Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.194.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
odjavljen
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Goala kaže...

ima tu modova, banovi il nes..

Ima svega, samo su sva 3 koja su na ovoj temi offline. Al sad će nax doć i sa veseljem podijelit kartone...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dali znate di ima za kupit igra al da je jeftina cirka 300 kn ili key nemam kartice tako da nemogu kupovat preko nist samo kod nas ima na enabavi 340 kn serem im se u carapu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Goala,ja sam imal isti problem,instalirals sam nove drivere za grafičku i od onda radi super

btw igra je super

EVERYBODY LIES
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
TopGun kaže...
pirat kaže...

Pa moguče je kick-ati.Onaj koji je host može te i bacit van.

Mozes  i ti kickat ako vrtis privat match ali ovako kad ides samo na find match mislim da nemoze. nisam niguran jos nisam vidio da je ikoga kikalo van zbog recimo psovke ili tako nesto (nadam se da chetova jos nema barem dok ne dodju dedi serveri pa da onda admin moze vodit red).

Pa onaj kojeg ti nađeš pod "FIND MATCH" je isto napravio"PRIVAT MATCH"samo nije stavio password pa ga nađeš.Sad smo sprobali tko je host može te izbacit,al ne u igri

tek kad završi partija onda klikne na tebe i kicka te.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
TopGun kaže...
pirat kaže...

Pa moguče je kick-ati.Onaj koji je host može te i bacit van.

Mozes  i ti kickat ako vrtis privat match ali ovako kad ides samo na find match mislim da nemoze. nisam niguran jos nisam vidio da je ikoga kikalo van zbog recimo psovke ili tako nesto (nadam se da chetova jos nema barem dok ne dodju dedi serveri pa da onda admin moze vodit red).

Pa onaj kojeg ti nađeš pod "FIND MATCH" je isto napravio"PRIVAT MATCH"samo nije stavio password pa ga nađeš.Sad smo sprobali tko je host može te izbacit,al ne u igri

tek kad završi partija onda klikne na tebe i kicka te.

E super super pirat ovo mi se vec svidja, nadam se da ce moc hvatat chetere (ako nista barem WH i AIM preko rcon-a) hehe

16 godina
odjavljen
TopGun kaže...

E super super pirat ovo mi se vec svidja, nadam se da ce moc hvatat chetere (ako nista barem WH i AIM preko rcon-a) hehe

Rcon je za dedicated. Kojih nema.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
odjavljen
erak1234 kaže...

što je to dedicated? ja sam malo priglup pa moram pitati :)

Dedicaded server. Ukratko, serveri za igru (privatni) kojih više nema u CoDu pa je ping veći. Navodno. Svatko govori svoje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što se desilo sa Zakheevom na kraju? Ili to se čuva za nastavak?

EDIT: Priča ovog CoD-a je odlična, samo mi nije jasno zašto se nismo riješili onog šupka od terorista, samo jednog izdajicu u vojsci?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 19:25 (308gtsfan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz evo i ja zavrsio SP... ODLICNO SKROZ ODLICNO steta sto je zavrsiloMršti se sad nabavit original i igrat sa ekipom sa foruma MP... igra je zakon skroz!!!!!

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Fenomenalna igrivost,adiktivno.Da me nije sad izbacilo sa servera ne bi još dugo stao,dobio par činova,title-ova,perkova...la la la.Sad je vrime za ćevapose,s extra luka 4 men.

Nakon prvih par partija di me punilo olovom sa svih strana - evo sad uglavnom u top 3 na kraju partije a zalomi se i prvo mijesto - super osjećaj :-)

Doduše zna bit nešto lag-a,no rijetko,i za sad ne vidim neku drugu izraženu manu.Na mojoj ne tako imba kanti igra se vrlo brzo vrti na full detljima i 4xAA.Solidna četvorka od mene,definitivno ne žalim tih 399kn,inače u Algoritmu u splitu je igra već isti dan nestala unatoč nešto većoj isporuci nego što je uobičajeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam danas doso u Algoritam u ZG i vidio da ima 20ak komada na polici, vratio sam se nakon sat i po s parama ostao je jedan jedini primjerak Smijeh BTW, koja je spika s tim NATom sta je to? Jel se to mora iskljucit?

16 godina
odjavljen

Iskreno, sad mi je pomalo žao što sam 250kn (koje sam skupio za MW2) potrošio na ćevape, cigare i kavu kad sam čuo da su ukinuti dedi serveri i da će igra biti neigriva u MPu.

A sad, ko će mi prodat org igru za 50kn Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovisi kako naletiš... pola-pola je igriva-neigriva.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

planiram kupit igru, ne znam oću li moć igrat mp. gledo bi zahtjevnost + ping, vidio sam da bude ok 90 što nije baš malo.

sp je malo zahtjevniji al mp bi uz srednji ping bio jednako zahtjevan.

trenutno skidam sp, možda kasnije bude i mp.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo moram priznat da sam zadivljen igrom,ali prava steta je sto nmg vidjeti i dozivjeti cari predivne grafike koja je obecana...Evo slikica...

Modern Warfare 2 Low Settings Modern Warfare 2 Low Settings
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedino što je IW zagorčao život piratskom svijetu koji neće vidjeti MP

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
308gtsfan kaže...

Ne pratiš situaciju.

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
308gtsfan kaže...

Ne pratiš situaciju.

Objasniš situaciju bolje?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Hocemo. Ne brini...

16 godina
neaktivan

Ako do božića nebudem mogo igrat kao pirat, onda kupujem original. Čini mi se da je najeftnije na dvd.co.uk

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Nešto se navodno pojavilo ali osim što ne smijem o tome ovdje jer se kartoni dobivaju za to, nisam bio u prilici isprobati rješenje problema sa MPom.

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...
naxeem kaže...

Nešto se navodno pojavilo ali osim što ne smijem o tome ovdje jer se kartoni dobivaju za to, nisam bio u prilici isprobati rješenje problema sa MPom.

pojavilo se ali jos to nije to samo se moze radit server nemoze ti se nitko spojit niti se nemozes nikome spojit to sam da vidis mape 

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
16 godina
neaktivan

ja se iskreno nadam da pirati nece igrati mp nikada jer cemu onda nedostatak dedicated servera??

btw nije pol neigriva pol igriva na mp nego 95% igriva 5% neigriva

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

ja se iskreno nadam da pirati nece igrati mp nikada jer cemu onda nedostatak dedicated servera??

a kaj tih pet posto

mw2 ce se kroz par dana moc igrat preko garene!!!
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
naxeem kaže...

pojavilo se ali jos to nije to samo se moze radit server nemoze ti se nitko spojit niti se nemozes nikome spojit to sam da vidis mape 

možeš i ući u mapu samo nema nikoga osim tebe malo   glupo ali i to je nešto  za početak polako  tek su 2 dana prošla od izlaska igre do božića  svi ce moći igrati Izlanuo se

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

a kaj tih pet posto

pa da lagga malo prevec makar niti ja tih 5 % nisam okusio hvala bogu

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
naxeem kaže...

Upravo tako. Ja sam sad isprobao. Radi. Mozes kreirati server, ali nista vise. Niti se itko moze spojit niti ti mozes ikoga pronaci. To je eto samo da se malo upoznas sa MP mapama.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
16 godina
odjavljen

Samo nek dobri ljudi rade na tome... I pirati su ljudi, imaju i oni pravo na život Smijeh

Kupit ću orginal kad se sam uvjerim da MP funkcionira kako treba, bez laga i ostalih problema. Svaka čast svakom al 350-400kn....

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Planiram kupiti orginal i zanima me jedna stvar, kako sam razumio granica igrača na serveru je 9vs9, što mi se čini nekako mali, pa sad me zanima što misle oni koj su ga igrali jesu li mape puste ( velike mape malo ljudi ) ili je dobro i zanimljivo kao u COD-u 4.

Nadam se da ste me razumjeli.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zašto meni neće detektati COD MW2 kao igru na xfireu?? piše da treba steam i ja ga skinem i instaliram i opet neće...pls pomozite!!! Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice