pozzzz.svima koji imaju lažnjak MW2 i jedno pitenje hoće il ikakve šanse biti da se sa lažnjakom igra multyplayer
ako pod lažnjak misliš pirat, ne, trenutno se ne može (a sumnjam da će se i moć uopće) igrat multi zbog steam-a...
pozzzz.svima koji imaju lažnjak MW2 i jedno pitenje hoće il ikakve šanse biti da se sa lažnjakom igra multyplayer
ako pod lažnjak misliš pirat, ne, trenutno se ne može (a sumnjam da će se i moć uopće) igrat multi zbog steam-a...
Evo i meni jutros došla igra, igram na 1680x1050 4xaa ostalo sve high i ide mi od60-100fps-a(večinom stoji na 85fps-a)
I ni meni nema lagga
Pa zašto si ubijo ovu kokoš
Evo ja i jedan kolega sa foruma pokusali igrat special ops pa usli ali previse nam laggalo..ima neko da prova sa mnom
moj steam je: Mislav93
Ja sam na Steam-u CRO-Tsar, pa me dodajte.
Daj onaj nick sa kojim se ti spajaš gore.
Baš tvoj nick ne CRO-Tsar
Tsar93
Jesi panj sad ti moze hackat account.Nikad nedaj svoj pravi steam username.
Imam iskustva s tim.Bio sam hackan i hacko sam drugima sa bruteforcerom.
hahahhahaha
igra je totalni fail barem za mp i za ozbiljne igrace i codoljupce to je sok-.- zao mi je sto je iw podbacio :(
dali ju igras ???
baci koji SS da vidimo......
najviše me nerviraju oni koji nisu igrali a tolko pljuju...... isto je tak bilo i za cod 4 svi su govorili : ma kakve su to gluposti moderni rat ovo ono a svi su sad na cod4
ili pak oni koji se zale zbog laga a igraju na colossusu......
Pa zašto si ubijo ovu kokoš
Skrivao se tamo iza a kokoš je urlala "tu je,tu je"pa sam je morao ubit.
btw ja i Jack S. smo igrali i nije bilo lagga u co-op-u.
admini bi komotno ovdje mogli podijeliti par kartončiča.
TREBA OTVORITI NAT DA NEMA LAGGA NA SPECIAL OPS
sry na velikim slovima
ma hoće, joj koji si ti noob haha, pa i left for dead ja nisam mogao igrati pa se sad može, sve se može samo treba vremena
PROBLEM!! Kad pokrenem igru udem u campaign pocme mi ocitavat prvu misiju i onda me izbaci iz igre!! Zna li tko u cemu je problem??
evo ja i alokin odigrali special ops
NEMA LAGGA al se moraju otvoriti upnp na routeru
ko zeli igrat nek mi se javi na pp(morate imati original)
BTW special ops je amazing
Za mene najbolji shooter do sad i vrijedi puno vise od 339 kuna posto su t o3 igre u jednoj
pokusao..nece,opet isti problem!!!
sve sam imo isto ko ti, isto i riješio, razor blokira, skidrow bez ptoblema........usput mirišem kartončinu kod tebe...hahahaha
mozda mozda ne, a da ti budem iskren briga me, spojim se jedanput u 2 tjedna na forum da vidim kaj ima novo tak da nije ni bitno :)
a koji ste mi vi likovi igrali bi a nebi platili kako ste jadni i ovake teme imati na forumu!!!!!!!!!!
to je strašno
Bem ti zivot, imam originalnu igru, instalirana na kompu, ali ne mogu igrati na zalost.
Zbog manje operacije ne mogu sjediti, a igrati stojecki bas i ne bi bila neka zabava
evo radi...rijesio sam problem!!! :)
meni krepo dvd ladica trćo do susjeda da posudim njegovu
Dobra igrica svaka čast!
Single player je odličan, fenomenalan itd.....
ljudi kakva je ;)?
evo ja i alokin odigrali special ops
NEMA LAGGA al se moraju otvoriti upnp na routeru
Pa naravno da nema lagg-a na Specijal Ops gdje igras s jednim prijateljem, ono sto je problem dali ima lagg-a kada igras TDM; S&D itd. ., isto tako nemozes o necemu ovakvome donjeti zakljucak na osnovu dvije mape koje si odigrao igraj dan dva prati situaciju onda reci detaljno!
ekipa ja sam presretan jer moja stara radeonka 2400 vrti bez problema moro sam sa nekim podjeliti svoju sreću,hvala svima koji su mi pomogli instalirati naravno pir..... evo par ss sa samog početka
Koja je to reza nekako mi je malo mutno?
ekipa ja sam presretan jer moja stara radeonka 2400 vrti bez problema moro sam sa nekim podjeliti svoju sreću,hvala svima koji su mi pomogli instalirati naravno pir..... evo par ss sa samog početka
Koja je to reza nekako mi je malo mutno?
samo nek se vrti 800x600 meni sasvim dovoljno i svi koji pljuju po ovoj igri nisu u pravu igra je fenomalna
Najjače je ubijanje kokoši u Brazilu :P padaju ko pokošene hehehe
Evo i ja sam je instalirao, i idem campaign i nakon dugog videa, pocne da loaduje i samo me izbaci iz igre, moze pomoc hvala
Evo i ja sam je instalirao, i idem campaign i nakon dugog videa, pocne da loaduje i samo me izbaci iz igre, moze pomoc hvala
probaj smanjiti rezoluciju jer ti je graf. slaba koju imaš koliko MB
probaj smanjiti rezoluciju jer ti je graf. slaba koju imaš koliko MB
Ati hd 4730 512MB DDR5, evo sad cu probati pa javim, hvala
Gdje su ti te opcije na cod mw2 da smanjim rezoluciju, kad kliknem campaign pocne ovaj video i onda loaduje i izbaci me
meni isto to,loada i izbaci