Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.197.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Dakle, nakon nekog vremena ponovno sam instalirao MW 1 i vidio par servera sa natpisom, "Boycott MW 2". Da li mi netko može reći o čemu se radi?

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 13:22 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
pirat kaže...

Treba probati pa reći po ćemu traži, ili vidjeti jer dalje je sve govorenje na prazno!!

Kolko sam primjetio u ove dvije stranice to žuto ne kuže baš svi...

Ovdje nitko nije ni glup, ni debil naravno igra nije izasla i dok se neproba nemoze se 100% znati. Ali imamo neke ukazatelje kako je taj sistem funkcionirao u proslosti na drugim igrama, Medal of Honour Airborne, FEAR 2, Operation Flashpoint Dragon Rising i popis ide dalje. U samo ove tri igre koje sam naveo nedostatak dedicated servera je doveo do propasta i neigranja mulity-a zbog ogromong lagg-a pinga itd.

Znaci svi mi shvatamo sto ti pokusavas reci u prethodne dvije stranice i bezveze podvlacis ali ocigledno da ti nemozes, neces ili nezelis shvatiti nas!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ovdje nitko nije ni glup, ni debil naravno igra nije izasla i dok se neproba nemoze se 100% znati. Ali imamo neke ukazatelje kako je taj sistem funkcionirao u proslosti na drugim igrama, Medal of Honour Airborne, FEAR 2, Operation Flashpoint Dragon Rising i popis ide dalje. U samo ove tri igre koje sam naveo nedostatak dedicated servera je doveo do propasta i neigranja mulity-a zbog ogromong lagg-a pinga itd.

Samo, valjda kužiš da se u nabrojanim igrama mogao napraviti samo tzv "listen" server.

Ovdje to neće biti slučaj jer će IW hostati servere, dedicated servere, samo ne dostupne javnosti na unajmljivanje kako bi oni imali kontrolu nad njima.

A pingovi od 200 su priče za malu djecu stari.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan

JA iako sam potpisa onu peticiju nisan otkaza svoju naruđbu...mislim da nece bit onako loce kako se cini...

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
D3ViL kaže...

Znaci svi mi shvatamo sto ti pokusavas reci u prethodne dvije stranice i bezveze podvlacis ali ocigledno da ti nemozes, neces ili nezelis shvatiti nas!

Nisam ja rekao da je tu netko glup,ali taj sustav(iw.net)je nešto novo, nešto sasvim drugačije nego je bilo u igrama koje si naveo.I da shvačam ja vas.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 13:30 (pirat).
17 godina

Vrijeme je za sahranu i oprostaj sa suzom u oku Plač

SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina

Dao bog da hackeri bas u inat njima naprave neki crack za dedicated ili nesto da se IW-u mogu smijat u facu..Bas bi mi bilo to drago da naprave.

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
5 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo sta čitam je strašno, nikad se nisam nado ta ce IW napraviti takvo sto,Plač jos ce mo morati placati mjesecnu preplatu kao za WoW.

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je najvise zao u svemu tome mape koje necemo moci kreirati

a za nove mape ce oni naplacivat a na pocetku ce dati malo mapa

http://www.youtube.com/watch?v=ui3xQeR1Pt4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Dao bog da hackeri bas u inat njima naprave neki crack za dedicated ili nesto da se IW-u mogu smijat u facu..Bas bi mi bilo to drago da naprave.

Javi mi kad se probudiš.

disco brew kaže...

Ovo sta čitam je strašno, nikad se nisam nado ta ce IW napraviti takvo sto,Plač jos ce mo morati placati mjesecnu preplatu kao za WoW.

Nebude se plačalo to je potvrđeno.

TopForumaš kaže...

Pa većinom se igra na njihovim mapama, si ti videl kak izgledaju neke mape koje neko napravi sam!?

DLC-i se valjda nebudu naplačivali, a i ako se budu to bu ~50 kn to bu u šestim mjesecu druge godine to bude 6 mapa, a sve ukupno misle izdati dva, znaći ~100kn oba dva dlc-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 14:53 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

Kaj dramatizirate svi toliko.

Ovo se sve diglo u nebesa bez nekog normalnog razloga, jer nije ovo kraj svijeta.

Pretplate sigurno nebude jer nitko nebi igrao da je ima. Map packovi će se vrlo vjerojatno na kraju plaćati, ali konzolaši su i do sada plaćali pa se nitko nije bunio, tko ne želi kupiti ne mora. Nek si napravi mapu i hosta server.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 2 hvala 0
16 godina

Ma ne odgovaraju meni te sve tri igre...COD mi igra sin..a ja to ne igram nikad jer mi taj tip igre s preuskim mapama i run and gun akcijom jednostavno ne paše..drugo bio sam 2 godine u ratu i znam o čemu pričam..BF2 igram samo modove (POE2 i Reality)..."OF2 je tu najbliže "realnosti" ali poanta svega ovoga je sljedeća: sinoć sam igrao OF2 multiplayer i to jednostavno ne funkcionira bez dedicated servera..znači ogroman ping...uđeš u auto-nemožeš izaći ili obratno..hodaš okolo bez puške u ruci(a kao držiš je) i tisuću ostalih štekanja...ma strava problemi..od 5 mapa samo pola jedne sam pristojno odigrao kad je većina igrača napustila server(bilo 32)..eto samo izražavam strahovanje da nebi i ova igra završila neslavno zbog ded. serv..e sad vidjet ćemo..

17 godina

daj bolan, svi znamo da je GTA I, GTA II, pa pod   GTA III spada i Vice City i San Andreas, onda je GTA IV.
Tako je i Call of Duty, 2, 3, Cod 4 Modern Warfare, 5, Cod "4" Modern Warfare 2.  (MW2 =Cod4, ali su to izbacili)

Takle to je 6 ti nastavak ali to je CoD 4, i daj kanite se vise tih pisanja vezi brojeva od igrama kao mala djeca ste.

Meni je trenutno najvažniji ping.

I don't care...
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

A jedino ti na ovoj stranici pišeš o brojevima.

P.S. Nit je COD: World At War COD5, nit je MW2 COD6. Brojeve su ukinuli. Kraj priče.

Moj avatar je samo još jedno upozorenje na vrlo očitu činjenicu!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 15:35 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

A jedino ti na ovoj stranici pišeš o brojevima.

P.S. Nit je COD: World At War COD5, nit je MW2 COD6. Brojeve su ukinuli. Kraj priče.

danny fora ti avatar

al si ti jedan od njih xD hehe

16 godina
Jack Sparrow kaže...
Fake_Alert kaže...

Javi mi kad se probudiš.

disco brew kaže...

Nebude se plačalo to je potvrđeno.

TopForumaš kaže...

Pa većinom se igra na njihovim mapama, si ti videl kak izgledaju neke mape koje neko napravi sam!?

DLC-i se valjda nebudu naplačivali, a i ako se budu to bu ~50 kn to bu u šestim mjesecu druge godine to bude 6 mapa, a sve ukupno misle izdati dva, znaći ~100kn oba dva dlc-a.

Nisam spavao,ucio sam.Sta oces?

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
16 godina

looooooooooooooooool, nemoj me da nisi skužio što sam želio reči. Sa rečenicom: javi mi kad se probudiš, to sam mislio na to da sanjaš i da se to nikad neče desiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 16:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
moderator

Evo jedne slike MW2....xd,neki ljudi su preozbiljno shvatili ovu igru(ko da če biti smak svijeta ako je ne kupe)

EDIT:Link(ukratko lik kaže da je vidio konačnu verziju mw2 i da ima dedicated servers,i ako mu se ne vjeruje kaže nek pričekamo da če ovi objavit uskoro)

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 18:56 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što naš "prijatelj" ima za reć na ovako sramotnu odluku??

BOG I HRVATI
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Evo jedne slike MW2....xd,neki ljudi su preozbiljno shvatili ovu igru(ko da če biti smak svijeta ako je ne kupe)

EDIT:Link(ukratko lik kaže da je vidio konačnu verziju mw2 i da ima dedicated servers,i ako mu se ne vjeruje kaže nek pričekamo da če ovi objavit uskoro)

Cim vidim ovaj :D vec je pola 12

16 godina
zero cool kaže...

Pa ovo je već bilo tu na bugu prije oko 3 stranice

btw....

razer1911 kaže...

Kaj oces s time reći?

16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
pirat kaže...

nekontam to sa pola 12....  btw jedva cekam da izadje samo 19 dana i 6 sati weee

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
17 godina
pirat kaže...

Na tom linku medju komentarima je jedan tip rekao isto ono što sam ja rekao. Pa mi je netko rekao da sam lud. stvar je u tome da je sve ovo sa dedicated serverima muljaža da ljudi otkažu pre-order i onda kad vide da je sve to bio trik kupe igru full price ( a i ovako i onako će velik broj PC igrača kupit igru). jednostavno razmišljajte šta bistte vi kao dev/pub napravili da pokupite što više para, i pokupili pare od svih mogućih nagrada. 

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 19:08 (Joe Cavallo).
17 godina

Zezenuo sam stvar. pardon

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 19:08 (Joe Cavallo).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
zero cool kaže...

Pa ovo je već bilo tu na bugu prije oko 3 stranice

ups...

BOG I HRVATI
16 godina
neaktivan

sad se priča da su možda uradili slijedeće

rekli su da nema DC pa su ljudi cancelali preorder

i sad dok ce ljudi saznat da igra ipak ima DC če ju kupit i IW če dobiti punu cijenu igre jer je preorder jefitiniji

ludo zar ne?

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

i sad dok ce ljudi saznat da igra ipak ima DC če ju kupit i IW če dobiti punu cijenu igre jer je preorder jefitiniji

ludo zar ne?

to sam napisao prije 2 poruke i prije 2 stranice pa me netko nazvao ludim. a na kraju će stvarno bit to. 

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ludo zar ne?

nevijerujem da je to istina i da nema DC vijerojatno bi ljudi nakupovali se igara posto u americi ljudi mogu igrati sa ''malim'' pingom itd... ma i mislim da kod nas nece bit visok ping neznam sta si odma se uspanicili..... joj necu kupit to sranj* jer ce mi bit ping visok itd.....

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
17 godina

Ja i dalje govorim, kako god bude ja ću kupit igru i igrat, a vi ostali kome se svidi će kupit a kome ne nitko vas ne sili.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 19:21 (Joe Cavallo).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice