Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.196.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Tako je Joe.

Ali mislim da će imati dedicated servere na kraju, onakav tip igre sa njihovim serverima je s*anje... A i kao što je netko par postova iznad rekao, to su sigurno napravili da bi ljudi otkazali pre-order i na kraju kupili igru po većoj cijeni. Sve je to muljaža i marketing, samo da je više love...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo i MW2 se popeo na prvo mjesto na amazonu. Što znaći da ga ljudi nešto mnogo kupuju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...

Evo i MW2 se popeo na prvo mjesto na amazonu. Što znaći da ga ljudi nešto mnogo kupuju.

Al nevjerujem da je razlog ova nova vijest o onom liku koji kaže da če bit dedicated serveri,ja mislim da se lik samo želio napravit važan(al vrijedi počekati nove informacije pa vidjet jel istina il nije o DS)

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Al nevjerujem da je razlog ova nova vijest o onom liku koji kaže da če bit dedicated serveri,ja mislim da se lik samo želio napravit važan(al vrijedi počekati nove informacije pa vidjet jel istina il nije o DS)

Taj isti tip na linku je bio govorio i za cod waw i na kraju je ispalo istina sve što je govorio.  tako da mu ja donekle vjerujem.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
16 godina
pirat kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisam ni mislio da to utječe pa još u jutro je bila druga, kad taj bedak koji to pisao da ima dedi servera je tek poslje to napisao, a sad je prva. Osobno mislim da su neki koji su otkazali preorder, opet nazad preorderali+ još novih.

16 godina
neaktivan

svejedno što pričali o igri ja ju jedva čekam Osmijeh

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo nešto novosti +video.

Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

ljudi na game.co.uk mw2 je samo 35 funti za pc

povoljnije nemože

to je samo 280kn ja mislim

ak je tak 1.studenog kad mi baka dobi penziju kupujem preorderom xD

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 22:00 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

ljudi na game.co.uk mw2 je samo 35 funti za pc

povoljnije nemože

to je samo 280kn ja mislim

ak je tak 1.studenog kad mi baka dobi penziju kupujem preorderom xD

Ahahahahaa

Onda i baku moraš primiti u klan... Namigiva

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
16 godina
odjavljen

Ja neću kupovat tu igru sve dok se ne pojavi kakva službena ili hackirana zakrpa za dedicated. Dok se to pojavi (ako se pojavi), bez grižnje savjesti ću skinut pirata, odigrat SP (ako uspijem na ovom kompu) i izbrisat igru. Ako se pojavi dedicated zakrpa, idem pravac u trgovinu po orginalni CoD.

Svi Mac useri, brzo se logirat sa guest accountom! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Jebasu123 kaže...

nevijerujem da je to istina i da nema DC vijerojatno bi ljudi nakupovali se igara posto u americi ljudi mogu igrati sa ''malim'' pingom itd... ma i mislim da kod nas nece bit visok ping neznam sta si odma se uspanicili..... joj necu kupit to sranj* jer ce mi bit ping visok itd.....

Samo da kazem, da je bolje sutit od nečemu ako nisi proba, Cod igrat na konzolaski nacin je vrlo vrlo smijesno, dan danas mi vrlo smeta kad je ping 50+, a kako ce bit tek 150 +, ako bude ping takav onda nista nego nastavit igrat najbolji cod i Cod4.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 23:32 (markoal).
17 godina
neaktivan

Evo i Tim Edwards i PCgamer su uz nas.

Svaka čast.

LINK

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehe još (relativno) malo i peremo Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sad kad znam o čemu se radi moram reći da sam i ja potpisao peticiju. Premda baš i nisma siguran koliko će ta peticija imati uspjeha. Pored toga koliko bi im trebalo vremena da uvedu kod za servere, a da im pri tome ne poremeti plan izdavanja igre?

Što se tiče p2p načina igranja. Moram reći, da kao netko tko igra DOW2 koji koristi GFWL nisam ni malo zadovoljan sa p2p. Konstanto se dešava da netko  iz Europe bude spojen sa nekim iz Azije, Australije, Afrike, Amerike, a to onda dovodi do suludo velikog pinga, a   veliki ping onda dovodi do laga. E sad, sa lagom se još može živjeti u RTS-ovima ali u FPS-ovima ne. Ne govorim ja da GFWL nema neke svoje prednosti, pa npr:

Mogu se vidjeti prijatelji koji su online.

Lako se dodaju prijatelji, lako se daje reputacija, karma itd....

Lako se može vidjeti tko kakve igre igra, a na taj se način kroz razgovor mogu i dobiti informacije vezane za igru itd......

Poruke se šalju itd.....

Međutim, GFWL pada na najvažnijoj stvari a to je konekcija među igračima.

Odluka devolpera da se ide na p2p u FPS je čista glupost i to im nije dobro.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 8:25 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Samo da kazem, da je bolje sutit od nečemu ako nisi proba, Cod igrat na konzolaski nacin je vrlo vrlo smijesno, dan danas mi vrlo smeta kad je ping 50+, a kako ce bit tek 150 +, ako bude ping takav onda nista nego nastavit igrat najbolji cod i Cod4.

Mutavo je pričati o pingu 150+.

Druga stvar, dam se kladit da nikada nisi igrao COD na konzoli, bar ne duže od 5 minuta pa ni ne znaš što sve takav sistem može ponuditi.

Ono za što će se svi uvjeriti da je vrhunski dodatak su tzv 'partyji'.

Svi koji su ikada koristili xbox live znaju šta to znači i vidjet ćete koliko je dobra stvar za mijenjanje servera sa svim svojim prijateljima u isto vrijeme, ali i za gro dodatnih stvati.

I manite se više tog p2p, da bit će ga, ali samo za modane servere, normalni serveri će i dalje biti kakvi su bili, samo neće biti dostupni na zakup javnosti.

To smo valjda prožvakali na ovom forumu 20 puta.

J*bo te, moj avatar je sve točniji i točniji.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

Evo jedan intervju s MTVa. Svida mi se sto govori.  Dobro je sto ce i kamepri i svi ostali dobivat zasluge.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

P2P je užas. Koristio ga je Command & Conquer 3, Red Alert 3 i DOW2 i uzrok je mnogim odustajanjima od igre zbog problema s konekcijama. P2P za FPS je idiotski potez i nadam se da to ne koriste za MW2.

Kao programer savršeno razumijem ideju s marketinškog aspekta mi je jasna, kao i s aspekta lokalne mreže, ali zbog sinkronizacije, P2P će smrt za RTS, a kamoli FPS koji se i oslanja na UDP i za lošu konekciju "kažnjava" onoga tko gubi pakete, a ne sve ostale.

P2P jest više fer, jer će, ako trza jednome, trzati svima (čak i ako netko ima loš frejmrejt), ali je zapravo jako, jako loša odluka. Kako je to uopće prošlo kao odluka?!

P2P može raditi samo ako svi igrači imaju jednako ugodan frejmrejt i jednako dobre veze. Šanse da to uspiju? Hmm...

Inače, nedostatak dedicateda znači dvije stvari:

- ili igru hostaju sami igrači - s obzirom na asinkrone veze je tiha jeza čak i da ide savršeno po planu, a rezultat vidimo i kod OF2

- ili se sve hosta kod IW-a - to je također užas. Centralizirano hostanje igara nikako ne paše FPS-u, jer niti mogu niti hoće dizati server po državi, nego će vjerojatno europski držati u Španjolskoj ili Engleskoj u najboljem slučaju da odaberu TeliaSoneru za hostera.

Kako to izgleda iz perspektive igrača: do sada bi se tražio ded hoster u Njemačkoj ili Engleskoj ili Švedskoj da bi ping bio oko ugodnih 80 max, ali koliko god ima takvih, toliko ima i lošijih hostera i tu. Bez dedicateda imaš samo sreću: ako im server "ubode" na mjesto s pingom ispod 100 za HR, možemo se tući nogom u glavu.

Ovo je s pretpostavkom da će uopće imati servere u Europi, što smatram obaveznim.

Isto vrijedi za sve države - moraš biti sretan da dobiješ dobar ping.

Ako se odluče vratiti slobodne dedicated servere, možda i kupim (ako ne budem već zabavljen sa BF2:BC), a o P2P neću ni razmišljati jer je to onda garantirano zadnji čavao u ljesu odluke o kupnji za bilo kada, s obzirom da se cijeli netcode sigurno neće mijenjati.

Meni je jasno da su konzolaši svašta spremni trpjeti, ali PC igrači su navikli na kvalitetu i komod, a ne kompromise i torturu. Uostalom, ionako su konzole oduvijek bile kao retardirana djeca prema PC platformi.

Netko je spomenuo da je P2P i nedostatak DS PR stunt... LOL, ako jest, loša je odluka jer im je igru tržišno ubio za dobar dio igrača. Mnogi će je i ako je kupe, zaboraviti nakon nekog vremena tj. frustrirani baciti sa strane.

To znači da igra može i zadovoljiti prodajom, ali će IW izgubiti na rejtingu i to bi mogao biti kraj franšize.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 10:18 (naxeem).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

P2P je užas. Koristio ga je Command & Conquer 3, Red Alert 3 i DOW2 i uzrok je mnogim odustajanjima od igre zbog problema s konekcijama. P2P za FPS je idiotski potez i nadam se da to ne koriste za MW2.

Objašnjeno je kada i kako se koristi P2P.

naxeem kaže...

Inače, nedostatak dedicateda znači dvije stvari:

- ili igru hostaju sami igrači - s obzirom na asinkrone veze je tiha jeza čak i da ide savršeno po planu, a rezultat vidimo i kod OF2

- ili se sve hosta kod IW-a - to je također užas. Centralizirano hostanje igara nikako ne paše FPS-u, jer niti mogu niti hoće dizati server po državi, nego će vjerojatno europski držati u Španjolskoj ili Engleskoj u najboljem slučaju da odaberu TeliaSoneru za hostera.

Kako to izgleda iz perspektive igrača: do sada bi se tražio ded hoster u Njemačkoj ili Engleskoj ili Švedskoj da bi ping bio oko ugodnih 80 max, ali koliko god ima takvih, toliko ima i lošijih hostera i tu. Bez dedicateda imaš samo sreću: ako im server "ubode" na mjesto s pingom ispod 100 za HR, možemo se tući nogom u glavu.

Ovo je s pretpostavkom da će uopće imati servere u Europi, što smatram obaveznim.

Isto vrijedi za sve države - moraš biti sretan da dobiješ dobar ping.

Gotovo sam siguran da će servera biti u Njemačkoj, jer im je to vjerojatno strateški najpovoljnije mjesto u Europi, isto tako vjerujem da će ih biti u Engleskoj.

Samo kao usporedba, na većini servera u Engleskoj di sam i sam unajmljivao servere ping mi je bio 60-75 max. Tako da neki ogromni pingovi padaju u vodu.

Čak sam se ugodno igrao i na Švedskim serverima. Bez ikakvih problema.

naxeem kaže...

Meni je jasno da su konzolaši svašta spremni trpjeti, ali PC igrači su navikli na kvalitetu i komod, a ne kompromise i torturu. Uostalom, ionako su konzole oduvijek bile kao retardirana djeca prema PC platformi.

S ovime se definitivno ne slažem. Brojke jasno govore svoje. Kao igrač na PC i xbox platformi sa sigurnošću ti tvrdim da u dobrom djelu igara xbox (za ostale ne znam) niti najmanje ne kaska za računalom. Bad Company mi je jednako dobar na xboxu koliko mi je BF2 bio dobar na PC. COD mi je i bolji.

Na kraju krajeva, da, volio bi da ima dedicated servera jer bi volio unajmiti svoj, zašto? Ne znam ni ja, navikao sam na to. Ali da je ovo kraj svijeta, franšize ili bilo čega, NIJE!

17 godina
neaktivan

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=225744&site=pcg

Tu pročitaj malo komentar jedan.

Svejedno - nekontrolirani javni serveri i P2P su loša odluka i ne, ne mislim da je kraj franšize, nego se nadam da će biti. Ne volim kada bahati izdavači prisile razvojne studije na poteze koji ih na kraju ugase. Igram se više o dvadeset godina i u posljednjih 10 toga sam se nagledao.

Activision je izdavač MW2 i jasno mi je kako gledaju na stvari kad vidim da su zapravo zajedno s Blizzardom i da potezi obiju kompanija idu na što veći profit uz olako žrtvovanje kvalitete.

P2P je sigurno smrt multiplayera.

Oni ovo rade isključivo zbog zaustavljanja piratstva, ali mislim da je cijena prevelika.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 10:51 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Pa mislim da oni odlučuju šta je za njih prevelika cijena.

A 100-ak tisuća manje prodanih primjeraka u odnosu na milijune koje prodaju neće ni osjetiti.

A ovaj tekst se i tako obazire samo na P2P stranu.

S druge pak strane, sve rečene prednosti DS-a stoje, nitko ne kaže da ne. Samo mi je žao vidjeti toliko dramatiziranje oko toga.
17 godina
neaktivan

Ne, ne odlučuju oni, u tome i je štos - odlučuje tržište.

I ne znam o kakvim milijunima pričaš.

17 godina
neaktivan

Erm o milijunima prodanih primjeraka...

COD 4 je bio prodan u preko 4.5 milijuna primjeraka samo na xboxu brojke za sve platforme ne znam na žalost. Ukupno je bio prodan mislim u 13-ak milijuna primjeraka. Misliš da će se taj broj puno smanjiti? Zbog par desetaka tisuća potpisa na nekoj tamo peticiji (koju sam btw i ja potpisao)? Sumnjam.
50% ljudi koji su to potpisali će ipak kupiti igru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 12:12 (Danny_HR).
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Erm o milijunima prodanih primjeraka...

COD 4 je bio prodan u preko 4.5 milijuna primjeraka samo na xboxu brojke za sve platforme ne znam na žalost. Ukupno je bio prodan mislim u 13-ak milijuna primjeraka. Misliš da će se taj broj puno smanjiti? Zbog par desetaka tisuća potpisa na nekoj tamo peticiji (koju sam btw i ja potpisao)? Sumnjam.
50% ljudi koji su to potpisali će ipak kupiti igru.

Slažem se s tobom i samo bi nadodao da su u toj peticiji neki glasali više puta(ja sam potpisao 25x) http://10minutemail.com/ i na IW forumu su ljudi sami rekli da su više puta potpisali.

17 godina
neaktivan

Svejedno, ja neću. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

stvarno ne bi zasto sto se furate na idiotizam tko ce kupit a tko ne igru, drugim rijecima > bas mene ono zaboli dolje dal ce tamo neki amer imat igricu ili ne, ja cu bez imalo pardona skinut pirat ko sto sada to radim sa svim igrama koje su prosle preko mojih ruku, ako ce valjat kupit cu ako ne ide u kos,

btw ovdje trosite tonu zivaca samo dal ce biti nesto od mw2 ili pak ne, bolje da zivce ostavite za zenu ili pak dijecu ako imate ako pak nemate za skolu uvijek treba, a cinjenica da je iw prestalo zuljati zepovi pa su su okrenuli konzolama di mogu zaradit vise novaca od samog pc a pc gamerima prodati konzolasko smece s kojim ce biti zadovoljnji samo ljudi kojima je dosta samo tetris te u boljim slucajevima super mario

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Na konzolama isto ima piratstva, ne samo na PC. Na XBOX-u 360 ima piratstva ko i na PC i svejedno rade najviše igrica za njega. Ko sad tu koga jeb* u mozak ???
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema ni približno ko na pc.

Al to je sad tu nebitno.
16 godina
moderator
extrem spammer kaže...

stvarno ne bi zasto sto se furate na idiotizam tko ce kupit a tko ne igru, drugim rijecima > bas mene ono zaboli dolje dal ce tamo neki amer imat igricu ili ne, ja cu bez imalo pardona skinut pirat ko sto sada to radim sa svim igrama koje su prosle preko mojih ruku, ako ce valjat kupit cu ako ne ide u kos,

btw ovdje trosite tonu zivaca samo dal ce biti nesto od mw2 ili pak ne, bolje da zivce ostavite za zenu ili pak dijecu ako imate ako pak nemate za skolu uvijek treba, a cinjenica da je iw prestalo zuljati zepovi pa su su okrenuli konzolama di mogu zaradit vise novaca od samog pc a pc gamerima prodati konzolasko smece s kojim ce biti zadovoljnji samo ljudi kojima je dosta samo tetris te u boljim slucajevima super mario

Nije problem skinut pirata i odigrat SP,tu se govori o MP što češ s piratom teško a ženu i djecu nebi mješao u to.

btw nitko ne gubi živce,razgovaramo.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:03 (pirat).
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Nije problem skinut pirata i odigrat SP,tu se govori o MP što češ s piratom teško a ženu i djecu nebi mješao u to.

btw nitko ne gubi živce,razgovaramo.....

nisi skuzio sarkazam, Namigiva

17 godina
neaktivan

Baš je to  ono o čemu ja govorim i zbog čega sam ja odavno otkazao preorder, najprije za Starcraft 2 vidjevši Activision-Blizzardov odnos prema WoW-u, patchu za Diablo 2 i samom Starcraftu 2 kroz odgađanja i sve moguće izmjene kako bi igra dobila maksimalno na financijskoj iskoristivosti nauštrb kvalitete, pa za Modern Warfare 2 sada.

Activision-Blizzard je postao velika ružna kompanija prema kojoj Electronic Arts izgleda kao dobrotvorna ustanova.

Moj PC  
12 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice