva-neigriva.

Kad se uzme u obzir da ima AA 3.0 20% igriva i 80% neigriva, ili jedna .... 5% igriva, 95% neigriva onda je dobar prosjek. Ubaci slova na tockice. Znam da znas :p

Kimi - the King of Spa.
15 godina
neaktivan

Pa daj pomozite ako imam komp za ovu igru zašto mi onda zatrzava.Molimk vas!!!!Igra mi je predobra ali zatrzava pomoć!!!

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 20:19 (Brzonogi).
16 godina
protjeran
barca kaže...

zašto meni neće detektati COD MW2 kao igru na xfireu?? piše da treba steam i ja ga skinem i instaliram i opet neće...pls pomozite!!! Hvala unaprijed

imas pirata

uz pomoc nekog fix-a je moguc fov change na 65 ali samo na pirat verziji 

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 20:20 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
TopGun kaže...
Marsel007 kaže...

Igra je več zauzela 20-eto mjesto na xfire-u

Ja ne prestajem igrat dok ne dodje na prvo mjesto! Smijeh

Wau ti si genije hura huraSmijeh

CHE
15 godina
neaktivan

Da li mi možda zatrzava jer imam Properovu verziju igre.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...

Planiram kupiti orginal i zanima me jedna stvar, kako sam razumio granica igrača na serveru je 9vs9, što mi se čini nekako mali, pa sad me zanima što misle oni koj su ga igrali jesu li mape puste ( velike mape malo ljudi ) ili je dobro i zanimljivo kao u COD-u 4.

Nadam se da ste me razumjeli.

Ak ti se svidja Chinatown i 32v32, onda ti se dobro cini.

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan

Ljudi jeste li zato da napravimo mali tim? Pri tome ne mislim na klan, nego na malu ekipu koja misli igrati timski. Koliko vidim novi COD traži dosta timskog rada, a to pogotovo dolazi do izražaja u Dominationu, CTF-u itd...., gdje jedan lik drži štit, a jeda ili dva suigrača idu iza njega. Taktika je poprilično efikasna jer sam ju osjetio na svojoj koži (dva izgubljena meča).

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 20:40 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Brzonogi kaže...

Pa daj pomozite ako imam komp za ovu igru zašto mi onda zatrzava.Molimk vas!!!!Igra mi je predobra ali zatrzava pomoć!!!

Vjerovatno do graficke, vidim da imas pasivno hladenje tak oda se ona lako pregrije.

Audaces fortuna iuvat
16 godina
neaktivan
joza-koza kaže...

e zdravo ja sam novi ovdje, vidim da se ovdje non-stop spominje riječ piratstvo,piratska itd......može li mi netko reći što to znači?

Pirati ili igrice koje su nelagalno nabavljenje. Znaci nesto sto si skinuo s interneta sta kosta 350 kn a ti si to ''ukro'' za badave. Vise manje to ti je to :D

Sry zbog dva post aza redom al onaj prije me nes jeb* nisam mogo normalno postat.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joza-koza kaže...

e zdravo ja sam novi ovdje, vidim da se ovdje non-stop spominje riječ piratstvo,piratska itd......može li mi netko reći što to znači?

Piratska verzija igre je verzija koja nije legalna, tj. nije normalno kupljena već je "crackana", skinuta joj je zaštita kako bi se mogla rasparčavati...

Imam isti problem sa slovima

Ukoliko želite LOCKERZ POZIVNICU obratite mi se na PM ili upišite svoj mail na ovom linku: http://fs17.formsite.com/CroWarrior/form245636018/index.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

to je ilegalna stvar... postoji original igra zasticena autorskim pravima.. hackeri ju sprehackaju u onda ju moreme igrati bez kupnje... kuzis...

Everybody tune something.I tune motorbikes and you tune computers.Can you help me with putting Yamaha R1 machine in computer?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

svaka cast vama sta ste je kupili al brate mili ja nedajen 300 kn za istu igru.... sa dodanim oružjima i novim mapama...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slazem se s MegaMass 2000 da napravimo neku malu grupu...a u vezi s online hackeri ce sigurno nam osigurati igranje online coda mw2...garantirano...pozz
Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne
17 godina
neaktivan

Rasprava o privatnom serveru nije piratska stvar - dakle za to nećete dobiti karton, kao što ga nisu dobijali korisnici za raspravu o WoW privatnim serverima. Dakle, o tome slobodno.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo malo i benchmarka grafickih na novom MW2.

Izgleda da je igra sasvim dobro optimizirana

http://www.techspot.com/article/219-cod-modern-warfare-2-gpu-performance/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi još mi nitko nije direktno odgovorio na pitanje, kakav je osjećaj igranja MP, jesu li mape pute ili je dobro?

Hvala unaprijed.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako tko zna kako detektati igru MW2 preko xfirea neka mi objasni ili mi da link za neki fix...hvala!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

igra je fina al je brate mili preeeeeeeeeeeeeekratka 4 sata sam igro i preso wtf

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i Devil Ricky je za tim. Hajde barem još sedam igrača.

Nego igrao malo mmulti (domination) i moj tim vodi, kad najedanput neprijatelji se raspištolje i dobiju nas masno.   Zapravo do trenutka kad su neprijatelji gubili i to ne sa velikom razlikom bili smo podjednaki. Cheat?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam i ja igru, al sam vam ja totalna njubara pa ono ako ocete da perem s vama mogo bi Smijeh

17 godina
neaktivan

Btw, malo sam skočio do službenih foruma i gle što sam našao u jednom topicu. Obaratite pozornost gdje se ljudi koji bojkotiraju nalaze.

EPIC FAIL 

6 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Btw, malo sam skočio do službenih foruma i gle što sam našao u jednom topicu. Obaratite pozornost gdje se ljudi koji bojkotiraju nalaze.

EPIC FAIL 

lol

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
ja sam za sve samo sam protiv aimbota probao jedanput i zamjerio me jest...nije fer samo headshotsi headshotsi...i usput imam pitanje dal ce mi raditi na laptopu...laptop je iz serije satellite a300...
Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne
17 godina
neaktivan

LOL

Al da budemo iskreni bilo je za očekivati zar ne?

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel se u MP mogu napravit 2 profila?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
16 godina

Ja samo molim boga da se nebude moglo sa piraskom verziom spajati na servere jer bi to bio kraj mp, al totalno.

Jer bi sa time došli i citeri, koji bi svako malo bili opet gore. I ako bi ih kikalo nebi im ništa predstavljalo problem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 21:40 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Canassob kaže...
Brzonogi kaže...

Vjerovatno do graficke, vidim da imas pasivno hladenje tak oda se ona lako pregrije.

Sad sam testiro grafičku preko ultimate everesta i temperatura mi se ne diže preko 45, naravno dok igram.

17 godina
protjeran

ja samo molim da mi dođe više prokleta igra doma i da mi ne lagga zbog hebenog 256kb uploada

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi igraju DAO...

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Svi igraju DAO...

E ja nemogu uzivat u MW2 kao vi zbog ove moje masine,pa iden bacit malo na Cod4.

duje kapitanović
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice