Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.197.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
Jack Sparrow kaže...
Crojumper kaže...

Moram reći da na OF2 Dragon Raising...(čekali smo duugo vremena i sve je ok što se tiče igre ali uprskali su mp a to je bila najvažnija stvar)multiplayer u praksi ne funkcionira kako treba..a ovo je ista stvar..kad se nakrca 32 igrača...sve šteka..ping je 150-500..katastrofa. Bojim se da je ovo sa MW2 totalni promašaj za pc gamere...

Zato se nebude igralo na serverima sa puno igrača. Ustvari pa dok je 10 vs 10 već je malo previše što oćeš više.

Neznam..na BF2 nikad nisam ni gledao takve servere sa 15-20 igrača..nema većeg gušta nego kad ima 64 igrača i ništa ne šteka..imaš osjećaj pravog rata a ti si samo jedan mali kotačić u svemu tomu..to je prava stvar..

16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

ja uzimam preko lockerza igru(iam 100 i nes ptz)nemam sta izgubit a pobogu sta vi odma neee to nevalja ovo ono pa valjda ce bit nekih servera blizu nas.... njemacka...itd.. ja mislim da ce biti happy ending

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Crojumper kaže...
Jack Sparrow kaže...
Crojumper kaže...

Moram reći da na OF2 Dragon Raising...(čekali smo duugo vremena i sve je ok što se tiče igre ali uprskali su mp a to je bila najvažnija stvar)multiplayer u praksi ne funkcionira kako treba..a ovo je ista stvar..kad se nakrca 32 igrača...sve šteka..ping je 150-500..katastrofa. Bojim se da je ovo sa MW2 totalni promašaj za pc gamere...

Zato se nebude igralo na serverima sa puno igrača. Ustvari pa dok je 10 vs 10 već je malo previše što oćeš više.

Neznam..na BF2 nikad nisam ni gledao takve servere sa 15-20 igrača..nema većeg gušta nego kad ima 64 igrača i ništa ne šteka..imaš osjećaj pravog rata a ti si samo jedan mali kotačić u svemu tomu..to je prava stvar..

si ti igrao cod 4 sa više od 40 igrača,lool pa to je neigrivo ako očeš pravi rat tu je cod:waw,ali modern warfare nije rat to je više akcija na brzinu i to...ak me kužiš

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
neaktivan

Zapravo ja sam igrao CoD4 na jednom Američkom serveru, S&D, max 50 igraca i server je bio uvijek pun. Zvao se NooB - No Bullshit. I mozda zvuci nevjerojatno, ali nije stekalo, jeste da je ping bio nesto visi nego inace, ali je bilo sasvim igrivo.

Edit: Al šta jest jest, najbolje je kad vas igra max 20. Onda je nekako najbolji ugodaj.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 22:35 (Prison Breaker).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Crojumper kaže...

Mw1 sam jedanput igro 25 vs 25 igrača prvo je bila vacant mapa nisam se ni snašao, pa mapa pipeline tu sam pretrčao 4 metra, ali onda finale došao je killhouse to je bila katastrofa nisam se pošteno ni respawnao. Samo sam ja našao jednu kvaku brzo sam si legao i uzeo strojnicu i deri po spawn mjestu, ali tu nema kruha to je deranje na prazno, ako je tako izgleda pravi rat onda nek ide sve k vragu.

Jebasu123 kaže...

ja uzimam preko lockerza igru(iam 100 i nes ptz)nemam sta izgubit a pobogu sta vi odma neee to nevalja ovo ono pa valjda ce bit nekih servera blizu nas.... njemacka...itd.. ja mislim da ce biti happy ending

Neznam sve sam manje siguran u taj lockerz, učlanjen sam u njemu ali ne vjerujem da bu kaj s njega. A to za ending, to sam već siguran da bu happy i da će mnogi koji su otkazali preorder trčati nazad po mw2.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 22:36 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Prison Breaker kaže...

Zapravo ja sam igrao CoD4 na jednom Američkom serveru, S&D, max 50 igraca i server je bio uvijek pun. Zvao se NooB - No Bullshit. I mozda zvuci nevjerojatno, ali nije stekalo, jeste da je ping bio nesto visi nego inace, ali je bilo sasvim igrivo.

Ma i ja sam igrao al s 40 igrača i nemože to biti igrivo pogotovo s&d možda tdm al i tamo se spawnaš i mrtav u večini slučajeva.

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Crojumper kaže...

Mw1 sam jedanput igro 25-25 igrača prvo je bila vacant mapa nisam se ni snašao, pa mapa pipeline tu sam pretrčao 4 metra, ali onda finale došao je killhouse to je bila katastrofa nisam se pošteno ni respawnao. Samo sam ja našao jednu kvaku brzo sam si legao i uzeo strojnicu i deri po spawn mjestu, ali tu nema kruha to je deranje na prazno, ako je tako izgleda pravi rat onda nek ide sve k vragu.

Jebasu123 kaže...

Neznam sve sam manje siguran u taj lockerz, učlanjen sam u njemu ali ne vjerujem da bu kaj s njega. A to za ending, to sam već siguran da bu happy i da će mnogi koji su otkazali preorder trčati nazad po mw2.

da izgleda ko pravi rat onda bi se 1 spawno i vise nikad kad umres bacis igru..a za to se slazem da nije igrivo sa toliko igraca airstrike ide svakih 10 sekundi i poludim na to nema do promoda

prodajem pozivnice za partis
17 godina
neaktivan
Crojumper kaže...
Jack Sparrow kaže...
Crojumper kaže...

OF2:DR i BF su totalno drugačije igre. One su jako otvorene, ogromne mape, vozila i štoveć ne, tako da je i teret velik na serverima. CoD s druge strane je malo direktniji, bez volila, dosta manje mape od pomenutih. Upravo zbog toga sam još optimističan. Vrijeme će pokazati svoje. Ionako igru nisam planirao prije ljeta kupiti (da, znam, WTF?!). Nije do love koliko do obaveza i novog compa :)

Haha, još da se vratim na ove gore igre. Sve tri su totalno različite: počevši od OF2 mega realizma, preko BF-a koji se ne može odlučiti da li da bude akcijski arkadan ili realan, pa sve do CoD-a koji je akcija na arkadnim drogama ^^. Zanimljivo kako sve 3 ti odgovaraju. :)

Jebasu123 kaže...

Da, preko Lockerz ćeš ga uzeti ti i ostalih 300.000+ registriranih. Zaboga, svaki mjesec se puni batch sa jednim primjerkom igre, znači do 2011. godine (ako lockerz preživi do tada - u ovom obliku) će biti 13 primjeraka (recimo čak 26, u slučaju da uduplaju). Jesi svjestan kako je mala vjerojatnoća da upecaš nagradu? Mogu ti izračunati i neku osrednju statistiku :/. 100k na Lockerzu su amerikanci, a njihova je najveća mogućnost da dobiju jer su najbliži gore. Događalo se da je 30k ljudi u isto vrijeme kliknulo da uzme neku nagradu, i dobilo, svih 30k, da bi nakon nekog vremena sustav odabrao jednog koji je najbliži datacentru, i samo njemu poslalo nagradu ^^

LOL na Lockerz :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2009 22:45 (Adisuki).
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
Canassob kaže...

Moj bed. Ne moraš me mrzit zbog tog. Nije mi se dalo citat svih 70 stranica pa sam samo neke. Promaklo mi je malo, dogada se. Sad sam u toku.

Ispravi i ak ovo krivo kazem: Mislim da su trebali punooo ranije obznanit što planiraju napravit, IW.net. Rekli su da ce napravit psoeban community za nadolazeci naslov ali kolik osam prije cito nisu rekli tocno što.

To nije fora onda. Prvo se u javnost daju informacije koje se ticu grafike, gameplay-a i noviteta, ali, prvo moras preorder igru i onda hite informaciju koja zaebe sve, ljudi maknu preorder, skine preko torrenta, odigraju SP i izbrisu.

Requirements jos nisu dali. Al vjervoatno ce bit slicno kao i prije. Isti engine pa...Ali poboljsan malo.

Ma upravu si to, ali ja sam mislio da su trebali prije to obznanit kako bi vidjeli reakciju publike i da imaju vremena popravit ako budu htjeli. Da nebi odgadali nesto ili slicno. Jer COD se najvise igra na PCu.

Audaces fortuna iuvat
17 godina
neaktivan

Ma tko zna od kada su oni planirali No Dedicated server. Mozda od samoga pocetka, pa su drzali u tajnosti sve do zadnjeg casa da ljudi stignu otkazat pre-order. :) Mada ne znam opet, jbg, sve je to komplicirano, nitko jos nista sto posto ne zna. A i stalno mi u glavni odzvanja kad je onaj lik rekao da ima puno iznenadenja koja ne namjeravaju reci. Tako da, nikad se ne zna.

A i zanimljivo kako na GamesMaster nema nikakva vijest povodom toga sto nece biti dedicated servera. Mogli bi malo vise paznje posvetiti MW2 u vijestima. A ne svaka druga Diablo 2 zakrpa odgodena :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

10v10 u codu 4 je savim fino igrat ono imas vremena prošetat da mal napravis killova a ne 25v25 igro sam tako nesto a pogotvo killhouse ili shipment....prije sam imo class koji se zvao shipment 3xfrag,juger(nekoristim inace ali kad je tako puno igraca ko da kuze)i steady aim,RPD cim se spawam pobacam bombe najmanje 4 killa od tih 3 a bilo je i po 10 killova nekad i 15,kad pobacam bombe iza kontenjera se sakrijem i pucam di stignem i tako to.... a to sto se tice lockerza valjda cu ubost neznam.. nadajte mi se ak ne kupit cu igru i eto... jos manje od 20 dana do izlaska(tu negdje)stvarno ocekujem puno od igre.Kad gledam neki mp video,proderem se i kazem da bar sutra izadje mw2........iw me nije iznevjerio od coda 1 tako da stvarno se nadam da cu je igrat sa gustomCool

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Au, Killhouse 15vs15 sam par puta igrao. Pa to ne mozes disati. Cijelo vrijeme samo pucnjava, bombe padaju. Gdje god se spawnas nije sigurno. Uglavnom, adrenalin malo povecan :)

Bas me zanima hoce MW2 u MP-u imati tako neke manje mape.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Prison Breaker kaže...

Ma tko zna od kada su oni planirali No Dedicated server. Mozda od samoga pocetka, pa su drzali u tajnosti sve do zadnjeg casa da ljudi stignu otkazat pre-order. :) Mada ne znam opet, jbg, sve je to komplicirano, nitko jos nista sto posto ne zna. A i stalno mi u glavni odzvanja kad je onaj lik rekao da ima puno iznenadenja koja ne namjeravaju reci. Tako da, nikad se ne zna.

A i zanimljivo kako na GamesMaster nema nikakva vijest povodom toga sto nece biti dedicated servera. Mogli bi malo vise paznje posvetiti MW2 u vijestima. A ne svaka druga Diablo 2 zakrpa odgodena :)

E to podcrtano je tipicno manipuliranje mozga, isto tako, gle ako oni stave to i ping i to sve bude usr*no, kao sto sam rekao da bi neku drugu vrstu zastite trebali stavit, jer ovo je također tipični dokaz kako se covjek sporo razvija u tom smislu, ako oni nemogu nista novo smislit sto se tice zastite..., da.., to je trenutno najsigurnije ali i naj neigrivije, ali prošla baba s kolačima...

Sto se tice imena, da zove se Call of Duty: Modern Warfare 2, trebao je se zvati Modern Warfare 2, ali sama rječ "CoD", vele znaci pa onda nisu izbacili, zatim je bilo Cod4:MW2, onda izgleda da si izbacili to 4, sto je nevažno spodrazumjeva se.
(Upućeno Prison Breakeru).

Btw, kad već pričate koliko vs koliko volite igrat, ja nevolim igrat kad ih je preko 20, jednostavno premale mape, neznas tko pije tko plaća, pogotovo kad si na nekom nobovskom pubu gdje je TDM.

I don't care...
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Sto se tice imena, da zove se Call of Duty: Modern Warfare 2, trebao je se zvati Modern Warfare 2, ali sama rječ "CoD", vele znaci pa onda nisu izbacili, zatim je bilo Cod4:MW2, onda izgleda da si izbacili to 4, sto je nevažno spodrazumjeva se.

Sve je ok, samo nisu izbacili 4 nego 6. Trebala je biti 6, ali su odlucili bez nje.

Primjetio sam da je u zadnje vrijeme trend da se iz naziva izbacuju brojke.

17 godina
neaktivan

Ako ne bude dedicated servera, bit će problema. Jednostavno nema šanse da oni drže server u RH, a jedino tako mogu dobiti 30ms ping. Matchmaking će biti po skillu i pingu? Ma da? A što ako mene samo ping zanima, a što ako me zanimaju samo puno lošiji od mene ili... mah, bezveze.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ako ne bude dedicated servera, bit će problema. Jednostavno nema šanse da oni drže server u RH, a jedino tako mogu dobiti 30ms ping. Matchmaking će biti po skillu i pingu? Ma da? A što ako mene samo ping zanima, a što ako me zanimaju samo puno lošiji od mene ili... mah, bezveze.

Oni pretpostavljaju da slabiji igrači ne žele igrati sa jačim jer im nije zanimljivo gubiti, dok jači ne žele igrati sa slabijim jer im nije izazovno. Po meni je to malo blesava logika, jer ja uživam u obje stvari, sve zavisi kako se osjećam :)

Čak sam gledao u jednom intervjuu da je Robert Bowling rekao da ljudi nižeg levela neće moći igrati sa prijateljima višeg levela u coop jer kao prvo se moraju popeti (preć kampanju i igrati dosta mp i coop s drugim ljudima dok ne otključaju određene stvari) :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
16 godina
neaktivan

Ak si low player, gubit ces i od slabih i od jakih, tako da...malo glupa im politika. Sacuvaj boze ak budu gledali ratio kills and deaths, jer ja sam se znao zafrkavat po mapama i umiram na veliko tek tako jer sam htio....

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Canassob kaže...

Ak si low player, gubit ces i od slabih i od jakih, tako da...malo glupa im politika. Sacuvaj boze ak budu gledali ratio kills and deaths, jer ja sam se znao zafrkavat po mapama i umiram na veliko tek tako jer sam htio....

hehe ja puno umirem kad igram tmd(rjetko) ne kampam i ne cekam nego trcim oko mape ko muha bez glave i umirem i ubijam i nakraju mi je score 50/40 u najboljem slucaju

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
markoal kaže...

Sve je ok, samo nisu izbacili 4 nego 6. Trebala je biti 6, ali su odlucili bez nje.

Primjetio sam da je u zadnje vrijeme trend da se iz naziva izbacuju brojke.

ah čuj, to počnu izbacivat kasnije kad se nagomila nastavaka da ne ispadne samo da štancaju, prije je i nfs imao brojevnu nomenklaturu, a za GTA su mudro odlučili da će neke brojeve preskakat ali neće ih skroz napustit

a onda sam se probudio...///DIJELIM LOCKERZ POZIVNICE! ! !
17 godina

Vi pricate ovdje o 40 igraca, ali na private server ako opterecuje konekciju nekog ajmo reci prosjecnog korisnika sa Balkana, i njegov net, on nece moci podnjeti sebe i jos 3 igraca, a gdje 10 koliko je potrebno za jedan normalan war. A sto je najgore od svega, kako ce se rijesiti "problem" hosta, jer ce jedan lik na tom private serveru imati ping 5-10 i biti totalni overpower!!!!

A onda i kad covjek neigra war, nakon nekog vremena dosadi mu da na pub dobija od nekog seljaka granade launcherom u glavu, ili da neki moron kupi bodove na marty, i onda ti lagano odes na server s pro modom i uzivas, a kako ce to biti moguce na IW serverima koji nece biti modani nego default, i kako ti da kazes nekome nemoj koristit GL ako server nije tvoj i nemas niti admina niti prava da mu branis.

Ovim sranjem bit ce zadovoljni samo noobovi, debili i djecurlija koji okolo jurisaju s kombinacijom overkill, granadelauncher x2, i martydome!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 0:27 (D3ViL).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Pa u tom matchmakingu ćeš valjda moći birati po čemu oćeš da ti traži i rečeno je da će moći tražiti po skillu, ne rakingu već skillu, a tu se može mnogo toga podrazumjevati.

Ustvari budemo to sve probali 10.11.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
naxeem kaže...

Oni pretpostavljaju da slabiji igrači ne žele igrati sa jačim jer im nije zanimljivo gubiti, dok jači ne žele igrati sa slabijim jer im nije izazovno. Po meni je to malo blesava logika, jer ja uživam u obje stvari, sve zavisi kako se osjećam :)

Čak sam gledao u jednom intervjuu da je Robert Bowling rekao da ljudi nižeg levela neće moći igrati sa prijateljima višeg levela u coop jer kao prvo se moraju popeti (preć kampanju i igrati dosta mp i coop s drugim ljudima dok ne otključaju određene stvari) :/

Bilo kakvo ograničavanje ne dolazi u obzir. Pa baš način za učenje je igrati s jačima; što će ti njubare?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
crazy_luđak kaže...
ah čuj, to počnu izbacivat kasnije kad se nagomila nastavaka da ne ispadne samo da štancaju, prije je i nfs imao brojevnu nomenklaturu, a za GTA su mudro odlučili da će neke brojeve preskakat ali neće ih skroz napustit

A di su to u gta preskakali brojeve?? ako nisi znao, gta 3, vice city i san andreas je napravljeno bilo kao trilogija, jer su im likovi i koji put i priča bili povezani. ontopic: dok igra ne izadje i dok ne vidimo šta su napravili možemo samo nagadjat i svadjat se ( bez iakkovog razloga.) pričekajmo još tih niti mjesec dana, pa kome se svidi nek igra, a kome se nebude svidjala, nitko ga neće tjerat da igra. meni ak se svidi ću kupit key kao i za cod4, a ako ne odigrat ću sinlge i vratit se cod-u 4.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 1:02 (Joe Cavallo).
17 godina

Evo ko hoce da se cika Bowlingu na**** m**e moze Smijeh

To contact him, download internetcalls (so it wont cost you anything) and call +1818 386 0072 and press 8092 (Robert Bowling 4-digit extension). 7092 for receptionist Lisa.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Joe Cavallo kaže...
crazy_luđak kaže...

A di su to u gta preskakali brojeve?? ako nisi znao, gta 3, vice city i san andreas je napravljeno bilo kao trilogija, jer su im likovi i koji put i priča bili povezani. ontopic: dok igra ne izadje i dok ne vidimo šta su napravili možemo samo nagadjat i svadjat se ( bez iakkovog razloga.) pričekajmo još tih niti mjesec dana, pa kome se svidi nek igra, a kome se nebude svidjala, nitko ga neće tjerat da igra. meni ak se svidi ću kupit key kao i za cod4, a ako ne odigrat ću sinlge i vratit se cod-u 4.

Evo di su preskakali brojeve dolje slike. Ja nevidim nikakav broj, a to što su priče povezane to ništa ne znaći, onda bi napisali 3 ispred, a i gta4 ima dodatke pa nisu baš povezani bar ja tako mislim.

On topic: To što kažete da nečete igrati s noobovima, a s kim ćete na početku igrati, pa napočetku ste  vi sami noobovi, a poslje kad dobiš na satima više nisi noob. Normalno da su na početku svi noobvi, a piše da neće gledati raking, možda će tražiti po satima, možda ćeš moći tražiti samo po pingu.... možda, možda. Treba probati pa reći po ćemu traži, ili vidjeti jer dalje je sve govorenje na prazno!!

Evo ja tu nevidim nikakav broj, osim ako nisi nepismen Evo ja tu nevidim nikakav broj, osim ako nisi nepismen
Niti tu nema broja Niti tu nema broja
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 10:40 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Evo di su preskakali brojeve dolje slike. Ja nevidim nikakav broj, a to što su priče povezane to ništa ne znaći, onda bi napisali 3 ispred, a i gta4 ima dodatke pa nisu baš povezani bar ja tako mislim.

On topic: To što kažete da nečete igrati s noobovima, a s kim ćete na početku igrati, pa napočetku ste  vi sami noobovi, a poslje kad dobiš na satima više nisi noob. Normalno da su na početku svi noobvi, a piše da neće gledati raking, možda će tražiti po satima, možda ćeš moći tražiti samo po pingu.... možda, možda. Treba probati pa reći po ćemu traži, ili vidjeti jer dalje je sve govorenje na prazno!!

Kolko sam primjetio u ove dvije stranice to žuto ne kuže baš svi...

16 godina
neaktivan

Sto se tice MW2. Bilo bi glupo da gledaju po satima jer je to relativno. Neko moze igrat dobro i imat malo sati a neki mogu igrat cijeli zivot i stinkat. A na PC kad oces u klan prvo sta te pita koliko imas sati. Jbt zar je to bitno ako neko igra dobro, jer se moze varat s tim satima, ostavis upaljen multiplayer u glavnom menuu i skupljas sate, bezveze. Sve mi se vise i vise svida IW.net :D.

Audaces fortuna iuvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ma sate sam ja dao samo kao primjer da shvatite da još neznamo po čemu traži jer nismo vidjeli. A iw.net se meni jako sviđa biti će to dobra stvar,

. Nebi rekoa da neće valjati ako kažu ovi iz iw-a da su mnogo love potrošili na njega.

16 godina
moderator

Sve čemo vidjet nema još puno do izlaska.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 11:08 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Sve čemo vidjet nema još puno do izlaska.

Lol ste skužili da odma dolje piše kolko je ljudi potpisalo peticiju!?

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 11:19 (Jack Sparrow).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice